Vârsta de machiaj pentru pleoape

Vârsta de machiaj pentru pleoape

Scopul principal al oricărui machiaj - de a ascunde defectele și de a accentua demnitatea. O femeie după 45 de ani își pierde deja frumusețea naturală, iar aspectul ei este salvat de puterile miraculoase ale cosmeticelor sau de mâinile magice ale artiștilor de machiaj. La această vârstă apar probleme cu elasticitatea pielii, cel mai frecvent fiind pleoapa care atârna deasupra ochiului. Această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul chirurgiei plastice (blefaroplastie), dar multe femei nu decid asupra unui astfel de pas disperat, fixându-și speranțele asupra machiajului de vârstă.

diagnosticare

Nu toate femeile, chiar și cele de peste 50 de ani, se confruntă cu un astfel de concept de "pleoapă suspendată", dar este destul de ușor să se diagnosticheze această problemă. O astfel de pleoapă se deosebește prin elasticitatea scăzută a pielii și prin apariția unei "capote" formate de piele sub arcele frunții. Cel mai adesea, un astfel de defect este asociat cu o predispoziție genetică și este în mod special obișnuit în contextul asiatic al ochilor. În unele cazuri, schimbarea secolului este asociată cu probleme de natură psihologică. Cu stres prelungit, stres, oboseală cronică, apare tensiune în zona podului nas, ceea ce duce la o îndoire suplimentară deasupra ochilor. Desigur, astăzi chirurgia plastică se poate descurca cu ușurință cu un astfel de defect, dar multe femei încă preferă să corecteze problema cu machiajul.

Selectarea corectă a produselor cosmetice

Vârsta machiaj este o știință gravă separată pe care artiștii de machiaj studiază în detaliu și practică foarte mult. O femeie acasă este, de asemenea, capabilă să facă dreptul de machiaj anti-îmbătrânire, este suficient să exersați și să alegeți corect produsele cosmetice, inclusiv:

 • Pudră și fard de obraz pe bază de cremă. Această textura cade mult mai delicată și oferă o mascare a ridurilor și a altor deficiențe.
 • Fundament pentru tonuri dense. Porii fluidelor ușoare se termină odată cu apariția ridurilor profunde. Pentru mascarea lor veți avea nevoie de o bază mai densă.
 • În loc de ruj creion contur creion. Pigmentul unui creion se fixează mai dens și asigură fermitatea culorii.
 • Nu uitați să utilizați pielea hidratantă a buzelor. De exemplu, poate fi un ruj igienic cu ulei esențial de menta în compoziție.
 • Creion ochi, care tinde să se rostogolească și să se imprime pe pleoapa superioară, înlocuiesc umbrele. Ele sunt mult mai delicate pe piele, nu sunt înfundate în riduri și nu sunt imprimate în secolul în curs de dezvoltare.

Principii de aplicare

Vârsta machiajului are propriile caracteristici care trebuie luate în considerare la aplicarea cosmeticelor.

 • Evitați machiajul eyeliner, deoarece pielea care se ridică de la pleoape nu-i va permite să se întindă.
 • Niciodată nu alegeți tonul unui creion și a unei umbre a ochilor cu un pigment roșu, o astfel de nuanță îi va da ochilor o stare de oboseală și mai mare.
 • Renunță la nuanțele de albastruviolet și liliac, întăresc vânătăile sub ochi.
 • Sharp tonuri negre carcasa și creionul ar trebui să fie înlocuite cu un fir mai silențios, de exemplu, de culoare maro închis.
 • Linii de machiaj ar trebui să se străduiască în sus, nu în jos, în caz contrar, în loc de mascare defecte, pielea liberă va fi subliniat.

Soluție colorantă

Desigur, nu este suficient să știți principiile aplicării cosmeticelor, trebuie să le puteți selecta prin textura, durabilitatea și cel mai important - culoarea.

Și dacă vă puteți baza pe branduri dovedite, cum ar fi MAC sau NYX pentru durabilitate și textura de înaltă calitate, va trebui să alegeți umbra dumneavoastră.

Este important să ne amintim că nuanțele întunecate reduc vizibil, în timp ce cele ușoare cresc și se apropie. Jocul cu chiaroscuro este foarte important în arta machiajului de vârstă. Cu ajutorul luminării și întunecării zonei dorite a pleoapei, puteți modifica dimensiunea și forma pliului și, uneori, o mascați complet. De obicei, atunci când pleoapa este agățată, nuanțele umbre ale umbrelor se aplică colțului interior al ochiului, iar cele întunecate - în zona de pliere și puțin pe marginea exterioară.

Tendința de modă a "ochilor fumatori" poate juca o glumă crudă cu o femeie de peste 45 de ani.

Ca o make-up de seară, culoarea neagră și profundă neagră a umbrelor poate fi folosită în continuare, dar este extrem de atentă. Cu toate acestea, cu problema secolului iminent, ar trebui să fie totuși exclusă din paleta sa.

Opțiune mult mai avantajoasă - folosirea unor culori calme, de exemplu, tonuri de culoare brună și gri. În plus, tonul selectat ar trebui să fie în armonie cu nuanța feței și culoarea sprâncenelor.

Caracteristici de lucru cu sprâncene

Sprâncenele sunt un cadru al ochilor noștri. Ei bine îngrijite și destul de strălucitoare, pot distrage atenția oamenilor de la secolul imediat și de la ochiul însuși, motiv pentru care este atât de important să aibă o formă frumoasă a sprâncenelor. Este ales în saloanele de înfrumusețare sub îndrumarea unui maestru experimentat și apoi susținut în mod continuu, trăgând excesul de păr. În plus, nu uitați să nu vă spălați sprâncenele. Pentru a face acest lucru, puteți folosi gelul, un creion special și un pieptene. Întotdeauna umbrele umbrite ușor, dar nu depășiți forma sprâncenelor.

Femeile în vârstă de 45 de ani nu ar trebui să facă o linie rotundă deasupra ochilor, deoarece îmbătrânesc vizual fața. De asemenea, trebuie să acordați atenție marginilor sprâncenelor: acestea nu trebuie să cadă sub colțurile ochilor. Corpul trebuie să fie desenat cu lovituri subțiri, într-o culoare calmă, un ton mai strălucitor decât umbrele selectate.

Dacă se respectă toate recomandările, sprâncenele pot reduce vizibil pleoapa agățată și pot atenua problema.

Instrucțiuni pas cu pas

Plasarea pleoapelor face ca o femeie să fie obosită și indiferentă, deci este important să puteți masca această problemă. La fel ca în clasicul "make up", trebuie să acționați în etape și să acordați atenție nuanțelor: schema de culori, designul sprâncenelor și selecția cosmeticelor.

 1. Aliniați tonul feței și a pleoapelor. Aplicați fundație sau pulbere de cremă.
 2. Citiți cu atenție sprâncenele și amestecați linia.
 3. Selectarea tonului mediu al umbrelor. și se aplică tuturor pleoapelor mobile (inclusiv agățarea).
 4. În culoarea întunecată creăm "pleoapa imaginară", adică, trage o linie arcuită chiar în mijlocul secolului iminent. Aceeași culoare atrage un colț de la linia trasă la colțul exterior al ochiului. Umblați ambele linii.
 5. Tinte de genelor sau lipici deasupra capului.

Machiajul de ochi cu pleoapa suspendată este următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze