Machiaj de seară pentru ochii albaștri

Machiaj de seară pentru ochii albaștri

Fețele cu ochi albaștri atrag întotdeauna o atenție deosebită asupra lor înșiși, deoarece ochii lor cerești pur și simplu nu pot încânta pe toți cei din jur. Dar, în ciuda acestui fapt, multe doamne se întreabă cum este benefic să subliniezi frumusețea ochilor lor și cum să nu exagerăm, mai ales când faci machiaj de seară. Vom analiza aceste și multe alte întrebări în detaliu mai jos și le vom da răspunsuri detaliate și vom împărtăși sfaturile artistilor de make-up profesioniști.

caracteristici

Pentru ca machiajul de seară sau sărbătoare să fie perfect, să accentueze frumusețea ochilor, toate avantajele unei persoane și să ascundă diferite tipuri de defecte, trebuie să țineți cont de unele nuanțe atunci când o creați.

 • Utilizați cosmetice de înaltă calitate și pigmentate. Nu vă fie frică să obțineți umbre strălucitoare, pentru că dacă acestea sunt făcute conștiincios, puteți regla singură saturația lor.
 • Nu utilizați au expirat produsele cosmetice. Ele nu numai că pot dăuna, dar, de asemenea, nu vor da efectul dorit și de dorit.
 • Seara machiaj albastru Nu trebuie să fie foarte luminos, dacă doriți, și puteți să-l faceți în nuanțe naturale. Dar nimeni nu a anulat umbrele strălucitoare, pictogramele, strălucirea cu strălucire și mascarasul colorat.
 • Nu uitați de starea pielii feței. Ar trebui să fie perfectă, netedă și uniformă. Dacă este posibil, ascundeți toate defectele, roșeața și alte defecte cu instrumente corective și tonale. În ciuda faptului că machiajul de seară a fost creat pentru seara, este foarte important ca și sub lumină artificială fața să nu strălucească cu grăsime, iar acneea nu strălucește sub instrumentul tonului.
 • Încearcă să nu te lași jos ton și înseamnă să le aplici după necesități în straturi subțiri.
 • Ochi albastri concentrează toată atenția asupra lorDe aceea foarte des accentul în machiaj este pus pe ele, iar buzele sunt realizate în culori naturale.
 • Ca și în orice machiaj, încercați să faceți totul armonios și moderat. Dacă ochii sunt făcuți foarte intens folosind mai mult de două nuanțe și, de exemplu, paiete, genele sunt foarte groase sau deasupra capului, preferă rujul sau luciul unei nuante delicate. Și, bineînțeles, contrariul. Dacă vă decideți să faceți buze strălucitoare și expresive, atunci de ce nu efectuați un machiaj clasic de ochi cu săgeți elegante. Bineînțeles, acest lucru se aplică, de asemenea, pentru machiajul de seară.
 • Alegeți machiajul nu numai pe baza culorii ochilor, dar și culoarea pielii, părului și, desigur, imaginea pe care doriți să o creați.
 • Pentru o ocazie serioasă sau sărbătoare, de exemplu, balul, ziua de naștere sau nunta cere ajutor de la un artist de machiaj. El va realiza ușor machiajul de care aveți nevoie, subliniind individualitatea și frumusețea naturală.

Fie ca atare, să nu uitați că uneori puteți să experimentați și să aduceți ceva pentru a face. Principalul lucru nu este să nu uitați de sensul de proporție, deoarece cantitatea abundentă de culori pe față sau strălucire nu este întotdeauna la îndemână, cu excepția cazului în care mergeți la un show de modă ca model.

Culorile potrivite

Nu există două perechi de ochi albaștri identici în lume, toate fetele sunt speciale și frumoase în felul lor, dar pentru a nu pierde o umbră, Rețineți următoarele recomandări pentru a vă ajuta să găsiți culorile potrivite.

 • Ochii verzi-verzi iar nuanța medie albastră este cea mai bună pentru a acorda preferință umbrelor nu foarte strălucitoare, dar în același timp ele pot fi combinate cu ușurință.
 • Dar doamnelor cu ochii aproape de culoarea violetei cel mai bine să acorde o atenție la culori mai saturate.
 • Pentru ochii albastri și gri-albastri Puteți alege diferite nuanțe pastelate de umbre sau opțiuni Nyud. Culori foarte luminoase, astfel de ochi se pot obosi puțin și îi pot face obosiți.
 • Alegeți foarte atent nuanțele umbrelor pentru a se potrivi cu ochii. Mulți experți în acest sens au opinii diferite. Prin urmare, cel mai bine este să faci o încercare de machiaj și să experimentați dacă această tehnică este potrivită pentru dvs. sau nu.

De asemenea, puteți nota câteva culori utile care "iubesc" doamnele cu ochi albastre și se potrivesc perfect în seara lor. Acestea includ: nuanțe de teracotă, ciocolată, cafea, nuanțe de violet, unele opțiuni cu un luciu metalic. Umbrele cu sclipici de argint vor arata cel mai avantajos pe blondele cu ochi albastri.

Fiți foarte atenți cu tot felul de nuanțe de portocal, visiniu și cărămidă. Culoarea albastră se va armoniza perfect cu ochii albaștri numai dacă este folosită împreună cu alte nuanțe. Aveți grijă cu culoarea "gheață smokey", cu gri sau argintiu, pot mușchii umbra ochilor.

Reglați forma

Cu ajutorul machiajului de ochi bine aleși, puteți ajusta cu ușurință forma și faceți exact cum doriți să le vedeți. Frumusetele cu ochii albaștri se confruntă foarte des cu această problemă, dar și cu proprietarii unei culori diferite a ochilor. Pentru a rezolva ceva cu ajutorul cosmeticelor sau este profitabil să ieși singur, ar trebui să țineți cont de câteva recomandări și pentru asta nu trebuie să fii un artist profesionist de machiaj.

Proprietarii ochilor mici sunt recomandați să sublinieze pleoapele superioare cu nuante întunecate, iar cele inferioare cu lumină. În plus, pentru a mări vizual ochii, pleoapele interioare inferioare pot fi aduse cu ajutorul unui creion ușor, care este în mod necesar impermeabil, altfel nu veți avea efectul timp de câteva minute.

Dacă nu vă place rotunjimea ochilor, atunci săgețile franceze le pot face mai clare.

Cu ajutorul rimelului, puteți regla ușor și vederea. Puteți face mai dărâmător dacă genele sunt mai lungi de-a lungul marginilor și se micsorează mai aproape de colțurile interioare ale ochilor.

Greșeli comune

Potrivit multor artiști de machiaj, utilizarea culorilor exclusiv negru în machiajul ochilor albaștri nu este cea mai bună idee. De exemplu, puteți alege o rimel mascara; maro este o opțiune excelentă. Și pentru a înlocui umbrele negre va veni o paletă vastă de alte nuanțe, care sunt în multe privințe mai bune în acord cu această culoare ochi.

Încercați să evitați umbrele roșii și cărămizi, mai ales când sunt combinate cu cele negre. În ciuda faptului că faceți o make-up de seară, un astfel de machiaj se va potrivi cu ochii căprui, dar nu și albastru.

Asigurați-vă că faceți un proces de machiaj înainte de un eveniment important pentru a avea timp pentru a corecta aceste sau alte erori.

Tipuri de culori

Deoarece toate fetele sunt individuale, nu poti face tot acelasi machiaj de seara. Este necesar să se ia în considerare nu numai caracteristicile aspectului, ci și preferințele de frumusețe.

Blond frumusete cu ochi albaștri Este foarte important să acordați atenție tonului facial perfect. Nu uitați să utilizați concealer, care vă va ajuta să scăpați de pungi sub ochi, roșeață pe față și alte deficiențe. Dacă doriți, aplicați o pulbere cremă de fond cu o ușoară strălucire sau mată. Blush poate fi selectat după starea de spirit. Peach opțiuni va adăuga căldură la make-up, iar cele roz vor face fata odihnit și proaspăt. Bronzii vor evidenția pomeții.

Umbrele de blonde cu ochi albaștri pot fi folosite atât mată, cât și cu strălucire. Pentru a crea un machiaj luminos și seara sunt nuanțe de umbre perfect albastre, albe și turcoaz. Numai accente mici pot fi plasate cu negru. Dacă doriți să faceți "gheață Smokey", atunci versiunea clasică este mai bine să înlocuiți culoarea, de exemplu, argint cu turcoaz. Perlele de umbre ale urechilor vor fi foarte utile.

Machiaj sexy se poate face cu ajutorul săgeților franceză clare, săgeți dublu de culori diferite va arata foarte extraordinar. Pentru o blondă, dacă a ales un machiaj strălucitor pentru ochi, este mai bine să-i faci buzele naturale. De exemplu, în nuanțe de nud sau de a folosi ruj pal roz.

Machiaj frumos pentru bruneta cu ochi albaștri de asemenea, în primul rând, necesită tonul perfect al feței. Pentru a evita strălucirea uleioasă în cursul serii, utilizați unelte tontale de mată și baze de machiaj. Aceste fete sunt purpuriu purpuriu, lavandă și alte nuanțe de violet, care sunt în armonie perfectă cu părul închis și ochii albaștri. Gheața netedă va arăta de asemenea excelentă, de exemplu, într-o combinație gri-albastru. Sau săgețile de argint sau albastru.

Argintul, cuprul și alte nuanțe cu strălucire vor arăta bine, dar mai ales se potrivesc doamnelor cu ochi albastre cu aspect oriental. Dacă machiajul ochilor este moderat, alegeți un ruj bogat. Variantele perla cu sclipici vor arata foarte atractive.

Faceți o completare pas cu pas

Indiferent cât de delicat, ușor sau pasionat de machiaj pentru ochii albaștri alegeți pentru seara dvs., vă recomandăm să acordați atenție aplicării pas cu pas a machiajului, care vă va ajuta să distribuiți în mod corespunzător toate mijloacele și să preveniți greșelile.

 • Pe tonic pre-curățat și procesat crema de fata Lăsați-o să se înmoaie în piele și numai după aceea distribuiți baza sub machiaj. Nu uitați de baza pentru umbre, mai ales dacă aveți de gând să faceți "Smokey" sau ceva foarte luminos, care ar trebui să reziste toată seara și toată noaptea.
 • deghiza toate defectele de pe fața cu un corector.
 • Cu ajutorul lui pensula, buretele sau degetele se aplică fundație. Agitați bine, astfel încât să nu existe efect de mască.
 • evidențiați pomeții cu fard de obraz sau ușor reîmprospătați "merele" obrajilor.
 • efectuarea Machiaj clasic cu mai multe nuanțe de umbre, aplicați culoarea principală pe sprâncene, de exemplu, cremă, amestec albastru și gri în jurul marginilor, care se îndreaptă ușor către principalele. Complet de machiaj cu săgeți maro sau negru. Plasați accente mici în colțurile ochilor cu pigment de argint.
 • nakraste genelor cu rimel. Acordați atenție volumului și lungimii. Dacă folosiți genele artificiale, cel mai bine este să folosiți adezivul negru, deoarece cu ochii albaștri albul va fi foarte vizibil.
 • Nu uita și sprâncenele, care pot fi corectate cu un creion special sau creion de sprâncene.
 • nakraste buzele delicate roz sau smântână umbra. Dacă ochii nu sunt foarte strălucitori, faceți buzele mai saturate. Asigurați-vă că alegeți un creion în ton ruj.

Sfaturi pentru artiștii de machiaj

 • Dacă aveți idei speciale, atunci implementați-i cu îndrăzneală și experimentați cu machiajul. Seara de a face cu ochii albaștri nu ar trebui să fie plictisitoare. Deși nu privește numai ochiul. Aplicați indicatoare de culori, subliniind părțile înfundate ale fețelor acestora.
 • Dacă nu ați făcut niciodată o sculptură în față, apoi trenați în avans, nu ar trebui să experimentați imediat înainte de a ieși, efectul poate să nu fie atât de previzibil.
 • Desenați săgeți colorate cu garnituri sau creioane. Albastru-alb ochii sunt opțiuni perfect albastru și alb.
 • Nu vă fie frică să amestecați nuanțe contrastante de umbre și să strălucească în make-up seara. Dacă este avantajos să bateți totul, machiajul va fi foarte eficient și memorabil.

Dacă încă nu știți ce fel de machiaj alegeți să arătați cu adevărat luxos în această seară, vă recomandăm să acordați atenție următoarelor selecții de celebrități cu ochi albastri. Ei știu întotdeauna cum să arate cel mai bine.

 1. Celebră blondă Taylor devine rapid, mergând la covorul roșu, face un machiaj liniștit de seară, subliniind toată atenția pe buzele strălucitoare. Își accentuează ochii cu umbre de aur și genele lungi și perfect separate.
 2. Model de top de frumusete Natalia Vodianova Vă puteți întâlni adesea cu o "gheață de gheață" ușoară în reviste de modă lucioasă. În același timp, pe model ruj luminoase.
 3. Victoria lui Secret Angel - Candice Swanepoel Îi place să-și completeze ochii albaștri cu rujul roz și cu săgețile negre.

Cum să faci un machiaj de seară pentru ochii albaștri, vezi următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze