Prom machiaj

Prom machiaj

În balul meu vreau să fiu frumos de la păr la degetele de la picioare. Imaginea, rochia și accesoriile fetelor încep să se gândească mult înainte de ziua promisă. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece absolvirea este aproape la fel de importantă ca și nunta ta. Pentru a avea numai cele mai bune amintiri din această zi, este important să luați serios alegerea machiajului, deoarece oamenii se uită mai des la fețele lor, mai ales la ochii lor.

caracteristici

 • Fetele vor avea încă timp să joace femeile femme fatale, așa că nu este obișnuit să apară la absolvirea vopselei de război extreme - chiar dacă evenimentul are un caracter de seară. Gentle, machiaj ușor în culori vii poate fi foarte simplu în execuție, dar va arăta fermecător pe o față tânără.
 • În mod tradițional, schema de culori conține culori pastelate. Neon culori strălucitoare sau nuante prea întunecate de vârstă sunt mai bine rezervate pentru o altă ocazie.
 • Este important ca la bal să nu aveți doar un machiaj frumos, precum și o rochie superbă și o coafură interesantă. În mod ideal, acesta ar trebui să fie un stil bine întreținut, în care toate elementele imaginii se vor împleti strâns și elegant între ele, ca ramurile unui vechi măr.
 • Alegerea unui make-up, face un început nu numai din culoarea unei rochii, dar și dintr-o nuanță de păr. Nuanța luminoasă sau întunecată a părului vă va ajuta să determinați tonurile calde și reci în machiaj.
 • Nu uitați de culoarea ochilor, deoarece machiajul pentru ochi gri nu va fi același ca și pentru maro.
 • Încercați să evitați clișeele ridicole. Cu câțiva ani în urmă, când Internetul tocmai a început să câștige impuls, absolvenții cu păr blond, cu umbre albastre sau roz, cu inexactitate pene, erau o adevărată armată. Acum, când nu sunt disponibile numai saloane cu artiști profesioniști de machiaj, ci și mii de tutoriale video, este doar o rușine să nu întrebați tendințele și să nu cunoașteți tabelul de compatibilitate a culorilor.

Tipuri de machiaj pentru bal

Pentru a începe este de a face cu accente.

Atenție la buze

Dacă doriți să faceți buze luminoase, suculente o figură centrală, este important să nu exagerați restul machiajului. Ochii, tonul pielii, sprâncenele - totul ar trebui făcut cât mai natural posibil, dar în același timp și clar și cu atenție. Dacă completați imaginea cu ruj roșu, fața dvs. ar trebui să fie pur și simplu fără cusur. Asigurați-vă că utilizați o bază sub machiaj pentru a elimina loviturile, pigmenții și ridurile posibile. Tonul ar trebui să fie perfect, altfel rujul va arăta vulgar.

Utilizați bureți triunghiulare pentru a desena linia buzelor îngrijit, lăsând nici o șansă pentru liniile curbate. Chiar dacă alegeți un ruj foarte rezistent, este mai bine să desenați un contur cu un creion. Nu va permite ca luciul să meargă dincolo și să facă vizibil liniile buzelor puțin mai largi.

Concentrează-te pe ochi

Dacă doriți să luați paletele în mână, mai întâi este mai bine să vă gândiți la ce nuanțe vor arăta bine cu culori diferite ale ochilor.

Dacă aveți ochi albaștri, ochii clasici negri "fumatori" pot părea deosebit de impresionanți. El întotdeauna face ca expresia să fie expresivă, dă aspectul adânc și un farmec deosebit. Roșiatic și nuanțele de ciocolată vor arăta frumos. Deoarece machiajul pe bal poate fi descris ca seara, puteți adăuga niște pigmenți strălucitori.

Puteți selecta ochii nu numai cu ajutorul culorilor agresive. Nivelele naturale de vară (cum ar fi violet delicat sau roz-moale) în combinație cu săgeți vă vor permite, de asemenea, să atingeți efectul dorit.

Dacă ochii tăi sunt verzi, vinurile nobile și nuanțele de cafea pot, de asemenea, să înfrumusețeze pleoapele.Dacă absolvenții cu ochi albastru sunt mai buni folosind note argintii, atunci fetele cu "ochi de vrăjitoare" ar trebui să preferă blănuri de aur.

Ochi de culoare brun poate permite o mulțime. Culorile trec dintr-o nuanță ușoară până la cea mai întunecată vor arăta foarte frumoase, culoarea de bază fiind aproape orice: galben, roșu, albastru, verde, violet, maro sau negru.

Combinația de contraste - de exemplu, roșu și albastru - pare destul de originală. Cu toate acestea, este important să alegeți nuanțe, altfel puteți deveni o femeie de vânzări din anii '90.

Nu vă fie teamă să experimentați umbre mată și strălucitoare. Sclipici poate fi viclean, și poate face machiaj foarte "gustos". Principalul lucru este dacă decideți că momentul cheie pe fața dvs. va fi ochii dvs., nu uitați să vă pregătiți pielea și să folosiți un primer înainte de a aplica culori decorative. Nu numai că îmbunătățește culoarea, ci creează și un grund frumos, ajutând umbra să se întindă ușor și să se umbrească strict în conformitate cu planul tău.

Accentul de sprancene

Acum, abilitatea de a desena sprancenele frumoase este o adevarata tendinta si arta. Sunt sprâncenele care sunt responsabile de expresia chipului nostru. Dacă pariați pe ele, nu exagerați cu machiajul ochilor.

Puteți combina opțiunea sprâncenelor și buzelor - pur și simplu nu trebuie să faceți totul principal. În acest caz, machiajul se va "îneca" în elemente, și aproape sigur veți obține efectul de a arăta mult mai în vârstă decât vârsta. Arată foarte vulgar.

 • Dacă machiajul accentuat nu provoacă entuziasm, vă place ziua naturală, puteți să pariați pe texturi.
 • Asigurați-vă că aliniați tonul feței. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să curățați temeinic pielea cu apă micelară sau prin alte mijloace care îndepărtează murdăria și excesul de grăsime. Apoi, asigurați-vă că aplicați un hidratant și dați-i câteva minute să se înmoaie.
 • Când etapa pregătitoare este finalizată, luați-o ca bază. Dacă știți cum să faceți conturul, amestecați culorile, trageți pomeții de la obraji și evidențiați zona sub ochi. Principalul lucru este că fața nu arată ca o cârpă murdară. Aceasta este o tehnică periculoasă, și nu oricine o poate repeta acasă.
 • Pentru femeile care nu sunt fanatici ai unui astfel de machiaj, va fi suficient să aplicați un ton și să adăugați un mic blush pe obraji - poate chiar și pe vârful nasului. Acesta din urma va face imaginea mai jucaus, arata foarte natural si drăguț.
 • Pentru ochi, utilizați nuduri, roz și alte nuanțe naturale - doar pentru a distribui umbrele în mod corect. Sub ochii este mai bine să se aplice culori închise bine umbrite, datorită cărora va apărea o umbra suplimentară de gene. În centrul secolului puteți pune un punct slab de umbre de perle. Aceasta va face viziunea deschisă și proaspătă.
 • Un alt truc pe care îl puteți folosi este un creion alb rezistent la apă. Puneți-o în colțul ochiului și trageți o linie pentru a deschide ochii. Doar acționați cu atenție pentru a preveni apariția mucoasei cosmetice.

Stiluri populare

Fără îndoială, toate fetele sunt diferite. Sunt oameni romantici, sunt cei care urmăresc tendințele, există rebeli care se opun sistemului - inclusiv în propria lor imagine. Absolvirea este o sărbătoare a tineretului, ziua în care aveți dreptul să fiți singuri și să arătați așa cum doriți. Nu poți să faci doar un machiaj curat, o anumită stilizare ar fi potrivită:

 • Machiaj în stil oriental. O caracteristică distinctivă, desigur, sunt săgețile lungi, oferind aspectul ceva bestial, îndrăzneț. Acum serialele braziliene sunt din nou la modă, iar cu ele estetică de acest gen. Principalul lucru - nu se transformă în Lady Gaga, întinzând săgețile de la ureche la ureche, deoarece estul este o chestiune delicată.
 • Stilul disco. Primul lucru care îți vine în minte după aceste cuvinte este culori strălucitoare. Galben, portocaliu, var sau albastru - utilizați toate nuanțele preferate. Săgețile nu pot fi doar negre. Dacă aveți ochi albaștri sau gri, umbra de banane a ochiului va face aspectul dvs. pur și simplu fantastic.Pentru a finaliza imaginea vor fi folosite genele false. Utilizați fascicule lipite la partea inferioară a ochiului pentru a face ochi uriași - ca Twiggy.
 • Stilul retro. Mulți oameni știu cum arată inteligentul Dita Von Teese. Timp de douăzeci de ani, ea a rămas credincioasă unui stil foarte feminin, care este ideal atât pentru blonde, cât și pentru brunetă. Piele de marmură, săgeți nu foarte lungi în formă de ochi și buze bogate. Minimalism la maxim. Dacă doriți să adăugați o mică teatralitate imaginii, trageți o mână peste buză sau pe obraz.
 • Machiaj în stilul lui Nyud. Foarte vara și ușor de utilizat. În timp ce sunteți tineri, fața dumneavoastră este în continuare animată de culori naturale, astfel încât să completați imaginea va fi suficientă doar pentru a sublinia ceea ce aveți deja. O sprânceană neplăcută, mai ales dacă are gros, puțină roșie și luciu pe buze - și imaginea este gata. Dacă aveți genele întunecate, nici măcar nu puteți aplica rimel pe ele, doar le răsuciți cu clești curling.
 • Dacă toate versiunile anterioare nu vă inspiră, încercați să faceți make-up în stil grecesc. Ca un exemplu - Angelina Jolie în filmul "Alexander". Este pur și simplu imposibil să se îndepărteze de privirea ei și astfel se atrage la sine. Încearcă - poate că această opțiune va fi aproape de tine.

Cum sa alegi cosmeticele?

Dacă terminați gradul 11, probabil că ați folosit deja un fel de produse decorative și aveți opinia dvs. cu privire la o gamă mică de produse. Cel mai probabil, sunteți foarte conștienți de marcile populare - Mac, Urban Decay, Pupa, Bell și așa mai departe. Dacă în viață nu utilizați produse cosmetice, nu vă străduiți să faceți machiajul pentru o zi. În liniile bugetare puteți găsi adesea instrumente foarte bune. Principalul lucru este să citiți câteva recenzii.

O regulă importantă în alegerea produselor cosmetice - acordați atenție perioadei de valabilitate și factorilor alergeni. Este bine ca produsele cosmetice să conțină uleiuri naturale, vitaminele A și E, componente vegetale. Tinerii tineri nu au nevoie de "artilerie grea" - să acorde atenție restricțiilor de vârstă, uneori sunt enumerate pe ambalaj.

Înainte de a efectua o achiziție, asigurați-vă că încercați rujuri, umbre de ochi, creioane pe pielea ta. Dacă puteți face un machiaj de încercare - nu ratați această șansă. Profesionistul știe mai bine, el poate cere ceva, fiind ghidat de tipul dvs. de persoană. Un machiaj de dimensiuni reduse, dar eficient pentru blondele sofisticate, luminoase și suculente - pentru scampi roșii, discret, dar nobili - pentru femeile cu păr brun. Acestea sunt doar câteva exemple, dar fiecare fată este unică și necesită o abordare individuală.

Nu uitați de linia de produse, deoarece cosmeticele decorative nu sunt întotdeauna utile. De exemplu, după îngrijirea buzelor rujului mat este adesea necesară, deoarece poate fi depășită.

Dacă ați decis să obțineți genele pentru absolvire, consultați un maestru despre îngrijirea lor și aplicarea machiajului cu îndepărtarea ulterioară.

Desigur, sfatul cel mai valoros (și cel mai important - cel mai precis) vă poate fi dat de mama dumneavoastră. Un măr se află departe de un măr, ceea ce înseamnă că aveți caracteristici comune - poate aceeași culoare a ochilor, tipul de piele, conturul feței. Mama dvs. a folosit cosmetice pentru o lungă perioadă de timp, deci are și o opinie cu privire la această problemă. Întreabă-i despre produsele și culorile preferate care ar trebui să arate bine. Rar, mama este gresita, chiar mai rar da sfaturi proaste.

După ce ați definit imaginea și produsele, trebuie să acordați atenție tehnicii de aplicare a produselor cosmetice.

Aplicare corespunzătoare

Nu trebuie să luați în considerare tehnologia atunci când lucrați cu maestrul în cabină. El este în cunoștință și are nevoie de sfaturi. Dar dacă aveți de gând să faceți machiaj la minge acasă, recomandări utile nu va face rău:

 • Faptul că înainte de a aplica orice cosmetice decorative trebuie să fie pregătită pielea, deja ați învățat. Îndepărtați grăsimea și excesul de murdărie cu spumă de spălare sau apă micelară.
 • Umidificați pielea cu cremă. Dați-i timp, lăsați-l să se înmoaie.
 • Aplicați fundația tonală. Pentru a nu exagera, aplicați produsul mai întâi pe partea din spate a mâinii și, de acolo, frecați baza în piele cu mișcări punctate și mișcări ușoare de masaj.
 • Aplicați corectorul în zonele cu probleme. Cel mai adesea, zona sub ochi are nevoie de ea, puțin peste sprâncene și în mijlocul frunții. Întindeți ușor tranziția. Este mai bine să aplicați sub ochii concealerului nu prin puncte, ci prin desenarea unui triunghi cu partea superioară în jos. Trebuie să uitați totul cu atenție, astfel încât să nu existe tranziții ridicole.
 • Apoi, pentru o textura mai uniforma si fixarea machiajului, puteti folosi o pulbere mica. Dacă pașii anteriori ar putea fi făcuți cu degetele, atunci în acest stadiu veți avea nevoie de o pensulă. Să fie mare sau mijlocii. Pulberea nu are nevoie de mult - introduceți ușor peria în produs și aplicați-o în centrul feței.
 • Următorul pas va fi aplicarea de blush. Deținătorii unei fețe rotunde trebuie să fie foarte atenți cu ei, pentru a nu deveni ca o păpușă rusă. Dacă intenționați să utilizați un astfel de produs cosmetic, scuturați excesul cu o perie. Nu faceți culoarea prea densă. Dacă ați făcut deja o greșeală, amestecați ușor rujul sau încercați să "ordonați" culoarea cu un tampon de bumbac.
 • După ce ați terminat designul de pitch, veți putea continua cu machiajul sprâncenelor. Puteți adăuga culoarea cu un creion sau umbră. Puteți utiliza ambele produse. Umbrele se aplică mai aproape de nas. Pentru a desena o formă și un vârf clar, utilizați un creion. Orice instrument va avea nevoie de puțină umbră. Nu lăsați frotiurile prea mari și vizibile. Înclinația sprâncenelor este mai bine să se sublinieze nu de la început, ci din mijloc. Acest mic detaliu va ajuta sa arate mai natural.
 • Decorează-ți ochii. Ați citit deja despre stiluri înainte, deci nu are sens să stați pe tonuri și "jetoane". Principalul lucru - dacă ați conceput un machiaj complex și frumos cu tranziții (de exemplu, în nuanțe albastre), faceți totul pas cu pas. Gândiți-vă ce strat trebuie să urmeze altul. Asigurați-vă că faceți pași identici pentru al doilea ochi. Este minunat să pictați imediat ambii ochi pentru a nu confunda pașii. Amintiți-vă că umbrele întunecate sunt aplicate mai întâi, iar stafidele (de exemplu, umbrele de argint pe un secol în mișcare) vor fi suprapuse ultime.
 • Când umbrele sunt aplicate, puteți răsuci genele și le puteți decora cu rimel. Poate că veți folosi gene false - atunci fiți atenți cu adezivul. Pentru ca elementele straine sa fie plate, este mai bine sa folositi pensete, nu degete.
 • Atingerea finală va fi buzele. Îndepărtează-le înainte de a ieși. Uneori există incidente, iar mișcarea inexactă poate lăsa o urmă de ruj pe țesătură, deci este mai bine să te salvezi de astfel de accidente.

Atingerea finală a 100% poate fi aplicarea unui spray de fixare. Dacă nu se întâmplă acest lucru, fetele recurg, uneori, la trucuri și stropesc un pic de lac rămase după ce au fost așezate. Cu ea, machiajul va dura până seara.

Nu uitați să subliniați meritele de culoare și riscați un pic. Există zeci de opțiuni interesante pentru bruneturile cu ochi maro, blondele cu ochi albaștri și persoanele "focoase" cu ochii verzi. Revelați-vă frumusețea, găsiți unicitatea, deoarece absolvirea este cel mai bun motiv pentru a vă deschide și a arăta ceea ce sunteți cu adevărat.

Secretele artiștilor profesioniști de machiaj

 • Nu e de mirare lista de mai sus de 10 puncte. Artiștii de machiaj acționează întotdeauna în etape, nu sară de la buze la ochi și de la sprâncene la obraji. Coerența este foarte importantă și nu trebuie să o rupeți.
 • Dacă vă este teamă că umbrele vor sfărâma și ruina fundația, puneți o bucată de hârtie care perie șervețele (sau orice alte opțiuni pe care le considerați adecvate) pentru a salva machiajul finit.
 • Dacă aveți nevoie să faceți machiajul pentru secolul iminent, nu faceți niciodată sprancenele rotunde sau complet drepte. Nu puneți o umbră pe ochi în timp ce este deschisă (chiar dacă doriți să trageți ușor ceva).Pliurile pielii nu vă vor permite să vă compilați fără probleme, așa că trageți numai pe ochiul închis atunci când pielea este întinsă la maxim.
 • Dacă aveți nevoie de idei pentru machiaj, căutați cel puțin pas cu pas imagini, sau chiar mai bine - tutoriale video. Înțelegerea completă a machiajului poate să nu fie atât de ușoară.
 • Repeta machiajul. Chiar dacă faci machiaj foarte simplu, încercați să implementați ideea în prealabil. Este posibil ca ceea ce vedeți în imagine să nu se potrivească. Acordă-ți ceva timp pentru a corecta greșelile. Pentru mama și tata vei fi întotdeauna adorabil, dar aceasta este o privire subiectivă. Luați-vă un autocolant și priviți-vă singur. Defectele pot fi mai vizibile atunci când sunt văzute din lateral.
 • Nimic nu se înfrumusețează cum ar fi somnul sănătos și alimentația corectă. Așteptați o zi înainte de un eveniment important, beți mai multă apă și renunțați la dulce, prea sărat timp de cel puțin 24 de ore.
 • Străluciți-vă în cea mai bună ceas și amintiți-vă că principala decorare va fi zâmbetul dvs., precum și ochii radianți.

Aveți nevoie de câteva idei de machiaj? Inspirați într-un mod elegant - în videoclipul de mai jos.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze