Gatsby Machiaj

Gatsby Machiaj

Moda anilor douazeci ai secolului trecut si astazi inspira multi artisti si machiaj artiști. Un tip de make-up, inspirat de acest frumos moment, este machiajul stilului Gatsby. Dacă doriți să știți cum să arate ca o doamnă din secolul trecut, dar arata elegant, acest articol este pentru tine.

Vedeți cum să faceți machiajul în stilul filmului "The Great Gatsby" în următorul videoclip.

Un pic de istorie

Make-up-ul în stilul anilor 20 este departe de a fi nou. Interesul pentru stilul acestei perioade a apărut după lansarea filmului intitulat "The Great Gatsby". Principala caracteristică distinctivă a acestei imagini nu a fost o idee strălucitoare a autorului, ci stilul tuturor personajelor. Oamenii elegant, doamnele frumoase și atmosfera boemă din secolul trecut au inspirat multe.

Să analizăm pas cu pas ce au ieșit femeile în această perioadă și ce ar trebui să învățăm de la ei. În primul rând, trebuie remarcat faptul că în anii 1920 și 1930 situația din Europa și America a fost destul de tensionată datorită perioadei scurte dintre cele două războaie. În acest moment, stilul feminin a devenit mai simplu, deși tinerele doamne încă nu puteau renunța la bunuri de lux. Prin urmare, imaginile lor s-au combinat în sine.

Femeile au căutat independența și independența și au demonstrat acest lucru prin apariția lor. Fuste și pantaloni scurți, păr răsucite și machiaj luminos sunt ceea ce disting femeile care au trăit în anii 20 ai secolului trecut.

Anii 1920, mulți oameni numesc epoca jazzului, deoarece, după tensiunile primului război mondial, mulți s-au aruncat complet în petreceri și distracție. Prin urmare, au existat multe idei pentru crearea de imagini vii. Coafura eficace cu păr scurt, rochie strălucitoare și machiaj ochi combinat într-o singură imagine. Machiajul, de regulă, combinat cu culori întunecate și strălucitoare, contururi clare și nuanțe contrastante.

Ochii fetelor acelei ere erau marcate de săgeți clare. Ele erau, de obicei, subțiri și executate în culoarea neagră clasică. Sprancenele au fost de asemenea distingate de aceleași linii negre subțiri. Ele erau foarte clare și bine întreținute. Acum, cu o manieră pentru sprancenele naturale, trebuie să o faceți fără ea. Un alt punct important - prezența de cerneală neagră groasă. Fetele și-au pictat genele, făcându-le cât mai voluminoase și mai groase.

În ceea ce privește tonul feței, în perioada anilor 20, palia aristocratică era încă în vogă. Pielea albă, albită, uneori, părea nefiresc, dar fetele erau încă satisfăcute într-un mod atât de aristocratic.

Refaceți machiajul în stilul anilor '20

Pentru a crea un aspect luminos și elegant, Gatsby, nu aveți nevoie de instrumente sau abilități speciale. Uitați-vă la pozele unor modele celebre ale timpului sau la actrițele care au jucat în filme despre anii '20. Deci, puteți înțelege ce ar trebui să acordați atenție și cum să transmiteți acest stil cu ajutorul produselor cosmetice moderne.

Baza acestui machiaj, desigur, este tonul corect. Va fi destul de potrivit să luați o unealtă tonală cu mai multe nuanțe mai ușoare decât pielea. Pentru a nu arăta mortală, utilizați un marcator și selectați zonele necesare, ca și cum ați evidenția fața din interior. Deci, veți arăta frumos și sănătos.

Următoarea etapă importantă este machiajul ochilor.. Pentru un machiaj în stil Gatsby, acesta este un detaliu foarte important. Puteți să vă pictați genele în mai multe straturi, dar, de asemenea, să vă lipiți deasupra capului. Umbrele de aici ar trebui să utilizeze clasic maro sau saturate gri. Puteți, de asemenea, să rezumați cu ușurință linia genelor cu o cremă sau o căptușeală groasă.Săgețile în acest stil ar trebui să fie subțiri, dar cel mai important, ele ar trebui să se potrivească stilului tău.

Un alt punct important este rujul. În stilul "Gatsby" a decis să combine machiajul bogat și buzele luminoase. Nu vă temeți că un astfel de arc va părea prea vulgar. Ridicați culorile saturate sau lucioase pentru rujuri. Ele pot fi întunecate sau strălucitoare, totul depinde de tipul de culoare și preferințele speciale. De exemplu, bruneturile cu culori de iarnă în acest stil pot utiliza în siguranță un ruj liliac neobișnuit.

Ultimul accent, fără care o astfel de machiaj nu poate face, este roșeața. Aici ar trebui sa faceti fara stralucire stralucitoare sau rosu rosu. Pe piele palidă, ele vor arăta necorespunzătoare, deci este mai bine să alegeți o nuanță mai neutră. De exemplu, roz praf sau aproape de tonul pielii.

Concentrați-vă pe aceste reguli de bază și imagini ale femeilor populare din epoca trecută, dar nu vă limitați creativitatea.

Noi creăm în etape

Luminos make-up în stilul "Gatsby" - aceasta nu este cea mai bună opțiune pentru machiajul de zi cu zi. Dar aici, la o petrecere, la o petrecere corporatistă sau chiar la absolvire, poți să faci cu ușurință acest lucru. În acest caz, atenția va fi cu siguranță împinsă cu tine. Dacă sunteți interesat de o astfel de imagine, atunci instrucțiunea despre cum să faceți acest machiaj în etape va fi cu siguranță utilă.

ton

Pentru a străluci în această imagine la orice petrecere, trebuie să-ți faci tonul de față perfect în prealabil.. Pentru a face acest lucru, corectați toate cosurile sau erupțiile dvs. cu concealer și chiar și tonul cu smântână. Este de dorit ca culoarea instrumentului tonal principal să fie mai ușoară decât de obicei. Dar nu intrăm în extreme și acoperim pielea tăbăcită sau piele-închisă, cu o cremă în cea mai strălucitoare culoare.

ochi

Pentru ochi, va trebui să creați și cadrul perfect.. Va fi, bineînțeles, sprancene. Nu trebuie să vă adaptați la moda din secolul trecut și să vă stricați sprâncenele naturale la modă, trăgându-le. Purtați-le ușor și le faceți puțin mai întunecate.

Pleoapele trebuie să fie pictate cu umbre întunecate. Alegeți acele nuanțe care ajută la îmbunătățirea saturației și spectaculării culorii ochilor. Ei bine amesteca culorile, la fel ca la crearea unui machiaj fumos. Vopsea atât cilia superioară cât și cea inferioară, cu rimelul negru bogat.

De asemenea, după cum sa menționat deja, puteți utiliza în siguranță copii genelor false. Nu uitați de eyeliner - căptușeala neagră vă va face ochii chiar mai spectaculoși.

gură

În acest stil, este important să acordați atenție buzelor.. Conturul trebuie să fie clar și frumos. Pentru a arăta ca o fată din trecut, fă-ți buzele contur ascuțite, subliniind un gol sub nas. Puteți încerca, de asemenea, să combinați două rujuri, să creați un gradient frumos sau pur și simplu să accentuați buzele cu un creion de contur mai întunecat.

Make-up-ul în stilul "Gatsby" va merge atât la fete cât și la femei mature. Faceți totul bine, nu vă fie frică să ieșiți în evidență și, probabil, veți iubi și această eră cu toate trăsăturile sale.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze