Coreeană machiaj

Coreeană machiaj

Machiaj asiatic cucerește inimile modei moderne. Astăzi, machiajul coreean se află în centrul atenției. Asia misterioasă a atras întotdeauna atenția: accentele plasate corect cu un mic arsenal de produse cosmetice vă permit să vă oferiți chipului un aspect frumos și natural. O astfel de imagine este plăcută ochiului și se deosebește considerabil de frumusețea fetelor din Rusia.

Ce este?

Coreea de stil make-up - machiaj, bazat pe principiul naturalității. La baza acestei idei este de a nu exprima cosmetica, ci de frumusețea naturală a feței.

Acest machiaj are o naționalitate: se formează sub influența istoriei, culturii, condițiilor climatice și a altor factori. Prin urmare, stilul său este complet diferit de toate celelalte. Una dintre principalele diferențe care au determinat metoda de aplicare a cosmeticelor este diferența etnică a caracteristicilor faciale.

În exterior, femeile coreene diferă semnificativ de fetele europene. Fața lor are niște pietre unghiulare, buze mici, dar pline, un nas îngrijit cu o spate subțire, o fantă îngustă a ochilor și absența pliurilor pleoapei superioare. Utilizarea cosmeticelor ar trebui să vizeze creșterea mărimii ochilor, sublinierea buzelor și evidențierea piele impecabilă. În același timp, orice nefiresc este exclusă.

Beneficii și caracteristici

Coreea de machiaj are o serie de diferențe față de cea europeană. El este atât de popular în țara sa, încât se bucură de succes cu actrițe și idoli coreeni, și nu numai cu fete. Nici un grup pop-cheie de sex masculin nu poate face fără o astfel de machiaj. Pentru cel mai natural rezultat, echipa de creatie angajeaza o echipa de stilisti profesionisti. Orice dorama atrage ochiul, acordând atenție frumuseții și aspectului natural al actorilor.

Caracteristicile machiajului coreean includ:

 • portelan din piele;
 • efect de strălucire;
 • accentuarea ochilor;
 • drept și larg linia de spranceana;
 • umbre ușoare;
 • tar-negru mascara;
 • utilizați tradițional Cosmetice coreeană.

O trăsătură distinctivă a machiajului coreean este versatilitatea. Pentru toate neobișnuitele sale, un astfel de machiaj este combinat cu diferite haine și stiluri. Este potrivit imaginii unui canal dans drăguț (idol coreean), relevant în setul clasic, armonios în imaginea de natură romantică și indispensabil în arcul de o frumusețe superbă la o recepție de seară.

Asigurați-vă în coreeană este gândit la cel mai mic detaliu, astfel încât în ​​fiecare stil va adăuga un feminin, accentul bine îngrijit, sănătate și sofisticare a naturii. Datorită naturii sale naturale, aceasta va ajuta să faceți o impresie bună și să vă prezentați în cea mai bună lumină.

Cosmetice coreeană sunt de bună calitate și durabilitate. Cu aplicarea corectă a machiajului, va fi suficient pentru întreaga zi, în timp ce pregătirile nu se vor răspândi și nu vor crea efectul unei măști alunecoase.

Tipuri de fonduri

Coreea este o țară specialăprin urmare, produsele cosmetice create pe teritoriul său sunt de asemenea diferite de oricare altul. Chiar și acele medicamente care au fost introduse pentru prima oară de către Europa au fost îmbunătățite cu măiestrie de companiile cosmetice asiatice. Principalele componente ale machiajului coreean sunt:

 • Baza de machiaj. Majoritatea oamenilor din țară au piele poroasă și se disting prin creșterea producției de glande sebacee. Stratul de bază echilibrează tonul feței, acoperind imperfecțiunile mici ale pielii. În plus față de netezire și ușurare, baza ajută la menținerea stabilității fundației.

Dezvoltările mărcilor comerciale coreene pot fi folosite ca tonuri și marcatori.Ele sunt capabile să ofere pielea o strălucire blândă, blochează pete pigmentare și erupții cutanate.

 • Cosmetice tonale. BB-cream, eliberat în Coreea, diferă de echivalentul german în sensul că procentul de SPF în compoziția sa este mult mai mare (cel puțin 30). Instrumentul oferă corecția tonului și poate crea o ușurare dorită.
 • Pernele. Cosmetica, care este dezvoltarea brandurilor coreene. De fapt, este un burete cu impregnare tonală. Pe lângă scopul principal, compoziția este îmbogățită cu un număr de componente utile.

Cushon este un produs cosmetic excelent care efectuează îngrijirea zilnică a pielii facială.

 • Nuanță. Produse cosmetice cu textura lichidă, caracterizată prin pigmentare ridicată, durabilitate și acoperire mată. Printre tipurile de produse cosmetice se pot distinge preparatele pentru buze, obraji și sprâncene. Prima evoluție a femeilor coreene este, de asemenea, folosită ca blush. De obicei, nuanța poate fi utilizată simultan ca un pigment pentru buze și blush. Prepararea sprancenei este un produs cosmetic dificil pentru înțelegerea noastră, dar în Coreea este foarte popular.
 • Eyeliner. Stilul coreean nu acceptă sublinierea cu un creion. Instrumentul ideal de machiaj este un lichid neagră lichid. Nu sunt permise variații cu tonuri.

Cum să aplicați?

Make-up în coreeană nu este numai rimel și ruj. Descoperind treptat toate nuanțele machiajului coreean, poți să-ți faci make-up frumos în stil coreean acasă. Va dura ceva timp, dar rezultatul merită. Tehnologia de aplicare a produselor cosmetice include pregătirea pielii și corecția corectă a caracteristicilor faciale.

piele

Înainte de a aplica machiajul, este necesar să pregătiți pielea. Fiecare femeie coreeană știe că dermul curățat și hidratat este principala condiție pentru un make-up de calitate.

În arsenalul de fete există întotdeauna o mulțime de pregătiri pentru îngrijirea pielii feței. Îngrijirea pielii include utilizarea de ulei de curățare, spălare facială, frecare, tonic, măști pe bază de țesături, preparate pentru pielea din jurul ochilor, cremă cu un filtru UV. Una dintre componentele de ingrijire este ceaiul verde, care contine antioxidanti.

Coreeană face până nu poate face fără tonul de porțelan al feței și lumina, câteva blush copilăresc pe obraji. Este imposibil să se aplice pulbere fără bază, este dăunătoare celulelor epidermei.

Trucuri de piele impecabila includ mai multe tehnici:

 • Baza este aplicată într-un strat subțire. Dacă există probleme cu pielea femeii coreene, spre deosebire de cea europeană, se aplică două straturi de bază: mai întâi un grund întunecat, iar pe deasupra - cosmetice, aproximativ jumătate de ton mai ușor decât culoarea naturală.
 • anticearcan - Admitere obligatorie. Machiajul coreean este perfect în tot. Cercurile întunecate din jurul ochilor și pete de pigment sunt inacceptabile. Toate acestea sunt mascate de umbriri atent. Dacă în punga cosmetică nu există nici un concealer, fundația va face față sarcinii sale printr-o haltă mai ușoară a agentului de bază.
 • Ca o unealtă tonală, sa folosit o canapea cu o consistență lichidă. Acesta este un tampon, impregnat cu un compus special care combină proprietățile tonalei, pudrei și cremei BB. Instrumentul este transferat pe burete, astfel încât stratul de acoperire este subțire, aproape imperceptibil și natural.
 • Accentul pielii rămâne efectul porțelanului. Normele de aplicare a produselor cosmetice implică utilizarea pulberii libere cu o textura ușoară. Sunt excluse analogii compacte și compacte: aveți nevoie de un produs incolor, oferind lumină de acoperire și strălucire delicată. Recepțiile europene preferate (bronzuri) nu sunt permise - este mai bine să folosiți un semnalizator (în cantități moderate).
 • Aliniați tonul, faceți un accent ușor de obrajii cu fața roșie. Este necesar să luați o nuanță luând în considerare culoarea ochilor și părului. Nu puteți folosi nuanțele artificiale de culoare: ele distrug întregul aspect. Proprietarii de bucle blonde și întunecate sunt prezentate în tonuri întunecate de culoare bej, pentru blonde - bej cu subtonii roz.

Creând un ton perfect al feței, puteți începe să proiectați ochii și sprâncenele. Toate etapele tehnicii de make-up coreeană sunt realizate cu ajutorul unor perii cosmetice speciale care contribuie la un strat mai uniform și mai subțire de aplicare.

Ochii și sprancenele

Ingrijirea ochilor - cartea de vizită a femeilor coreene. Sarcina cosmeticelor este de a schimba incizia prin ajustarea formei. Este important să faceți viziunea deschisă și ușoară, fără a uita să subliniați particularitățile și frumusețea acesteia.

Pentru a crește vizibil dimensiunea ochilor, trebuie să utilizați umbre ușoare. În prioritate - nuanțele de bej și nisip ale paletei. S-ar putea să existe mai multe tonuri, dar este important ca tranziția dintre nuanțe să fie naturală și inconfesionată.

Scala luminoasă nu numai că mărește dimensiunea ochilor, dar oferă și prospețimea feței, subliniind efectul "feței marionetă". Pentru a elimina rularea umbrelor în creasta pleoapei în mișcare, puteți folosi un grund.

Pe pleoapa inferioară și mobilă cu creion sau umbră puneți o linie albă. Acest lucru ar trebui să se facă la baza genelor. Același instrument evidențiază limita inferioară a sprâncenelor.

După evidențierea liniilor genelor, trebuie să dați un colț exterior al ochiului o strălucire folosind nuanțe de culoare roz sau prune. Aceeași nuanță este necesară pentru a trece prin pleoapa inferioară, creând efectul unei umflături ușoare.

În linia de creștere a genelor pleoapei superioare țineți săgețile netede. Nu este nevoie să încerci să faci forma unui ochi de pisică: este important să subliniezi linia naturală, să o coborâți puțin la capăt și să o conectezi cu marginea inferioară a creșterii genelor. Pentru săgeți se folosește numai ochelarii: nu pot fi creioane.

Pentru a da o expresie expresivă, este mai bine să folosiți rimelul cu efectul volumului. Se aplica in doua sau trei straturi, asigurandu-se in acelasi timp faptul ca genele nu se lipesc impreuna si arata cat mai natural posibil. Pentru a face acest lucru, utilizați perii speciale, pieptandu-vă genele înainte de separarea ideală.

Etapa finală a machiajului ocular este plasarea accentelor cu ajutorul unui marker (în colțurile interioare ale ochilor și destul de puțin la pleoapa inferioară).

Sprancenele - un singur moment de machiaj. Coreenii iubesc forma dreaptă a sprâncenelor, practic fără îndoire. Să o facă frumoasă sub puterea fiecărei femei, mai ales că există șabloane speciale pentru a facilita această sarcină. Inițial, sprancenele ar trebui să fie perfect smulse pentru a-și vedea frontiera. Este important să rețineți că linia sprâncenelor trebuie să fie largă.

Atunci când se aplică cosmetice, este necesar să se utilizeze un creion special pentru sprâncene, marcarea limitelor și apoi amestecarea acestora cu o perie specială. În același timp, forma se dovedește destul de frumoasă și precisă. Puteți corecta formularul cu o ceară sau un ruj special. Culoarea sprâncenelor ar trebui să fie ușor mai ușoară decât părul. Este important ca vederea să fie naturală și să nu iasă din ochi.

Designul buzelor

Femeile coreene nu-i plac rujul cu o textura grea sau un pigment intunecat. Cele mai populare mijloace pentru buzele lor sunt nuante. Efectul buzelor sărutat - o temă preferată de machiaj. Textura poate fi translucidă, cu un luciu delicat, dar principalul obiectiv al produselor cosmetice este durabilitatea. Astfel de medicamente ar trebui să fie ținute pe buze toată ziua.

Este de dorit ca culoarea rujului să nu întrerupă accentul ochilor. Prin urmare, este chiar mai bine dacă produsele cosmetice vor fi translucide. Efectuarea efectului "după sărut" este o lovitură.:

 • Buzele hidratează și aplică primer pe ele.. Apoi, acestea sunt acoperite cu un strat subțire de fundație sau concealer, umbrite ușor cu o perie specială. Nu pot exista contururi sau contururi ale buzelor.
 • Centrul (mijlocul buzelor) este completat cu un ruj strălucitor. Aveți nevoie de ceva machiaj, pentru a nu strica efectul dorit. Cu delicatețe, folosind o perie, culoarea strălucitoare este întinsă la contururile buzelor superioare și inferioare, fără a ajunge la granițele ei înșiși.
 • Luând un tampon de bumbac, "imprimați" excesul de culoare. Deci, tranziția va arăta naturală și frumoasă. Rămâne să punem un luciu transparent pe partea de sus.

Cum sa alegi cosmeticele?

Secretele machiajului asiatic - alegerea cosmeticelor autentice coreene. Este bine dacă nu este făcută numai în Coreea, ci sa dezvoltat și pe teritoriul aceleiași țări. Cosmetice europene faciale este permisă, dar nu va funcționa pentru a crea o nuanță de porțelan.

Ca parte a pudrei sau fundației trebuie să existe componente de îngrijire și protecție împotriva razelor UV. În mod ideal, acestea sunt produse cosmetice cu un efect hidratant și vindecător. În plus față de saturarea celulelor cu umiditate dătătoare de viață, este de dorit ca extractele de plante să fie incluse.

Rujul pentru ocazii speciale (dacă situația o cere) nu trebuie să fie luminos. Ei bine, dacă tonul ei este cremă, aproape de culoarea naturală a buzelor. Nu sunt excluse nuanțele roz și pudră ale paletei. Alegerea rouge, este necesar să se acorde prioritate nuanțelor de prune, piersici sau bronz.

În alegerea nuanțelor pentru buze, ar trebui să se acorde prioritate nuanțelor naturale sau ușoare, alegând mental o combinație de fundație și un ton adecvat. Textura unui mediu bun este ușoară și plăcută. Opțiune universală - strălucire transparentă.

Cumparand produse cosmetice speciale, nu trebuie sa uitam ca, datorita intensitatii sale, are nevoie de un produs special de indepartare a machiajului - ulei hidrofil. Textura medicamentului este uleioasă, dar, odată cu îndepărtarea cosmeticelor, pielea primește hidratarea și saturația necesară a celulelor cu substanțe utile.

Secvența de aplicare a machiajului coreean, consultați următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze