Machiaj de Halloween

Machiaj de Halloween

Halloween - în urmă cu 15 ani, doar câțiva știau despre această sărbătoare din Rusia, dar acum tinerii sărbătoresc cu această nerăbdare, nu numai prin adunarea acasă, ci și prin venirea la baruri, cluburi și restaurante. Ei susțin cu bucurie această tradiție. Poate că poporul rus a pierdut timpul de Crăciun, mumerii și distracția. Oricare ar fi motivele, rezultatul este unul. Pentru iubitorii de machiaj, Halloween este un alt motiv pentru a vă arăta abilitățile artistului de make-up în toată gloria sa.

Ce este machiajul de Halloween?

De la sărbătoarea inițială a originii sale din istoria Celticului, implicând o încălcare a distincției dintre lumea vieții și lumea morților, leitmotivul sărbătorii, până în ziua de azi rămâne tot răul. Schelete, zombi, vampiri, vârcolaci, spiriduși - orice personaj mai mult sau mai puțin magic are dreptul de a fi recreat în această sărbătoare.

Mai târziu, când sărbătoarea a câștigat masa, granițele au fost șterse, iar acum poți fi o zână, o frumoasă sirenă, o mireasă putredă sau o femeie de mână. Tot ce este suficient pentru imaginația și materialele tale, are acum dreptul de a exista.

Caracteristici cheie și beneficii

 1. În primul rând, poate fi o mulțime de machiaj. Acesta nu este doar un tratament priceput al umbrelor și bazelor, este un adevărat make-up, o mască, în spatele căreia chipul adevărat este ascuns cu pricepere.
 2. Nu vă puteți îngrijora de uniformitatea aplicației și de defectele cutanate. Cu cât e mai rău aspectul dvs., cu atât mai bine. Rănile sângeroase răniți cu latex și vopsele, piele verde, craniu cu oase albi, vrăjitoare cu un nas înțepenit. Diluați-vă artistul de make-up cu elemente de costum, paiete, alge, coajă de copac, pene ...
 3. De asemenea, este important ca nu numai să vă pictați fața, ci și brațele, gâtul, picioarele, chiar și stomacul. Se poate spune că Halloween este o sărbătoare a artei corporale, nu a machiajului, dar pentru o astfel de acoperire bogată sunt necesare vopsele speciale. Ce - veți afla chiar acum.

Cum sa alegi cosmeticele?

Desigur, este mai bine să cumpărați o pictură față sau un machiaj obișnuit, care este folosit de actori. Motivele sunt simple: păstrează bine, nu usucă pielea, este ușor de aplicat și nu curge, chiar dacă vă simțiți foarte cald de la dans și distracție.

Este important să alegeți materiale de calitate - mai ales dacă intenționați să creați un machiaj pentru copii. Deseori, pictura pe față este făcută din materiale hipoalergenice, iar acest lucru este foarte important, deoarece copiii iubesc atunci când fața lor este complet pictată - chiar și zona din jurul ochilor, și ea este cea mai sensibilă.

Dacă nu doriți să cheltuiți bani pe vopsele speciale, puteți încerca opțiunile mai populare pentru umbre și palete. Instrumentul principal, despre care nu puteți uita niciodată - acesta este un primer, precum și baza sub ochi.

Acesta este un element important de machiaj din mai multe motive:

 1. grund vă protejează pielea de efectele dăunătoare ale produselor cosmetice decorative.
 2. fundație Este foarte asemănător cu grundul, care nu numai că împletește culoarea feței, pregătește-o pentru aplicarea machiajului, ci și "sigilează" ridurile mici și neregularitățile. Datorită acestui fapt, va fi foarte ușor de umblat și de colorat.
 3. bază îmbunătățește pigmenții de culoare conținute în umbre și estompată. Cel mai probabil, veți dori să faceți tranziții culori strălucitoare, pentru a obține cele mai multe din culorile disponibile, așa că nu neglijați elementele de bază ale machiajului.

În ceea ce privește produsele cosmetice decorative color, în fiecare an brandurile populare eliberează linii de produse tematice pentru vacanță. Puteți să le acordați atenție.

Luați Mac, de exemplu.Compania produce chiar videoclipuri speciale, unde, cu ajutorul produselor sale, arată cum se transformă într-un cyborg, o fantomă, un străin din spațiu și așa mai departe.

Merită să treci prin anumite produse pe care le poți găsi utile pentru 100%:

 1. În plus față de bază, nevoia pe care ați înțeles-o mai devreme, ochelarii de culori negri sau dermatograful vor fi cu siguranță superfluă. Nu contează dacă ai machiaj masculin, feminin sau pentru copii. Încă mai trebuie să desenezi niște contururi, să selectezi zone sau chiar să pictezi complet anumite zone. Nu o vei face un marcator. Chiar și pentru a desena un nas negru obișnuit, veți avea nevoie de un instrument.
 2. Vampir, zombie, craniu de zahăr - pentru aceste imagini în machiaj ar trebui să apară două nuante de ruj. Una este mai întunecată, cealaltă este mai ușoară. Acest lucru este necesar pentru a vă oferi buzelor un aspect ușor dureros, crăpat. Puteți lua cea mai ușoară culoare în linie și, de exemplu, cireșe. Asigurați-vă că marginile buzelor sunt palide, ca și cum toată căldura de la tine este pompată de o pompă și aplicați o culoare închisă pe interiorul buzelor. Puteți face o ombra netedă, puteți face o tranziție bruscă. Și, de fapt, și într-un alt caz, buzele vor părea misterioase, ciudate - exact ceea ce aveți nevoie.
 3. Sequins sau pietre care pot fi lipite pentru lipici pentru genelor. Puteți împrumuta scânteiere mici din seturile de artă de unghii și apoi puteți folosi restul pentru a crea o manichiură.
 4. Dacă doriți să creați o imagine de zână frumoasă a unei zane, elf sau o sirenă mică Ariel, puteți cumpăra spray-uri de păr colorate.. Acest lucru este mai bine decât aruncarea de bani la peruci care vor aduna praf pe rafturi. Spray puteți utiliza și apoi - de exemplu, vopsea capetele părului și de a face o varietate de coafuri.

Deoarece subiectul a atins anumite imagini, merită să le mergem.

Tipuri de machiaj

Sunt de acord, nu toată lumea poate să se laude cu brațele drepte. Chiar dacă îți aplici machiajul zilnic și poți face ochi fumatori, nu e adevărat că poți să faci o machiaj groaznic de pirat sau de pirat cu aceeași ușurință, așa că începe cu opțiuni simple pe care le poți găsi multe exemple.

Ne întoarcem fața într-un craniu. Eficace, frumoasă - și nu prea dificilă. Pentru a efectua un astfel de machiaj, puteți avea 3 culori: alb, negru și, de exemplu, violet.

Pentru a începe, aplicați vopsea albă sau umbre pe întreaga față și apoi începeți ușor desenarea contururilor cu negru. Poți desena o inimă inversă pe nas, creând efectul nărilor nazale. Picteaza-ti ochii negri pentru a face ca prizele ochilor sa arate ca un abis.

Dacă doriți să adăugați o întorsătură, trageți ochii peste pleoape. Pentru inspirație, puteți viziona videoclipul Panic! La Disco "Eu scriu păcatele nu sunt tragedii".

Apoi, va trebui să evidențiați niște pietre prețioase, iar apoi veți ajuta la nuanța violetă. Aplicați o banda neagra pe structura naturala a obrazului, amestecati-o si totul sub linia pielii, pictati-l in curse inguste cu purpuriu.

Atingerea finală este de a atrage dinții peste buzele tale. Principalul lucru nu este o corespondență anatomică, ci un efect minunat, așa că nu vă faceți griji dacă aveți 40 de pictate în loc de 32 de dinți.

Little Mermaid este una dintre cele mai populare prințese Disney în această sărbătoare.. Cea mai mare parte a imaginii, desigur, este un costum (coada, peruca sau parul vopsit, cochilii), dar puteți adăuga scale de pești reali la această imagine.

Se face cât mai simplu posibil. Alegeți culoarea pe care doriți să o vopsiți. Umbrele pot fi complet normale. Ele nu sunt neapărat luminoase, se pot realiza scale folosind ajutorul nuanțelor clasice de mătase-de-perle.

Apoi, luați curelele obișnuite într-o plasă fină și o perie pentru blush. Purtați ciorapi pe cap, pe brațe sau pe picioare (în funcție de ce parte a corpului dvs. aveți nevoie de balanță) și puneți umbre îndrăznețe pe partea superioară a ochiurilor.Puteți amesteca mai multe culori, creând tranziții interesante, puteți rămâne pe una. Principalul lucru - atunci când scoateți ciorapii, veți avea contururi foarte clare trasate, asemănătoare cu scalele.

Animalele sunt un subiect preferat. Pisicile și cerbii sunt foarte populare. Pentru a le transforma în ele, va fi de ajuns să trageți un ghimp curat, negru sau roz. Dacă puteți adăuga evidențe albe, va fi foarte bun.

Cat mustață dorisovyvat, curse curat de eyeliner, puteți adăuga lână.

Pentru a transforma în Bambi, amestecați umbrele portocalii sau maro pe frunte, obraji, bărbie și nas. Aplicați petele umede de culoare albă.

Puteți face frumoși ochi de cerb - pentru aceasta aveți nevoie pentru a crea "săgeți inversă". Întindeți vârful săgeții nu spre urechi, ci în interiorul feței. Linia poate trece chiar și pentru o perioadă paralelă cu nasul. Genele false adaugă imaginea de blândețe și farmec. Dacă doriți să vă scufundați complet în imagine, adăugați lentile colorate.

O altă imagine preferată împrumutată din Mexic. Este un fel de machiaj țigănesc, dar arată mult mai impresionant. Desigur, acesta este un craniu de zahăr.

Variații pe acest subiect foarte mult. Principalele reguli sunt tonul albite al feței, ochii decorați cu un model de culoare, elemente mici pe nas, bărbie și un ornament frumos pe frunte. Cea mai mare parte a machiajului poate fi făcută cu ochelari și culori împărțite cu umbre sau vopsele de machiaj.

Păpuși păroase sunt, de asemenea, adesea prezentate în petreceri de costume. Puteți chiar să scoateți tonul feței, creând efectul porțelanului și să trageți o fisură de ochi negri. Ochii de deasupra și dedesubt pentru mai multe păpuși decorează cu genele false (sau vopseaua cu ochelari de soare). Adăugați o roșie și asigurați-vă că ați curlat buclele.

Un alt tip de păpușă poate fi mai mult ca o păpușă. Mulți oameni își amintesc imaginea teribilă din filmul "Saw". Pentru o petrecere în cinstea sărbătorii, va fi foarte subiect. Împingeți-vă fața, faceți cât mai mult posibil fumatul cel mai întunecat din ochi, trageți spiralele roșii caracteristice pe obraji, conturați clar buzele cu roșu, ușor exagerează lungimea colțurilor și trageți două linii paralele de la colțurile gurii la bărbie cu două lovituri înguste.

Dacă vrei să faci ceva delicat, dar prințesele nu sunt tema ta, încercați machiaj comic în stilul pop art. Cu siguranta va amintiti aceasta panza stilizata a femeilor, cu frazele puternice "Oh NO!" Sau "POW" rupte de pe buzele lor.

Pentru a obține rezultatul dorit, aveți nevoie de un dispozitiv convenabil pentru a desena cercuri. Poate fi un baston pentru curățarea urechilor, puteți face un șablon cu pumnul unei găuri și o bucată de hârtie sau o bucată de plastic (încercați să folosiți un dosar pentru fișiere). Poate că aveți doar un creion rotund de culoarea dorită - în general, arătați imaginația. Nu uitați să adăugați evidențieri și să faceți negru curbele conturului neted și imaginea dvs. va fi gata.

Și tu poți să-ți faci un nor de gânduri - din carton. Atașați-l la un stick de sushi și discutați într-o petrecere într-un mod atât de interesant.

O altă mișcare clasică este reîncarnarea unei femei într-un bărbat. Desenați o mustață, adăugați miriște. Câteva pungi sub ochi și vopsite riduri cu sprâncene groase vă vor oferi un aspect periculos de gangsteri. Dacă aveți un costum și o pălărie potrivite - toate șansele de a fi steaua petrecerii.

Ultima imagine care nu poate fi ratată este un clovn teribil. Machiajul este simplu deoarece nu are nevoie de multe culori. Alb, negru și roșu sunt cele trei culori ale bazei, care vă vor permite să creați o imagine completă.

Pictează-ți fața albă, fă-ți ochii întunecați. Puteți să diluați toate stelele cu patru vârfuri sau pur și simplu să creați efectul vopselei vărsate și să faceți un triunghi lung de la ochi la obraz.

Asigurați-vă că pictați sprâncenele și ridurile. Și, desigur, adăugați un nas roșu și un zâmbet nebun.

Cum să aplicați?

Dacă vă decideți să vă aduceți acasă, asigurați-vă că aveți o piele bine pregătită. Dacă intenționați să impuneți un strat gros de produse cosmetice, încărcați-vă fața cu vitamine și substanțe nutritive, deoarece următoarele câteva ore cu acest machiaj vor fi o adevărată provocare pentru dermă. Recomandări utile:

 1. Faceți o mască. Ei bine, dacă va avea un efect hidratant și liniștitor. În mod separat, plasturile pot fi folosite pentru a pregăti pielea delicată din jurul ochilor pentru alte manipulări.
 2. După măști curățați cu atenție pielea. Utilizați geluri de spălare sau tonice, multe fete preferă de asemenea apă micelară. Principalul lucru este că pielea nu are grăsime, va complica sarcina dvs. în timpul picturii.
 3. Aplicați un hidratant și lăsați-l să se înmoaie.

După acești trei pași pregătitori, puteți trece direct la aplicarea machiajului.

Secvența de aplicare a straturilor va depinde de imaginea dvs. Este clar că machiajul pirat va fi diferit de fata prințesei, dar ar trebui să începeți întotdeauna cu elementele de bază. Nu atingeți desenul pieselor mici până când nu este făcută baza.

Aplicați un grund și setați tonul, faceți toate loviturile majore importante - și abia apoi treceți la nuanțe.

Puteți începe cu buzele, dacă principala dificultate constă în ele, cu sprancenele sau cu ochii. Evaluați situația și amintiți-vă că, mai aproape de final - cu cât vă obosiți mai mult, cu atât mai greu va fi să preluați părți dificile.

Se recomandă, de asemenea, pregătirea. Dacă machiajul va dura câteva ore, este mai bine să lași manipulațiile cu gura în cele din urmă, altfel nu veți putea bea fără a deranja machiajul.

Machiaj secretele artiștilor

Poate că secretul principal este că toate creațiile nu se tem să folosească instrumentele disponibile pentru a-și atinge obiectivele. Amintiți-vă aceleași cravate într-o rețea pentru a crea cântare.

Uită-te în jurul tău - poate ochiul tău se va prinde pe ceva care poate face ca imaginea să devină un punct culminant al programului. Poate că într-un colț cu care poți să-ți decorezi o tunsoare sau să adaugi machiaj se afla o boa veche de pene. Shell-urile aduse din mare pot fi vopsite și lipite pe fața să apară ca o vrăjitoare marină prietenilor tăi. Pentru a face răni mari, puteți folosi hârtie igienică îmbibată și colorată. Acum câțiva ani a fost machiaj popular folosind un șarpe obișnuit. Doamnelor cu fețe dezrădăcinate se aflau la fiecare pas.

Veți trăi strălucirea, pietricelele, panglicile și șabloanele - utilizați totul și apoi imaginea dvs. se va dovedi originală și memorabilă.

Cum sa faci makeup pentru Halloween, vezi urmatorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze