Machiaj permanent

Machiaj permanent

Visul unei femei de a se trezi frumos sa realizat acum 10 ani odată cu apariția machiajului permanent. Astăzi, multe din sexul corect au ales pentru sine această metodă de machiaj pe termen lung.

Ce este?

Permanentul machiaj este introducerea pigmenților coloranți în straturile superioare ale epidermei. Vopseaua cu un instrument special pătrunde până la o adâncime de nu mai mult de o sută de milimetru. Machiajul este rezistent la influențe externe, nu este spălat, își păstrează culoarea originală timp de foarte mult timp. Ar trebui să se înțeleagă că permanentul nu este încă un tatuaj pentru totdeauna, desenul necesită o corecție în câțiva ani.

Un astfel de machiaj bine realizat de aparat arată cât mai natural posibil și practic nu diferă de machiajul de zi cu zi.

Unde se aplică?

Aplicații pentru machiaj permanent: buzele, ochii, sprâncenele, pomeții.

Conturul neted și clar al buzelor își va transforma instantaneu forma, va face din ce în ce mai voluminos, va crea o umflătare seducătoare.

Efectul ochelariului, săgețile, conturul luminos al ochilor pot să deschidă ochii cât mai mult posibil, să o deschidă, să mărească ochii, să ofere un ochi de pisică în formă de migdală coquettish.

Recent, așa-numita "modă de sprâncene" nu a pierdut teren. Ele au fost mult timp un fel de centru al feței și puteți face fără machiaj, având sprâncenele perfect decorate. Cu ajutorul posibilităților unui machiaj permanent permanent, este ușor să "atrageți" părul lipsit, să îi faceți mai groși, să schimbați forma și culoarea.

Blushul pe termen lung revigorează imaginea, îl face "viu", conferă chipului o culoare sănătoasă.

Pro și contra

Avantajele posedate de machiajul persistent sunt incontestabile:

 • Permanentul permite nu numai accentuarea avantajelor, ci și ascunderea unor defecte grave - cicatrici, nereguli și alte imperfecțiuni ale pielii;
 • Oriunde vă aflați, cu machiaj de lungă durată veți arăta întotdeauna minunat. Nu vă puteți teme că săgețile dvs. preferate vor fi sparte în piscină sau în sala de fitness, iar conturul buzelor va fi șters;
 • Machiajul, cu care vă puteți trezi deja frumos și bine îngrijit, cu siguranță, inspiră încrederea și îmbunătățește stima de sine;
 • O permanentă economiseste timpul petrecut în machiajul de zi cu zi;
 • Machiajul persistent, realizat de un profesionist, are linii perfect netede care cu greu pot fi repetate cu cosmetice obișnuite;
 • Versatilitate - datorită tehnologiei moderne, machiajul permanent este potrivit atât pentru fete, cât și pentru femei. Cu aceasta puteți obține o varietate de variații, pornind de la caracteristicile feței;
 • Fundație excelentă pentru produsele cosmetice decorative - suficientă pentru a tenta buzele cu sclipici, iar machiajul profesional al buzelor este gata.

Dezavantajele acestei metode de machiaj includ durerea și posibilele consecințe ale muncii unui maestru lipsit de scrupule.

Alegerea unui profesionist este cel mai important lucru în pregătirea machiajului permanent. El nu ar trebui să aibă numai educație medicală și să cunoască anatomia feței, ci și să aibă un gust estetic bun, să înțeleagă tendințele modei, astfel încât să poți face cu ușurință machiajul potrivit pentru tine.

În plus, Procedura trebuie efectuată numai cu un instrument steril și cu consumabile de înaltă calitate. Această condiție necesară va ajuta la evitarea alergiilor și a reacțiilor cutanate mai grave, precum și a diferitelor modificări ale conturului liniilor și culorii colorantului de calitate scăzută.

Indicatii si contraindicatii

Machiajul permanent este arătat celor care doresc mereu să fie cel mai bun.Desigur, el îi va ajuta pe cei care folosesc rezistența a face dorește să rezolve problemele estetice - asimetria buzelor, cicatricile, ochii adânci și altele. Adesea, clienții care câștigă un cancer și sunt în remisie, la recomandarea medicului curant, li se oferă să aibă un tatuaj al sprâncenelor - desenează părul lipsit, ceea ce ajută la creșterea potențialului de viață al convalescenței.

Printre contraindicatiile la procedura se poate distinge absolut si relativ. Absolută sunt următoarele probleme grave de sănătate:

 • Diabetul zaharat;
 • Probleme cu coagularea sângelui;
 • Neoplasme de origine diferită și tendințe la cicatrizare;
 • Epilepsia epitelială;
 • Procesele inflamatorii în faza acută;
 • Tulburări psihice.

Prezența unui număr de boli și condiții care pot duce la consecințe negative după procedură se numește contraindicații relative. Acestea includ:

 • hipertensiune - Se recomandă utilizarea unui medicament care reduce presiunea imediat înaintea tatuajului;
 • Herpes în stadiul acut. În absența manifestărilor clinice, dimpotrivă, un machiaj permanent este prezentat chiar ca o modalitate de a reduce frecvența erupțiilor cutanate. Cu o utilizare permanentă a rujului este opțională, ceea ce înseamnă că mucoasa are mai puțină iritație și este mai puțin probabil să apară herpesul;
 • alergie - Este necesar să informați comandantul despre reacția la anumite medicamente.

Răspundeți la întrebarea dacă este posibil să faceți machiaj permanent pentru femeile însărcinate și femeile sau alăptați, cu siguranță nu puteți. În timpul procedurii, utilizați analgezice care pot avea un efect advers asupra copilului.

Înainte de procedura de machiaj permanent, merită să cântăriți avantajele și dezavantajele frumuseții pe termen lung. Cea mai eficientă îndepărtare a pigmentului rezistent este făcută de un laser în mai multe etape, această plăcere nu este ieftină.

tipuri

Cele mai populare tipuri de tatuaj sunt următoarele tehnici.

Tehnica părului

Folosit în mod activ pentru desenarea sprâncenelor lipsite de păr. Acest tip de machiaj permanent ajută la crearea vizuală a sprâncenelor mai groase, pentru a le da volum. Maestrul efectuează tatuarea părului în tehnologia orientală sau europeană. Primul tip implică desenarea firelor de păr de diferite lungimi de-a lungul liniei de creștere naturală. În tehnica europeană, firele de păr sunt trase în aceeași mărime, cu distanțe egale între unități.

ciot

Efectul penei este ceva care aminteste vag de sprâncenele creionului. Umbra este selectată cât mai aproape de culoarea naturală sau ușor întunecată. Această procedură este potrivită atunci când nu vă puteți dezvolta firele de păr.

În combinație cu machiajul conturului permanent se aplică buzele și pene. Vă permite să vă măriți buzele și să faceți tonul lor puțin mai strălucitor decât nuanța naturală.

Pentru ochii tatuaje, tehnica de umbrire vă permite să creați efectul umbrelor de diferite nuanțe, în această tehnică, culoarea este utilizată activ.

Tatuaj 3D și biotattoon pentru sprancene 6D

Aceste tehnologii vă permit să recreați imaginea unei sprâncene naturale. Tatuajul volumetric combină tehnica părului cu pene. Pătrunderea devine o nuanță deschisă, iar firele de păr sunt extrase cât se poate de clar - acest lucru dă efectul 3D. Diferența dintre efectul 3D și 6D implică crearea unui model întreg în cel de-al doilea caz, în timp ce se recreează toate subtilitățile de creștere a părului, umbră, grosime.

Tatuaj interstițial

Desenul mezhresnichek potrivit pentru orice tip de persoană, ajută la a face aspectul mai expresiv. Stăpânul poate recrea efectul unui creion de pene sau al unui desen mai clar cu căptușeală.

Tattoacul superior al pleoapelor

Procedura favorită a multor femei vă permite să reglați forma ochiului cu săgeata - măriți vizual ochiul, ajustați modificările legate de vârstă. Tehnica subliniază perfect expresia naturală a aspectului.

Pentru a schimba forma ochilor, o combinație permanentă a pleoapei inferioare este utilizată împreună cu tatuajul săgeții.

Contur de buze

Această tehnică implică ajustarea doar a conturului buzelor într-un ton mai strălucitor. Este folosit pentru a corecta asimetria buzelor, pentru estomparea conturului natural. Buzele instantaneu devin mai expresive.

3D

Această tehnică este foarte complexă în execuție și implică munca de bijuterie a comandantului. Este relevant pentru buzele subțiri, deoarece permite atingerea volumului dorit. Procedura este aplicarea a două sau mai multe nuanțe. Combinația de culori ușoare și naturale creează efectul buzelor umede și a nuanțelor nud.

Trihopigmentatsiya

O metodă relativ nouă de tatuaj vă permite să ascundeți procesul de chelie cu desenul părului.

Corectarea areolului mamelonului

Procedura tot mai populară ajută la corectarea culorii și formei naturale a areolei mamelonului. De exemplu, după intervenția chirurgicală plastică pentru a schimba forma sânului, cicatricile rămân, iar areola are un aspect inestetic - tatuarea este o soluție excelentă a problemei.

Camuflaj defecte ale pielii

Cu ajutorul tatuajului puteți viziona ușor cicatricea, pete de vârstă, pistrui. Sunt utilizate mai multe culori pentru această tehnologie.

Este posibil să desenezi un mol cu ​​pigmenți coloranți, să faci o zbuciumă picantă, adăugând astfel o imagine de seducție.

Corectarea muncii de slabă calitate

Din păcate, probabilitatea unui tatuaj de calitate slabă are un procentaj ridicat. Pentru a se suprapune, comandanții au folosit un laser, soluții speciale, un nou tatuaj pe site-ul vechiului. Suprapunerea ca metodă de corectare a muncii nereușite își reduce poziția datorită introducerii de pigmenți suplimentari, ceea ce este extrem de nedorit.

Realizarea procedurii

Procedura de creare a machiajului permanent se face cu instrumente sterile și cu consumabile de înaltă calitate.

Coloranții trebuie să respecte toate standardele de calitate și să aibă certificate de conformitate. Caracteristicile pigmenților de calitate pentru tatuaj sunt după cum urmează:

 • Ele sunt complet inofensive pentru pielea umană și pentru sănătate;
 • Coloranții se adaptează eventual la corp. O culoare constantă, în medie, durează aproximativ 5-6 ani;
 • Varietatea de culori, precum și posibilitatea amestecării nuanțelor vă permit să alegeți un colorant adecvat;
 • Colorantul din celulele epidermei nu se răspândește, nu se îndoaie, dar rămâne neschimbat.

Procedura se efectuează prin dermograful aparatului, viteza acului este foarte mare. Omogenitatea colorării este, de asemenea, monitorizată de echipamente laser.

Etapa pregătitoare

La prima consultare cu comandantul, se vor discuta detaliile procedurii viitoare. Aici este necesar să vorbim despre boli cronice și medicamente.

Dacă sunteți predispus la alergii, cosmeticianul poate sugera testarea medicamentului pentru a determina reacția. De asemenea, comandantului i se va aloca un medicament antiviral pentru a preveni posibilele reacții adverse și complicații.

Pentru câteva zile, trebuie să întrerupeți administrarea de medicamente care favorizează coagularea sângelui. În ajunul procedurii de renunțare la alcool, țigări, sport și cafea.

Este optimă planificarea tatuajului în mijlocul ciclului, când sensibilitatea la durere este redusă.

Imediat după procedură și în prima săptămână după aceasta, nu planificați evenimente importante, o vizită la solar și o vacanță în țările calde. Acest lucru este valabil mai ales pentru machiajul permanent de fard de obraz, unde suprafața de acoperire este mare. În acest moment va exista un proces de vindecare.

procedură

Imediat procedura de machiaj permanent merge pas cu pas in mai multe etape.

În prima etapă, toate detaliile machiajului sunt discutate cu comandantul; Apoi, cosmeticianul se bazează pe piele, tratată în prealabil cu o soluție antiseptică, o schiță a tatuajului viitor. Profesionistul îl va ajusta până când vă place munca.

Apoi, zona de aplicare a colorantului este tratată cu cremă anestezică sau se injectează.

Etapa finală și cea mai importantă - schița este plină cu vopsea.

Îngrijirea se face acasă de unul singur.

Merită să faceți o rezervare că o lună după procedură este necesară o corecție, după care machiajul permanent este considerat complet.

durere

Utilizarea dispozitivelor moderne în procesul de creare a unui machiaj durabil evită cicatricile - vopseaua se introduce prin cele mai mici perforări ale pielii. Anestezia blochează în mod semnificativ durerea și va trebui să fie pe drum doar în zone sensibile, dar este inacceptabilă în cazul în care există contraindicații pentru ameliorarea durerii.

Vindecare și îngrijire

Vindecarea durează 7-12 zile după procedură. În acest moment, o crustă subțire se formează pe suprafața pielii, ceea ce necesită îngrijire suplimentară. Ea dispare de la sine, pieptene, încercând să-l îndepărteze cu un scrub este strict interzisă.

În timpul perioadei de vindecare, machiajul permanent este tratat cu peroxid de hidrogen, utilizarea cremelor este interzisă.

Spălați trebuie să fie apă caldă fără adăugarea de tonic, spumă, săpun. Unii maeștri sfătuiesc să spele fața cu perfuzie de mușețel sau tren.

Un tatuaj nereușit, realizat de un profesionist, este eliminat de un remiver sau de un laser în mai multe etape, ceea ce necesită timp suplimentar, răbdare maximă și bani considerabili.

Mikrobleyding

Obținerea impulsului de populară procedură de microblare a sprâncenelor a umbrit o colorare henna și machiaj permanent. Acesta diferă de tatuaje prin faptul că colorantul este injectat în piele cu un bisturiu sau o lamă specială, ceea ce vă permite să desenați clar o sprânceană de păr. Microblazerul se efectuează în mai multe tehnici - păr, pulverizare, modelare a sprâncenelor sub formă de pulbere. Make-up în același timp se dovedește cel mai natural.

Spre deosebire de tatuaje, microblidingul este o procedură nedureroasă. În plus, nu necesită corectare în prima lună.

Machiajul permanent câștigă rezistența acoperirii. În ceea ce privește partea financiară a problemei, microblazarea este mai scumpă, deoarece este o tehnologie mai modernă. Proprietarii de sprâncene ușoare și rare sunt mai bine să o prefere ei.

Cât de mult se ține?

Durabilitatea tatuajului depinde direct de locul de aplicare. Cea mai mare ciorap este sprancene permanenta - va dura aproximativ 5-6 ani. Tatuajul pe pleoape vă va încânta în medie 4 ani. Perfecționarea permanentă a buzelor este considerată mai puțin persistentă - rezistența acesteia variază în decurs de 3-4 ani.

Zona de buze este mai frecvent expusă unor influențe diverse - acestea vin în contact cu alimentele, coloranții cărora pot distruge pigmenții, pielea din acest loc este adesea reînnoită. Toți acești factori contribuie la faptul că tatuajul din această zonă este mai puțin rezistent.

Motivele pe care tatuajul nu le deține, poate câteva:

 • Îngrijire necorespunzătoare după procedură;
 • Materiale neconforme. În acest caz, opțiunea în care pigmenții se estompează va deveni cea mai mică dintre rele. Dye de calitate dubioasă poate obține o culoare neașteptată - albastru, verde, roz. Un astfel de tatuaj va trebui doar eliminat;
 • Rezpingerea vopselei de către organism - Un caz rar, dar există un loc pentru a fi;
 • Corecție târzie. În termen de o lună de la procedura de tatuare este necesară o corecție. Faptul este că colorantul imediat după introducere apare cât mai luminos posibil - la majoritatea femeilor 70%, dar cel mai adesea 50% din culoarea proprie a pigmentului. În cazul blondelor, umbra dezordonată pare naturală, atunci proprietarii de piele întunecată trebuie să facă umbra mai strălucitoare.

opinii

Recomandările femeilor de la efectul machiajului permanent variază foarte mult - de la entuziasm la sincer negativ.

Toate fetele care au încercat această procedură sunt sigure de un lucru - rezultatul depinde de priceperea comandantului și a consumabilelor pe care le folosește. Nu fiți leneși și mergeți la primul salon, trebuie să faceți întrebări, pentru a clarifica toate nuanțele procedurii. Uneori e nevoie de un an, dar frumusețea ta merită.

Tatuajul modern este foarte diferit de cel care a fost acum 10 ani. Microblantarea sprâncenelor (mulți consideră că este un fel de permanent) arată cel mai natural din firele de păr ușoare.

Fetele care au făcut machiaj permanent sunt fericite să se trezească frumos dimineața, să nu piardă timp și bani pe produsele cosmetice, să aibă mereu contururi subliniate și să refuze să facă machiajul în timpul verii. imperfecțiuni.

În ceea ce privește durerea - toate în mod individual. Cineva nu simte disconfort din procedură, mulți observă durerea, unitățile - durere insuportabilă, anestezie care nu scade. Și asta nu înseamnă că vopseaua este de calitate slabă sau că maestrul este prost - este imposibil să preziceți reacția corpului.

Trebuie remarcat faptul că rezultatul este în mare măsură determinat de regulile de îngrijire în prima săptămână după procedură.

Recenzile femeilor care au făcut machiaj permanent timp de mai mulți ani sunt puțin șocante - chiar și un tatuaj de elită are un efect negativ asupra pielii corporale. În cele din urmă, cătușele încep să cadă în mod activ.

Mai mult, odată ce ați făcut machiaj permanent, fiți pregătiți pentru faptul că va fi necesară o corecție la fiecare 3-5 ani. Și da, se poate argumenta că este pentru totdeauna.

Machiajul permanent este o procedură destinată în primul rând eliminării defectelor grave de aspect, deci nu ar trebui să recurgeți la lenea.

În următorul videoclip, veți învăța cum să faceți machiaj permanent.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze