Jocurile Olimpice de la Adidas

Jocurile Olimpice de la Adidas

Adidas este una dintre cele mai populare branduri globale. Produce toate tipurile de îmbrăcăminte sport. Tricourile olimpice Adidas sunt în mare cerere - îmbrăcăminte confortabilă pentru fiecare zi.

Caracteristicile modelului

Femeile olimpice sunt fabricate din diverse materiale. Sunt deosebit de populare naturale, cum ar fi bumbacul și lâna. Mulți oameni aleg și materiale sintetice, cum ar fi fleece, elastan, poliester.

 • Cămășile olimpice cele mai populare pentru femei sunt tăiate în mod clasic, potrivind silueta.
 • Adidas produce și modele mai originale, în care linia umărului este subevaluată.
 • O gamă largă de gulere este oferită: înălțime înaltă și nu înaltă, elastic, canelat, guler stand-up.
 • Există modele care implică o capotă cusută cu legături.

Cea mai mare cerere este pentru baloane olimpice decorate cu un fermoar-fastener de sus în jos a produsului. Dar există modele cu butoane. În partea de jos a Olympiika se află o margine elastică, care se potrivește bine figurii.

Mâneci Jocurile Olimpice lungi. Există, de asemenea, un manșon raglan. Există modele cu găuri pentru degetele mari. Culoarea mânecilor poate fi comparată cu culoarea principală a modelului și poate fi combinată cu manșete.

Cele mai multe modele sunt echipate cu buzunare. Acestea sunt fante, cu fermoar, deasupra capului. Adidas oferă buzunare convenabile pentru cangur pentru diverse momeală sau ornamente laterale.

Decorate în cele mai diferite moduri. Puteți găsi modele pe care sunt cusute detalii reflective. Acestea sunt elemente indispensabile pentru sportul sigur pe timp de noapte.

Frumos sublinia conturul benzii de culoare alba, care fac manecile. Și, desigur, pe toate modelele există patch-ul tradițional de brand Adidas - trefoil. Este așezat pe piept, cu mâneci, pe spate.

Pentru a se potrivi

Ca îmbrăcăminte pentru uz zilnic, o cămașă este în garderoba fiecărei persoane. Este purtat de bărbați, femei, copii, adolescenți de toate vârstele și construiește.

Olimpiyka este conceput în primul rând pentru comoditate, astfel încât nu este nevoie să te gândești dacă te va potrivi sau nu. Dar tinerii la modă folosesc această bucată de îmbrăcăminte pentru a evidenția stilul lor. În acest scop, cămașa ar trebui aleasă foarte atent, ghidată de culoarea, stilul și combinația cu alte haine.

Opțiunile de design de la Adidas vor crea o imagine reală la modă, chiar și de la olimpia "obișnuită".

colorate

 • Gama de culori a olimpienilor de la Adidas este diversă, dar mai degrabă înăbușită.
 • Culorile negre, gri și albe, ca întotdeauna predomină.
 • Dar iubitorii de modele mai luminoase pot cumpăra dungi olimpice multi-colorate, de exemplu, tricolor, în culori albe, roșii și albastre.
 • Există opțiuni roz pur.
 • Pentru femei sunt prezentate modele elegante cu amprente florale.
 • Majoritatea modelelor pentru bărbați sunt gri sau negre. Dar sunt de culoare, albastru închis, olimpic maroniu.

Modele populare

Conceptul Olympiika a apărut în mintea unui om sovietic cu mai mult de o jumătate de secol în urmă. Și până acum, modelele din ultimele decenii sunt în căutare. Fanii acestei îmbrăcăminte caută să vândă camasi olimpice din anii '80 și '90. Astăzi, aceste haine sunt deja considerate vintage.

Același rar sunt și Olimpicii de la Adidas URSS. În anii '80 și '90 au fost produse modele cu un patch al Uniunii Sovietice. La vânzare se află în exemplare exclusive de la persoane particulare.

Modelele Adidas Original în Versiunea modernă este o colecție a tuturor tendințelor de modă din lumea articolelor sportive. Acestea sunt produse de o tăietură clasică, cu un guler înalt și un fascicul pe un fulger. În variantele moderne ele sunt prezentate în culori diferite. Versiunea la modă este decorată cu imprimare florală și trefoil mare pe spate.

Modele superstar de asemenea, câteva decenii. Apărând pentru prima dată, au fost concepute pentru a șterge limitele dintre sport și moda stradală.Și astăzi îndeplinesc cu succes această funcție.

colecții Performanța Adidas concepute pentru a face pregătirea sportivilor cât mai ușoară posibil. Au încorporat toate tehnologiile moderne în producția de articole sportive și continuă să fie completate cu produse "inteligente".

Conceptul Clima365 concepute pentru a oferi un confort maxim atunci când produsul este în contact direct cu pielea. Este prezentat în variații ClimaProof, ClimaLite, ClimaCool, ClimaWarm.

ClimaProof
Climalite
ClimaCool
ClimaWarm.

Stofele din fiecare concept se disting prin ușurința lor. Acestea sunt concepute pentru a asigura o ventilație excelentă a aerului. În funcție de destinație (vară sau iarnă), ele păstrează căldură bine sau, dimpotrivă, permit pielea să respire și să o lase uscată chiar și în timpul antrenamentelor intense. De asemenea, îndepărtați în mod activ umezeala și căldura de pe piele. Cu această cheltuială, asigură confort maxim în timpul antrenamentului.

Pentru echipa națională a Rusiei, Adidas produce o linie specială de îmbrăcăminte cu sigla companiei RFU. Fanii și patrioții din țara lor pot să cumpere Olimpik-uri și alte tipuri de îmbrăcăminte sport cu aceste patch-uri de marcă.

Revizuirea unor noutăți interesante ale ultimei colecții

 • Dintre cele mai recente olimpiade ale celei mai recente colecții, se poate menționa cămașa olimpică Adidas Originals. Culoarea maro-maronie (maro), tăiată, accentuează masculinitatea figurii masculine și se potrivește frumos cu torsul. Semnul de guler ondulat și inscripția de-a lungul manșetei completează frumos aspectul sportiv.
 • Printre modelele feminine, versiunea florală a cămășii olimpice sportive se evidențiază. Allover Print. Este proiectat în stilul anilor 80 și prezentat în culori reci de iarnă. Cămașa clasică este încadrată de un guler clasic de stand-up, un guler ștanțat și o margine de fund larg.
 • Ventilatoarele cu culori mai saturate pot alege un tricou de foc Firebird. Este, de asemenea, decorat cu o imprimare florală modernă în albastru, roșu și roz.

Imagini elegante

bărbaţi

Bărbații pentru a crea o imagine la modă pentru a alege hainele este mult mai ușor decât femeile. Atât pantalonii și pantalonii sport, blugi și orice încălțăminte sportivă sunt combinate cu blugi olimpici.

pentru femei

 1. Dacă vă place cămășile olimpice, nu înseamnă că imaginile romantice nu sunt pentru tine. Unul dintre cele mai elegante look-uri este o cămașă și o fustă maxi.
 2. O cămașă olimpică excelentă va arăta cu blugi. Dă-i imaginea de pantofi cu toc înalt și sexualitate.

Oricare ar fi piesele olimpice adidas pe care le alegeți, puteți întotdeauna să completați aspectul dvs. cu haine și pantofi din aceeași serie. Pantaloni, adidași, rucsacuri în aceleași culori și amprente ca și cămășile olimpice vă vor ajuta să găsiți costumul perfect.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze