Balsam delicat

Balsam delicat

Pentru fiecare moment al zilei și pentru fiecare ocazie, există haine proprii, același lucru este cazul machiajului. Seara, facem un machiaj luminos, purtăm o după-amiază imperceptibilă. Machiajul delicat este un fel de make-up special, care poate fi purtat cu succes în diferite situații.

Ce este?

Machiaj delicat (drăguț make up) - nu la fel ca la lumina zilei, deși sunt adesea folosite niște nuanțe și tehnici asemănătoare. Dacă machiajul zilnic ar trebui să fie imperceptibil, atunci blândul își asumă încă o luminozitate. Machiajul blând este diferit:

 • chiar și strălucind piele;
 • predominanța roz până lanuanțe de roșu și ruj;
 • foarte luxuriant și cilia răsucite;
 • expresiv ochi.

Spre deosebire de zi, machiajul delicat permite folosirea unui buzunar suficient de luminos (adică lichid) și luciu de buze. Ideea generală este să devină puțin asemănător unei păpuși, având decorat fața în tonurile potrivite. În curs sunt nuante roz, piersic, liliac, palete bej, nuante de aur cu o strălucire. Principalul lucru este să potriviți paleta tipului de aspect.

Beneficii și caracteristici

Gentle make-up va potrivi absolut orice fată, dacă alege culorile corect și accente corecte. În diverse variante, acest make-up este potrivit pentru o întâlnire romantică, o petrecere, o plimbare de o zi, o vacanță, o fotografie.

Desigur, este nevoie de un clearance adecvat în îmbrăcăminte.

 • Însoțitorul perfect al unui astfel de machiaj este, fără îndoială, o rochie. Potrivit situației, poate fi o rochie de cocktail de tip copil, o vară ușoară, o tricotărie de bază, care curge romantic și lungă.
 • Potrivit pentru o astfel de make-up și fusta - lungime medie sau medie, curvată sau strânsă, ca opțiune - din tul. De la opțiuni de pantaloni potrivite non-business două piese colorate pulbere, salopete care curg.
 • Tunsoare - pe baza de bucle sau stil retroo (ciorchini, fleece). Parul perfect netezit și strălucitor poate fi lăsat așa cum este.
 • Imaginea este completată de pantofi de înaltă talie sau de apartamente de balet.. Cu alte cuvinte - toate cele mai romantice, feminine și păpuși vor arăta cel mai bine cu machiajul blând.
 • Asigurați-vă că vă gândiți la aroma voastră. Tema va fi mirosurile florale și dulci pe bază de vanilie sau caramel. Principalul lucru - mirosul nu ar trebui să fie greu.

Scopul unei astfel de machiajuri este de a face o persoană frumoasă, de a adăuga o imagine de copilărie și ușurință, prin urmare, să rămână neconfundat cu el nu va funcționa. Se face tocmai pentru a prinde privirile admirabile ale oamenilor.

specie

Gentle make-up de păpuși poate fi împărțit în două tipuri:

 • Ziua.
 • Seara.

Acestea vor fi diferite saturație a culorilor, cantitatea de strălucire, starea generală de spirit.

 • În versiunea zilnică astfel încât să puteți face o plimbare cu persoana iubită, o excursie cu prietenii într-o cafenea, activități de zi, fotografii pe stradă sau într-un studio luminos. Aceasta este o opțiune bună pentru mirese și domnisoarele lor de onoare la o nuntă.
 • Seara se poate face prin a merge la club pentru o seară de spectacol la cinema sau cina la un restaurant.

Cine este potrivit?

Orice machiaj trebuie să fie selectat în funcție de tipul de culoare. Deoarece accentul principal în această formă este pus pe ochi, înseamnă că întreaga gamă de culori și nuanțe va fi exact ochiul. În caz contrar, fetele de toate tipurile de culori trebuie să urmeze aceleași recomandări:

 • Este necesară ajustarea pielii. Pentru aceasta aveți nevoie de o bază adecvată (ca opțiune - BB sau SS-cream), concealer.
 • Pentru a preveni apariția unei "non-școli" uleiul stralucesc, are nevoie de praf de fixare.
 • Pentru a obține efectul strălucirii și sculptării Persoanele vor avea nevoie cu siguranta de bronzuri si de iluminat. Pentru părul întunecat și părul întunecat - nuanțe de aur, pentru fetele cu păr echitabil cu piele echitabilă - roz și piersic. Un indiciu de tip șampanie va fi universal.
 • Rujul este mai bine pentru a alege în umbră, cât mai aproape de culoarea naturală. Gentle make nu implică buze prea strălucitoare. Sarcina este de a le face sănătoase și seducătoare, așa că, de obicei, artiștii de make-up selectează nuanța naturală a rujului mat și o "înzestrează" cu o picătură de luciu transparent în centrul buzelor.

Atunci când alegeți nuanțele pentru machiajul ochilor, ar trebui să fiți ghidați, în primul rând, de culoarea irisului. Cu toate acestea, nuanțele de umbre nu ar trebui să evidențieze doar ochii, dar, de asemenea, se potrivesc culoarea de haine și se potrivesc situației. Dacă toate aceste reguli sunt urmate - acesta este machiajul perfect.

 • Proprietarii de ochi căprui au adesea un aspect cald - piele întunecată sau aurie, părul blond întunecat și roșcată. În consecință, cele mai bune nuanțe vor arăta cald în gamma naturală naturală. Pentru machiajul blând al unui bărbat cu ochi maro, puteți să ridicați nuanțele tonurilor de aur și roșu. Din verde se potrivesc turcoaz profund, conifere. De la nuanțe albastre trebuie să alegeți culori cu subtone calde - mure, violet albastru, prune. Dintre roșu și roz cel mai avantajos va arata somon, caise. Culorile simple și negre trebuie evitate. Dacă doriți să adăugați astfel de nuanțe la make-up, este mai bine să preferați ciocolata adâncă și culoarea laptelui coapte.
 • Fetițele cu ochi albastru pot fi foarte diferite - păr blond sau întunecat. În consecință, marca va fi diferită. Pentru femeile cu părul deschis, nuanțele de lavandă, culorile roz, argintiu sunt cele mai potrivite. Proprietarii de ochi albaștri și părul întunecat, puteți folosi nuante mai dramatic: albastru închis, violet, auriu. Bruneturile cu ochi albaștri în mod clar nu devin culori roz (ele creează senzația de ochi inflamați) și toate nuanțele de verde.
 • Ochi gri au de obicei blotches de albastru sau verde. Din aceasta și merită respingă atunci când alegeți umbre. Pentru un machiaj delicat, trebuie să îmbunătățiți nuanța pe care o au ochii gri. Ochii albastru-albastru vor arăta mai luminoși, dacă îi umbrați strălucitor, albastru, argintiu. Puteți încerca să faceți machiaj în culoarea albastru închis sau gri, dar trebuie să vă amintiți că umbrele gri nu ar trebui să fie în acord cu ochii. Ar trebui să fie puțin mai întunecate sau mai ușoare - în funcție de efectul pe care doriți să-l atingeți.
 • Ochi gri-verzi arata mai expresiv cu umbrele de teracotă, puteți încerca versiunile albe și galbene. Umbre monocrome - de exemplu, negru, seroglazkam nu merge. De aceea, artiștii de machiaj consideră că ochii cenușii nu sunt potriviți pentru gheața de fum, de exemplu. Prin ele însele, acești ochi sunt plictisiți, deci ar trebui evidențiate cu ajutorul umbrelor de culoare cu tranziții de culoare netedă.
 • Ochi verzi considerat cel mai rar și foarte frumos. Gama de machiaj pentru ele trebuie aleasă foarte atent - de regulă, apariția fetelor cu ochi verzi este destul de dificilă. Nuanțele verzi ale umbrelor sunt, de obicei, puțin solicitate, dar în acest caz este ceea ce aveți nevoie. Puteți folosi în siguranță toate nuanțele - de la menta delicată la smarald.

Este foarte benefic să accentuăm căldura ochilor verzi cu umbre de aur și de cupru cu un luciu delicat. De la costumul roz destul de luminos, aproape o marionetă. Un aspect destul de drăguț și ușor este obținut de la nuanțele cu verdeață.

Tabu pentru ochi verzi - nuanțe de albastru și argintiu.

Idei de make-up

Mai multe opțiuni de la artiști profesioniști de machiaj pentru inspirație.

 • Ochii căprui foarte des decorate cu nuanțe violete. Se pare o imagine foarte misterioasă și, în același timp, blândă. În acest exemplu, ochii de culoare maro deschis (care, fără machiaj, cel mai probabil arata destul de decolorați) sunt decorați cu o paletă de nuanțe de purpuriu-violet gamma. Cea mai ușoară umbră se află pe colțul interior al ochiului, trecerea la întuneric se îndreaptă spre cea exterioară.Cresterea secolului este accentuata de o culoare gri-lila. Pe culoarea de jos a pleoapei apare nuanța aurie vizibilă. Linia genelor este subliniată de conturul de ciocolată.

Puteți încerca o combinație de umbre albe. (vor accentua albii ochilor) și nuanțe de cărămidă brună. În acest exemplu, alb (sau, mai degrabă, nuanțe de culoarea laptelui coapte) a evidențiat pleoapele mobile, și nuanțe de maro și de aur sunt aplicate în ori și de mai sus. Linia genelor este încadrată de o cremă brună. Acest machiaj seamănă cu heroinele animei japoneze.

 • Un bun exemplu de machiaj drăguț este pentru ochii albaștri.. Nuanțele strălucitoare ale unei nuanțe de liliac gri se dau la o culoare mai închisă, iar pliul este accentuat de aur-roz. Zona sub sprâncene și colțul interior al ochiului este evidențiată cu alb perlat. Pleoapa inferioară este subliniată de linii subțiri gri și aurii, iar linia pleoapei interioare este evidențiată cu alb în partea de jos - aceasta oferă sensibilitate și claritate aspectului.
 • Ochi gri evidențiată în nuanțe de culoare bej și maro deschis, iar colțul exterior este subliniat în gri închis la fum. El, în loc de ochelari, aplica pe pleoapa inferioară - astfel încât ochii să arate mai moi.
 • Ochi verzi decorată într-o nuanță bej și maro, care se transformă într-o culoare rugină caldă mai aproape de pliu. Colțul exterior al ochiului este evidențiat în gri, de asemenea atrage pleoapa inferioară.

Cum să aplicați?

Frumos drăguț alcătui pe imagini - desigur, munca artiștilor machiaj profesioniști. Dar, dacă practicați și studiați în mod constant în mod constant, puteți crea o viziune frumoasă la domiciliu. Principalul lucru este să ai un machiaj bun și, așa cum se spune, "să umple mâna".

Machiajul bun se face încet și pas cu pas:

 • În primul rând trebuie să curățați și să pregătiți bine pielea. Spălați-vă cu sculele potrivite. Apoi, trebuie să aplicați un hidratant zilnic care este potrivit ca bază pentru machiaj. Cerințe de bază pentru aceasta: ar trebui să fie ușoare, absorbite rapid, să nu lase urme grase și să mențină hidratarea feței în timpul zilei.
 • Aplicați un grund sau altă bază în machiaj. De obicei se aplică cu o perie specială în etape: mai întâi pe zona T, apoi pe obraji. Grundul va ajuta la eliminarea tenului și va facilita aplicarea mijloacelor tonale. Acesta este un pas opțional, dar foarte de dorit.
 • Aplicați corectorul în zona sub ochi, dacă este necesar. Este aplicat de puncte pe pleoapele inferioare și superioare și apoi condus în piele cu vârful degetelor.
 • Aplicați fundația. În funcție de cât de dens este, poate fi aplicat cu un burete, burete umed, perie sau degete. Produsul este aplicat pe față și umbrit astfel încât să acopere uniform pielea. Acordați atenție zonei sub ochi, aripilor nasului, colțurilor buzelor - înseamnă uneori să faceți falduri. Limitele părului și ale gâtului nu trebuie să fie vizibile.
 • Sprancene îngrijite - nuanțați-le cu creion sau umbre, formați cu ceară.
 • Acum puteți începe machiajul ochilor. Este recomandabil să puneți un grund pe pleoapa superioară sub umbre - va ajuta umbrele să pară mai luminoase și vor dura mai mult.
 • Apoi a fost aplicată umbra principală.

Se crede că o nuanță de umbre nu este potrivită pentru machiajul blând al ochilor - culoarea complet va fi dezvăluită în combinație cu alte nuanțe, care ar trebui să fie de cel puțin două. Cel mai bine este să găsiți o paletă de 3-4 culori, care, de regulă, sunt întotdeauna combinate între ele.

Umbra principală (de obicei, medie în căldură și saturație) se aplică pleoapei complet.

 • Apoi puteți desena o linie de genelor. cea mai întunecată dintre nuanțele tale sau atrageți ochii pentru ochi - lichid sau ca un pix.
 • Apoi se aplică nuanțe pe colțul exterior al ochiului și în crestarea pleoapelor.. Cel mai adesea sunt nuanțele mai întunecate ale paletei selectate. Cu cât colțul exterior este mai întunecat, cu atât accentul va fi mai puternic asupra ochilor, va avea o privire moale "pisică". Luminile strălucitoare irizate cu o strălucire pot fi aplicate ușor deasupra clapei, ca și cum ar descrie tranziția la sprâncene. Cea mai ușoară nuanță a paletei trebuie aplicată colțului interior al ochiului și sub curba sprâncenelor.Indiferent de idei pe care le-ați vizitat în timpul machiajului, amintiți-vă că cel mai important lucru este să asigurați o tranziție lină între nuanțe. Pentru aceasta trebuie să utilizați o perie bună cu fire naturale.
 • Culoarea nuanței este de obicei aleasă pentru a se potrivi cu culoarea umbrelor. - negrul pare prea radical pentru drăguț make up. Ciocolata, gri, albastru, argintiu - acestea sunt culorile care necesita atentie.

Acest dermatograf poate evidenția tonul de culoare al ochiului. De exemplu, frumusețea ochilor gri-verzi poate fi accentuată cu un dermatograf verde.

 • Alte gene sunt colorate. În mod ideal, ele ar trebui să fie "păpușă" - deci luăm mascara în vrac, cu un efect de separare și răsucire. În plus, puteți utiliza dispozitivul de curățare a genelor.
 • Buzele, așa cum am scris deja de mai sus, într-o astfel de machiaj nu este de obicei evidențiată. Ei trebuie să pună dim, aproape de culoarea naturală a rujului și să sublinieze centrul picăturii de sclipici.
 • Scena finală - evidențierecare va da lumina pielii. Aplicați-l cu o perie sau degete pe punctele superioare ale pomeții, în partea din spate a nasului, pe burtă, pe mijlocul frunții.

Machiaj delicat gata. Deoarece implică încă o mulțime de lucruri, experții recomandă, în cele din urmă, utilizarea unui agent de fixare a spray-ului pentru machiaj, care va ajuta la păstrarea frumuseții pentru o lungă perioadă de timp.

În următorul videoclip - tehnica aplicării machiajului delicat, care este perfectă pentru fiecare zi sau pentru o întâlnire.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze