Machiaj de seară pentru ochii căprui

Machiaj de seară pentru ochii căprui

Make-up pentru vacanță ar trebui să fie speciale. Seara, imaginea unei fete cu ochi maro este creată mult mai strălucitoare decât pentru timpul zilei. Toate vopselele aplicate ar trebui să aibă rezistență diferită, deoarece este posibil ca evenimentul de seară să poată dura toată noaptea și astfel de probleme cum ar fi răspândirea rimelului nu sunt necesare de nimeni.

Artiștii profesioniști de machiaj se bucură să lucreze cu ochi căprui, explicând că această culoare este favorabilă pentru a experimenta orice culoare din viziune. Singura condiție în astfel de experimente nu trebuie să fie îndepărtată de strălucirea culorilor, ceea ce nu este absolut necesar pentru doamna cu ochii maro, care este deja expresivă din natură.

Nuanțe și reguli pentru crearea machiajului

Culoarea brună poate avea diferite nuanțe și, în funcție de aceasta, este necesar să selectați și tonul umbrelor:

 • la ochii alunelor - ton de prune și roz;
 • kare-verde - kaki și smarald;
 • până la maro gălbui - liliac și nuanță purpurie;
 • bejul închis devine tonuri de bej, violet, roz și albastru.

Mai întâi trebuie să pregătiți în mod corespunzător fața. Totul începe cu curățarea și aplicarea unei creme matoase - eliminând astfel efectul strălucitor (strălucitor) a pielii. Într-un anumit mod ar trebui să fie tratate și pielea din jurul ochilor.

Orice defect poate fi ascuns prin utilizarea unui corector. În acest fel, este posibilă mascarea atât a ridurilor, chiar a reliefului, cât și ascunderea sub cercurile ochiului. Make-up va dura mai mult dacă se aplică o fundație pe pleoape, de exemplu, un coș cu mătase.

Când pielea de pe față este netedă și curată, este timpul să aplicați umbra ochilor. Este clar că culoarea nuanțelor pentru ochii căprui la care te oprești este o chestiune importantă, iar imaginea finală a serii va depinde în mare măsură de ea. make-up. Nu este atât de ușor să alegeți umbrele potrivite în acest caz, deoarece ar trebui să fie luate în considerare multe lucruri - ce nuanțe de ochi căprui, ce culoare a părului unei fete, ce culoare are pielea ei:

 • dacă o fată are ochi căprui și bucle de o nuanță ușoară, artiștii de machiaj recomandă preferința pentru tonuri de bej, roz negru, verde și nisip;
 • cu ochii negri întunecați Culorile de măslină sunt cele mai bune;
 • femeile cu ochi maro cu ochi maro ar trebui să utilizați tonuri verzui și albastru;
 • fetiță cu ochi maro cu păr întunecat negru, maro, roz pal, ciocolată și tonuri argintii sunt cel mai bine folosite ca umbre, deși fuchsia este, de asemenea, potrivită în culoare;
 • ochii negri să decoreze întotdeauna nuanțele violet, bej și albastru;
 • culoare taină tonuri violet și liliac sunt evidențiate;
 • maro deschis Arata bine cu nuante de roz si prune;
 • pentru verde și maro nuanțele de smarald și kaki vor fi armonioase;
 • ochii căprui Acesta va deveni mai expresiv cu culoarea maro, auriu și argintiu, iar cu liliac și albastru va deveni mai atractiv și mai luminos.

Ce ton va fi mascara este, de asemenea, foarte important. Optiunea clasica cand alegerea cade pe o rimel negru - este ideala pentru bruneturi, dar o fata cu parul cu ochi de culoare bruna va avea mai multe riduri maronie. Dacă femeia cu ochi maro folosește mascara albastră pentru machiaj, aspectul ei va dobândi o strălucire specială. În orice caz, nu uitați că rimelul pentru seara ar trebui să fie impermeabil, altfel va trebui să vă corectați machiajul din când în când.

Nu uitați de designul sprâncenelor. O fată cu ochi maro va arăta mult mai interesantă și bine îngrijită dacă este ușor corectată. Pentru machiajul de seară, fă-le în culori mai întunecate decât cele din viața de zi cu zi.Pentru aceasta, umbrele întunecate care se aplică părului devin la îndemână și pot fi întărite cu un fixativ.

Cel mai bine este să luați un creion subtochenic și să-i țineți accidentele în direcția creșterii părului. Ar trebui să începeți din centrul sprâncenelor și să vă deplasați la marginea exterioară. În concluzie, loviturile ar trebui să fie umbrite. De asemenea, puteți utiliza umbrele. O umbră naturală poate fi obținută dacă amestecați tonuri diferite.

Nu există machiaj de ochi căprui fără un ochi de seducție. Mâinile pisicilor și visul oriental intrigant, atrăgător, ca și cum ar fi fost create special pentru frumusețile cu ochii maro.

Înarmat cu toate aceste cunoștințe, puteți merge direct la machiaj. Iată doar câteva idei cu instrucțiuni pas cu pas pe care fetele cu ochi maro își pot crea machiajul de seară:

Motive arabe

Acest tip de machiaj este întotdeauna saturat de culori și luminozitate. În primul rând, tonul feței se aliniază la elementele de bază, potrivite pentru tipul de culoare. Apoi, aplicați fard de obraz pe pomeții de obraz, amintiți-vă pe tonul de vară proaspătă de vară. Particularitatea acestui machiaj este și în sprâncenele lungi, nu ca de obicei. Umbrele ar trebui să utilizeze perle, deși puteți experimenta cu mat. Acesta va arata o mare compozitie de doua sau trei culori vii.

Despre umbrele de contrast în machiaj

Machiajul cu umbrele de culori contrastante fetele sunt dependente, indiferent de ce culoare au ochii lor. Pentru ochii maro, cea mai bună alegere ar fi nuanțele de albastru și liliac în umbre, pentru că vor putea să-și sublinieze atractivitatea, concentrându-se asupra expresivității ochilor căprui. Dacă o fată nu-i place să experimenteze cu îndrăzneală, poate opta pentru culori ușor atenuate - albastru deschis sau violet. Dar pentru machiajul de seară, cea mai bună alegere ar fi o culoare indigo și purpuriu.

seară make-up, bazată pe culori turcoaz, verde și albastru, este de asemenea capabilă să decoreze fetele cu ochi căprui și acest lucru este ușor de explicat, deoarece toată lumea înțelege că cerul albastru clar, turcoazul blând al mării și verdele de primăvară nu pot fi combinate cu tonuri maronii de acoperire a pământului. Astfel de nuanțe sunt armonioase în natură, ceea ce înseamnă că vor veni la îndemână pentru un machiaj armonios la o petrecere.

"Metal" nuante

Make-up cu bronz, aur, ton de oțel, roz și argint sunt, de asemenea, potrivite pentru machiaj de seară fată cu ochi căprui. Cel mai cald în acest caz vor fi nuanțele de aur.

Săgeata arată

În lucrarea privind machiajul ochilor căprui înainte de artiștii de make-up există oportunități mari de a gândi creativ și de a realiza ideile concepute. Acesta este cazul când săgețile vin foarte folositoare - vor face aspectul fetei mai clar și vor sublinia forma ochilor ei. Săgețile sunt induse de un creion sau de o căptușeală lichidă. Pentru o seară, o combinație reușită ar fi o make-up cu o cremă de prune și nuanțe de nuanțe roz-violete.

Crearea unei viziuni fumoase

Acest machiaj este, de asemenea, foarte bine în armonie cu culoarea ochilor căprui. Caracteristica acestui lucru make-up - în lipsa unor linii clare. Cea mai optimă bază pentru aceasta va fi culorile luminoase pe pleoapa superioară. Desenarea liniilor de-a lungul rădăcinilor ciliei va sublinia forma pleoapelor de la partea de jos și de sus, dar marginile ar trebui să fie desenate în negru cu o perie. Marginile umbrelor nu ar trebui să fie vizibile - trebuie de asemenea să fie umbrite.

Cel mai bine este să folosiți umbre gri sau întunecate violet pentru acest lucru. Ideea de bază este de a face trecerea de la umbră la umbră cât mai lină posibil. Umbrele de un ton de lumină sunt suprapuse sub sprâncene - acest lucru dă efectul unei sprâncene ridicate și al unui aspect mai deschis. o astfel de make-up necesită alocarea genelor, astfel încât rimelul de pe acestea ar trebui aplicat în două sau trei straturi.

Ochii fumatori pas cu pas

O astfel de vizibilitate fumoasă va decora o fată de orice vârstă. Pentru punerea sa în aplicare, puteți utiliza o schemă în fază de creare a machiajului cu tonuri negre și violete care vor decora orice fată cu ochi maro:

 1. Fața este curățată și se aplică o fundație de ton.
 2. Impuneți umbre negre groase pe pleoapa superioară (mobilă)a cărui structură ar trebui să fie cremoasă. Această structură este ușor de umblat, și, prin urmare, face make-up nici o dificultate. În plus, utilizarea unor astfel de umbre elimină nevoia de a folosi un creion, deoarece conturul va fi deja subliniat de umbrele în sine. Linia trebuie îngroșată mai aproape de marginea exterioară a pleoapelor.
 3. Apoi, luați o perie moale și umbre umbră pe toată pleoapele în mișcare.astfel încât culoarea să se estompeze treptat.
 4. Aceeași culoare este folosită pentru a rezuma pleoapa inferioară. Aici veți avea nevoie de o perie subțire. Aici linia se înclină puțin spre nas.
 5. Aplicați un strat de umbre plum-violet pe umbrele negre., acestea ar trebui să fie umbrite peste pliu pe toată pleoapele.
 6. Sub sprâncene și pe colțul interior al ochiului, folosim o culoare de liliac albită. Acest lucru va da prospețime ochilor dvs., iar ochii vor deveni mai deschiși.
 7. Luați o perie curată și moale și amestecați umbrele.
 8. Folosind rimelul negru vopsiți ușor genele. Mai întâi, aplicați un strat, apoi cel de-al doilea (și pe cilia inferioară și superioară).
 9. Etapa finală a unui astfel de machiaj - aplicând blush pe pomeți și alegerea rujului. Ar trebui să fie o umbră liniștită, deoarece accentul în acest machiaj vizează ochii expresivi.

Pentru a efectua un astfel de machiaj, nu este necesar să mergeți la salon unui artist profesionist de machiaj, totul se poate face acasă singur. Evidențiați aici este alegerea corectă a culorii umbrelor. Ar trebui să se potrivească cu tonul părului, irisul ochilor și tinuta fetei.

Deci, ochii fumatori cu tonuri de aur se vor potrivi cel mai bine rochiilor cu ochii albastri ai unei fete cu ochi maro.

Fixați pleoapa agățată

O astfel de problemă apare de obicei cu vârsta, când pielea începe să-și piardă elasticitatea. Deși se întâmplă de asemenea ca o tânără să aibă aceeași problemă. Acest lucru este posibil cu lipsa frecventă de somn, plimbări rare în aerul proaspăt, muncă excesivă și programare prea ocupată.

Din secolul iminent, întreaga față pare obosită, iar fata pare mult mai în vârstă decât ea. Dar, în acest caz, puteți ajuta, iar pentru aceasta, artiștii de machiaj au propriile lor secrete:

 1. Pentru machiaj în acest caz, trebuie să utilizați numai nuanțe de nuanțe mat.Astfel, este posibil să se evite faptul că alții vor acorda atenție pleoapei agățate.
 2. Nu este necesar să renunți la pâlpâirea sub sprâncene - va fi destul de potrivit. De asemenea, este important să aplicați o nuanță de ton de lumină pe colțul din interiorul ochiului.
 3. Pentru machiaj în stilul "ochilor fumatori" culorile nu ar trebui să fie prea grele și suprasaturate.
 4. Culorile secolului, continuați linia dincolo de conturastfel încât aceasta părea ridicată.
 5. Cu săgeți la machiaj de seară fată cu ochi maro cu o pleoape iminentă ar trebui să fie atentă. Este mai bine să nu folosiți ochelarii, ci un creion și sfârșitul săgeții trebuie ridicate în sus.
 6. Dacă arata armonios, o femeie cu o pleoapă suspendată poate folosi gri sau brun în locul unui creion negru. - în unele cazuri, această tehnică se reîmprospătează și se întinerește.
 7. Dacă trebuie să distrageți atenția din secolul imediat următor, concentrați-vă asupra cilia, cu pictură cu grijă pe toată lungimea, acordând o atenție deosebită colțului exterior.

În concluzie, mai multe sfaturi de la fete cu ochi roșii de la artiști de make-up:

 1. Dacă intenționați să participați la un eveniment de seară, practică machiajul în avans - așa că literalmente "îți umple mâna" și în ziua potrivită se poate face față cu ușurință creării unei imagini perfecte.
 2. Machiajul seara este întotdeauna mai bine dacă este completat cu sclipici.
 3. Dacă ochii sunt localizați aproape de nas, atunci în machiaj, încercați să focalizați atenția asupra marginilor ochilor, nu ar trebui să pictați complet pleoapa.Pe marginea exterioară a pleoapei, umbrele sunt aplicate luminoase și întunecate și mai aproape de culorile luminoase ale nasului.
 4. Cu problema opusă, cu ochii prea largi, pleoapa este umplută complet, și tranziții în nuanțe - opuse primului caz.
 5. Nu vă fie frică să experimentați. Dacă vă place imaginea dvs., acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă opriți la acest lucru, deoarece este foarte posibil ca prin experimentare să puteți obține rezultate mai bune.
 6. Crearea unei imagini, nu uitați de conformitatea unei nuanțe cu tonul pielii, cu haine, cu ruj. Principalul lucru pentru machiajul ochilor este acela de a sublinia forma, lungimea ciliei și linia frumoasă a sprancenelor.
 7. Nu vă străduiți pentru standarde. Dacă ați luat frumusețea cu ochii maronii dintr-o revistă lucioasă ca model, nu ar trebui să obțineți o similitudine de 100%, folosiți doar câteva tehnici din imagine, ci creați-vă propria imagine.
 8. Acordați atenție iluminatului, deoarece aceeași imagine pare diferită în cazul iluminării diferite.
 9. Utilizați numai produse cosmetice de înaltă calitate.altfel puteți obține probleme de piele în loc de machiaj frumos.

Următorul videoclip este un machiaj luminos de seară pentru ochii căprui.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze