Machiaj în tonuri maro

Machiaj în tonuri maro

În arsenalul fiecărei fete pot fi găsite nuanțe umbroase umbroase. Și mulți chiar au palete mari de astfel de umbre, care sunt foarte convenabile. Nuantele umbrite sunt considerate universal. Cu ei, puteți crea un machiaj de zile moderat sau o seară seducătoare. În acest articol, vom examina mai atent cine se potrivește acestor umbre și cum să creeze un machiaj câștigător cu ei, să sublinieze corect demnitatea ochilor și a feței și, bineînțeles, să ascundă toate defectele.

Caracteristici și beneficii

Machiajul în nuanțe de maro este ideal pentru orice ocazie, este la fel de potrivit pentru fete cu diferite tipuri de aspect, păr și culoare ochi. Toate nuanțele de maro sunt universale, atunci când creați machiaj, ele pot fi făcute mai mult sau mai puțin intens, în funcție de imaginea pe care doriți să o creați.

Culoarea brună va contribui la evidențierea cu ușurință a frumuseții naturale a feței, iar machiajul corect executat în tonuri va face, fără îndoială, un obiect de atenție universală.

În ciuda faptului că este ușor de a pune umbre pe ochi și de a crea buze cu ruj, trebuie să știți câteva subtilități și trucuri atunci când creați make-up în nuanțe maro. Uneori, o astfel de culoare poate fi capricioasă.

Multe doamne se tem să folosească o paletă de nuanțe întunecate, inclusiv culorile întunecate de bej, maro și ciocolată, deoarece cred că se va adăuga la vârsta lor. De fapt, pentru a nu adăuga o persoană la un cuplu de ani, trebuie să selectați cu atenție instrumentele decorative și să citiți recomandările artiștilor de machiaj și luați în considerare și propriile caracteristici ale feței. Și atunci puteți ușor să accentuați cu asemenea nuanțe profunzimea și expresivitatea ochilor, tandrețea roșie sau claritatea pomeților.

Dacă nu știți ce machiaj să faceți pentru un eveniment important sau o sărbătoare, nu ezitați să alegeți o gamă brună de nuanțe. Culoarea brună nobilă va arăta întotdeauna potrivită și naturală, mai ales dacă ați ales culoarea potrivită.

Cine este potrivit?

În ciuda versatilității de maro, nu uitați că nu fiecare nuanță este potrivită pentru orice culoare a ochilor și a pielii. Pentru a evita greșelile atunci când creați machiajul perfect, vă recomandăm să acordați atenție următoarelor recomandări pentru selectarea nuanței dorite.

 • Pe fetele cu ochi albaștri, nuanțele maro arata cu adevărat excelente. Acestea sunt nuanțe perfecte de cacao, soiuri de cafea de intensitate variabilă, bronz și aur. Textura umbrelor poate fi foarte diferită, aici puteți oferi preferințe și opțiuni mată și cu Shimmer. Accenturile mici de luciu pot fi aranjate folosind pigmenți de aur. Cu nuanțe de cărămidă și cu adaos de roșu, este mai bine să fii atent, pot face ochii să pară obosiți și chiar să adauge câțiva ani în vârstă.
 • Doamnelor cu ochi verzi sunt, de asemenea, potrivite pentru o varietate de nuante de maro. De exemplu, dacă aveți ochi verzi, atunci preferați opțiunile din bronz. Culoarea verde inchis poate fi deosebita de nuante nude, bej si contrastante de maro. O soluție excelentă ar fi utilizarea unei combinații verde-maro de umbre.
 • Artiștii de machiaj recomandă fetelor cu ochi gri să fie foarte îngrijite cu nuanțe de maro. Dar dacă ați decis un pas atât de îndrăzneț, atunci este mai bine să alegeți nuanțe luminoase și discret, cum ar fi mocha, lapte, smântână, cremă și cafea delicată. Ochelarii cu ochi albi fac cel mai bine machiajul natural folosind o paletă maro deschisă.
 • Ochiurile de culoare brună pot fi accentuate cu nuanțe de culoare brună. Doamnelor cu ochi negri, puteți alege nuanțe de culoare maro de intensitate variabilă. Diferite artiști de make-up au opinii foarte diferite asupra acestui aspect. Unii cred că nu ar trebui să alegeți umbrele de aceeași nuanță ca ochii, în timp ce alții, dimpotrivă, spun că umbrele se potrivesc perfect cu ochii. În acest caz, vă recomandăm să faceți câteva încercări de machiaj și să decideți ce nuanță vă place mai mult.
 • Deținătorii ochilor adânc negri este mai bine să abandoneze nuanțele de maro cu nuanțe verzi sau umbra de măsline. Aceste culori sunt puțin probabil să arate avantajoase și, cel mai probabil, vor face aspectul dur și greu. Este mai bine să acordați atenție variantelor gri-maro, roz sau nud.

specie

Cel mai adesea, nu puteți utiliza un machiaj universal în timpul zilei și seara, există întotdeauna diferențe în ele. Și intensitatea culorilor joacă un rol important. În timpul zilei folosim nuanțe moderate, iar seara - mult mai saturate.

 • Machiaj de zi. Mulți din sexul echitabil nu cred că imaginile lor de zi cu zi fără blânda "gheață fumoasă", făcută în tonuri moi de culoare brună. În cadrul cursului sunt nuanțe de lapte, bej-maro, caramel și cafea delicată. Într-un astfel de machiaj, este foarte important să acordați atenție tonului perfect al feței, așa că nu obțineți creme de fundație cu câteva tonuri deasupra propriului dvs., pentru efectul de bronzare, este mai bine să utilizați pulberea bronzantă. Maro machiaj ochi cel mai adesea nu place rosu de aceeași culoare, este mai bine să se acorde prioritate la variantele de piersici, moale roz sau bej umbra. Afișajele strălucitoare vor ajuta să completeze fața. Este la fel de important să se acorde atenție sprâncenelor, ele ar trebui să fie forma perfectă, pentru că au stabilit tonul întregului machiaj. Ruj de buze în timpul zilei make-up ar trebui să fie natural, puteți alege satin sau mat opțiuni nud.
 • Seara de a face în tonuri de culoare maro permite doamnelor să experimenteze un pic și să se facă mai luminoase. Pentru orice sărbătoare sau data seara puteți folosi nuanțe mai luminoase. Gheața smokey în maro este excelent prietenoasă cu săgețile negre de cărbune. O combinație de umbre maro auriu ar fi, de asemenea, potrivită pentru o make-up de seară. O soluție excelentă ar fi să aducă pleoapele interioare inferioare cu un creion negru rezistent la apă. Genele trebuie vopsite în mai multe straturi, puteți lipi și grinzi suplimentare pentru o grosime și un volum mai mare. Dacă în seara ați pus pe nuante delicate de cremă și le-a diluat cu maro, dar machiajul sa dovedit a fi foarte natural, cel mai bine este să dai preferință la rujul strălucitor, va arăta foarte avantajos.

Etape de aplicare

Pentru a crea machiaj în mod corespunzător, vă recomandăm să acordați atenție următoarelor instrucțiuni de aplicare.

Machiaj în nuanțe maronii pas cu pas:

 • Aplicați baza pe pielea curată și hidratată. Va ajuta sa faceti tonul fetei mai echilibrat si va prelungiti fermitatea fundatiei.
 • Toate defectele (dacă există) se ascund cu ajutorul corectorului. Atragem atenția asupra faptului că corectorii sunt diferiți, unii dintre aceștia sunt aplicați fundației, iar alții după aceea. Nu uita de asta.
 • Numai după pașii de mai sus aplicați un corector pe față care se potrivește perfect cu tonul pielii.
 • Dacă este necesar, fixați fundația cu pulbere. Poate fi mată sau cu o ușoară strălucire. Aplică blush. Dacă vă faceți ochii în culoare maro, atunci ar trebui să alegeți roz și cremă, bej sau cair moale.
 • Puteți face machiajul ochilor în mai multe moduri. Poate fi "gheața smokey", și doar o combinație de mai multe nuanțe de umbre maro. Nu se recomandă utilizarea a mai mult de trei culori. Vă puteți diversifica ochii cu accente de aur.
 • Utilizați ochelari sau liner pentru a completa machiajul ochilor cu săgeți franceză.Puteți alege lățimea la discreția dvs.
 • Nu uitați să desenați sprâncenele.
 • Vopseaua de vopsea pe genelor. Culoarea poate fi aleasă ca negru sau maro. Primul este perfect pentru fetele cu păr întunecat, iar al doilea - pentru blonde și blond.
 • Ruj de culoare roz pal sau orice altă versiune naturală va fi o finalizare excelentă a machiajului.

Machiaj secretele artiștilor

Pentru a accentua profunzimea și expresivitatea ochilor, rotiți-le complet cu un creion negru. Pleoapele interioare ar trebui, de asemenea, să fie subliniate cu un creion negru impermeabil. Dacă faceți un machiaj delicat cu o nuanță subtilă de maro, atunci cea mai bună opțiune ar fi să rezumați pleoapele interioare inferioare cu un creion alb. În acest fel veți avea ochi larg deschise.

Când faceți machiaj ochi umbre întunecate sau ciocolată nu se recomandă utilizarea rujului închis. Concentrați-vă pe buze sau pe ochi.

9 fotografie

Vă recomandăm să acordați atenție imaginii stelei lui Kim Kardashian, care iubește să folosească o paletă maro de umbre și să facă genele expresive lungi. Nu mai puțin interesante și frumoase imagini ale lui Jessica Alba, care aleg adesea lumina "Gheață fumoasă" în varianta brună.

Cum se face machiajul în nuanțe de maro, vezi următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze