Machiaj sub rochia roșie

Machiaj sub rochia roșie

La sărbători, întotdeauna vrei să fii cel mai mult. O femeie care este gata să devină cea mai strălucitoare la o sărbătoare poate alege un costum roșu sau roșu. Pentru a face acest lucru, trebuie să fiți decisiv, deoarece o femeie cu o astfel de rochie va atrage cu siguranță atenția. Pentru a spori efectul, trebuie să alegeți accesoriile și machiajul potrivit. Atunci când bijuteriile sunt deja selectate, aveți nevoie de machiaj fin pentru atingere.

caracteristici

În primul rând trebuie să vă amintiți ce culori subliniază roșu și care, dimpotrivă, diminuează luminozitatea. Selectarea culorilor depinde de tipul de culoare, dar unele nuanțe sunt la fel de bune pentru toată lumea. De exemplu, rujul portocaliu sau roz pe buze va adăuga sexualitate. Același efect se poate obține și cu rujul de coral. În plus, puteți lua culorile bej, pastel și vanilie.

Fetele mai curajoase și mai încredere folosesc rujuri de gradient de la buzele de culoare neagră la roșu și luminoase, care repetă culoarea rochiei. Este de dorit ca culoarea rujului să coincidă cu culoarea rochiei (deși acest lucru nu se aplică tuturor tipurilor de culoare) sau să fie mai saturat, dar nu prea luminos.

Perlele de ruj și luciu de buze nu se potrivesc imaginii, este mai bine să alegeți nuanțe mat.

Nu toate femeile preferă rujul atunci când aplică machiajul. Sub rochia rosie, pot alege luciu de buze. Umbra lui poate fi roz, maro (pentru rujuri în acest machiaj această culoare este inacceptabilă), roșu. Este în acest machiaj, ca și în nici un altul, trebuie să alegeți ce va fi focalizarea: pe buze sau pe ochi. Deseori această alegere depinde de tipul de culoare la care se poate referi femeia.

Excepții atunci când alegeți un accent de machiaj în tonuri nud, dar cu ei ar trebui să fiți atenți, deoarece nu se potrivesc fiecare rochie în ton roșu.

Legendar alcătui

Legendarul frumusete Marilyn Monroe a adorat culoarea roșie. Mulțumită lui, bărbații au căzut la picioarele ei. Și femeile moderne pot profita de trucurile unei vedete de film.

Pentru machiaj sub Merlin Monroe se potrivesc nuanțe de umbre luminoase de culoare albă și argintie. Acest machiaj este universal, este potrivit pentru toate femeile, indiferent de culoarea părului și tipul de culoare. Cel mai bun dintre toate, se va potrivi blonde, dar pe bruneturi și roșcate, machiajul lui Monroe va fi spectaculos.

 • Fetele al căror tip de culoare se referă la Winter, umbrele negre vor face, restul este roz deschis si mama perlei. Pentru a face machiajul potrivit la Marilyn Monroe, trebuie să pudrăți cu atenție, dar ușor, pleoapele. Trebuie să pună umbre ușoare. În funcție de dorințele și celebrarea de a fi, umbrele pot fi luate în alb. Nu mai puțin succes în acest caz vor fi nuanțele de argint.
 • Următorul pas ar trebui să fie aplicat eyeliner negru. Cu ajutorul ei, trebuie să tragi săgeți în stil retro pentru a mări ochii. O astfel de săgeată are o bază subțire și un capăt larg.
 • După aplicarea rimelului ar trebui să meargă la machiajul sprâncenelor. Culoarea nu ar trebui să fie prea întunecată și radical diferită de cea naturală, altfel machiajul va arăta vulgar.
 • Buzele de machiaj au nevoie de un creion și un ruj stacojiu. Este necesar să se elaboreze buzele cu acuratețe pentru a le da dramă. Ultima etapă de machiaj sub Marilyn va lucra cu obrajii.
 • Pe pometi trebuie sa pui rosu de lumina. Fără ele, fața poate arăta netedă și acest lucru va strica impresia unei rochii stralucitoare.

Cum sa faci machiajul in stil Marilyn Monroe vedeți în videoclipul de mai jos.

tipuri

Rochii rosii sunt diferite în funcție de diferite activități.Prin urmare, este imposibil să nu luați în considerare particularitățile evenimentului atunci când aplicați machiajul. Mai întâi de toate, trebuie să distingi între machiajul de seară și zi. Primul va sublinia încrederea fetei, iar al doilea va fi partenerul ei în timpul săptămânii.

Cel mai adesea, rochia roșie este aleasă pentru evenimente care se desfășoară seara, deși în după-amiaza o fată în roșu poate arăta uimitoare. Machiajul sub rochie roșie se potrivește tuturor: blonde, blond, roșu, brunetă (combinația roșu-negru atrage întotdeauna atenția în primul rând). Dar va arăta bine dacă vine vorba de aplicarea în mod responsabil, pentru că un costum luminos va atrage cu siguranță atenția celorlalți.

Adesea, fetele aleg o rochie rosie la bal. Coafura pentru o astfel de rochie nu ar trebui să fie dificilă. Adesea, femeile ridică părul răsucite și ușor răsucite pentru un costum roșu fără a face coafuri complicate.

seară

Bărbații fetiți care aleg o rochie roșie ar trebui să se concentreze fie pe buzele lor, fie pe ochii lor. Pentru machiajul de seară este cel mai bun mod de a face make-up în stilul "gheții Smokey". Femeile din iarna Tsvetotip o pot face în tonuri gri-fum, restul - în nuanțe clasice.

Fețele cu fețe ușoare vor arăta mai strălucitoare dacă se vor concentra pe buze. Sub rochia roșie, acest machiaj este adesea ales. Buzele roșii sexy la fetele cu piele de porțelan ar trebui să fie perfect combinate cu unghiile. Manichiura necesită o abordare specială în acest caz.

Fetele cu buze pufoase ar trebui să se ferească de un astfel de machiaj, poate că nu le convine. În acest caz, dacă tot doriți să vă concentrați pe buze, alegerea trebuie făcută în favoarea nuanțelor nesaturate și plictisitoare de ruj. Atunci când acest machiaj ochii ar trebui să fie subliniat liner. Dacă alegerea cade pe umbră, ar trebui să fie aur sau argint cu sclipici.

Mascara nu trebuie aplicată prea strâns. Pentru orice tip de piele în make-up seara, pulberea strălucitoare va arăta spectaculoasă.

Diferite machiaj ar trebui să fie pentru fetele cu culoarea părului diferită. Prima etapă de machiaj este aceeași pentru toată lumea: este necesar să se curețe pielea feței, să se ascundă umflăturile și imperfecțiunile pielii, să se scurgă praful.

Pentru părul întunecat

Cel mai dificil lucru cu o make-up pentru acest costum va avea bruneturi, deoarece acest tip necesită cea mai mare grijă în lovituri. Dacă întunericul nu este numai păr, ci și piele, atunci nuanțele roz sunt contraindicate. Ei, în combinație cu rochia roșie, vor întări toate neregulile și vor da pielea feței o culoare neplăcută roz care va arăta vulgar.

 • Să începem cu machiajul ochilorPentru care aveți nevoie de umbre și creion de cărbune. Culorile umbrelor ar trebui să fie albe, gri și negre. În primul rând, aplicăm alb, acoperind-o peste pleoapă. Apoi sprancenele acoperă pielea cu umbre gri. Ca urmare a acestei acțiuni ar trebui să fie o bandă gri subțire sau, cu alte cuvinte, semi-ovală.
 • Apoi luăm un creion de cărbune. Trebuie aplicată pe întregul pleoapă: partea inferioară și partea superioară. Deci imaginea nu va arăta inutil de ascuțită. Umbrele negre oferă un aspect moale. Ingrijirea ochilor pentru bruneturi completeaza aplicarea unei rimeluri voluminoase negre.
 • Noul stil de machiajCel care este foarte popular este cel mai bun în acest caz. Acest stil este ombre. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un creion negru din nou. Ar trebui să se aplice conturului astfel încât buzele să pară înguste. Ele pot părea foarte întunecate, dar nu pentru mult timp. Apoi, aveți nevoie de un ruj de o culoare adecvată, pe care stingem un creion. Rezultatul ar trebui să fie un gradient care pare foarte interesant pentru ceilalți. Pentru a da senzualitatii buzelor in centrul buzelor se adauga o picatura de ruj alb. Culoarea folosită pentru ombre poate fi oricare, principalul lucru fiind acela că creionul ar trebui să fie mai întunecat, ceea ce va crea o tranziție de la o culoare la alta.
 • La sfârșitul machiajului trebuie să sublinieze pomeții. Pentru a face acest lucru, luați o piersică sau o roșie roz.

blondele

Blondes care au ochi albaștri, va fi mult mai greu să ridice machiaj pe partea, împreună cu roșu, dar folosind sfatul nostru, ei vor face față sarcinii.

 • Ochii blonzicare decid să poarte o rochie roșie ar trebui să fie vopsite cu nuanțe de perle sau albastru-alb. Cel de-al doilea strat de umbre trebuie luat din nuanțe reci. Ele pot fi verde și violet în funcție de culoarea ochilor. Poți să faci o nuanță albastră.
 • Înainte de aplicarea rimelului ar trebui să folosească liner. Trebuie aplicată sub genelor. Săgețile stricte negre doar rănesc fața unei femei cu păr blond.
 • Pentru machiaj nu iese prea luminos, ar trebui să fie înghițit de machiajul buzelor. Pe acestea se aplică un ton delicat, de exemplu roz, bej. Ar trebui să ia în considerare cu atenție selecția de rouge pentru un costum roșu. Artiștii de machiaj recomandă utilizarea tonurilor de somon.

Pentru blondă

Fetele cu o astfel de atingere de bucle vor fi ideale pentru "Smokey Ice". Este important să rețineți că toate machiajul trebuie făcut în nuante reci, pentru a evidenția frumusețea naturală și naturală. În mod deliberat, machiajul nud poate arăta impresionant, dar culorile pastelului selectate pot juca o glumă crudă, iar o fată cu păr brun deschis va arăta neclară.

 • Mai întâi, ca de obicei, picteaza ochii. Aplicați un strat gros de umbre gri pe pliurile sprancenelor. Gri închis gri, creând efectul "Smokey". Este important să se asigure că nu este prea vizibil. Utilizarea a mai mult de două nuanțe de umbre este nedorită.
 • Înveliș colorat din grafit va adăuga la expresivitatea ochilor. Particularitatea tipului de apariție este că pielea palidă și ochii strălucitori arată prea estompată și fața trebuie să fie expresivă.
 • Buzele cu acest machiaj ar trebui să fie singurul accent. Este tocmai pentru fetele cu părul îngrijit că nuanțele roșii ale rujului se vor potrivi cel mai bine. Pale roz va ajuta la eliminarea paloarei excesive. Dar este important să nu exagerați, pentru ca fața de pe palidul nobil să nu devină un roz nesănătos.

Pentru roșcate

Frumusețea frumuseții într-o rochie roșie - un win-win pentru a atrage atenția. Dar pentru ca imaginea să fie cu adevărat frumoasă, ea necesită machiaj atent. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele care doresc să ascundă pistrurile caracteristice roșcilor.

 • Umbrele ar trebui să aleagă o umbră astfel încât acestea să fie în armonie cu culoarea parului. Acestea pot fi maro, bronz. În unele cazuri, bejul arata bine. Subliniați efectiv ochii de nuanțe de cafea și ciocolată. Efectul de gheață "Smokey" de la nuanțele gri-gri-gri va arăta foarte sexy. Ghimbirul trebuie să renunțe la folosirea machiajului pentru ochi.
 • Negru rimel poate strica impresia din culoarea ochilor, deci ar trebui să alegeți o maro și mai aproape de gama de culori de păr. Culoarea rujului nu trebuie să repete culoarea rochiei, deși ar trebui să fie ecou. Este important să ne amintim că buzele nu sunt accentul principal. Ele subliniază doar frumusețea rochiei.

Cum sa alegi cosmeticele?

Fetele care folosesc adesea cosmetice știu bine ce le convine, dar machiajul de seară necesită o abordare specială. Nu trebuie să folosiți o fundație densă. În acest caz, cel mai de succes va fi alegerea cremei de lumină BB. În plus, corectorul va veni la salvare.

Este important ca produsele cosmetice să fie de bună calitate, să nu provoace alergii. Pentru a evita acest lucru, trebuie să verificați modul în care interacționează cu pielea în avans. La urma urmei, putini oameni vor fi incantati de o eruptie brusca pe corp cu cateva ore inainte de vacanta! Este important cu câteva zile înainte de eveniment să scăpați de excesul de păr pe față, să îndepărtați părul și să verificați efectele produselor cosmetice. Pentru a evita inflamația, nu trebuie să verificați imediat după îndepărtarea părului.

Pentru machiajul de Anul Nou sau de nunta, este bine sa folositi cosmetice sclipitoare, cum ar fi umbrele de aur si argint. Dar există un pericol de suprasolicitare și acest efect nu este întotdeauna bun pentru femeile cu păr brun.

Selectarea umbrei ochiului trebuie să depindă de culoarea ochilor.De exemplu, fetele cu ochi albastri ar trebui să preferă umbrele albe, gri, gri închis și negru. Pentru un efect mai mare, ele pot fi combinate prin lucrul în diferite părți ale secolului în diferite culori și perii diferite. Același lucru este valabil și pentru fetele cu ochi verzi.

În roșu, femeile cu ochi căprui vor avea efecte dacă vor alege umbre ușoare. În plus, vor fi machiați cu succes, cu săgeți extinsă la bază.

Cum să aplicați?

 • Să strălucească într-o rochie roșie și să-i evidențieze strălucirea, trebuie să faceți pas cu pas și să faceți un machiaj frumos. Toate produsele de nuanțare trebuie să se potrivească exact cu tenul. Acestea trebuie să fie aplicate fără frecare. Pentru a face acest lucru, utilizați buretele sau vârfurile degetelor. Pentru pulbere veți avea nevoie de o perie largă.
 • Nu trebuie să uitați în cazul în care este prevăzut cu o rochie tăiată.
 • Să arate mai aristocratic, ar trebui să lucreze machiaj nas. Este necesar să aplicați un strat subțire de fundație și umbră pe aripile nasului. Tonalnik ar trebui să fie lumină. Cu fața de iluminare artificială va arăta cel mai aristocratic.
 • Trebuie aplicată machiajul numai când coafura este gata. Acest lucru se datorează faptului că, cu machiajul, trebuie să țineți cont de umbrele care vor crea părul care cade pe frunte și va atinge obrajii.
 • Pentru acest machiaj umbrele bine potrivite de orice textură: cremă, pudră, coapte. Acestea pot fi aplicate atât uscate cât și umede.

Machiaj secretele artiștilor

Pentru a străluci pe o vacanță, nu este suficient să purtați o rochie lungă roșie în podea. Cea mai spectaculoasă femeie de la eveniment ar trebui să poată să facă astfel încât să fie utilă prezentarea atât a ei cât și a costumului.. Expertii recomanda sa se pregateasca cu grija pentru aplicarea machiajului. Acest lucru este necesar pentru ca el să nu "plutească" și să rămână în formă excelentă pe tot parcursul sărbătorii.

 • Ce trebuie să faci pentru asta? În primul rând, artiștii de make-up sunt sfătuiți, este necesară curățarea temeinică a pielii. Apoi, trebuie să vă hidratați fața cu o cremă de zi, dar nu exagerați cu cantitatea. Următorul pas va fi aplicarea unui primer special. Acest instrument vă va permite să distribuiți uniform și ușor instrumentul tonal pe pielea feței.
 • Datorită grundului fundația va rămâne pe față toată seara. Grundul va ajuta la salvarea machiajului ochilor. Baza specială sub umbre nu le va permite să dispară treptat de pe față. Atunci când se utilizează ruj roșu mat și bogat, grundul este cu atât mai necesar.
 • Opțiune câștigătoare poate deveni un machiaj în tonuri naturale. Pielea nu trebuie să fie prea palidă, dar este, de asemenea, periculoasă să o exagerați cu bronzii, deoarece aceste extreme vor strica imaginea. Rochia rosie atrage atentia, asa ca ar trebui sa fiti atenti la pielea corpului, gatului, mainilor.
 • Paiete suplimentare pe corp pot strica aspectul, dar luminozitatea rochiei trebuie accentuată în machiaj proaspăt și profesional. La alegerea culorilor nu se poate uita de tipul lor de culoare. Ar trebui să aleagă cu atenție paleta pentru celebrarea viitoare.

Cum să faci machiaj sub rochia roșie, vezi următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze