Machiaj de seară

Machiaj de seară

Folosirea corectă a cosmeticelor și a acestora este o chestiune destul de complicată. Este necesar să selectați corect toate elementele și culorile astfel încât acestea să fie combinate unul cu celălalt și să se potrivească cu ocazia. Machiajul seara este destul de diferit de cel de zi cu zi. El își asumă nuanțe strălucitoare, contraste, combinații interesante. De obicei, este destul de dificil să alegeți un stil pentru un eveniment și să țineți cont de toate caracteristicile unei persoane, atât de multe femei preferă să se bazeze pe experiența profesioniștilor. Dar cu suficientă practică și dorință de a face machiaj de seară sub puterea oricărei fete. Urmați câteva reguli simple.

Ce este machiajul de seară?

Make-up-ul pentru a merge public și zilnic obișnuit variază foarte mult. Un eveniment special sau seara, de obicei, predetermină imaginea unei doamne: o coafură sau un stil ar trebui făcut, hainele trebuie alese corect. Ar trebui să alegeți pantofi, accesorii și, bineînțeles, să faceți un machiaj special de seară.

Pentru a compensa o ocazie specială, frumos și corect, asigurați-vă că vă pregătiți. Pentru a face acest lucru, puteți vizualiza fotografii în revistele de modă și pe Internet, alegeți opțiunea potrivită pentru dvs. Este recomandabil să găsiți o clasă de masterat la crearea sa, și mai bine - un videoclip cu un exemplu de aplicare a tuturor produselor cosmetice. Bineînțeles, toate acestea sunt necesare dacă nu aveți suficientă experiență în această chestiune.

O fată care are de gând să creeze o imagine de seară are nevoie de un sentiment de frumusețe. Nu puteți face fără un sentiment de proporție, este atât de ușor să vă dați drumul în proces și să vă supraîncărcați fața cu nuanțe luminoase. Este necesar să alegeți nuanțele potrivite, astfel încât acestea să fie combinate între ele, precum și în armonie cu culoarea pielii, părului și ochilor, hainele și accesoriile.

Principalul lucru în această problemă - încercați o nouă versiune a machiajului, încercați-o pe cont propriu. Nu uitați că imaginea modelului dorit a fost creată de stilisti profesioniști și artiști de machiaj. Au fost luați în considerare toți parametrii feței ei, tipul de culoare și tonurile pielii, părul.

Nu uitați următoarele: ceea ce se potrivește unei persoane nu se potrivește celuilalt. Opțiunea ideală ar fi să încercați make-up-ul cu câteva zile înainte de evenimentul intenționat. Deci, puteți să vă asigurați că opțiunea aleasă vă convine și, dacă este necesar, să corectați unele secțiuni care nu vă păreau foarte reușite.

Caracteristici și beneficii

Atunci când creați un look de seară, trebuie să luați în considerare unele caracteristici ale machiajului pentru ocazii speciale.

În primul rând, pentru celebrarea ar trebui să se utilizeze doar produse de înaltă calitate și produse cosmetice dovedite. Acest lucru este valabil mai ales pentru bază, deoarece depinde de cât timp vor fi organizate toate celelalte mijloace și cum se vor comporta în condiții speciale (de exemplu, dacă începeți să plângeți de la fericire la nuntă, dacă există o căldură puternică sau ploaie torențială la dată) . Un instrument dovedit ar trebui să se datoreze faptului că nimeni nu dorește să găsească brusc pete roșii de alergie pe o față emaciată înainte de a ieși. Din acest motiv, alegerea produselor cosmetice ar trebui să se facă în avans, pentru a nu intra în situații neplăcute.

Fetele își studiază fața și corpul, învață cum să-și prezinte în mod corespunzător meritele și să ascundă defectele. Acest lucru se aplică și artei de machiaj. Cu ajutorul diferitelor mijloace, puteți atrage atenția asupra caracteristicilor plăcute ale aspectului și că nu deosebit de reușite pot fi ascunse sau deghizate.

Selecția corectă a ochilor poate să le facă mai mari, mai expresive, să le ofere o formă adecvată, să sporească chiar și umbra și atractivitatea generală a feței. Cu ajutorul instrumentelor speciale, dacă este necesar, puteți corecta forma buzelor, a pomeților, a nasului și a conturului feței. Acum există o mulțime de produse pe piața cosmetică pentru a corecta fața și a crea orice efect dorit.

În imaginea de zi cu zi, cel mai adesea accentul se pune pe ochi, ceea ce le face mai expresive și mai atractive. Buzele sunt folosite adesea nuante de ruj pentru a sublinia feminitatea si naturaletea.

Seara, puteți să experimentați în mod liber culori și contraste. Cu toate acestea, este totuși necesar să urmați regula binecunoscută: alegeți să accentuați buzele sau ochii. Dacă alegeți una sau altă opțiune, puteți face o parte specifică a feței mai pronunțată și mai atractivă. Aceasta nu înseamnă că cealaltă parte va face fără machiaj, întreaga imagine ar trebui să fie armonioasă. Pur și simplu, aceste elemente vor ieși mai puțin și vor prinde ochii.

Artiștii de machiaj identifică mai multe reguli de bază pentru crearea unei imagini speciale:

Pentru rezultatul arătat cel mai estetic și atractiv, este necesară pregătirea feței înainte de aplicarea produselor cosmetice. Această regulă se aplică tuturor tipurilor de machiaj. Suprafața feței trebuie curățată cu atenție de stratul anterior al cosmeticelor și a glandelor pielii.

Pielea trebuie să fie netedă, să încerce să facă suprafața perfectă. Pentru a realiza acest lucru, folosiți unelte speciale pentru spălare și peeling. Acordați atenție faptului că trebuie să acționeze destul de eficient, dar în același timp - ușor. La urma urmei, este necesar să se elimine deteriorarea epidermei și diferite iritații, reacții negative.

După curățarea și pregătirea pielii este de a începe utilizarea produselor tonale. Tonifierea pielii nu trebuie abandonată, chiar dacă epiderma este aproape de perfecțiune. Acest lucru va ajuta chiar și tonul pe fața și ascunde cele mai mici defecte, făcând suprafața perfect netedă și frumoasă.

Mai ales trebuie să vă gândiți la tonifierea celor care au o dermă predispusă la grăsime. Principalul lucru este să selectați corect nuanța tonului, trebuie să corespundă culorii naturale a pielii. Aplicați-l cu o perie sau un burete special, umbriți cu atenție. În nici un caz nu pot fi limite vizibile ale tonului. Acest lucru va da fata o privire neglijenta si vulgara. Pudra este aplicată pe față pentru a consolida baza și a combate excesul de luciu. Pulberea poate fi transparentă, cu o lumină (corespunzătoare culorii tenului) sau cu strălucire discretă.

Nu putem uita de sprâncene. Ingrijirea ochilor este, fara indoiala, foarte importanta pentru crearea unei imagini complete. Cu toate acestea, nu va arăta niciodată complet fără sprâncene în mod corespunzător. Indiferent cat de bine arata in forma lor naturala, ei inca mai trebuie sa fie periati, indepartati parul, corectati si fixati cu ruj sau gel. Dacă este necesar, puteți tenta firele de păr cu vopsea specială sau stați la folosirea unui creion special, a unei umbre pentru ochi sau a unui gel pentru sprâncene.

Rețineți că culoarea părului nu trebuie să difere de nuanța părului de pe cap cu mai mult de două nuanțe.

Tipuri de machiaj

Machiajul pentru ieșirile de seară poate varia în funcție de starea de spirit și performanță. Există următoarele opțiuni:

 • clasic. Această opțiune este universală și este potrivită pentru teatre culturale sau premii de film, precum și pentru seri romantice.
 • club. Această specie este cea mai curajoasă, contrastantă și strălucitoare. Utilizarea produselor cosmetice și a florilor din acesta ar trebui proiectată pentru condiții de iluminare slabă. Pot fi potrivite pentru petreceri, cluburi, întâlniri tematice.
 • de lucru. Uneori împreună cu colegii noștri nu numai că lucrăm, ci și ne distrăm.Locurile la locul de muncă necesită un fel de machiaj de seară special, care va fi mai îndrăzneț și mai expresiv decât cel de zi cu zi, dar nu va depăși etica corporativă.
 • special. Această vizualizare este utilizată pentru a crea imagini cu adevărat speciale - de exemplu, pentru o nuntă sau o sărbătoare importantă similară.

Puteți alege un machiaj ușor și ușor pentru fetele care nu au o dragoste de strălucire. Arată ca un clasic, dar în același timp această opțiune este și mai "aerisită". Nu utilizează neapărat culori închise, nu este nevoie să rezumați săgețile și să creați contururi clare. Este recomandat să utilizați pudră strălucitoare, stralucire, umbre strălucitoare și sclipici, rujuri de nuanțe bogate într-o astfel de imagine. Această opțiune poate fi făcută și în mod independent.

Cu aceasta, puteți crea o imagine de vară discret, potrivită pentru blonde și brunet.

Machiajul pentru o ocazie specială trebuie selectat corect pentru culoarea ochilor naturali. În acest caz, va arăta potrivit, va sublinia favorabil frumusețea naturală a fetei. Putem evidenția următoarele recomandări utile:

 • Minunate ochi verzi pot alege culori pentru machiaj de seară dintr-o gamă destul de largă. Ele se potrivesc chiar contraste și nuanțe luminoase - pentru a vă face imaginea de neuitat și sexy. Principalul lucru - nu repetați în culorile umbrei umbrelor irisului. Dacă devine gri, este mai bine să evitați o abundență de umbre gri. Pentru ochii verzi, se potrivește o lumină potrivită, care nu este împovărată de săgeți prea mari sau duble. Din cauza unor astfel de ochi ochii vor deveni înguste și plictisitoare.

Doamnelor cu ochi verzi nu se recomandă utilizarea nuanțelor de trandafiri sau piersici. Puteți alege mai multe nuante saturate de rosu si violet. Albastru și verde, de asemenea, ar trebui să fie utilizate cu prudență, acestea nu pot fi foarte profitabile pentru a combina cu iris.

Ideile pentru crearea machiajului de seară pentru ochii verzi pot fi obținute din fotografii ale stelelor cu o culoare a irisului: Angelina Jolie, Fergie, Mila Kunis, Catherine Middleton.

 • Fetițele cu ochi maro își pot permite să utilizeze în umbre aproape toate culorile. Poate că ar trebui să eviți doar nuanțele roz și roșu. Ele pot face obosiți și haggardi ochii, aspectul va înceta să fie proaspăt. De obicei, o gamă mai închisă este folosită pentru a compensa această culoare a irisului, cu excepția acelor cazuri când trebuie să lărgi vizual secțiunea ochiului.

Perfect pentru machiaj brun de ochi maro. Asemenea fete se potrivesc în general cu orice tehnică și aproape întreaga gamă de culori. Principalul lucru este combinarea cu pricepere a tuturor nuanțelor folosite cu părul, îmbrăcămintea și pielea.

Atunci când alegi, poți să te concentrezi pe imaginea creată de celebrități, să o adaptezi pentru ei înșiși și o cale de ieșire specifică. Asemenea doamne celebre ca Audrey Hepburn, Jessica Alba, Natalie Portman, Megan Fox, Monica Bellucci au un iris maro.

 • Ochi gri poate arăta foarte bine cu umbre selectate corespunzător. În funcție de apariția irisului, este necesar să alegeți culoarea de machiaj. Dacă o nuanță gri se transformă în albastru, atunci nuanța umbrelor ar trebui să fie similară, dar nu coincide cu irisul, dar oarecum mai strălucitoare și mai bogată. Culorile violete, roz și auriu sunt de asemenea bune pentru ochii cenușii.

O nuanță verzui de iris gri va susține nuanțele de cupru sau auriu, îi va da căldură și profunzime.

Nuanțele de perle vor fi, de asemenea, o soluție bună pentru fetele cu ochi gri. Acestea subliniază și subliniază atenția asupra ochilor.

Un exemplu de machiaj pentru doamnele cu ochi gri poate fi văzut în ieșirile stelelor: Adriana Lima, Natalia Vodyanova, Amanda Seyfried.

Important atunci când alegeți nuanțe este culoarea buclelor:

 • blondele este mai bine să nu folosiți nuanțe excesiv de luminoase și întunecate.Umbrele pot fi ușor cu perle, iar ochii pot fi umbriți, de exemplu, maronii cu paiete de aur. Eyeliner-ul poate alege și tonuri de culoare brună, astfel încât să nu contrasteze intens cu culoarea pielii și părului. Dar rujul poate alege tonuri diferite de cămilă roz, roz sau luminos. Culoarea strălucitoare a buzelor va face imaginea memorabilă și imediată.
 • brunetele doar alegeți o paletă pentru dvs., deoarece orice ton va accentua aspectul lor natural luminos. Umbrele strălucitoare sunt potrivite pentru ochii lor, în timp ce puteți utiliza doar o singură nuanță sau puteți face un exces de umbre obișnuite. Puteți să experimentați cu săgețile. Culoarea poate fi atât negru și neobișnuit - violet sau verde. Pentru fetele cu părul întunecat, rujul în nuante reci de roșu va face.
 • păr castaniu tranziția perfectă a umbrelor de la tonuri de culoare roz cu mama de perle la purpuriu și negru de grafit în colțuri. Argintul va arata, de asemenea, bine intr-un machiaj de ochi cu parul brun. Rujul sau luciul pot fi tonuri interesante, care amintesc de Bordeaux sau morcovi.

Cum sa alegi cosmeticele?

Trebuie ales cosmetice pentru make-up de seară, concentrându-se asupra mai multor factori. Este necesar să se țină seama de tipul de culoare al aspectului, nuanțelor ochilor, părului, pielii, echipamentului și accesoriilor.

Principalul lucru - cosmeticele pentru o ocazie specială ar trebui să fie, de asemenea, speciale. Pentru a face mult mai multe cereri decât în ​​prezent. Ar trebui să fie foarte persistentă și de înaltă calitate, să nu se rostogolească și să nu-și schimbe aspectul în timpul întregului eveniment. Pentru a crea o imagine solemnă, puteți utiliza instrumente profesionale. Ei își vor îndeplini cu acuratețe funcția și vor dura mult timp. Adesea, este mai bine să folosiți produse impermeabile, mai ales atunci când vă faceți ochii. Puteți alege cosmeticele și bunurile de masă obișnuite, dar în orice caz acestea ar trebui să fie de înaltă calitate și dovedite.

Pentru a alege anumite produse cosmetice pentru dvs., este mai bine să căutați online sau în reviste pentru exemple de creare a opțiunilor de machiaj care vă sunt potrivite. Adesea, Internetul poate găsi lecții complete, nu numai reprezentând toate instrumentele necesare, dar și învățând cum să le folosească corect.

Atunci când alegeți umbre, ochelari de vedere și rimel, asigurați-vă că luați în considerare culoarea naturală a irisului. Unele culori pot accentua și pot face mai expresivă. Și alții vor face decolorare, vor face incizia ochilor mai îngustă, iar aspectul - estompată și neatractiv.

Corect alegeți baza pentru machiaj. De la calitatea sa va depinde de modul în care imaginea va dura pe tot parcursul evenimentului. Asigurați-vă că alegeți o fundație tonală adecvată tonului pielii. Dacă este necesar, participați la paleta de sculptură facială. Acest lucru va ajuta la ascunderea deficiențelor formei și la corectarea deficiențelor, precum și la evidențierea și evidențierea avantajelor.

Nu uita de sprâncene. Este necesar nu numai să-și facă forma perfectă și potrivită pentru forma feței, dar și pentru a nuanța, dacă este necesar. Dacă mergeți la o petrecere, le puteți desemna într-o culoare mai luminoasă și mai saturată decât în ​​timpul zilei. În caz contrar, se pot pierde (comparativ cu designul bogat al ochilor și buzelor).

Blush va accentua pomeții și va da imaginea de prospețime și de completitudine. Trebuie să alegeți culoarea lor sub cheia principală a întregului make-up. Dacă utilizați nuanțe de nuanțe reci (albastru, cenușiu sau purpuriu), iar rujul este culoarea unui trandafir, cireș sau zmeură, ar trebui să acorde o atenție la roșu roz roz. Dacă tonul de bază este cald, puteți alege tonuri de cărămidă sau piersic. Acestea vor fi perfect combinate cu nuanțe de gamă maro și aurie, cu rujul de culoare coral, cărămidă, precum și bej și aur.

Rujul sau luciu este mai bine sa alegeti in functie de culoarea de baza a machiajului, hainele si parul. Pentru bruneturile "reci" se potrivesc nuanțele de rujuri de cireș, roșu închis sau de culoare viticolă.Blondele pot folosi tonuri delicate de roz și nud sau stralucitor luminos și bogat.

Cum să aplicați?

Datorită calității excelente a produselor cosmetice produse astăzi și a disponibilității produselor profesionale, orice doamnă poate face o frumoasă seară de make-up pentru ea însăși acasă.

Pentru a face totul corect și precis, asigurați-vă că practicați. Și acest lucru este relevant nu numai pentru prima dată, dar și pentru fiecare nouă imagine. Puteți găsi opțiuni pentru crearea unei imagini sau a unei alte imagini online. Pe site-urile de găzduire video și pe diferite site-uri există o mulțime de instrucțiuni care explică cum să procedați pas cu pas pentru a crea o imagine perfectă.

Merită să luați în considerare regulile de bază care trebuie luate în considerare atunci când creați o make-up de seară. În primul rând trebuie să pregătiți fața și să creați o bază pentru aplicarea cosmeticelor:

 • Pielea trebuie mai întâi să fie curățată temeinic. Puteți face acest lucru cu ajutorul unor loțiuni, geluri sau spume potrivite. Dacă este necesar, puteți utiliza o frecare moale sau peeling pentru a maximiza pielea și pentru ao face perfect netedă și curată.
 • Pe epiderma curată trebuie să aplicați o bază pentru machiaj. Înainte de aceasta, puteți folosi îngrijitorul (dacă este necesar). Asigurați-vă cu atenție că acestea sunt bine combinate și nu contrazic.
 • Fundația vă va ajuta să corectați posibilele imperfecțiuni ale dermei și chiar tonul. Este mai bine să o aplicați cu o perie specială sau cu un burete, cu mișcări moi de conducere. Nu uitați de umbrirea atentă, limitele tonului nu trebuie să fie vizibile. Pentru vânătăi sub ochi sau cosuri pronunțate și inflamații, utilizați concealer. Deci fata va fi perfecta.
 • Pulberea poate fi aplicată pe partea de sus, apoi se estompează. Toate produsele sunt aplicate cu o perie moale mare.
 • Machiaj special de ocazie permite utilizarea de mijloace tonale speciale, oferind pielea o strălucire moale. De asemenea, puteți folosi chimerii și marcajele - principalul lucru este că aveți nevoie de o măsură în tot.

Stadiul de proiectare a ochilor, poate cel mai dificil în întreaga creație a imaginii. Este nevoie de precizie și de o anumită abilitate, care poate fi dobândită numai cu experiență. Aceasta presupune selectarea corectă a umbrelor umbrelor, a ochilor și a rimelului, alegerea unui tip potrivit pentru dimensiunea și forma ochilor. Toate culorile selectate ar trebui să fie combinate între ele, precum și pentru a se potrivi culorii irisului și rochiei. Puteți găsi o mulțime de opțiuni pentru a face machiaj ochi pentru o seară de ieșire pas cu pas.

În primul rând trebuie să desenați sprancenele. Fără aceasta, chiar și o viziune perfect făcută va arăta neclară. Luați în considerare următoarele linii directoare:

 • Linia pentru spranceana este perfectă, părul în exces trebuie îndepărtat cu pensete.
 • Sprâncenele sunt prea ușoare dacă este necesar Puteți tenta cu un creion sau umbre speciale. Culoarea sprâncenelor trebuie să corespundă tonului capului părului, sunt acceptate diferențe de una sau două tonuri.
 • Asigurați-vă că ați pieptănat părul și fixați-l cu gel. Deci, ei vor păstra forma în timpul zilei. Gelul va ajuta părul să aibă un aspect bine îngrijit și o strălucire sănătoasă.

Pentru culori de ochi diferite, trebuie să folosiți nuanțele corespunzătoare în aspect.

 • Ochi gri nuanțe potrivite de gri, albastru, roz. Dar tonurile roșii sunt capabile să le ofere un aspect plin de lacrimi și obosiți. Puteți utiliza eyeliner și săgeți trageți, astfel încât aspectul va fi mai expresiv. Cu toate acestea, versiunea ultra-negru poate reduce vizibil dimensiunea ochilor.
 • Fetițele cu ochi maro maro, ciocolată, nuanțe de aur și roz de umbre se vor apropia. Dar scara albastră nu va arăta foarte bine. Culorile albastre și albastre-verzi pot face o vizibilitate neplăcută. Culorile violet și gri închis pot fi de asemenea foarte interesante în combinație cu ochii căprui, în special în ochii fumurii variante.Această culoare iris se potrivesc bine cu ochelarii și rimelul neagră.
 • Ochi verzi au un apel special, dar trebuie să alegeți foarte atent umbra umbrelor. Costum violet și liliac, cu orice ochi verzi cu ochi verzi. Paletele de aur, piersic și bronz vor arăta, de asemenea, foarte potrivite. Cu această alegere, este mai bine să acordați preferință căptușelii maro și carcasei. Nuanțele verzui de umbre vor arăta bine cu selecția potrivită.

Cum se efectuează seara face propriul dvs. aspect în următorul videoclip.

Machiaj secretele artiștilor

Pentru a crea o imagine de seară a casei, trebuie să fii răbdător. Imaginea ar trebui să încerce cu siguranță - pentru a clarifica și corecta nuanțele. Fiecare doamnă este capabilă să facă o machiaj excelentă cu propriile sale mâini, dacă ia în considerare unele recomandări ale profesioniștilor și o descriere a activității lor:

 • Pentru a repeta machiajul profesional, este important să alegeți baza tonală potrivită. Ar trebui să fie atent selectat sub tonul natural al pielii. Instrumentul trebuie să fie de înaltă calitate, să nu înfunde în pori, să nu se rostogolească și să reziste efectelor factorilor externi. Pigmenții purpurii purpuriu în ton se luptă cu un aspect obosit și stralucire, și verde - cu erupții roșii. Pentru corectarea imperfecțiunilor pielii (acnee, acnee, inflamație, cercuri întunecate sub ochi) se folosesc agenți de concelare, care trebuie folosiți în fața mijloacelor tonale. Tonul este aplicat într-o mișcare moale, cu unitate. Experții recomandă utilizarea buretelor umede - pentru aplicarea cea mai uniformă și lipsa efectului de mască.
 • Alegerea tonului instrumentului tonal, concentrați asupra locului evenimentului. În cazul în care camera este întunecată (de exemplu, o cină la lumina lumânărilor sau o petrecere de club), ar trebui să alegeți un instrument pentru a tonifica mai strălucitor decât de obicei. În lumina puternică, clipește sau luminează, puteți folosi un ton mai întunecat.
 • Contouring intruchipeaza principalele tendinte de moda. Vă permite să vă oferiți chipului perfect forma, pentru a ascunde defectele. Forma ovală a feței este considerată ideală. Este necesar, cu ajutorul tonurilor mai întunecate, să se facă părți care ies dincolo de limitele idealului, mai puțin vizibile.
 • Punerea pulberii pe partea de sus a tonului va rezolva machiajul face catifelata si elimina stralucirea uleioasa. O atenție deosebită trebuie acordată zonei T, care, de obicei, suferă de secreție excesivă de sebum. Aplicați pudra pe o perie moale largă, folosind o cantitate mică de fonduri. Varianta deformată va aplica un strat mai subțire. Profesioniștii recomandă utilizarea pulberii puțin mai ușoare, cu reflecții de aur.
 • Asigurați-vă că perfecționați sprâncenele și fixați-le. Ochelarii de ochi trebuie aplicați pe bază pentru machiaj sau pentru mijloace tonale și pulbere. În imaginea de seară este permisă utilizarea tuturor variantelor umbrelor: pâlpâirea, margele de perle, nuanțe luminoase.
 • Se presupune că se utilizează ochelarii pentru a crea o imagine specială. Cu toate acestea, poate fi lichid sau solid. Puteți experimenta cu diferite culori. Pentru machiaj luminos puteți folosi culori neonului.
 • Mascara a fost aplicată la sfârșit, Acest proces ar trebui să fie efectuat în mod special cu atenție. Pentru a adăuga un volum suplimentar, pudrăți ușor genele înainte de a aplica rimelul. Se recomandă aplicarea structurii cu mișcări lente și exacte. Pentru a obține efectul dorit, puteți utiliza o rimel specială pentru a crea efectul genelor false. De asemenea, puteți aplica mai multe straturi ale produsului - pentru o expresivitate specială și o culoare strălucitoare.
 • În colțurile ochilor sau pe întreaga linie de mișcare, puteți utiliza opțiunile de rezervă.
 • Rujul este selectat în funcție de imaginea de ansamblu. Accentul trebuie pus pe ochi sau pe buze. Cu un machiaj strălucitor pentru ochi, puteți folosi rujul sau sclipiciul nud. Cu un accent pe buze, este aplicat un ruj strălucitor și atrăgător. Pentru o culoare mai saturata, se poate aplica in doua straturi.
 • Blush face fata mai proaspata, și machiaj - terminat.Folosiți-le în conformitate cu tonul general al aspectului, precum și pielea și părul.

Greșeli comune

Fetele și femeile riscă să facă greșeli care fac ca imaginea să fie vulgară sau trită. Pentru a crea un machiaj elegant, luați în considerare cele mai frecvente gafe:

 • Nu este necesar să ridicați umbrele chiar sub haine. Acest lucru este plictisitor și greșit, în primul rând trebuie să corespundă chipului și tipului de culoare.
 • Prea strâns și greu nu se potrivește cu moda, chiar și pentru seara este obișnuit să se creeze o imagine ușoară.
 • Limite strânse în privirea ochilor permisă numai atunci când faceți săgeți, restul ar trebui să fie umbrite.
 • Nu utilizați Un număr mare de umbre de perle (în special saturate cu paiete), o cantitate mică de textura satinată la mijlocul secolului este suficientă.
 • Accent în imagine - sau ochii sau buzele, dar nu toate împreună.
 • Blush ar trebui să fie aplicată moderat, iar sprâncenele nu ar trebui să iasă prea mult.

Sfaturi machiaj artist pe tehnica de a aplica machiaj seara, a se vedea video de mai jos.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze