Formarea ochilor

Formarea ochilor

Ochii sunt oglinda sufletului. Adesea, accentul în machiaj cade pe ele, dar nu este întotdeauna potrivit. Tendințele actuale în make-up împins ochii în spatele fundalului, eliberând spațiu pentru buze și sprancenele în special, dar sunt de acord că nici o make-up nu poate face fără a lucra la pleoape și genelor. Machiajul în formă de ochi vă permite să subliniați "oglinda" oricărui suflet și să corectați vizual defectele sale.

Cum se determină forma și poziția?

Luați o oglindă și stați jos. Va dura câteva minute pentru a evalua forma, caracteristicile ochilor și pentru a găsi machiajul perfect pentru corectarea aspectului.

 • Estimați distanța dintre ochi (colțurile lor interioare). Dacă este mai mică decât lățimea unui ochi, există un loc pentru a fi un tip închis, dacă este mai mult, este așezat pe scară largă. Dacă distanța dintre colțuri coincide aproximativ cu lățimea ochiului, treceți la pasul următor.
 • Evaluați ochii în ceea ce privește adâncimea aterizării lor. Deep-set ca în cazul în care îngropat în prize și pleoape ușor umbrite, care, apropo, mici și întuneric. Ochii bulbari mari au o pleoapă largă, sunt ca bulgăre și vizibile încă de la prima vedere. Dacă acest element nu este despre dvs., vă recomandăm să treceți la pasul următor și să determinați secțiunea ochi.
 • Comparați-le cu buzele. Mărimea medie seamănă cu forma și dimensiunea gurii (poate fi puțin mai mică), au o formă ovală. Pentru a determina ochii oblici (îngust) vor reuși fiecare fată sau bărbat dintr-o privire - au o lățime mică și o pleoapă suspendată. Machiajul ochilor Mongoloid este semnificativ diferit de ochii mormoloizi sau distantieri. Acum, să vorbim despre forma ochilor, deoarece nu este mai puțin important să o luați în considerare atunci când efectuați un machiaj.
 • Forma mono - cea mai frecventă dintre europeni. Se remarcă prin absența unei pliuri vizibile în pleoapele superioare și a unui aspect destul de larg deschis (apreciați forma într-o cameră bine luminată și la un unghi drept, adică nu de sus sau de dedesubt, ci să priviți în oglindă drept înainte). Încă o dată, deschideți ochii larg și vedeți dacă foldul este vizibil pe pleoapa superioară. Dacă este vizibil, atunci aveți o "capotă" - este, de obicei, luminată de umbre și ridicată cu ajutorul umbrelor.
 • Evaluați colțurile ochilor și dacă sunt coborâți sau crescuți. Pentru a face acest lucru, este suficient să țineți o paralelă invizibilă sau să luați un creion (orice alt obiect lung și lung) și să-l aduceți la mijlocul elevului. Dacă colțurile s-au dovedit a fi mai mari decât paralele, atunci colțurile ochilor tăi sunt ridicate și "zâmbește", dacă sunt mai mici, apoi sunt coborâte (și "trist"). Se intampla ca un colt sa fie ridicat (externa, de exemplu), al doilea este coborat, atunci vorbim despre ochii asimetrici si nevoia de a le corecta cu o tehnica simpla in machiaj.
 • Principalele două forme ale ochilor sunt rotunde și în formă de migdale. Uită-te la elevul tău - dacă vezi proteina deasupra și dedesubt, atunci ochii tăi sunt rotunzi, dacă proteina este vizibilă numai din partea stângă și cea dreaptă, atunci ai de-a face cu cea mai comună formă de migdale. Forma ochilor umflați, adânci, de dimensiuni mari, asimetrice, înclinate și altele pot fi corectate cu ajutorul machiajului. Nu va fi posibil să-l schimbi la 100%, și este benefic să subliniezi - destul de real.

Cum de a schimba forma?

Acest lucru se poate face vizual cu ajutorul cosmeticelor - cea mai scurtă și mai accesibilă modalitate de a transforma ochii. Există două forme principale de ochi - în formă rotundă și de migdale, dar fiecare dintre ele arată diferit în funcție de forma și dimensiunea feței și a restului părților sale. Forma ideală de migdale este alungită elegant cu colțuri înălțate și fiecare tehnică în machiajul ochiului tinde să o creeze.

Săgețile vă vor ajuta să schimbați vizual forma ochilor - negru, maro, gri - selectați umbra mijlocului decorativ pentru culoarea naturală a ochilor și dimensiunea acestuia.

 1. Pentru corectarea ochilor mici Începeți să trageți săgeata de la mijlocul secolului - mai întâi se trasează o linie subțire, care se extinde treptat și se ridică. Înlocuiți maro-ul negru de cărbune cu o maro, verde, albastru, alegeți rimelul dimpotrivă, mai întunecat și cu un finisaj lucios.
 2. Pentru a face ochi mai largi și mai mari de tip asiatic, utilizați culori contrastante. Trageți preliminar o linie cu un creion întunecat (gri, brun) deasupra vârfului pleoapei superioare - priviți în fața dvs. și pur și simplu repetați conturul prin apăsarea ușoară a creionului. Din colțul exterior, trageți o linie mică cu o căptușeală sau un creion și conectați-o cu prima. Deci, creați un nou formular "deschis". Capacul mișcării pleoapelor cu umbre ușoare, inferior - întunecat. Nu uitați de căptușeală, puteți începe să trageți săgeata din colțul interior (cu ochi mari sau mijlocii) sau de la mijlocul secolului (dacă este îngust).
 3. Pentru a ajusta ochii bulbucați, umbrele ar trebui amânate și să folosească în schimb liner sau liner. Îndepărtați săgeata subțire și nu afectați pleoapa inferioară.

Machiajul vă permite să aduceți forma naturală a ochiului la forma perfectă de migdale, astfel încât umbra potrivită va transforma orice aspect.

Corectarea cu ajutorul viziunii

Ochii mici

Pentru ochi mici Se recomandă utilizarea nuanțelor ușoare cu finisaj de mătase sau cu nuanțe lichide cu luciu - acestea vor da un volum vizual. În colțurile interioare, aplicați o picătură de umbre albe sau luminoase și amestecați-le în centrul pleoapelor. Aplicați umbrele în colțul exterior mai întunecate și amestecați-le cu templele și spre centru, creați o ceață ușoară și o tranziție lină de la umbra luminoasă a umbrelor la cea mai întunecată. Puteți utiliza eyeliner - începe să conducă o linie de la mijlocul secolului și să tragă o săgeată în sus clar, mărind treptat lățimea sa.

Este necesar să se excludă texturile matte întunecate pe toată pleoapa în mișcare - acestea vor face chiar și mai mici ochii.

Ceea ce nu ar trebui să faceți este să le încrucișați cu un contur negru și mai ales pentru a atrage kayal - această tehnică le va face minuscule. Pentru a face ochii mici mai expresivi, vopsiți numai genele superioare cu rimel întunecat și nu pictați cele mai mici.

Pleoapele "grele"

Cu problema secolului "greu" chiar fete tinere de aspect asiatic sau mai multe persoane mature se confruntă, și la orice vârstă ea poate fi rezolvată cu ajutorul unui machiaj corect. Tehnica de întunecare a colțului exterior vă va permite să reglați pleoapa agățată - puneți umbrele întunecate pe ea, amestecându-le și întunecând partea superioară - arătați în fața dvs. în oglindă și trasați o linie subțire deasupra pliului, amestecând toate liniile bine. Toate loviturile cu creion sau umbre trebuie îndreptate în sus - aceasta va ridica vizual pleoapa umflată. Artiștii de machiaj sfătuiesc să prelungească în continuare sprancenele și să nu-și coboare vârfurile.

Cote "în jos"

Ele dau oboseala expresiei generale a feței și a aspectului căzutîn ciuda spiritelor mari. Când creați machiajul, este important să aduceți linia de ochi sau umbrele până la temple - aceasta va ridica vizual colțurile exterioare "coborâte". Puneți umbrele cu această secvență: lumină - în colțurile exterioare, întunecate - pe exterior, ceva între - în mijloc. Alegerea ideală pentru fetele cu ochi "trist" va fi săgețile, în timp ce ele pot fi clar crescute sau cu pene ca Marilyn Monroe.

Ochii rotunzi

Este necesar să extindeți vizual colțurile garniturii liniei sau folosind umbre întunecate care se vor extinde dincolo de colțul exterior. Într-un cuvânt - alegeți săgeți sau umbrați un creion, umbrați în temple și nu uitați să întunecați colțul exterior. Vopsea bine genele superioare și le răsuciți - vor crea vizual o formă de migdale.

Set de adâncime

Pentru a salva ochii "încastrat" ​​va permite o tehnică simplă: aplicați umbre ușoare sau concealer cu finisare de mătase pe perie pe pleoapa mobilă și amestecați produsele cosmetice puțin dincolo de limitele naturale. Selectați colțul interior cu un creion ușor, aproape alb și scoateți săgeata în templu. Accentul pe buze va ajuta la scăderea ochilor scufundați - lăsați-i să devină "fața feței".

Nu uitați de sprâncene și trageți o linie naturală largă.

convex

Ochii bulbosi au nevoie de corectie. Exclusiv umbrele mamei de pelerină pe pleoapele mobile vor face ochii și mai voluminoși, oferindu-le preferință texturilor matte cu pigment închis. Desenați o linie de sprâncene cu puțin mai departe de colțul exterior al ochiului. Subliniați-o corespunzător cu un creion alb sau cu o cantitate mică de umbre ușoare.

Set larg

Trebuie să vă apropiați vizual unul de celălalt. și respectați regula principală - pentru a ușura colțul exterior și a întuneca interiorul. Acesta este cazul atunci când linia de ochi poate începe chiar la baza ochiului - colțul interior și chiar merge dincolo de acesta cu 1-2 mm. Pătrunderea pigmentului începe din colțul interior și este umbrită până la mijlocul secolului, nuanțele de lumină sunt suprapuse pe colțul exterior și granițele lor sunt umbrite cu o perie. Pentru a aduce împreună ochii împreună, este necesar să vă aranjați sprancenele - să trageți câteva lovituri suplimentare la baza lor.

Închideți setul

Proprietarul strălucitor al acestei forme - faimoasa diva din Hollywood Sarah Jessica Parker. Dacă acordați atenție machiajului ei, puteți vedea că colțurile interioare ale ochilor sunt întotdeauna evidențiate cu umbre strălucitoare, cu finisaj perlat. În cazul ochilor apropiați, puteți întuneca complet pleoapele superioare cu o umbra lucioasă sau puteți selecta o textura mată în funcție de dimensiunea ochilor. Toate liniile trebuie să ducă la temple, umbrele, căptușeala să ridice o linie naturală fără fanatism - acest lucru va ridica vizual vederea. Un alt sfat important este să porniți linia de linie și săgețile aproximativ de la mijlocul secolului.

oblici

Corectarea ochilor oblici este redusă la utilizarea minimă a produselor cosmetice din această zonă. - se concentrează pe buze și lucrează cu atenție marginea. Subliniați ochii înșiși cu umbrele luminoase luminoase și alegeți o rimel cu un efect natural de răsucire, lucrați pe colțurile exterioare și răsuciți un cilindru în ele.

Cum de a alege make up?

În tehnicile de machiaj bine stabilite care permit ajustarea vizuală a ochilor și adăugarea accentului la aspectul holistic.

 • Un rol important îl are culoarea ochilor. - pentru culorile de nuci, alegeți nuanțe de aur, bronz și orice nuanțe de umbre și urechi pentru culoarea măslinelor - liliac și violet (ultimele două - pentru tonul pielii reci) sau culori universale - verde, maro. Pentru ochii albaștri, alegeți nuanțele clasice contrastante - albastru, albastru închis și culori neobișnuite - portocaliu, roz, pentru cele gri - maro, turcoaz rece și albastru, gri deschis și maro.
 • Tipul de culoare Vara acceptă nuanțele de culoare a mării și a cerului - albastru, albastru, liliac și gri, inclusiv pigment de culoare maro, alb, argintiu. Principala regulă este că se găsesc în natură. Iarna are toate tonurile calde de la bej și maro la verde, iarna este rece roz (chiar și pe pleoape), gri, albastru, toamna este roșu, pigmenți maro și negru.
 • Fac Fox Eyes implică îndepărtarea unei săgeți lungi aproape de temple. Această tehnică este potrivită pentru asiatici și sexul corect cu mici pe natura ochilor (inclusiv setul larg și îngust). Cu ajutorul ei, se obține efectul unui colț interior scăzut și al celui exterior înălțat, prin urmare, pentru realizarea sa naturală, merită să ne străduim acest lucru.

Sfaturi pentru artiști de machiaj

 • În căutarea săgeții perfecte folosiți sfatul: pentru a vă găsi forma, închideți ochiul și continuați linia naturală a ochiului.Pentru a face linia clară, lipiți o bucată de scotch în colțul exterior și desenați un creion sau o căptușeală peste el;
 • Practic, în orice machiaj un colț exterior al ochiului întunecat și o săgeată mică sunt folosite - aceasta este calea de ieșire, dacă nu ați reușit încă să determinați tipul de machiaj;
 • Pentru ca aspectul să fie deschisși ochii larg, pune un punct alb cu un creion sau umbre în colțul interior. Această tehnică nu este potrivită pentru cei care au ochi departe;
 • Dacă ochii sunt mari, vopsiți genele la baza, dacă sunt mici - nu încercați să impuneți puțin pe rădăcinile firelor de păr, începeți să aplicați rimelul, ușor retragându-vă din rădăcini;
 • Subțire de linie subțire, ținută din mijlocul secolului în mișcare, va transforma orice machiaj ocular și va ajusta forma;
 • Creșteți rezistența la umbre sau corectorul va ajuta la utilizarea unui grund special și aplicarea lui pe pleoapa mobilă nepregătită;
 • Pentru a face aspectul luminos, trageți o linie de kayal pe mucus cu creion alb sau solid și apoi puteți "sculpta" orice direcție și stil, este important să pregătiți baza - forma ideală.

Cum să determinați forma ochiului și să efectuați corecția acestuia - vedeți următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze