Cămașă albă

Cămașă albă

Este dificil pentru o fată modernă să-și facă dulapul ei interesant și la modă dacă nu are o cămașă albă netedă tricotată. Unii cred că puteți face fără ea. Dar gândiți-i astfel pe cei care nu pot să-și facă din costum nimic. Acest minunat lucru mic poate face minuni.

Cu obișnuita cămașă albă, puteți face astfel încât toate lucrurile vechi să fie super-trendy, luminoase. În plus, acest detaliu poate sublinia forma sau ascunde defectele. Trebuie doar să știți cum și în ce cazuri, ce să purtați și să încheiați cu pantofii.

poveste

Un tricou alb simplu a apărut din întâmplare în modă. La început, nimeni nu credea că ar fi un element important și separat în dulap. Atitudinea față de ea era ca lenjeria de corp, ceea ce este inacceptabil să se arate.

La mijlocul secolului trecut, un simplu cetățean american sa întors acasă de la serviciu. El, ca întotdeauna, și-a scos îmbrăcămintea și a rămas într-un tricou și pantaloni albi. În această formă, el a mers să-și viziteze prietenii. Dar petrecerea a fost furtunoasă, omul a fost destul de beat și sa întors acasă. Acolo și-a bătut cu greu nevasta.

Cazul a fost tare, el a fost arătat peste tot în televiziune și exact în forma în care a fost arestat. Asta este, pe ecran și în toate fotografiile, el a fost în acest tricou alb. Apoi a devenit imediat populară.

Puțin mai târziu, un film american a apărut pe ecran. Acolo a jucat un actor foarte sexy și sexy și a fost acolo doar filmat în același tricou. Deși eroul său a fost un nebun și beat, dar ceea ce a fost pus pe el a rămas în memoria tuturor.

Lasă povestea tricoului să înceapă cu evenimente neplăcute, dar toată lumea a observat-o. Ea a savurat toate modașii americani și fashionistas.

În Rusia, acest tricou era numit "alcoolic" și de foarte mult timp a servit doar ca lenjerie de corp pentru bărbați.

Dar când un model faimos cu designerul Armani ia acordat atenție, acest nou lucru a început imediat la acest lucru. Ea a devenit atributul principal al fashionistas.

Ce să purtați

O astfel de cămașă este bună pentru că o poți purta cu orice. Poate fi diferit: în vrac, strâns, scurtat la talie, alungit, tricotat. Este important pentru fiecare tip de tricou să aleagă fundul.

În plus față de îmbrăcăminte, trebuie să acorde o atenție la cifra, accesorii. Apoi imaginea va fi concisă, elegantă. Același "alcoolic" va contribui la crearea unui stil sportiv, de afaceri, de seară, casual.

Când selectați hainele trebuie să țineți cont de tipul figurii. Proprietarii de figurine, cum ar fi "pere", vor avea nevoie de tricouri cu tăiere liberă. Ei pot completa în siguranță o fustă îngustă cu creion. Ei vor arăta frumos cu pantaloni și pantaloni scurți.

Dacă se dorește, culoarea poate fi schimbată. În cazul în care produsul este cu desene, atunci blugi drepți se vor potrivi bine. Este important să luați în considerare un lucru, dacă tricoul este colorat, atunci fundul trebuie să fie monoton. Aceasta este singura modalitate de a corecta figura, pentru a crea silueta corectă.

blugi

Astfel de "alcoolice" combinate cu succes cu blugi. Dacă cifra este un "măr", atunci trebuie să acordați atenție modelului cu bascii. În combinație cu blugi strâmt, o tricou cu cocoș va face figura corectă.

Pentru fetele plumper, este mai bine să alegi blugi și un tricou tăiat liber și puțin mai lung. De sus pentru a arunca vesta scurta de nuante inchise, adaugati accesorii si imaginea se va transforma integral, rafinat, iar fata in sine va deveni vizual mai subtire.

Fusta lunga

Foarte bine combinate "alcoolice" cu o fusta lunga. Tricoul alb și mătăsura care curge fac imaginea să fie romantică, elegantă. Fusta poate fi oricare: îngustă, înclinată, adunată, cu flounces, multi-strat. Stilul este ales în funcție de figură.

Dacă șoldurile sunt largi, atunci ar trebui să alegeți o fustă îngustă cu tăieturi fie pe lateral, fie în spate.Pentru proprietarii de figuri subțiri va fi o fustă scurtă de succes pierde lung de mătase ușoară. Tricoul poate fi ales pentru a se potrivi cu fusta. Apoi, obțineți o rochie elegantă. În acest sens, aveți nevoie de diferite accesorii: margele, lanțuri, orice bijuterie. Nu sunt necesare tocurile, sandale confortabile sau apartamente de balet vor fi ceea ce aveți nevoie. Nu uita de sac.

pantaloni scurți

Pentru îmbrăcăminte de îmbrăcăminte de plajă mai bine decât tricou și pantaloni scurți nu sunt găsite Produsele alungite cu aspect deosebit de frumos sunt ascunse doar în față și sunt suspendate gratuit. Lungimea șorturilor este permisă oricare.

Șorțurile scurte pentru genunchi vor avea succes pentru proprietarii de forme magnifice. Numai tricoul nu va avea nevoie de o fixare strânsă, dar puțin mai slăbită și alungită. Pentru aceasta, împreună cu nevoia de a adăuga adidași, sac de plajă confortabil, pălărie și puteți fi otrăvit pentru a face plajă.

Fetele tinere subtile își pot permite șorturile scurte și tricourile scurte. Un capac și sandale vor completa costumul de plajă.

În cazul în care pantaloni scurți sunt de afaceri, atunci o jacheta liberă ar trebui să fie adăugat la "alcoolice" și instantaneu imaginea va deveni de afaceri. În această formă, puteți merge la serviciu și la o întâlnire de afaceri.

Cu cămașă

În vreme rece, un tricou trebuie acoperit cu o cămașă liberă. Dar numai în acest caz, fundul trebuie să fie neapărat îngust. Aceasta poate fi o fustă sau pantaloni creion. Nu este necesar să fixați toate butoanele, doar câteva din partea superioară.

Va fi o imagine interesantă dacă legați o cămașă de dedesubt cu un nod.

adidași

Adidașii și tricoul sunt perfect combinate unul cu celălalt. Partea de jos poate fi: blugi, fusta, pantaloni scurti. Dar țineți cont de faptul că adidații ajuta la crearea unui aspect sportiv sau casual. Adică, imaginea este obținută pentru uzura zilnică. Acestea sunt haine confortabile pentru fiecare zi.

Modele frumoase

Nu trebuie să iei o cămașă tricotată, la fel ca hainele de zi cu zi. Ea poate deveni destul de frumoasă, elegantă, elegantă. Depinde de ce material este cusut și cum este decorat.

Cu imprimare

Modă "alcoolică" cu imprimare va aprecia toate femeile la modă și fashionistas. Decorat cu un model popular pentru acest sezon este întotdeauna în tendință. Această cămașă trebuie să fie în garderoba generației mai tinere. Cu toate acestea, oamenii de vârstă matură nu sunt, de asemenea, averse de a avea ceva de genul asta în sine.

Să presupunem că un astfel de tricou nu funcționează pentru munca de birou, dar cât de mare este să mergi pentru o plimbare, o excursie sau o excursie. Se potriveste cu blugi, fusta, pantaloni scurti.

Cu dantelă

Aveți nevoie de un tricou elegant, atunci trebuie să acordați atenție modelului cu dantelă. Ele sunt bine combinate cu fuste de mătase lungi. Produsele cu dantelă sunt bune, deoarece indiferent de materialul cusut, ele vor face mereu orice tinuta solemnă, feminină.

Finisarea se realizează în locuri diferite, atât ca o coquette, cât și pe partea inferioară a produsului și pe mâneci.

Cu inscripții

Tricourile cu inscripții erau deja în vogă în 70-80 de ani. Astăzi sunt din nou în tendință. Inscripțiile sunt realizate pe o tehnologie specială. Designerii de moda folosesc cele mai interesante expresii amuzante folosite adesea în viață.

Aceste tricouri sunt folosite în principal pentru uz casual. Pentru versiunea de birou sau de seară, acestea nu vor avea succes în întregime. Acestea ar trebui să fie purtate cu blugi, pantaloni scurți, adidași, pantofi de balet.

Nici un model

Cele mai populare sunt tricourile fără model. Pentru ei este foarte ușor să alegeți fundul. Ele sunt potrivite pentru orice stil de îmbrăcăminte. Tricoul alb este un clasic al oricărui dulap. Și este deosebit de bun fără o imagine.

În vară, fuste colorate de diferite stiluri, orice pantaloni o vor potrivi. Că imaginea nu a fost plictisitor trebuie să adăugați diferite accesorii.

Produsele fără un model sunt bune și faptul că acestea sunt foarte potrivite pentru costum de afaceri. Ele pot fi purtate mereu sub jacheta, jacheta. Ele sunt combinate cu pantaloni clasici și o fustă de creion strict.

Caracteristicile stilurilor

Mulți cred că toate tricourile tricotate sunt cusute o tăietură. Nu este. Stilurile tuturor modelelor sunt complet diferite. Un număr de modele sunt cusute pe modele standard, aceasta fiind o versiune clasică.Dar multe produse sunt alungite, cu o linie de umăr coborâtă.

Există o astfel de opțiune - ca un tricou scurtat, este popular printre fetele subțiri. Deși mulți îl folosesc ca subiect și îl pun sub sacou, jachetă, cămașă.

Sunt incluse modele interesante. Datorită acestora, puteți sublinia eleganța cifrelor. Arată bine cu orice fund.

T-shirts în stil liber sunt foarte solicitate. Dimpotrivă, ele acoperă toate defectele din figură. Potrivit pentru crearea oricarui stil.

lung

Arată camasa foarte elegantă. Dacă lungimea lui ajunge la genunchi sau chiar mai mică, atunci poate fi purtată ca o rochie de vară. Cusute din materiale de bumbac este foarte solicitat să fie fierbinte în timpul verii.

Pentru o astfel de rochie de tricou, trebuie să adăugați o eșarfă. Dacă este mic, atunci poate fi frumos legat în jurul gâtului, un mare frumos va fi legat în jurul taliei, apoi tricoul va avea un aspect nou. Dar acest lucru este prevăzut că cămașa este monocromatică.

Pentru produsele lungi cu un model de accesorii va servi ca accesorii, bijuterii în ton și contra culori contrare. Rămâne să adăugați sandale excelente și aspectul de vară este gata.

scurt

Modelele scurte înlocuiesc deseori topurile. Acestea pot fi îmbrăcăminte independentă și pot fi folosite ca un plus pentru costume, coarde, cămăși.

Pentru proprietarii de figuri subțiri, modelele scurte vor contribui la accentuarea eleganței. În combinație cu o fustă dreaptă sau pantaloni va face imaginea interesantă, luminată.

Pentru rochia de seară, cămășile scurte sunt de asemenea o opțiune bună. Dar trebuie doar să le alegeți cu o tapiterie frumoasă sau dantelă sau cusute dintr-un material frumos scump. A lua o fusta lunga eleganta va fi usoara.

Fusta poate fi schimbata in pantaloni eleganti. Adăugați un pic de bijuterii în stil și tinuta este gata. Deoarece imaginea este creată solemn, seara, iar pantofii trebuie să aleagă potrivirea. Acestea pot fi sandale elegante cu călcâi sau pantofi de încălțăminte.

Tricouri bune scurte vara. Pentru costumul de plajă nu sa găsit cel mai bun model. În special bine combinate cu pantaloni scurți, dar este de dorit să alegeți o tăiere liberă. Sunt permise produse cu o linie de umăr redusă.

Se potrivește perfect

Pentru cei care doresc să sublinieze o figură frumoasă, ar trebui să cumpărați cu siguranță modele strânse de tricouri. Acestea sunt cusute din tricotaje moi, astfel încât acestea se potrivesc bine corpului. Alegerea unor astfel de modele trebuie să fie corectă.

Strâns nu înseamnă că tricoul ar trebui să se "lipsească" în corp, atrăgând toate defectele din straturile de lenjerie și de grăsime. Uneori, un model achiziționat are două dimensiuni mai mici decât ar trebui să fie, nu face cifra mai interesantă. Dimpotrivă, o imagine negativă este mai des obținută. Un tricou plăcut strans va ajuta la crearea unei siluete frumoase, cu condiția ca o femeie sau o fată să nu aibă nimic de ascuns în figura ei.

Aceste modele sunt foarte potrivite pentru fundul liber. Poate fi pantaloni, pantaloni, pantaloni arșiți, fustă completă. Există o regulă de aur în alegerea hainelor. Dacă vârful strâns, atunci partea inferioară ar trebui să fie liberă și invers, dacă partea de sus este o tăiere liberă spațioasă, atunci fundul trebuie să fie strict, drept. Numai în acest fel va fi posibilă crearea corectă a siluetei și a imaginii armonioase dorite.

tricotat

Dacă trebuie să creați o imagine specială, atunci un tricou tricotat va veni la salvare. Ea este bună pentru că întotdeauna primește un costum feminin. Cămașa este deosebit de frumoasă dacă modelul este deschis. Produsele se dovedesc a fi ca dantele. Astfel de produse sunt perfect combinate cu orice fund.

montat

Nici una din haine nu accentuează frumusețea corpului feminin, ca un tricou montat. Un astfel de stil va face orice formă feminină. Principalul lucru pentru acest produs corect adăugați partea de jos. Dacă figura este subțire, atunci fundul poate fi orice, de la pantaloni largi, până la o fustă scurtă.

Pentru femeile cu șolduri luxuriante, modelele montate vor ajuta la crearea unei figuri X în figură, ceea ce va face figura și mai feminină și frumoasă.

Cui

Mike merge totul.Este necesar doar să alegeți stilul potrivit, culoarea. Acesta este unul dintre lucrurile care trebuie să fie în garderobă. Acesta va înlocui perfect bluza, topul de mătase. Cu ajutorul său, imaginea se poate dovedi a fi de afaceri, seara, de zi cu zi. Ideal atunci când în dulap există mai multe, diferite în culoare, tăiate. O mică imaginație - și va exista întotdeauna o nouă imagine și un costum.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze