Machiaj pentru ochii înguste

Machiaj pentru ochii înguste

Dacă nu sunteți mulțumit de forma și mărimea ochilor, atunci probabil că nu știți cum să subliniați frumos frumusețea lor cu machiajul. Industria cosmetică modernă oferă clienților un sortiment de cosmetice pentru fiecare gust. Bomboanele potrivite pentru ochii înguste vă vor ajuta să obțineți ceea ce doriți, după ce ați atins efectul dorit.

Sfaturi și reguli principale

Înainte de a face machiajul potrivit pentru ochii înguste, trebuie să aveți grijă de piele. La urma urmei, pleoapele neobosite și umflate nu pot ascunde orice cosmetice. Pentru a înmuia și a hrăni pielea pleoapelor, mai ales după o zi grea, este necesar să le tratați cu un agent de hidratare pentru pleoape. Asigurați-vă că aveți nevoie de o cremă potrivită pentru grupul dvs. de vârstă.

Mai întâi de toate, trebuie remarcat faptul că ochii îngust necesită o abordare specială în machiaj. Aceasta înseamnă că nu sunt potrivite pentru tehnicile standard de machiaj. Ele vă vor întoarce ochii în fante. Ochii îngustați nu indică întotdeauna originea asiatică. Foarte des, un astfel de semn poate fi găsit la europeni. Se crede că rimelul și rimelul nu dăunează imaginii, făcând ochii chiar mai mici decât sunt cu adevărat. Totuși, acest lucru nu este adevărat. De fapt, cu ajutorul rimelului și a dermului, puteți schimba complet aspectul, îl puteți face misterios, languid, măriți vizual secțiunea ochilor. Pentru aceasta trebuie să știți cum să le utilizați.

Culoarea neagră nu-l aduce la bine - doar doare proprietarii de ochi asiatici. Acest lucru este valabil mai ales pentru căptușeala neagră groasă. Este mai bine să schimbați culoarea negru la gri sau maro. Puteți utiliza și orice altă culoare. Trebuie să pictați puțin mai mult decât creșterea genelor și merită să extindeți săgeata dincolo de colțul exterior al ochiului.

Umbrele vă subliniază ochii. Lumina make-up este ceea ce arata dvs. nevoie. Cu toate acestea, nu ar trebui să utilizați o mulțime de culori roz și albastru, acestea vor adăuga efectul de oboseală. Nuantele luminoase vor ajuta la mărirea vizuală a ochilor, în timp ce cele întunecate sunt mai potrivite pentru o seară.

Nu faceți săgeți clare - acestea vor reduce doar incizia ochilor dumneavoastră. Este necesar să umbrați ușor săgeata spre colțul exterior. Dacă chiar vrei să faci o săgeată, trebuie să ții minte regula de bază - ar trebui să fie netedă.

Nu evidențiați pleoapa inferioară inferioară - nu va mai fi nici un beneficiu. Dacă sunteți un fan al ochelarilor negri, atunci ar trebui să umbriți linia de jos a secolului.

Ochii sunt foarte ușor de lărgit cu machiajul. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că totul depinde nu numai de ei. Mulți artiști de machiaj cred că aspectul depinde direct de forma sprâncenelor pe care o alegeți. Este necesar să se aibă grijă de ei, să se mențină forma lor îngrijită, astfel încât fața să arate bine îngrijită. Sprâncenele trebuie să fie pieptănate astfel încât toate firele de păr să rămână plate. Viziunea dvs. depinde de aceasta.

Cu cât sprâncenele sunt mai largi, cu atât mai mici apar ochii. Proprietarii de ochi îngustă nu se vor potrivi cu sprâncenele acumulate la modă. Artiștii de machiaj îi sfătuiește pe fete cu ochi înguste să le facă mai subțiri, acest lucru va lărgi vizual ochii și îi va face mai expresivi. Sprâncenele largi vor observa ochii înguste.

Cu toate acestea, ar trebui să ne amintim că sprancenele nu vor da nici frumusețea feței. Umbrele și creioanele vor ajuta să se concentreze asupra sprâncenelor.

Regulile zilei se compun

Perfecțiunea perfectă de strălucire este perfectă pentru machiajul în timpul zilei. Aplicați o umbră luminată și strălucitoare a umbrelor pe pleoapa superioară. Negru rimel nu va funcționa, puteți lua albastru, gri sau maro. Înainte de a răsuci penseta pentru a obține efectul unui aspect de păpuși.

Evidențiați colțurile ochilor cu ajutorul unui semnalizator, de preferință în culori strălucitoare. Acest lucru va face ca ochii dvs. să fie mai expresivi. Se poate aplica și sub sprâncene. Marcajul de maro este cel mai potrivit, evidențiați pleoapa superioară.

Cel mai bun rimel

Desigur, fiecare fată cu ochii îngustă caută rimelul, care are efectul de a extinde ochii, dar cu siguranță nu adaugă volumul. În cazul tăieturilor înguste, densitatea genelor este contraindicată. Va fi avantajos să privim numai cu ochi mari.

Puteți alege orice culoare la discreția dvs. Ar trebui să ne amintim că rimelul negru nu este cea mai bună opțiune, dar nu este interzisă. Culoarea rimelului este cea mai bună. Nu trebuie să îl aplicați fără să folosiți mai întâi pensete. Pentru a nu vă deteriora genele cu curling constant, tratați-le periodic cu ulei de ricin.

Regulile pentru seara

Sarcina machiajului de seară este să evidențieze toate cele mai bune caracteristici ale feței, să evidențieze ochii și buzele.

Instrumentul tonal este necesar pentru alinierea tonului. Încercați să nu exagerați. Instrumentele tonale trebuie aplicate cu burete. Un corector sau un corector vă va ajuta să vă ascundeți pungile sub ochi. Acest lucru va face ca aspectul să fie mai expresiv, deoarece oboseala este ascunsă.

Luați lumină liliac sau umbre verde deschis, întotdeauna cu un efect twinkle. Aplicați o nuanță deschisă pe pleoapa mobilă superioară. Colțul interior al ochilor evidențiază, de asemenea, o umbră de lumină, umbrele sau marcajele pot apărea. Iar colțul exterior trebuie să fie evidențiat întunecat.

Opțiuni de machiaj

Eyeliner selectați gri sau maro. Desenați o săgeată puțin mai mare decât creșterea genelor. Asigurați-vă că amestecați puțin. Pleoapa inferioară poate fi desenată cu un creion de culoare, culoarea depinde de paleta generală.

Pentru a obține efectul extinderii ochilor, trebuie să alegeți paleta de culori potrivită. Este mai bine să alegeți culori care sunt luminoase, luminoase, strălucitoare și evitați cu atenție negrul. Următoarea este tehnica, cum să faci pas cu pas.

Metoda 1

 • Mai întâi umezi pielea crema speciala. Pielea oaselor trebuie, de asemenea, să fie umezită, dar să se evite ingerarea. Puteți folosi o cremă specială pentru ochi.
 • Chiar și tonul feței cu o fundație. Concealerul ascunde cercurile sub ochi, corectorul va ajuta la ascunderea roșie.
 • Aduceți pleoapa inferioară. În acest scop, este necesar să se utilizeze o nuanță pâlpâitoare. Totul depinde de schema de culori care vă place. Pentru iubitorii de costume de machiaj perla de afaceri, iar pentru seara ar trebui să alegeți culori mai luminos - liliac, verde, maro. Apoi, trebuie să umbriți produsul. Aceeași procedură trebuie făcută și cu pleoapa superioară.
 • Aplicați o nuanță umbroasă de ochi sub sprâncene. Este de dorit să fie un Shimmer. Acest lucru va face ochii larg deschisi.
 • Pe creastă și pe pleoapa mobilă aplicați o nuanță mai întunecată și evidențiați colțul interior al luminii. Pentru a obține o tranziție lină între nuanțe, totul trebuie să fie umbrit.
 • Pensetele răsucesc genele și vopsea cu rimel. În cazul în care genele sunt subțiri și inconsecvente, nu exagerați cu rimelul. Acest lucru va crea un efect de picior păianjen. Folosiți genele false mai bine.

Metoda 2

 • Puneți pe tonul feței mijloace - fundație, corector, corector.
 • Evidențiați sprancenele cu un creion, o umbra de ochi. Puteți utiliza instrumentul care vă convine. Selectarea corectă a sprâncenelor - una dintre cele mai importante componente în creșterea inciziei ochiului.
 • Aplicați umbre ușoare la pleoapă - poate fi perlat, galben, nisip sau aur. Pleoapa în mișcare este cel mai bine distinsă dintre bronz sau maro.
 • Marcaj săgeată creion maro ușor mai mare decât creșterea genelor. Asigurați-vă că umbrați puțin. Pleoapa inferioară trebuie, de asemenea, să aducă și să umple.
 • Mascara pentru vrac, După cum sa menționat mai sus, cel mai grav remediu pentru ochii din Asia, împreună cu linia de uleiul negru. O mascara de prelungire sau divizare va face.Pictați cilia, preîncărcați-le. Dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., utilizați gene false. Nu trebuie să fie vopsite cu cerneală.
 • Evidențiați buzele. Dacă machiajul este seara, merită să alegeți nuanțe ușoare de liniște. Culorile luminoase sunt perfecte pentru machiajul zilei.

Metoda 3

Atenția dvs. este, de asemenea, prezentată o versiune a machiajului de seară pentru ochii înguste. Trebuie reținut faptul că un astfel de machiaj nu este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

 • Înainte de a umezi pielea. Make-up-ul va fi o mulțime, va fi greu, ceea ce înseamnă că pielea ta nu va fi ușoară.
 • Aplicați pe fundația pielii. Îndepărtați toate defectele cu concealer sau corector. Pudră fața pentru a asigura stratul tonic.
 • Pleoapa evidențiază umbra luminii. Aplicați umbrele întunecate la partea în mișcare, dar nu trebuie să evitați culorile saturate.
 • Este necesar să subliniem aspectul. Pentru a face acest lucru, concentrați-vă asupra colțului exterior al ochiului. Ar trebui să fie o culoare saturată întunecată.
 • Adu-ți ochii. Săgeata trebuie să pornească de la colțul interior al ochilor și să se extindă spre exterior. Extindeți linia dincolo de colțul exterior al ochilor. Lungimea depinde de preferințele dvs. individuale.
 • Eyeliner trebuie să umple. Faceți umbrele întunecate întunecate. Acest lucru va face aspectul deschis și expresiv.
 • Răsuciți cilia. Vopsiti peste rimel sau folositi genele false.

Puține secrete

 • Pentru a mări vizual secțiunea ochiului, De asemenea, este necesar să se utilizeze rouge. Ele vă vor împrospăta fața, vă vor da natura și deschiderea. Este mai bine să folosiți nuanțe naturale roz sau piersic. De asemenea, puteți evidenția pomeții. Bronzul este perfect pentru aceasta, merită să alegeți culoarea pielii.
 • Săgețile groase și negre nu sunt pentru tine. Cea mai bună linie subțire și netedă. În loc de eyeliner, puteți folosi un creion. Culoarea este permisă cu excepția culorii negre. Săgeata trebuie să fie trasă din colțul interior spre exterior. Pentru a mări vizual ochii, este necesar să extindeți săgeata dincolo de colțul exterior, dar nu trebuie să exagerați. Săgețile foarte lungi vor părea vulgare.
 • Dacă doriți să faceți vizual mai mare ochii, trageți de creasta superioară a pleoapelor. Se va ridica vizual și ochiul nu va mai apărea pe jumătate închis.
 • Excesul de rimel pe genelor va face ochii mai mici. Dacă nu puteți face genele mai mult, și într-adevăr doriți să le utilizați, folosiți contrapartidele false. Consolidați propriul ulei de ricin. Genele vor fi mai lungi.
 • Dacă este posibil, faceți pleoapele superioare și inferioare mai ușoare. Se știe că nuanțele luminoase măresc vizual ochii. În acest caz, umbrele vor crea doar un astfel de efect.
 • Culorile perla și creionul sunt principalii vostri de ajutor. Ele nu numai că vă vor da strălucirea feței, ci și ochii deschisi. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că Shimmer poate accentua umflarea. Prin urmare, dacă pleoapele dvs. sunt ușor umflate, este mai bine să renunțați pentru o perioadă de timp.

De fapt, o tăietură îngustă a ochilor nu este deloc o problemă, pentru că dacă o faci machiajul potrivit, poți obține o imagine minunată și câștigătoare. Principalul lucru - pentru a vă aminti regulile de bază, nu încercați să greutate vedere cu o abundenta de cosmetice sau mai multe straturi de rimel. Totul ar trebui să fie moderat și frumos.

Machiaj pentru ochii înguste - în următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze