Cum de a crește cu ajutorul machiajului ochilor?

Cum de a crește cu ajutorul machiajului ochilor?

Femeile știu cum să farmece. Aspectul lingușitor și buzele pline dăunează sexului opus nebun. Și puțini oameni știu că, în unele cazuri, aspectul perfect devine posibil numai cu machiajul potrivit. Artiștii de machiaj sunt bucuroși să împărtășească secretele despre cum să crească cu ajutorul machiajului ochilor.

Beneficii și caracteristici

Ochii mari clare au fost întotdeauna considerați unul dintre criteriile pentru frumusețea feminină. Ideile formei corporale și coafurii s-au schimbat, dar ochii au rămas întotdeauna deschiși sufletului și, prin urmare, intuitiv intrăm întotdeauna la oamenii cu ochii deschiși, testarea încrederii subconștiente în el. Din punctul de vedere al psihologiei, aici este principalul avantaj al femeilor cu ochi mari, care sunt capabili să se îndrăgostească de apariția lor.

Cu toate acestea, astăzi nu este necesar să avem o frumusețe naturală unicăsă fie considerată o fată atractivă. Creșteți aspectul dvs. cu ajutorul machiajului ochilor, cunoașterea aplicării cosmeticelor vă va ajuta să deveniți mai largă.

 • Primul și cel mai important factor Un machiaj reușit este să vă oferiți sprâncenelor o formă naturală, bine îngrijită. Spre deosebire de tatuajele de calitate slabă, sprancenele prea largi și neclintite sunt deja destinate să nu reușească să facă. Înainte de a începe transformarea ochiului, este important să le acordați atenție. O formă care să conducă la un machiaj mărit ar trebui să fie natural fără accente inutile. Astăzi, artiștii de machiaj preferă să-și vopsească sprâncenele cu henna.
 • A doua caracteristică machiajul ochilor mici ia în considerare alegerea paletei multicolor monocromatice sau complementare de umbre. Culorile luminoase și întunecate combinate organic, amplasate pe zonele corecte ale pleoapelor, vor deschide ușile sufletului cu o nouă putere.

Va ajuta în acest scop și săgeată ținută în creion sau în creion. Nu, aceștia nu sunt împușcătorii de cărbune grași care au pictat odată frumusețile informale ale show-business-ului. Vorbim aici despre o linie fină de gene și o umbrire atentă.

Și, bineînțeles, este imposibil să faci o amețeală fără genelor pufoase. Observați, și anume, pufos și ușor și nu lipit cu cinci straturi de carcasă. O mascara buna, cilia, curbata cu pensete si doua straturi - tot ce este necesar pentru cresterea vizuala a ochilor femeilor. În același timp, cosmeticele ar trebui să fie tonuri naturale care să corespundă tipului dvs. de culoare.

Și caracteristicile acestui machiaj conțin o mică listă de interdicții categorice:

 • desen conturul creionului întunecat al pleoapei inferioare sau al creionului;
 • compus contururile superioare și inferioare ale pleoapelor sau o subliniere circulară;
 • utilizarea de Umbrele au o gamă de culori extrem de întunecate.

Cunoașterea acestor caracteristici va ajuta la îndeplinire un număr imens de opțiuni pentru a compensaCu toate acestea, pentru cei care încă ghicesc și se tem să facă o greșeală, artiștii de machiaj au oferit idei proaspete și câștigătoare pentru mărirea vizuală.

Tipuri de machiaj

Ca orice alt machiaj pentru ochii mici este împărțită în zi și seară. Versiunea pe timp de zi nu diferă de revolta de culori, cu toate acestea, precum și cea de seară, are nevoie de atenție și precizie. Evenimentele de subsol sunt pline de tonuri bogate și permit ceea ce este inacceptabil în pregătirea zilei de lucru în birou. Și, de fapt, și într-o altă versiune are propriile soiuri, care vă ajută să găsiți cu ușurință stilul "dvs.".

Astfel, machiaj zi pentru a crește Va fi simplu și frumos dacă tonul umbrelor va fi turnat în bronz. Culoarea însăși ar trebui să fie ușoară, aproape piersică, cu o notă de perle.Merită să spunem că efectul strălucitor este ideal pentru ochii de dimensiuni mici, deoarece modulațiile sale adună vizual profunzimea ochiului. Umbrele umbrite în această versiune sunt aplicate pe toată pleoapa, ajungând la linia sprâncenelor. Mai mult, genele superioare și inferioare sunt atent pătate cu rimel.

Și dacă primul fel de machiaj poate părea prea simplu, atunci o altă îmbunătățire va necesita anumite abilități și cosmetice profesionale, cum ar fi:

 • luminos umbre cu strălucire;
 • alb un creion;
 • cerneală;
 • lichid dermatograf.

Asigurați-vă Începe cu umbre strălucitoare atât pe partea inferioară cât și pe cea superioară a pleoapelor. Mai mult, un creion alb este aplicat colului interior și liniei genelor inferioare. Rețineți că conturul culorii albe și selectarea unui colț de către el sunt de neînlocuit pentru ochii apropiați, extinzând spațiul dintre ele. Săgețile sunt extrase din mijlocul secolului, executate sub formă de linii înguste, subțiri, cu extensie. Ar trebui să porniți din colțul exterior, trecând încet spre interior. Toate limitele conturului trebuie sa fie umbrite si pictate peste cilii luxuriante.

O altă imagine naturală pentru proprietarii sprâncenelor largi va contribui la realizarea eyeliner și rimel. Aici pleoapele sunt acoperite numai cu o bază mată. Din mijlocul secolului în mișcare, o săgeată grafică este desenată cu o extensie și o coadă jucăușă îndoită în sus. Săgeata nu trebuie să depășească limitele globului ocular. Genele sunt acoperite cu rimelul prelungitor. Dacă nu mai este prea mult timp pentru make-up-ul de dimineață, puteți folosi unul universal și, prin urmare, un machiaj unic pentru ochii mici. Un creion alb conturul este aplicat conturului inferior și colțului interior, iar genele sunt acoperite cu cerneală pe partea superioară și inferioară. O imagine naturală și în același timp accentuată este gata.

Machiajul seara trebuie sa aiba o luminozitate si o saturatie mai mare si, prin urmare, o acoperire in doua culori a pleoapelor cu umbre va fi o solutie buna. După aplicare a bazei pleoapelor sunt acoperite cu umbre ușoare cu o strălucire. Se aplică o nuanță închisă în colțurile exterioare și este umbrită calitativ pentru a forma o tranziție lină. Din nou, săgeata este ținută până la mijlocul secolului, deoarece această manevră desăvârșește perfect viziunea, urmată de o rimelă prelungitoare. De asemenea, potrivit pentru seara luminos "Smokey Ice". Trebuie spus că se face pentru forme mici, care nu sunt conforme cu rețeta clasică. Aici, spre deosebire de machiajul convențional, sunt folosite numai tonuri de fum fără lovituri negre. Conturul interior al ochiului nu este desenat.

Pentru o față mare, o opțiune excelentă va fi săgețile de lux în nuanțe umbre de umbre. "Cozile" lor ar trebui sa mearga dincolo de limita globului ocular, in timp ce arata cat mai natural posibil. Vorbind despre shooter-uri, unele fete le petrec in machiajul de seara si pe pleoapa inferioara, retragand o distanta de linia genelor. Efectul unei priviri largi se observă într-o oarecare măsură, însă stilistii profesioniști nu recomandă prea mult pentru a se implica în astfel de metode, deoarece ochii arata extrem de nefiresc.

Cum sa alegi cosmeticele?

Atunci când ochii nu au o dimensiune semnificativă, cosmeticele trebuie alese cât mai exact posibil. Deci, baza tonală ar trebui să se potrivească tonului pielii, iar umbrele ar trebui să fie în armonie cu culoarea irisului.

Atunci când ochii nu au o dimensiune semnificativă, cosmeticele trebuie alese cât mai exact posibil. Deci, baza tonală ar trebui să se potrivească tonului pielii, iar umbrele ar trebui să fie în armonie cu culoarea irisului. O machiaj frumos trebuie să fie constituit din nuanțe umbroase.

 • Pentru maro Se potrivesc perfect tonurile de piersici ale bazei, precum și nuanțele de culoare maro-bej. Printre ochii albaștri de culoare întunecată vor găsi un răspuns în paleta de culori khaki, ciocolată adâncă, smaralde mușcate și mușchi.
 • Tenta albastră iris frumos în bază de liliac delicat, precum și graffiti fum și contrast maro.
 • Iris verde înfundată în mai multă misteriozitate cu liliac ușor și palete de culoare albastru-gri.
 • bej, baza albastră va decora un iris gri.

Atunci când alegeți umbre De asemenea, merită acordată atenție tonurilor care pâlpâie. Vanilie, nuanțe lăptoase și nisipoase cu efect de strălucire și overflow vor acoperi întregul pleoapă în sprâncene și, prin urmare, alegerea lor ar trebui să fie cât mai amănunțită posibil. Culoarea umbrei de selecție - nu singura condiție a produselor cosmetice corecte. Pielea uscată va arăta mai bine îngrijită cu umbre cremoase și uleioasă în tandem cu gel uscat și ușor. Umbrele nu trebuie să se rostogolească în palmele pleoapelor.

Și facem zi de zi și seara up nu se poate face fără carcasă bună. Așa cum am menționat mai devreme, tehnica aplicării sale oferă ochilor mici nu mai mult de două straturi, ceea ce înseamnă că produsele cosmetice ar trebui să fie într-adevăr bune. O perie de cauciuc care se separă cât mai mult posibil și nu are vilii excesive va fi o achiziție reușită. Mascara în geană pentru a crește ochii trebuie să îndeplinească caracteristicile genelor, deoarece acestea pot fi subțiri și lungi, scurți, dar groși și așa mai departe. Deci, pentru genele lungi care nu au grosimea, este mai bine să alegeți rimelul în vrac. De obicei are peri rare, realizate sub formă de spirală. Cu cilia scurta nu se poate face fara a prelungi rimelul cu fire mici si un corp subtire, cu care este convenabil să picteze fiecare păr. Dacă cilia sunt celebre pentru lungimea și grosimea lor, nu este recomandat să le supraîncărcați cu straturi suplimentare de rimel, Utilizarea modelului cu efect twist.

Creion alb contur trebuie, de asemenea, să fie bine selectate. Alegerea lor astăzi este uimitoare. Din plastic și din lemn, ar trebui să se potrivească bine conturului interior al secolului. Stilistii se opresc la soiurile de lemn, ca oricand sunt usor de ascutit. Lumină în structură, compoziția ar trebui să fie destul de moale.

Conturul va necesita un creion negru sau o creion de lichid. Eyeliner este o modalitate simplă de a face machiajul mai precis, dar săgețile sunt mai ușor de umblat cu un creion și, prin urmare, oricare dintre instrumente ar trebui să fie selectate în funcție de propriile tale abilități și de tipul machiajului. De exemplu, este imposibil să faci fără un creion moale neagră să faci un amestec în tehnica Smokey Ice.

Cum să aplicați?

Nu există machiaj universal pentru ochii mici, pentru că totul depinde de forma lor.

Acestea pot fi:

 • profund plantat;
 • în formă de migdale;
 • cu agățat vârstă;
 • oblici;
 • închide plantat;
 • pe scară largă separat

Mii de celebrități au ochii adânci și arată uluitor în același timp. Marimea potrivita pentru ochii adanci va ajuta la reducerea suprafetei sprâncenelor si la deschiderea ochilor. Pentru a pune în aplicare planurile noastre, trebuie să utilizați trei nuanțe de umbre - de la întuneric la lumină, precum și un creion contur. Umbrele umbrite se aplică întregului pleoapă, mai întunecate din mijlocul pleoapei în mișcare, cel mai întunecat ton se aplică colțului exterior al părții superioare și inferioare. Ochii nu reușesc la fel de subtil și natural, unii artiști de machiaj sfătuiesc ca această procedură să fie efectuată înainte de aplicarea umbrelor. Tricolorul de machiaj pentru ochi adânci seamănă cu tehnica ombra, deoarece fiecare dintre culorile de aici ar trebui să aibă o tranziție lină. În acest scop, va face o perie specială cu o bază moale sau cârpă.

Ochii de migdal pot fi vopsiți prin oricare dintre metodele de mai sus, dar ar trebui să evitați dermalul pe pleoapele inferioare și superioare, ceea ce le reduce vizibil. Această regulă se aplică și ochilor rotunzi mici. Cu ajutorul unui dermatograf pe pleoapa superioară, li se administrează o formă mai alungită vizuală, pictură și umbră umbre sau creion de contur în colțul exterior al pleoapei superioare.

Walkthrough pentru ochi cu pleoapele agățate implică o desenare artificială a pliurilor întunecate ale pleoapelor. Linia cea mai întunecată aleasă pentru MikeCap tonuri aplicate pleoapei agățate sub forma unui arc bine pătruns. Acest lucru realizeaza efectul ochilor deschisi. În acest caz, se aplică ochelari cu ochii deschiși.Conducerea ochiului cu pleoapa în derulare este un proces interesant care este departe de schema clasică. Aplicarea aici are loc în două trepte de la colțul exterior la cel interior. O contur subțire este tras cu ochiul deschis la nivelul genelor. A doua linie traversează linia agățatului. Mai departe, este redat colțul care conectează două linii. Spațiul dintre contururi este pictat peste și apare o săgeată grafică cu lumina care se extinde la pleoapa exterioară.

Față cu ochi înclinați are un colt interior ridicat. Acesta depășește nivelul exterior și, prin urmare, trebuie să fie acoperit cu atenție cu umbre luminoase perle. Aceasta deschide ochii vizual.

După cum spun stilistii, machiajul pentru a mări vizual ochii nu este dificil. Nu uitați de nuanțele luminoase și sublinierea precisă a pleoapelor.

Artiștii de machiaj au în arsenalul lor secrete și trucuri în căutarea ochilor larg deschise. Ei acordă multă atenție nu numai tehnicii de machiaj, ci și pregătirii pentru aceasta.

 • așapentru ca ochii mici să pară mai mari și mărimea lor mai aproape de ideal, este necesar să se aplice comprese de gheață. Artiștii de machiaj folosesc patch-uri răcite, totuși, așa cum asigură profesioniștii, chiar și o bucată de gheață plasată într-o cârpă, cu proceduri regulate, va face zona din jurul ochilor mai elastică și va îndepărta toate manifestările pungilor sub ochi.
 • Al doilea sfat make-up artists din nou a atins pregătirea pentru machiaj. Îndepărtarea cercurilor întunecate sub ochi este un pas important în dezvăluirea frumuseții. Și aici experții vorbesc despre regularitate. Cosmetica pentru pleoape cu efect de ridicare de două ori pe zi și un anti-îngheț cu o nuanță caldă în momentul machiajului perfect albifiază zonele întunecate. Secretul maestrilor este în forma uniformă și naturală a concealerului, care este amestecată cu o bază tonală ușoară.
 • Într-o voce Make-up artiști, curlers, sau balsamuri genelor cunoscute de toată lumea, lauda pe toată lumea. Ochii îngustați cu genele drepte devin și mai mici, deoarece aruncă o umbră pe zona sub ochi. Prin urmare, un perimetru atent de fire de păr, care nu durează mai mult de un minut pentru fete, este pur și simplu necesar atât pentru ochi rotunzi și în formă de migdal și îngust.
 • în plus, tăietura și forma corectează perfect cerneala. Artiștii de machiaj iubesc periile de silicon care nu sunt capabile să creeze bulgări chiar și cu straturi multistrat. Cu toate acestea, secretul este diferit aici: genele de la colțul exterior al pielii oculare suplimentar. Acest lucru este valabil mai ales pentru o formă rotundă, deoarece, ca rezultat, tăierea se dovedește a fi aproape de forma de migdale.
 • Odată cu creșterea Ochii Mike Ape nu sunt recomandați de maeștrii de umbre mată. Faptul este că ele nu reflectă lumina, făcând punctul de vedere mai vârstnic și închis. Culorile lucioase sau strălucitoare arată mult mai bine în acest caz.
 • Nu este ocolit atenție artiști de machiaj și creioane ușoare pentru mucus. În plus față de tonul alb, recomandă să cumpărați și nuanțe de culoare bej și roz deschis. Ei vor arăta mai natural chiar și în ceea ce privește proteinele departe de tonul pur.
 • Ei spun aici și îngrijire cuprinzătoare. Deci sprâncenele pentru artiștii de make-up sunt aproape jumătate din succes. Fetele cu aspect european și sprâncenele nisipoase în tandem cu părul brun deschis sunt recomandate să aplice o nuanță de sprâncene cu 1-2 tonuri mai întunecate decât părul. Acest lucru nu va afecta naturalețea microapupului, dar va face aspectul mai expresiv și accentuat.
 • Artiștii de machiaj sigurAcest machiaj de succes pentru ochii mici poate fi creat acasă. În același timp, ar trebui să stocați cu cosmetice de salon extrem de bune Mascara nu are dreptul să zdrobească și să negată eforturile concealerului, care ar trebui să aibă o consistență moale și uniformă. Umbrele cu o mică dispersie de spangle trebuie, de asemenea, să rămână pe zonele dorite ale pleoapelor, chiar și după purtarea prelungită a machiajului, iar creionul nu ar trebui să aibă capacitatea de a se rostogoli și de a bloca faldurile.

După ce ați învățat aproape toate secretele specialiștilor din domeniul machiajului, puteți începe să creați și să creați o nouă formă de ochi, larg deschisă pentru întreaga lume.Nu este nevoie de efectul marilor ochi rotunzi marionetă, pentru că tendința ultimelor anotimpuri este frumusețea naturală pe care fetele rusești sunt atât de celebre.

Urmăriți un videoclip despre cum să creșteți ochii cu machiajul.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze