Varsta machiaj

Varsta machiaj

Pentru a arăta bine îngrijit și tânăr, o femeie modernă, la orice vârstă, este obligată să folosească cosmetice decorative. Există reguli speciale pentru aplicarea machiajului pe pielea estompată. Machiaj de vârstă - asta este ceea ce trebuie să stăpânești fiecare doamnă solidă. Principalul lucru este să te iubești și să renunți la puțin timp să ai grijă de tine.

Ce este?

Toate femeile, indiferent de vârsta lor, 30, 60 sau 70, visează să arate mai tânără. Și câteodată o fac.

Astăzi, datorită ultimelor realizări ale cosmetologiei, majoritatea femeilor de vârstă elegantă au uitat ce sunt ridurile. Femeia modernă acordă o atenție deosebită îngrijirii feței ei. Procedurile de întinerire, ridicarea, atât acasă, cât și în timpul vizitei saloanelor de înfrumusețare, precum și o ereditate bună, pot întârzia apariția lor până la vârsta de 60 de ani. Este adevărat că nu numai ridurile dau vârstă. Uneori observăm că doamna este practic absentă, nu există pete de pigment, fața are o culoare sănătoasă, dar arată mai veche decât vârsta ei. Se pare că principalul lucru care se întâmplă cu pielea feței și influențează puternic aspectul este faptul că elasticitatea este pierdută, forma ovală a feței își sparge geometria. Se observă apariția pleoapelor, pungile de sub partea inferioară a ochiului, gurile coboară în colțuri, pliurile nazolabiale se adâncesc. Toate acestea adaugă câțiva ani.

În această situație, nu este suficient să vizitați frecvent salonul și să aveți grijă de pielea feței la domiciliu. Pentru femeile de vârstă elegantă, machiajul începe să preia o importanță capitală. Este imposibil, ca și în tineret, să subliniem demnitatea.

Din punct de vedere grafic, machiajul de vârstă este construit pe corectarea tuturor direcțiilor liniilor descendente, sarcina lui este de a le inversa, dându-le o direcție diferită în sus.

Desigur, cu ajutorul unui machiaj, o femeie de 50 de ani nu se transformă într-o tânără doamnă. Cu toate acestea, o combinație competentă anti-îmbătrânire îl va transforma, făcându-l cu mai mulți ani mai tânăr și mai proaspăt.

Caracteristici și beneficii

Caracteristica principală a machiajului de vârstă este natura sa naturală.

La urma urmei, femeia modernă de vârstă elegantă nu mai este atât de predispusă la debutul ridurilor datorită celor mai recente tehnologii din domeniul cosmetologiei. O caracteristică a acestui machiaj este, mai presus de toate, deghizarea schimbărilor legate de vârstă. Principalele schimbări se referă la pierderea elasticității.

Fața unei tinere este diferită de cea a tânărului: se caracterizează printr-o linie coborâtă a pleoapelor, o deplasare în jos a colțurilor buzelor, o manifestare a pliului nazolabial. Cosmetica decorativă, aplicată cu îndemânare și competență, poate ascunde toate aceste schimbări care au apărut odată cu vârsta, reducându-le vizual. Acesta este avantajul și caracteristica machiajului de vârstă.

O trăsătură distinctivă a machiajului ochilor pentru femeile mature este că acestea se disting, pun accent pe ele. Rujul din machiajul vârstei nu trebuie să fie luminos, astfel încât să nu sublinieze vârsta.

Sarcina primară a machiajului după 40 de ani este de a "face" fața mai proaspătă și mai bine îngrijită a unei femei mature. Sarcina minimă nu este să o faceți mai în vârstă, sarcina maximă este că ar trebui să pară mai tânără.

Desigur, nu poți transforma o doamnă solidă într-o fată tânără, dar fiecare femeie este obligată să creeze impresia unui tânăr și drăguț la orice vârstă.

Tipuri de machiaj

Tipurile casual și de seară de machiaj anti-îmbătrânire au propriile caracteristici.

Treceți treptat tehnica de machiaj a pielii în vârstă pentru fiecare zi.

Machiajul zilnic se bazează pe preparate de mascare, de exemplu, cremă de fond sau agent de concealer.Pentru a ascunde ridurile, cosmeticele decorative sunt alese la aceeași nuanță, poate mai ușoară, nu mai întunecată decât tenul natural.

Artiștii de machiaj sunt sfătuiți să utilizeze un corector pentru a evidenția ridurile, pliurile pe pielea feței. Produsul trebuie aplicat cu atenție, astfel încât limitele aplicației să nu fie vizibile.

Pentru pulverizare folosiți pulbere liberă, care este compusă din particule reflexive.

După 40 de ani, sprancenele ar trebui să primească o atenție deosebită. Sprâncenele neobișnuite adaugă vârsta. Adapostul gros cu pensete și, în absența sprâncenelor, doamnelor le poate folosi un mijloc modern: machiaj permanent.

Vârsta de machiaj este specială pentru a da linii de față îndreptate în sus. Ochii și buzele din colțuri trebuie să se ridice vizual.

Pentru umbre trebuie să folosiți nuanțe calde. În prezența pigmentării întunecate în partea inferioară a pleoapelor nu se poate utiliza nuanța nuanțelor mov și albastru.

Creionul negru este contraindicat categoric.

Artiști de machiaj în vârstă de make-up recomanda utilizarea doar nuante de blush inconspicuos de piersic, trandafir. Pentru a corecta ovalul unei persoane de vârstă, se aplică străluciri mai întunecate sub linia pietrelor, iar cele mai ușoare se aplică pe partea convexă a pomeții.

Treptat, buzele femeilor pierd un contur vizibil, volumul lor scade, pliurile nedorite apar în jur. Toate aceste dezavantaje trebuie luate în considerare atunci când machiajul buzelor este de peste 40 de ani. Pentru a menține rujul mai bine și mai mult, artiștii de machiaj folosesc un creion de contur, în timp ce linia de curse poate fi puțin mai mare decât conturul natural. Hue contur creion trebuie să fie combinate cu culoarea de ruj, poate fi un pic mai ușor.

Efectul de seară sau vacanță pentru femeile adulte ar trebui să fie mai viu și mai expresiv decât cel de zi cu zi.

Fetele tinere sunt deseori timide cu privire la rujul roșu. Și au dreptate, buzele roșii tradiționale sunt un avantaj al vârstei, iar pe o fetiță ele arată ridicole.

Trebuie să știți unele dintre nuanțele machiajului de seară.

În primul rând, pentru un ruj stacojiu, un fundal impecabil este pur și simplu necesar, este o bază care se va potrivi în culori cu tonul natural al pielii.

Un aspect expresiv pentru o femeie de vârsta aia va face forma perfectă a sprâncenelor, o linie bine desenată a săgeții în jurul ochilor și două straturi de rimel numai pe genele superioare, cele inferioare nu ar trebui să fie pictate pentru a nu accentua ridurile.

Cu probleme cu secolul iminent, utilizarea umbrelor nu este binevenită.

Machiajul festiv cu ruj roșu ar trebui să fie perfect și să înfrumusețezi o doamnă solidă.

Se bazează pe buze perfecte, cu un contur clar. Acest lucru se realizează printr-un creion creion pentru a se potrivi cu rujul, conturul este ușor umbrite spre centru.

Apoi, folosind o perie pentru a aplica ruj stacojiu. Pentru un volum mai mare, buzele sunt pudrate și vopsite din nou cu ruj.

Cum sa alegi cosmeticele?

Vârsta de machiaj ar trebui să fie diferită de orice altă moderare și aplicație curată. Trebuie să pară costisitor, respectabil și în același timp imperceptibil.

Pentru a efectua astfel de machiaj, utilizați numai preparate durabile de înaltă calitate și numai cu o textura fin dispersată. Potrivit artiștilor de make-up, aceste produse acoperă pielea cu un strat foarte subțire, iar efectul măștii nu este respectat. Asemenea cosmetice arată foarte natural. Cu cât e mai mare doamna, cu atât mai mult imaginea creată cu ajutorul machiajului ar trebui să fie mai bine îngrijită. Prin urmare, oprim alegerea cosmeticelor decorative numai pe mărci de înaltă calitate, dovedite și de la branduri bine-cunoscute.

Industria cosmetică produce o varietate de produse pentru îngrijirea complexă a pielii după 40 de ani. Acestea sunt remedii anti-îmbătrânire care îmbunătățesc semnificativ starea ei. Utilizați linia anti-îmbătrânire Capt, Dior. Pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor, artiștii de machiaj recomandă o cremă anti-îmbătrânire a ochilor. "Dior Capture Totale Soin se referă la multi-perfecțiune".

Este foarte important să alegeți gama de culori a produselor cosmetice, cea mai armonioasă față de față, care a fost deja supusă fotografierii.Alegerea culorilor nu ar trebui să fie prea strălucitoare, în timp ce ar trebui să reîmprospăteze tenul natural.

O mare importanță este acordată mascării schimbărilor care apar odată cu vârsta.

De exemplu, urme de pe o față brună pot fi îndepărtate cu un agent de concealer roz (de exemplu, "Bobbi Brown Bisque Concealer").

Fundația este aleasă în același ton cu pielea sau ușor mai ușoară. Conform texturii, este de dorit să alegeți un tononal cu efect satinat. Doamnelor la vîrsta este inacceptabil să folosească droguri cu strălucire, contraindicate și mijloace de mat. Pulberea liberă este cea mai bună alegere. Diorskin Poudre Libre.

În machiajul doamnelor în vârstă este preferabil să folosiți blush blând Menard sau "Dior Blush", acestea ar trebui să aibă o textură fină.

În eyeliner, opțiunea este oprită pe contur. Collistar, care are o perie cu un vârf ascuțit, care vă permite să aplicați o linie subțire atunci când vă mișcați. Umbrele sunt recomandate pentru a alege nuante naturale sau pastelate. Textura trebuie să fie mată sau satinată. Dar umbrele de perle subliniază doar ridurile, deci trebuie abandonate. Cinci palete de umbre din satin Dior - asta este ceea ce aveți nevoie.

Rujul este preferabil pentru a alege tonuri naturale, mai aproape de lumină, deoarece întunericul va adăuga vârsta. Cu toate acestea, luminozitatea relativă a rujului nu rănește, deoarece o nuanță palidă poate face o femeie solidă fără față.

Un strat de buze va adăuga volumul buzelorolistar Lip Gloss. El trebuie să fie, de asemenea, în arsenalul său.

Actualizați-vă sacul de machiaj și apoi veți reuși.

Cum să aplicați?

Folosirea cunoștințelor despre tehnica aplicării cosmeticelor decorative pentru pielea îmbătrânită va ajuta la obținerea unui rezultat bun în întinerirea vizuală.

Instrucțiuni pas-cu-pas pentru aplicarea machiajului anti-îmbătrânire.

Pasul 1 - corectarea sprancenelor.

Femeile nu le iau întotdeauna sprancenele în serios, dar ele sunt cele care pot influența o transformare radicală. Densitatea sprâncenelor este veche, absența lor face ca fața să fie neinteresantă. Atunci când faceți sprâncenele să rămână la mijlocul aurului: sprancenele bine îngrijite ar trebui să aibă o linie clară. Este necesar să trageți firele prea lungi, așa că le ridicam pentru a distrage atenția de la pleoapele coborâte.

Pasul 2 - tonul feței.

În primul rând trebuie să vă reîmprospătați ochii cu un corector pentru zona din jurul ochilor, care are un efect de strângere. Aceasta va masca pigmentarea nedorită a pleoapelor și a zonei sub ochi.

Pentru a tenta o fata dupa 40 de ani este necesar cat mai subtire posibil. Pielea de estompare necesită manevrare delicată, este foarte sensibilă, astfel încât fundația este mai bine să se aplice cu mâini curate, mișcări moi.

Tonarea este completă prin aplicarea pulberii libere. Ea va face caracteristicile sale faciale mai moale, da doamnă un aspect bine îngrijit și fixa machiaj.

Pasul 3 - machiajul ochilor.

Artiștii de machiaj aleg cu grijă tonul unui creion sau al umbrei ochiului pentru a corecta sprâncenele. De obicei este selectat pentru a se potrivi cu părul. Cu toate acestea, există o excepție: utilizarea neagră atât în ​​blonde, cât și în brunetă este strict interzisă. Ar fi mai corect să folosiți instrumentul altor nuanțe, de exemplu, gri sau maro. Pentru a tenta sprancenele, folosiți un creion special. Are textura uscată și modelul sprâncenelor aplicat este mai natural. Unele doamne adulte în jos contur ochi pentru ochi. Acest lucru nu ar trebui făcut, deoarece textura acestui instrument este prea moale, astfel încât sprâncenele eșuate de el vor arăta nefiresc.

Aplicați linia săgeții aproape de marginea ciliară, curate și subțiri. În același timp, trebuie să aibă în mod necesar o direcție ascendentă.

Unele tehnici grafice și secretele de coloranți vor ajuta la obținerea unui efect de întinerire cu ajutorul umbrelor. Dacă alegeți nuanțele potrivite, puteți reîmprospăta în mod semnificativ ochii, fă-o expresivă. Umbrele umbrite sunt recomandate pentru a acoperi zona sub fruntea, roz, acoperind pleoapa. Principala regulă a graficii de machiaj de vârstă este ridicarea vizuală a liniei naturale.

Pasul 4 - machiajul buzelor.

Doamnele la vârstă nu au un volum suficient de buze, se adaugă prin linia de contur precisă. Cu aceasta, colțurile buzelor sunt ridicate, contururile buzei superioare sunt puțin exagerate, tragând puțin peste linia naturală. Pentru a face ca rujul să rămână mai mult pe buze și să pară natural, după aplicarea conturului, umbri un creion de la margini la centru.

Pasul 5 - blush.

Fără makeup-ul rouge după 40 de ani va fi neterminat. Aplicați nuanțe de la roz la piersic. Un strat foarte subțire de roșu trebuie aplicat peste pomeți, apoi umbra. Acest lucru va conferi chipului vechi un aspect mai proaspăt.

Sfaturi pentru artiștii de machiaj

Artiștii de machiaj dau câteva sfaturi despre aplicarea machiajului de vârstă.

 • Se recomandă aplicarea tonului pe față cu mâinile, și anume cu vârful degetelor. La femeile în vârstă, pielea este poroasă, este bine prelucrată numai prin aplicarea medicamentului cu mișcări scurte și abrupte - este mai convenabil să faceți acest lucru cu degetele.
 • Unul dintre secretele coloriste ale unui artist de machiaj: pigmentarea cenușie este îndepărtată de un concealer purpuriu. Petele de pe pielea maronie îndepărtează concealerul roz.
 • Verificarea machiei ochilor pe pleoapa deschisă. Într-o vârstă de machiaj făcută cu o pleoapă închisă pe o față deschisă pur și simplu nu poate fi vizibilă.
 • De regulă, după 40, genele inferioare nu mai sunt vopsite, în cazuri extreme, vopsiți peste o mică parte a cilia în colțul exterior al ochiului cu rimel.
 • Artiștii de machiaj sfătuiesc să efectueze corectarea sprâncenelor sub formă de virgulă, sprâncenele rotunde ale unei femei adulte arata ridicol. Este mai natural să atrageți sprancenele nu cu un creion, ci cu ajutorul umbrelor. Sprancenele trebuie conturate cu o linie punctată, lovituri și nu ar trebui să existe o linie solidă.

Vârsta machiajului are mai multe tabuuri.

 • Vârsta machiaj nu permite utilizarea de mascara în vrac, pentru femeile în vârstă este de preferat să utilizați cea mai comună rimel.
 • Nu este permisă folosirea niciunui fel de mazăre. Minimul permis este o cantitate mică chiar sub sprancene.
 • Artiștii de machiaj sunt sfătuiți să înlocuiască negrul cu cele mai moi, de exemplu, pentru a obține nuanțe întunecate de gri sau maro.
 • Culoarea ochiului sau a rimelului nu ia niciodată o nuanță roșu-maronie. Acest ton accentuează roșeața ochilor.
 • Nuanțele albastre și violete întăresc doar impresia de vânătăi sub ochi.
 • Varsta machiaj nu utilizeaza nuante de portocale si var - aceasta este, de asemenea, o interdictie.

opinii

Numeroase recenzii ale femeilor și ale artiștilor de make-up arată că într-un machiaj legat de vârstă, principalul lucru este naturalețea sa, de aceea ar trebui să abordați machiajul în mod individual, în funcție de datele naturale.

Multe femei de vârstă elegantă folosesc acest machiaj și se simt la cele mai bune.

Clasa de master pentru femei care sunt mai aproape de 50, vedeți următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze