Machiaj după 40 de ani, care este tânăr

Machiaj după 40 de ani, care este tânăr

Cât de frumoasă și bine îngrijită o femeie depinde nu de vârsta ei, ci de capacitatea și dorința ei de a se îngriji de ea însăși. Nu toată lumea este înzestrată cu un aspect câștigător din natură, dar în tinerețe datele pure naturale ajută - pielea delicată, părul și cuiele elastice care nu au suferit încă de experimente riscante

Vârsta după 40 de ani este o perioadă în care frumusețea nu depinde de ceea ce ți-a dat natura, ci de ceea ce poți face pentru tine să arăți mai bine. Perioada de experimente îndrăznețe sa încheiat, pariul este pus pe a face aspectul sănătos natural să facă parte din aspectul zilnic. Onoarea nu este o blândețe, ci o reținere elegantă, care nu urmărește orbește moda, ci alegerea cosmeticelor decorative și medicale de înaltă calitate.

Va dura răbdarea, experiența și respectul de sine pentru a stăpâni arta de machiaj potrivită la vârsta adultă. Acum există multe mijloace pentru a evita apariția timpurie a semnelor de vindecare a pielii pe de o parte și pentru a ascunde defectele care apar în mod inevitabil odată cu vârsta, pe de altă parte. Un rol semnificativ în acest joc joacă un machiaj anti-îmbătrânire.

Beneficii și caracteristici

Pentru a alege machiajul potrivit, trebuie să cunoașteți caracteristicile machiajului după vârsta de 40 de ani. În primul rând, toate produsele trebuie să fie de înaltă calitate și hipoalergenice, deoarece pielea nu se mai recuperează atât de repede ca în 20 de ani. Make-up după 40, care este tânăr, se bazează pe următoarele reguli:

 • Un concealer mai usor va ajuta sa restabileasca pielea aspectul proaspat si radiant pierdut odata cu varsta. Crema trebuie să fie mai ușoară decât mijloacele uzuale, de regulă, cu 1 tonă. Textura ușoară va contribui la o distribuire mai uniformă. Crema trebuie să aibă o bază de apă și un factor SPF ridicat. Un alt truc este utilizarea unui cadru tonal reflectorizant, care compensează pierderea naturală a pielii. Sub aceasta, este de dorit să se utilizeze o remediere corectivă a unei nuanțe verzui, care va ajuta la ascunderea vaselor dilatate.
 • Blush ar trebui să aleagă o nuanță delicată naturală: bej, roz deschis, dar nu și bronz. Blush este mai bine pentru a alege cremă, datorită lor pielea va primi hidratare suplimentare.
 • Pulberea este mai bine să se utilizeze fărâmițate. Mărește ridurile fine și strălucește uleiul umed.
 • Umbrele ar trebui, de asemenea, să fie mai ușoare și mai puțin grase decât înainte. Culorile prea luminoase, pe de o parte, atrag atenția asupra ei înșiși, pe de altă parte, ei descoperă linii fine și tulpina ochilor. Nu rău răcoritoare lumina de aur sau nuante argintii. Culorile purpurii sau albastre vor juca cu voi o glumă crudă, subliniind cercurile întunecate din jurul ochilor. Ciocolata sau tonurile rosii vor face ochii inflamati. Umbrele și paietele maro ale creierului vor părea neglijente.
 • Mascara, creionul și creionul, este de dorit să se utilizeze culoarea cenușii sau a cafelei. Atunci când aplicați-le bine umbra, va ajuta pentru a face aspectul mai adânc. Vopsește la genele inferioare doar aproximativ o treime la colțurile exterioare ale ochilor.
 • Nu vă implicați în sprâncene, reglați pur și simplu forma acestora. Grosimea sprâncenelor trebuie să alegeți media. Marginile exterioare ale sprâncenelor trebuie să se afle la sau puțin peste colțurile ochilor, astfel încât expresia feței să nu devină tristă.
 • Înainte de aplicarea rujului, trageți cu atenție un contur de buze cu un creion. Creionul ar trebui să fie doar puțin mai întunecat decât rujul.
 • Machiajul trebuie aplicat în linii ascendente. pentru a evita o față plictisitoare.

Avantajele acestui machiaj sunt că, pe lângă efectul decorativ și corectiv, produsele cosmetice anti-îmbătrânire îmbunătățesc starea pielii, sunt mai confortabile și vă permit să creați o imagine elegantă cu mijloace eficiente. Gama calmă face machiajul anti-îmbătrânire perfect pentru stilul de afaceri. Accentele corecte o vor face destul de expresivă, precum și o make-up de seară.

Tipuri de machiaj

Tehnica de a crea machiajul perfect poate părea dificilă, dar rezultatul, ca regulă, justifică toate eforturile. Machiajul ocazional rezolvă două sarcini principale: corectează sau maschează defectele de piele care apar odată cu vârsta și creează o imagine blândă și calmă.

Aplicarea zilnică aplicată corect va ajuta o femeie să arate mai proaspătă și mai tânără în fiecare zi, să adauge o strălucire naturală pe pielea ei, să pună accentul corect pe imaginea pe care o creează o femeie pentru ea însăși.

Îngrijirea în timpul zilei este o reținere diferită și o simplitate aparentă, ascunzând munca atentă la aspect. Tonurile calde din mată nu pun accentul pe detaliile individuale, ci creează un sentiment de o față sănătoasă, radiantă, iluminată artistic de jocul luminii și al umbrei. Aplicați machiajul zilnic ar trebui să fie în lumină foarte bună pentru a regla luminozitatea și compatibilitatea culorii.

Reținerea este diferită și machiajul de seară. Nu ar trebui să fie copleșit de nuanțe strălucitoare și exces de detalii. Exprimarea este creată prin alegerea principalelor sale tonuri - tonuri delicate calde. Cu toate acestea, seara, o femeie se poate lăsa să pară mai strălucitoare și mai solemnă decât în ​​timpul zilei.

Tonul general al machiajului este selectat în funcție de culoarea părului și a ochilor. Blondele vor arăta atrăgătoare și misterioase dacă vor alege tonuri purpuriu, albastru sau argintiu. Tonurile calde de culoare maro sunt bruneturi bine adaptate, cu piele întunecată. Refrenul de masline și cafeaua răcoritoare.

Gama machiaj de seară nu ar trebui să fie prea luminos. În același timp, culorile monotone decolorate nu împodobesc o femeie. Alegerea corectă este undeva în mijloc.

Pentru ca efectul să fie complet, trebuie aplicat un machiaj de seară după aplicarea produselor cu efect de ridicare, de exemplu o mască specială pentru pielea matură.

Cum sa alegi cosmeticele?

Atunci când alegeți produse cosmetice pentru femeile de 45 de ani, ar trebui să păstrați la mijlocul de aur și să acordați preferință produselor de calitate cu efect hidratant și strâns, pe de o parte, și având culori paste mat, pe de altă parte. Odată cu vârsta, se extinde gama de produse, principala funcție a cărora este corectarea imperfecțiunilor pielii (corectori, concealers, mijloace tonale speciale). Ele nu numai că ajută la aspectul mai tânăr, dar au și un efect pozitiv asupra stării pielii, încetinind îmbătrânirea.

Alegerea produselor cosmetice la vârsta adultă ar trebui să fie atent gândită. Nu întotdeauna un brand de moda va fi cel mai bun instrument pentru tine. Este important să fie potrivit pentru tipul de piele, să nu provoace iritații și să vă placă.

Trucile machiajului anti-îmbătrânire sunt de a alege nuanța și textura potrivită a produselor cosmetice. Gama naturala, lipsa stralucirii excesive, textura cremoasa si ingredientele hidratante - acestea sunt principalele caracteristici ale cosmeticelor de varsta.

Dacă în 40 de ani pentru a ascunde imperfecțiunile minore ale exterioară este încă posibil cu ajutorul fundației și concealer, în 48 de ani această sarcină nu este atât de ușor de rezolvat. Este necesar să se utilizeze măști cu efect de strângere, un complex de remedii speciale împotriva îmbătrânirii, pentru a ajusta dieta, excluzând alimentele grase și dulci, pentru a bea mai multă apă curată.

La domiciliu, cu experiență și răbdare, unele dintre deficiențele pot fi atenuate fără a recurge la mijloace radicale. De exemplu, atunci când pleoapele sunt coborâte, folosirea unei nuanțe umbroase a umbrelor ca fundal principal și o nuanță mai închisă pentru a evidenția zona de pliere și colțul exterior al ochiului vă va ajuta.Ca la orice vârstă, umbrele nu trebuie să fie prea groase: se rostogolesc, devin încrețite în pliuri și dau impresia de sloppiness.

De asemenea, nu se recomandă impunerea rimelului cu un strat gros care leagă genele. Dacă desenați creionul gri închis sau cremă de ciocolată în pleoapa superioară, cu un creion care urcă în colțul exterior al liniei, puteți ridica vizual pleoapele superioare.

Colțurile interioare ale ochilor pot fi luminate cu o bază transparentă. Cu ajutorul nuanțelor mată ale unei nuanțe pastelate puternice, aplicate sub sprâncene, această zonă a feței poate fi restabilită la expresivitate și prospețime. Nu este necesar să se aplice umbre maro închis sau violet pe pleoapele superioare - aspectul devine greu, iar impresia generală este dureroasă.

Cum să aplicați?

Într-un efort de a-și crea imaginea ideală, femeile de peste 40 de ani aplică pas cu pas anti-îmbătrânire, respectând următoarele reguli:

 • machiajul este necesar numai după curățarea și hidratarea pielii cu agenți speciali 40+, de preferință cu o cremă tonică, anti-îmbătrânire sau o mască de strângere;
 • toate fondurile utilizate în etapa pregătitoare ar trebui să fie pe deplin absorbite;
 • baza translucidă trebuie distribuită uniform și fin pe pielea feței;
 • vârstele și vasele de sânge ar trebui mascate cu un corector;
 • fundație ar trebui să fie aplicate curse uniforme scurte;
 • dacă pielea mâinilor și a feței este caldă, crema va fi mai lină;
 • ridurile fine și sub cercurile ochilor pot fi mascate de concealer;
 • rezultatul este fixat cu ajutorul pulberii libere;
 • partea deosebită a pomeților este pusă în mișcare de fardul delicat al cremelor;
 • pe pleoapele superioare ar trebui să se aplice nuante luminoase de nuante pastelate; cu un ton mai întunecat, selectați zona de deasupra pliului pleoapelor, ceea ce va face aspectul mai expresiv;
 • pleoapa superioară trebuie să fie subliniată cu săgeți cenușii cenușii, ridicând linia la colțul exterior;
 • verde gri sau maro ras rimel folosind o perie curling;
 • vopsea buzele cu un creion de contur pe marginile lor naturale;
 • aplică ruj mat în 2 straturi; dacă este machiaj de zi cu zi, puteți folosi strălucirea.

Alegerea scării este determinată nu numai de gust, ci și de culoarea ochilor și părului. Dacă vorbim de umbre, expresivitatea ochilor se realizează datorită unor diferențe între culoarea irisului și tonul umbrelor. De exemplu, nuanțele de culoare turcoaz și auriu pot arăta toată frumusețea ochilor căprui. Albastrul și liliacul umbrează natural și proaspăt privirea proprietarilor de ochi și piele. Bruneturile arată destul de expresiv și nu sunt umbre.

Culoarea corectă pentru blondele cu ochi negri este bronzul sau bejul.

Machiaj secretele artiștilor

Artiștii de machiaj cunosc multe secrete despre cum să întineri vizual o față, chiar dacă semnele de vârstă sunt destul de vizibile. Îngrijirea se aplică în etape, iar uneltele anti-îmbătrânire și decorative se completează reciproc.

Unul dintre aceste secrete este metoda de aplicare a unui cadru tonal:

 • Un agent de tencuială se aplică pe pielea curățată și hidratată pentru a masca pete de pigment, vase dilatate și vânătăi;
 • pe partea de sus a unei pensule subțiri ar trebui să se pună o fundație ton strălucitor; în cazul în care există riduri, fundația ar trebui să fie condusă ușor cu vârfurile degetelor, fără a se întinde pielea;
 • la sfârșitul procedurii, fața poate fi ușor pulverizată.

Completat a creat o imagine frumoasă cu un gust selectat de îmbrăcăminte în aceeași gamă precum machiajul, precum și un parfum rafinat, ușor.

Vârsta de 40 de ani încurajează adesea femeile să participe la o cursă de ridicare. Într-adevăr, corectarea vizuală a imaginii este o artă mare, dar timpul nu a fost încă pierdut și puteți îmbunătăți starea pielii cu ajutorul unor proceduri speciale. Cremele și măștile anti-îmbătrânire cu un efect de ridicare ajută la strângerea pielii și ovalizarea feței mai limpezi, eliminând uscăciunea și etanșeitatea pielii.

După vârsta de 40 de ani, pielea are nevoie de hrană și hidratare, dar trebuie să evitați produsele grase.Există o gamă largă de produse cosmetice cu acid hialuronic și coenzima Q10, bine dovedită ca produs eficient împotriva îmbătrânirii.

Un alt truc de machiaj anti-îmbătrânire este eliminarea albastrului sub ochi. Corectorul va ajuta să facă față acestei probleme, iar alegerea culorii sale depinde de nuanța vânătăilor. Dacă sunt roșiatice, ar trebui să fie ales un corector galben pal, dar dacă acestea sunt mai degrabă albastre, atunci corectorul unui ton roșu-piersic le poate ascunde.

Dacă fața are o culoare palidă de pământ, puteți utiliza corectorul de nuanță purpurie, care este distribuit într-un strat egal pe pielea feței înainte de a aplica baza tonală. Cea mai bună opțiune este, în orice caz, un corector pull-up. La domiciliu, folosiți o bucată de gheață sau linguri de răcită, care sunt aplicate în zonele cu probleme și au un efect de tragere.

Un make-up elegant nu este o schemă care poate fi utilizată de orice femeie, indiferent de situație. Calitatea sa este determinată de cât de mult ține cont de toate caracteristicile exterioare, inclusiv de vârstă. Cu cât pielea devine mai matură, cu atât mai multă atenție și îngrijire necesită în timpul îngrijirii. Tendințele în machiajul de vârstă reflectă dorința de simplitate și naturalitate. Indiferent cât de paradoxală este, vârsta de 40 de ani este momentul în care poți fi singur, menținând în același timp armonie de experiență și stil, vârstă și farmec atemporal.

Cum sa faci machiaj dupa 40 de ani, vezi urmatorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze