Green Eye Makeup Prom

Green Eye Makeup Prom

Fetele cu ochi verzi sunt foarte usor de ales pentru ele însele machiajul perfect. Ele sunt potrivite pentru o mulțime de culori de umbre. Astfel, puteți experimenta combinații de culori, creând imagini cu adevărat memorabile. Principalul lucru este să țineți cont de anumite reguli și recomandări. Absolvirea este motivul perfect pentru machiajul luminos, vă va permite să ieșiți din mulțime. În acest articol, veți învăța cum să faceți în mod corespunzător machiaj pentru balul de ochi verzi și cum să alegeți culorile care se potrivesc tipului de aspect.

Ce culori nu ar trebui folosite?

Ochii verzi sunt considerați destul de versatili în ceea ce privește alegerea culorii dorite, dar totuși există nuanțe care pot ruina imaginea. Artiștii de machiaj atribuie doar trei tonuri categoriei celor interzise - acestea sunt albastru, roșu și argintiu. Argintul și albastrul reduc vizibil ochii, iar roșul face ca ochii să pară dureroși (și chiar lacrimuiți).

Reguli de bază

Machiajul de seară pentru bal trebuie să fie perfect, complet gândit. Nu vă fie teamă să atrageți atenția și să ieșiți în evidență, pentru că această zi va fi de neuitat pentru voi. Deci, este timpul să vă încercați într-o nouă imagine, să testați o nouă combinație de umbre sau să alegeți un ruj care nu este destul de tipic pentru tine.

Cel mai bun pentru fetele cu ochi verzi este machiajul potrivit cu lumina purpuriu, piersic sau bronz. Toate culorile acestor culori primare arata verde pe ochi doar magice.

O opțiune complet câștigătoare ar fi folosirea umbrelor fumoase, a penei peste suprafața secolului. Pentru a crea un astfel de machiaj, puteți utiliza atât nuanțele obișnuite de ciocolată neagră și brună, și purpuriu închis, verde smarald sau orice altceva.

Un dermatograf frumos care se potrivește tipului de culoare și cosmeticelor pe care îl folosiți în machiaj vă va completa machiajul ochilor. Puteți utiliza linia clasică de culoare neagră, afișând săgeți grafice spectaculoase sau selectați o culoare mai delicată - de exemplu, maro. Aceasta optiune eyeliner este mai potrivita pentru fetele cu parul drept. Același lucru este valabil și pentru eyelinerul gri (în orice umbră vă place).

O altă modalitate de a vă face machiajul mai neobișnuit este să accentuați sfaturile genelor cu rimel colorat. Nu este nimic complicat. Doar vopsiți genele cu un strat de rimel neagră, apoi mișcați ușor vârfurile peste vârfuri cu mijloace colorate. Purpuriu sau verde rimel este perfect pentru acest scop. Nu va fi foarte vizibil, dar va da imediat un farmec deosebit.

Puteți încerca să folosiți umbra de ochi de alamă. Acestea sunt perfect combinate cu un creion sau o linie de culoare gri sau maro și sunt potrivite pentru fetele de tip "light" de culoare. Culorile de cupru sunt perfect combinate cu ochii verzi, astfel încât veți avea cu siguranță un aspect bun cu un astfel de machiaj. Singura excepție este fetele cu un tip de culoare "întunecată" (de exemplu, brunete sau doamne cu sprâncene voluminoase și largi).

Etapa finală a machiajului de seară este utilizarea nuanței corecte a rujului. Puteți alege tonul care se potrivește cel mai bine imaginii dvs. selectate. Artiștii de machiaj recomandă, de obicei, femeilor tinere cu ochii verzi să aplice ruj roșu, teracotă sau coral. Acestea sunt cele mai potrivite pentru frumusețile cu ochi verzi.

Cum de a alege make-up pentru tipul de culoare?

Toate sfaturile de mai sus au fost destul de generalizate. Acum este timpul sa faceti procesul de alegere a paletei de culori mai individual. Merită să vă gândiți cum să alegeți culori și nuanțe potrivite nu numai pentru ochii verzi saturați, ci și pentru tonul pielii și nuanța părului.

Culori pentru brunet

Tânăr cu părul tare la balul dvs. puteți alege în mod sigur culorile cu o nuanță metalică. Te vor potrivi cu siguranță. Aici puteți chiar să experimentați argintul în fața dvs., principalul lucru este să îl puteți bate corect. Aceste culori sunt potrivite în mod special pentru proprietarii de ochi de patru ochi verzi. Va fi posibilă completarea unei astfel de imagini cu o strălucire ușoară. Atingeți vârful periei la "mere", astfel încât machiajul să nu devină prea vulgar.

Brunetă cu ochi verzi culoarea lor poate fi evidențiată și adusă mai adânc cu ajutorul umbrelor întunecate. Singura nuanță pe care merită refuzată este cuprul întunecat. În ceea ce privește rujul, selectat sub un astfel de machiaj, ar trebui să fie suficient de bogat și luminos. Cel mai bine este să stați pe vinul de ruj sau pe culoarea ciresului. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai silențios, care ar fi potrivit într-o rochie frumoasă delicată pentru seara - aplică ruj nud.

Șaten

Frumos păr brun cu ochi verzi puteți experimenta cu multe nuanțe. Puteți combina diferite culori de creioane, umbre și mascare. Principalul lucru este că toate se potrivesc bine și se potrivesc cu culoarea verde naturală, făcându-l mai interesant și mai frumos.

Fete cu păr brun deschis Aveți posibilitatea să utilizați rimel brun și nuanțe de ciocolată de umbre. Dacă părul este mai întunecat, aproape negru, atunci genele tale ar trebui vopsite cu rimelul clasic negru. În caz contrar, genele dvs. vor apărea estompate, iar aspectul dvs. - fără expresii (în ciuda culorii verzi bogate).

Fete cu păr brun chihlimbar și umbre de umbre de umbre sunt de asemenea perfecte. Pentru a vă împiedica ochii să pară obosiți și strălucitori, utilizați cele mai intense nuanțe. Fetele cu o astfel de frumusete naturala pot face machiaj pe balul cu umbre rubinie. Ele vor face aspectul mai atractiv, iar culoarea ochilor - saturate.

Cum sa poarte blondele?

Blondes cu ochi verzi - Acesta este un tip de culoare mai rar. Cel mai frumos tip, după cum mulți cred - este o fată cu păr bine îngrijit de culoare de grâu și ochi frumoși de măsline. Dacă acesta este tipul dvs., atunci puteți folosi în siguranță un creion de nuanță de gri profundă sau cenușie. În ceea ce privește blushul sau bronzul, cu siguranță nu ar trebui să iasă prea mult pe pielea ta. Alegeți un ton care arată pe cât de natural posibil pe față.

Fete cu piele mai închisă nuanțe de maro și bej vor face. Puteți încerca să folosiți umbrele cu un strălucire perlată. Ele nu vă vor strica aspectul, ci vor face imaginea mai blândă și mai ușoară. Puteți adăuga, de asemenea, machiaj cu paiete interesante care împodobesc fața.

Foarte des blondele sunt diferite tip de culoare foarte rece. Dacă aveți o astfel de "iarnă" apariție cu bucle de cenușă și ochi verzi-verzui, atunci puteți merge în două moduri. În primul rând, puteți utiliza culori reci pentru a crea un aspect rafinat care vă va face diferit de colegii de clasă. O altă opțiune este de a "izola" aspectul dvs. folosind nuanțe de culoare brună și rimel. Folosind astfel de produse pentru ochi, vă veți face imaginea mult mai moale și mai delicată.

Absolvent cu părul roșu

Cel mai strălucitor tip de culoare este fete roșcate cu ochi verzi. Pentru a ieși din mulțime, ei de obicei nu trebuie să facă nici un efort, pentru că datorită strălucirii pe natura aspectului lor, ei chiar rămân fără focalizare pe lumina reflectoarelor. Dar absolvirea este un eveniment special. Indiferent cât de frumos sunteți, totuși doriți să completați imaginea cu noi detalii și culori luminoase.

Fetele cu acest tip de culoare sunt umbre perfect gri și violet. Toate nuanțele purpurii se armonizează perfect cu un tip de culoare strălucitor și vă permit să faceți imaginea mai spectaculoasă. În ceea ce privește rujul, ar trebui să fie mai luminos, cu atât mai saturate culoarea parului.Ridicați ruj frumos, dacă doriți, completându-le cu creionul de contur, făcând conturul buzelor mai clar.

Sub acest machiaj trebuie, de asemenea, să puteți alege o blondă frumoasă care se potrivește cu tonul pielii. Este de dorit ca acestea să nu fie prea strălucitoare, deoarece datorită culorii bogate de cupru a părului, pielea natural pare a fi maronie, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de nici un accent suplimentar. Poate că te potrivi mai bine umbrei cu o nuanță maro deschisă.

Încercați, de asemenea, să nu exagerați cu genele de machiaj. Nu ar trebui să fie prea întunecate.

Tinerii absolvenți de roșcovei sunt cei mai potriviți pentru o rimelă maro deschisă. Ridică genele și le face mai pufoase. Din acest motiv, aspectul pare mai deschis, iar imaginea ca întreg - frumos. Săgețile sau culoarea închisă în această imagine vor fi superfluă, deoarece machiajul este deja spectaculos și strălucitor.

Modificați-vă pas cu pas

Dacă doriți să faceți un astfel de eveniment special pe cont propriu, atunci veți fi capabil să faceți față acestei situații dacă aveți cel puțin câteva abilități de bază și v-ați picurat pentru câțiva ani Pentru a crea un machiaj frumos care să se potrivească fetelor cu ochi verzi, trebuie să respectați toate regulile. Întotdeauna corectați toate defectele aspectului dvs. și chiar tonul feței. La urma urmei, la balul tău pielea ar trebui să fie perfectă - netedă, frumoasă și radiantă. Doar în acest caz, machiajul va provoca admirație.

Înainte de a aplica umbrele, indiferent de culoarea lor, se recomandă utilizarea unei baze. Acest lucru va prelungi perioada de purtare a umbrelor, si veti straluceasca toata ziua si seara.

Dacă nu aveți o bază sub umbră și nu doriți să o cumpărați, o puteți face pur și simplu prin pulverizarea pleoapelor sau folosind un strat ușor de concealer. Ochii verzi trebuie să fie încadrați în sprâncene perfecte, genele pufoase și umbrele bine umbrite. Acest lucru va face culoarea ochilor mult mai saturata si mai luminoasa.

Pentru a vă face aspectul sănătos și radiant, după finalizarea machiajului clasic, corectați zonele necesare cu un pictogramă sau un creion alb moale. De asemenea, puteți face anumite caracteristici ale feței dvs. mai expresive sau să deghizați ceva. Subliniați-vă buzele cu un ruj frumos sau luciu de lumină, cu o textura delicată. După aceasta, puteți merge în siguranță la o sărbătoare care va fi amintită cu siguranță. Toată lumea din jurul tău va fi absolut încântată de imaginea ta, vei putea face o impresie uimitoare!

Cum se face machiajul pentru absolvirea ochilor verzi, vezi urmatorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze