Permanent machiaj pentru ochi

Permanent machiaj pentru ochi

Machiajul permanent al ochilor este un alt nume pentru tatuaje.. Acest tip de machiaj permanent poate înlocui machiajul zilnic de zi cu zi și chiar extinderea genelor în cazul în care este imposibil din orice motiv. Cu această procedură, puteți face genele mai vizuale, iar ochii sunt mai mari și mai expresivi. Aceasta este o tehnică foarte confortabilă de machiaj, care are propriile caracteristici pe care cu siguranță trebuie să le învățați înainte de această procedură.

Ce este?

Machiajul permanent al ochilor este o procedură în care pleoapele sunt extrase cu pigmenți speciali pe partea inferioară, pe partea superioară sau pe una dintre ele aleasă. În acest caz, această procedură se face folosind un ac subțire, care nu este similar cu cel utilizat pentru a crea un tatuaj. Pigmentul care este introdus în piele este numit permanent, deci acest machiaj de ochi este numit permanent. Se poate aplica atât pe linia de-a lungul pleoapelor, cât și pe întreaga suprafață. În plus, caracteristica acestei proceduri este că poate fi făcută absolut la orice vârstă.

Acest machiaj permite fetelor tinere să-și petreacă mult mai puțin timp pe un machiaj obișnuit, deoarece datorită tatuajului puteți uita de mult timp procedurile standard de colorare a genelor și săgeți de desen pe pleoape.

La maturitate, acest machiaj arată, de asemenea, foarte impresionant, deoarece poate ajuta la pleoapele tinere și vă va schimba complet aspectul. Cu aceasta, vă puteți întoarce la luminozitatea machiajului dvs. și va arăta foarte natural. Machiajul permanent poate părea complet diferit: Cea mai obișnuită este forma în care maeștrii pictează decalajul dintre cilia, pentru a le face vizibil groși. Un alt mod de a aplica un tatuaj pe ochi este să desenezi săgeți pe pleoapele superioare sau inferioare. În plus, această săgeată poate fi umbrită. Machiajul permanent poate avea, de asemenea, un aspect foarte asemănător cu umbrele. Poate înlocui perfect atât rimelul, creionul, cât și umbrele.

Te doare?

Multe femei se tem că tatuarea este o procedură dureroasă.deoarece pigmentul este perforat cu un ac special. Dar, de fapt, tatuaj - nu doare deloc. Toți maeștrii, înainte de utilizare, folosesc geluri anestezice speciale, care, absorbite în pielea subțire a pleoapelor, ușurează complet senzațiile dureroase. Nu vă va face rău deloc, dimpotrivă, puteți chiar să deveniți bătut, acest lucru este valabil mai ales în cazul umplerii spațiului dintre spații.

Chiar dacă așa-numitul îngheț începe să dispară în timpul aplicării machiajului permanent, veți simți o ușoară furnicătură, care nu va fi dureroasă. În acest caz, ar trebui să-i spuneți stăpânului că simțiți o senzație de furnicături și va repeta procedura de anestezie, aplicând din nou remedia. Este posibil să nu simțiți nici măcar o ușoară durere și înghețarea va dispărea în curând după procedură.

În cazul în care vă este foarte frică de această procedură, comandanții recomandă utilizarea unui sedativ, de exemplu, valerian.

tipuri

Tipurile de machiaj permanent variază în funcție de zona în care se aplică pigmentul. Există specii cum ar fi Realizat de IPB, Foras, Forum. Unele specii vă pot salva chiar de cercuri întunecate și vânătăi sub ochi. Cel mai popular tip este glisorul. În acest caz, există discrepanțe între firele de păr de-a lungul pleoapelor, iar această linie este foarte limpede, este personalizată la forma ochilor tăi.În acest fel puteți face aspectul mai viu și mai expresiv.

De asemenea, desenul pe pagină este realizat cu curse subțiri care vă permit să creați efectul genelor luxuriante, făcându-le să apară mai groase și ochii mai luminoși.

Acest tip de tatuaj este foarte frecvent, deoarece este considerat de bază, deoarece dacă nu doriți să fiți frumos, puteți crea o imagine cu un astfel de machiaj, dar este, de asemenea, o bază excelentă pentru aplicarea unor tipuri obișnuite de produse cosmetice.

Vederea următoare este aceasta este crearea de săgeți. Stăpânul atrage linii fine de-a lungul pleoapelor superioare sau inferioare, care pot fi drepte sau curbe. De asemenea, puteți alege culoarea, intensitatea, lungimea și lățimea liniei. Acest tip de tatuaj este absolut potrivit pentru orice formă de ochi, dar nu este considerat foarte universal, deoarece cu săgețile va fi dificil să aplicați alte produse cosmetice pe pleoape.

Dar aceasta este o modalitate foarte bună de a crea o săgeată neagră clasică subțire, mai ales că vă va ajuta dacă nu puteți trasa linii de-a lungul pleoapelor, astfel încât să fie aceleași, chiar și îngrijite.

Următorul tip de machiaj permanent este Aceste săgeți de pene. Cu aceasta, puteți crea aspectul de opac asupra ochilor, aceasta este o opțiune foarte frumoasă, care este mai strălucitoare decât cele de mai sus, va înlocui nuanțele foarte populare și universal de gri. Astfel, este foarte interesant să reglați forma ochilor, atât întinzându-i vizual cât și rotunjit. În plus, puteți crea chiar un astfel de make-up, ca "Smokey-ice", dar acest tatuaj prea luminos nu este practic, deoarece nu este potrivit pentru orice ocazie.

Următorul tip de tatuaj - Acesta este un machiaj al pleoapelor sau machiaj permanent decorativ. Este realizat în culori diferite, designul depinde de dorința dumneavoastră. De regulă, un astfel de tatuaj este ales în funcție de culoarea ochilor sau în funcție de tipul de aspect. Aceasta este o versiune foarte interesantă și originală, care este potrivită pentru frumusețile extravagante. Singurul punct negativ al acestui machiaj este acela că nu este foarte versatil.

Cum arata?

Tatuajul cu ochi poate arăta ca un produs obișnuit, dar, spre deosebire de acesta, este un machiaj foarte stabil. De asemenea, ar putea părea atât de natural încât aspectul dvs. va fi foarte luminos și ușor, dar oamenii din jurul dvs. nu vor observa machiajul asupra ochilor, în special în ceea ce privește colorarea inter-paginilor. Tatuajul pentru ochi arată foarte impresionant, în plus, vă permite să vă faceți ochii mai luminoși și să schimbați forma. În acest fel veți avea o linie mai clară de-a lungul pleoapelor sau de umbrirea acesteia. Această procedură poate chiar să înlocuiască extensiile genelor, precum și orice machiaj zilnic clasic.

Cum se face?

De regulă, machiajul permanent al ochilor se face în salon. Expertul inițial învață ce efect doriți să obțineți din această procedură. La sesiunea de tatuaje pentru ochi, poti aduce de-a lungul cosmeticelor clasice si portretizeaza artistului machiaj ceea ce vrei sa obtii, maestrul poate repeta acest rezultat fara dificultate.

Puteți alege tipul de machiaj permanent, culoarea acestuia, precum și lățimea și lungimea săgeților, tipurile de contururi.

Apoi mergeți direct la procedura de aplicare a pigmentului pe pleoape. Inițial, acestea sunt dezinfectate prin aplicarea unui antiseptic special și apoi degresate. După aceea, pe pleoape se aplică o cremă specială, cu machiajul intenționat, pe care îl evaluați și apoi îl aprobați. Dacă nu vă place un design special de machiaj, îl puteți schimba cu ușurință. După ce aprobați versiunea pe care o doriți, comandantul va continua procedura de aplicare a tatuajului. De regulă, un bun maestru vă va familiariza cu toate instrumentele pe care le va folosi în procesul de aplicare a unui tatuaj. El trebuie să certifice că toți sunt complet igienici și respectă standardele sanitare.

Apoi, procedeul de anestezie are loc: acele zone în care pigmentul va fi aplicat, comandantul tratează cu un anestezic care va avea un efect anestezic. În unele cazuri, cosmetologii fac injecția.

După câteva minute, această procedură este activată, nu veți simți atingerea. Apoi, folosind dispozitive speciale care arată ca un mâner destul de mare, pigmenți lichizi speciali sunt introduși în pielea pleoapelor. Această procedură este foarte lungă, toți maeștrii o fac îndeaproape și cu atenție, pentru a nu fi confundați.

Ce ace sunt folosite?

De obicei, acele acoperite cu argint sunt folosite pentru tatuaje, deoarece au un efect de dezinfectare. Suprafața lor trebuie să fie foarte netedă și ascuțirea este foarte ascuțită. Lungimea și grosimea unei astfel de scule vor depinde de dorința și priceperea comandantului.

Cât de mult se ține?

Machiajul permanent este un look foarte durabil și de lungă durată.Acest lucru este valabil mai ales în cazul pleoapelor, deoarece în acest caz comandanții pun pe pigmenți foarte stabili, care durează aproximativ 5 ani și, în unele cazuri, până la 10 ani, dacă efectuați o remake sau o corectare. Totul depinde de dorința dvs. și de tipul pigmentului pe care comandantul îl va folosi. De aceea ar fi bine sa faci un machiaj permanent ca sa nu te obosesti de design. Încercați să nu faceți un tatuaj foarte luminos și vulgar, deoarece pentru unele cazuri va fi necorespunzător și nu veți putea scăpa de el pentru o perioadă lungă de timp. Încercați să acordați prioritate tatuajului clasic, care este relevant în proiectarea sa nu numai în acest moment, ci va fi relevant pentru o perioadă lungă de timp. Astfel, vă veți salva de la hassle de a picta machiaj dvs. permanent cu alte produse cosmetice și veți arăta întotdeauna perfect.

Comparație înainte și după

Tatuajul pentru ochi este o procedură care poate schimba dramatic aspectul.. Ea devine mai piercing, ochii sunt mai vizibili, iar genele sunt mai magnifice. Aceasta se aplică atât procedurii de vopsire inter-pad cât și procedurii de desenare a săgeții. Dupa tatuaje se pare ca ochii sunt alcatuiti, dar se pare foarte natural si efectul este mai bun decat de la cosmetice obisnuite. După machiaj permanent, puteți uita procedura de aplicare zilnică de machiaj pentru o lungă perioadă de timp, puteți face doar în unele cazuri, de exemplu, o make-up clasic mai luminos pentru o anumită ocazie.

Corecția cu laser

Pentru a corecta sau actualiza machiajul ochilor, trebuie să contactați salonul, unde un medic sau un cosmetician va actualiza acest machiaj folosind un laser special. În plus, dacă ați făcut pentru prima dată un machiaj permanent, îl puteți corecta și îl puteți aduce la perfecțiune în timpul corecției. În acest fel, puteți desena linii mai clar și le puteți face mai strălucitoare. De regulă, corecția cu laser este efectuată la o lună după procedura de tatuaj. Cel mai bine, dacă veniți în aproximativ două luni, dar este mai bine să nu o întârzii, altfel machiajul tău permanent își va pierde aspectul original. De asemenea, nu puteți ajusta forma tatuajului dvs., ci doar să vă actualizați culoarea.

Pentru aceasta, este necesar, de asemenea, să urmați proceduri de corecție care vor face contururile mai pronunțate și mai saturate.

Aveți grijă după procedură

Procedura de machiaj permanent implică îngrijirea ulterioară a ochilor pentru o anumită perioadă de timp. În prima zi după ce ați făcut acest machiaj, ar trebui să vă ștergeți ochii cu un tampon de bumbac la care se aplică clorhexidina. Acesta este un dezinfectant care vă va proteja ochii și pleoapele și, de asemenea, va ajuta la evitarea iritațiilor. În unele cazuri, ochii simt mâncărime și ars, în timp ce este mai bine să folosiți picături de hidratare, de exemplu, "Vizin“.Mai mult, apariția edemului este posibilă, astfel încât timp de aproximativ 2 zile este mai bine să tratăm acea parte a ochilor, pe care se aplică tatuajul, cu un unguent special pentru ochi numit "hidrocortizon“. Poate fi achiziționat de la orice farmacie.

Dacă nu aveți umflarea pentru mult timp, puteți face comprese sau puteți aplica bucăți de gheață înghețate pe pleoape., și este mai bine să puneți gheață din apă distilată, deoarece este cea mai sigură. În caz contrar, este mai bine să scoateți bucățile de gheață în pungi subțiri și să le puneți pe pleoape prin el. De asemenea, îngrijirea ochilor după o procedură de machiaj permanent implică faptul că nu veți folosi cosmetice obișnuite timp de cel puțin o săptămână după această procedură.

În plus, nu puteți freca ochii și nu le puteți spăla cu agenți de curățare și chiar cu apă.

Pentru a le spăla, puteți utiliza numai soluția de clorhexidină. Aceasta este o regulă foarte importantă care trebuie respectată. În plus, nu este un secret că după procedura unui tatuaj pe pleoape apare o crustă subțire, dar nu fi intimidat: Aceasta este o reacție standard de protecție a pielii, care va trece în curând. În nici un caz, nu puteți să-l rupeți sau frecați ochii pentru a scăpa de această crustă, ea însăși poate merge după o anumită perioadă de timp. Este important ca acest lucru să se întâmple fără intervenție. De regulă, crusta dispare după trei până la cinci zile.

De asemenea, inițial veți crede că tatuajul arată foarte luminos, în plus, liniile vor părea mai largi decât se dorea.

Dar după ce crusta dispare, va trece și veți obține efectul de care aveți nevoie. Îngrijirea ochilor trebuie să se desfășoare pe tot parcursul săptămânii. După această perioadă, pleoapele se vor vindeca și nu va trebui să le ștergeți în mod constant.

De asemenea, cosmetologii subliniază că la două săptămâni de la data aplicării machiajului permanent nu trebuie să faceți baie și să fiți în baie sau în saună. După aceasta, puteți duce o viață normală fără a vă îngrijora de tatuaj. Cu grija potrivita dupa doua sau trei saptamani, machiajul dvs. permanent va avea acelasi aspect, va puteti bucura de frumusetea lui.

Cum să eliminați?

Îndepărtarea tatuajului este posibilă atât în ​​salon cu laser cât și acasă. Această procedură este destul de scumpă, pentru asta trebuie să folosiți un laser special. El este capabil să distrugă pigmentul de culoare, întorcând pielea pleoapelor la aspectul original. Această procedură este dureroasă, puteți simți o senzație de arsură în timpul procesului de îndepărtare a pigmentului. Durata procedurii de îndepărtare a pigmentului cu un laser este de aproximativ 5 minute și ar trebui să o repetați de 5 până la 7 ori. După aceea, eliminați complet pigmentul de culoare.

Următorul tip de eliminare a tatuajului este introducerea unui medicament special care vă poate salva de orice pigment de colorat. Astfel de instrumente sunt chiar folosite pentru a scăpa de tatuaje. Această metodă este dureroasă, așa că înainte de îndepărtarea pigmentului cu acest medicament, pielea este anesteziată cu o cremă specială.

De regulă, această procedură este mai scurtă, în plus, puteți scăpa complet de tatuaj după una sau două sesiuni.

efecte

Cea mai obișnuită consecință a tatuării ochilor este edemul pleoapelor. Aceasta implică umflături și roșeață, care pot fi evitate dacă sunt îngrijite corespunzător. De regulă, aceste edeme nu sunt foarte vizibile, dar dacă aveți pielea prea sensibilă dintr-o anumită zonă a feței, edemul poate fi văzut nu numai în apropiere. De regulă, acestea apar în ziua după ce ați făcut un tatuaj. Nu vă puteți îngrijora: de obicei edemul scade în cel mult două zile.

În unele cazuri, femeile nu se confruntă chiar cu fenomenul de umflare a pleoapelor, dar pot simți mâncărimea și înroșirea, precum și ochii uscați.Dar unele dintre aceste simptome nu sunt nici măcar familiare, toate semnele primare ale acestor efecte ale tatuajului dispar în 50% din femei la câteva ore după această procedură. Acesta este un tip de machiaj complet sigur și lipsit de durere, care are foarte puține efecte negative.

Unele femei s-au plâns că, la sfârșitul procedurii de machiaj permanent, s-au confruntat cu conjunctivită. Dar cosmetologii explică acest lucru prin faptul că se ocupă în mod necorespunzător de ochi după tatuaj. Conjunctivita poate fi o consecință a injecțiilor numai dacă permiteți ca murdăria să intre în ochi.

opinii

Analiza recenziilor femeilor care au efectuat procedura de machiaj permanent a arătat că tatuajul nu este potrivit pentru toate femeile. Fetele cu pielea foarte sensibila scriu ca au intampinat edem care nu a cazut mult timp, iar ochii lor erau rosii si umflati. În plus, s-au simțit mâncărime și iritate. Unele femei s-au confruntat cu o asemenea problemă ca senzația de nisip în ochi, dar au recomandat să-l scape cu ajutorul picăturilor obișnuite de hidratare.

De asemenea, pentru femei, consecința negativă a fost că o crustă ar putea apărea în fața ochilor noștri. Sexul corect este recomandat să nu se rupă, dar numai pentru a trata cremă hidratantă și hrănitoare, care poate fi aplicată cu un tampon de bumbac până la sfârșitul vindecării. În plus, femeile indică faptul că este necesar să se respecte toate regulile de îngrijire, deoarece altfel puteți obține un efect negativ, cum ar fi roșeața ochilor și iritarea lor.

Dar multe femei laudă această procedură, subliniind că, în felul acesta, ei obțin efectul unui aspect expresiv, în plus, sexul echitabil seduce că machiajul permanent este foarte durabil.

Multe femei folosesc o astfel de procedură ca un tatuaj al ochilor, făcând o corecție permanentă și folosesc machiajul permanent timp de 10 ani. Îi place foarte mult că o astfel de make-up le permite să scape de procedurile lor machiaj enervant în fiecare zi. Ei scriu că folosesc cosmetice numai dacă există ocazii solemne pentru acest lucru.

Fetele scriu, de asemenea, că în acest fel poți să-ți concentrezi frumos ochii și să le schimbi forma. Proprietarii ochilor în formă de migdal cel mai adesea aleg procedura de colorare interracială. Pentru unii oameni, machiajul permanent este o bază universală pentru machiajul obișnuit al ochilor, iar pentru cineva - un machiaj independent, pe care nu îl vopseau și nu-și petrece timpul în aplicarea cosmeticelor obișnuite.

În următorul videoclip - o revizuire a tehnicii de aplicare a machiajului permanent al ochilor "săgeți cu umbrire".

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze