Machiaj în stilul "Pin Up"

Pin Up Machiaj

Make-up-ul este considerat principalul instrument în crearea frumuseții, nu numai că mănâncă cu pricepere toate defectele de piele, dar, de asemenea, ajută să arate bine. Datorită cosmeticelor moderne, în câteva minute, orice femeie se poate transforma într-o frumusețe fatală. Astăzi, există multe stiluri pentru designul imaginii, dar machiajul în stil merită o atenție deosebită. "Pin Up". A început să se aplice în anii '40.

O trăsătură distinctivă în această direcție este evidențiată cu ochii săgeților, a pielii palide și a rujului roșu aprins.

stil "Pin Up" mereu la modă, deoarece permite obținerea unor rezultate excelente în crearea unei imagini. Destul de potrivit pentru fete-jug. Unicitatea acestui machiaj este în combinația de culori și nuanțe. De exemplu, buzele strălucitoare și ochii expresivi se uită mai ales pe fundalul luminos al feței blonde sau brunetă. Trebuie remarcat faptul că acest stil nu este de zi cu zi, dar va completa în mod frumos petrecerea de costum, unde, datorită imaginii scandaloase, femeia va ieși din mulțime.

caracteristici

De obicei, machiajul "Pin Up" preferă fete încredere și luminoase. Alegerea acestui stil, frumusețile devin nu numai cochete feminine, ci, de asemenea, arata fervent, captivant. Principala regulă în acest machiaj este o textura netedă a feței, decorată în culoarea albă și piersică și absența completă a imperfecțiunilor pielii. Sprâncenele ar trebui să aibă forma corectă, ceea ce permite mișcarea moderată. Pentru ochii expresivi, utilizați săgeți clare, iar buzele sunt vopsite cu un ruj strălucitor.

"Pin Up" este, de asemenea, caracterizată printr-o anumită secvență în aplicarea machiajului, astfel încât toate produsele cosmetice sunt aplicate pas cu pas. Pentru a crea o imagine misterioasă este folosită:

 • anticearcan;
 • Baza de machiaj;
 • Crema de fond;
 • Pulbere, potrivită cu fața;
 • Creion alb și negru;
 • Hidroizolare impermeabilă;
 • rimel;
 • Genele false;
 • Umbre într-o paletă mată;
 • fard de obraz;
 • Buză de buze și ruj.
8 fotografie

Principalul accent în imagine este asupra genelor, volumul și lungimea acestora crescând cu ajutorul grinzilor de patch-uri. Datorită acestor gene, aspectul devine expresiv și, în același timp, naiv, rafinat. Desigur, acest stil nu poate fi folosit în viața de zi cu zi, dar va fi indispensabil pentru evenimente de vacanță și fotografii. Trebuie remarcat faptul că pentru a completa imaginea coquette-ului, trebuie să alegeți și costumul potrivit, care ar fi combinat armonios cu machiajul general. Un rol important îl au accesoriile.

Asigurați-vă "Pin Up" se poate face atât într-un salon specializat, cât și independent, aderând la anumite reguli:

 • Ochii și buzele sunt centrul imaginii.. La aplicarea cosmeticei, atenția maximă este acordată acestora. Se recomandă utilizarea exclusivă a produselor rezistente care păstrează toate elementele machiajului.
 • Tonul pielii făcute netede.
 • Sprâncenele trebuie ajustate corespunzător.prin îndepărtarea părului excesiv de lipire. Pentru a desena forma sprâncenelor, puteți folosi o perie specială sau un creion special. Ele sunt făcute mai luminoase și puțin mai întunecate decât culoarea normală.
 • Clasicul "Pin Up" nu oferă blush, dar în noua interpretare a imaginii este permisă o ușoară scindare, la care se recomandă nuanțele naturale ale fardului.
 • Săgețile sunt considerate cel mai dificil element al machiajului.. Ele sunt ușor de tras, dar necesită o precizie maximă. Prin urmare, la început este mai bine să faceți câteva schițe cu ajutorul unui creion de contur și apoi puteți desena o schiță cu o căptușeală.Ca urmare, săgețile ar trebui să se dovedească a fi stabile, strălucitoare și uniforme.
 • În ceea ce privește buzele, ele sunt pictate cu rujuri extrem de strălucitoare.. De regulă, se preferă culorile roșii, dar sunt permise experimente cu alte nuanțe originale. Se pare o culoare frumoasă de prune sau vin. Înainte de aplicarea rujului buzele trebuie să fie în formă de creion.
 • Umbrele din acest machiaj sunt un mic plus, și, prin urmare, ele nu pot fi aplicate sau nu pot alege scală de perle.

Cum să te faci?

 • Acest tip de machiaj necesită o piele curată.prin urmare, înainte de a începe să utilizați produsele cosmetice, fața este curățată și hidratată. Crearea imaginii începe cu utilizarea unei baze tonale, care se aplică uniform pe un strat subțire. Următorul pas va fi proiectarea ochilor. Este demn de remarcat faptul că stilul "Pin Up" oferă un machiaj simplu, dar în același timp spectaculos. Inițial, zona de ochi este pregătită, pentru care este adecvată baza sub umbrire sau concealer.

Agentul de mascare este utilizat în doze mici, altfel pleoapele se vor lipi împreună în pliuri, formând benzi grosiere.

 • Pentru machiajul pleoapelor, se recomandă selectarea mai multor nuanțe neutre de umbre.. Tonurile alb, perla și bej arata bine. Umbrele se aplică direct pe partea superioară a ochiului, sub sprâncene și, de asemenea, pe zona întregului pleoapă superioară. Artiștii de machiaj sunt sfătuiți să experimenteze culorile umbrelor și să amestece gama de bază cu indicii de strălucire și strălucire. Dacă fetița dorește să adauge efectul "ochilor pisicii" asupra imaginii, atunci în acest caz aveți nevoie de un ochi gros și de săgeți mici în colțurile ochilor.
 • Pentru a face săgețile să pară perfecte, Puteți utiliza atât un lichid dermatograf și un dermatograf special. La început, liniile sunt desenate subțire, apoi trec ușor într-o săgeată largă. Pentru coquette cu îndrăzneală în machiaj se recomandă combinarea într-un întreg umbre contrastante și un creion negru. O alegere excelentă ar fi umbrele roșii sau verzi.
 • În ceea ce privește sprâncenele, ele au nevoie de forma curbă corectă, cu o arc înaltă în curbă.. Toate defectele sprâncenelor pot fi corectate cu un creion, ceea ce le va da mai multă claritate. Culoarea creionului este selectată în funcție de culoarea părului, dar tonurile ușor mai întunecate. Pentru a face imaginea misterioasă, în colțurile ochilor se plasează mănunchiuri de gene artificiale.
 • Atingerea finală în machiaj este designul buzelor.care începe cu balsam hidratant. Apoi, o linie este desenată cu un creion. Ele pot trece ușor dincolo de curbele naturale, creând efectul de completitudine. Apoi buzele sunt vopsite cu un ruj strălucitor. Pentru a vă asigura că buzele sunt uniforme și uniforme, se recomandă utilizarea unei pensule. După aplicarea primului strat de ruj, buzele trebuie umezite cu un prosop de hârtie, iar al doilea strat aplicat.

O lecție despre machiaj în stilul "Pin Up", vedeți următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze