Jocurile Olimpice Nike

Jocurile Olimpice Nike

Chiar și în îmbrăcămintea de sport doriți să arătați elegant și la modă. Alegerea olimpiadei Nike, puteți merge în siguranță nu numai la terenul de sport, ci și pentru a merge la o plimbare cu prietenii.

Caracteristicile modelului

Olimpiyka și-a experimentat vârful popularității în vremurile sovietice după Jocurile Olimpice din anii '50. Membrii echipei purtau aceste haine confortabile și memorabile, cu un fermoar care ajungea la mijlocul pieptului.

În prezent, cămașă de olympic este un tip de îmbrăcăminte sport cu guler stand-up, benzi elastice pe manșetă și talie, precum și un fermoar de-a lungul întregii lungimi a produsului.

Tricoul este fabricat din diferite materiale precum bumbac, lână, poliester și elastan. Țesăturile naturale sunt folosite mai des în bluze olimpice de natură universală, în timp ce țesăturile sintetice sunt folosite pentru atleții care prețuiesc lucrurile care se potrivesc perfect unei figuri și nu împiedică mișcarea.

În prezent, femeile olimpice produc mulți producători de îmbrăcăminte sport, de exemplu, un astfel de brand de renume mondial ca Nike.

Compania americană, odată creată din cauza lipsei de pantofi bun și ieftin pentru sportivi, a câștigat rapid dragostea clienților. Numele său se corelează cu numele zeiței grecești Nika. Merită să spunem că faimosul logo "prospera" simbolizează aripa sa.

Deci, tricourile olimpice de la Nike sunt produse astăzi în țările lumii a treia, ceea ce le permite să fie democratice în valoare și nu inferioare altor mărci globale în calitate.

Pentru a se potrivi

Olimpika este potrivit pentru fete și tineri, ceea ce duce la un stil de viață activ. Materialele ușoare permit pielea să respire, în timp ce în același timp este caldă în ei chiar și atunci când jogging în condiții meteo nefavorabile.

Antrenamentul, mergerea la magazin sau mersul în parc este compatibil cu cămașa olimpică Nike, deoarece logo-ul sportiv nu este uimitor, permițându-vă să-l combinați nu numai cu pantalonii sportivi, ci și cu blugi din dulapul de zi cu zi.

Trebuie spus că ochelarii de olympic este un element integrat al stilului sportiv atât de popular în ultima vreme. Acesta este combinat cu succes și kompanuyut cu alte lucruri, oricine este cel puțin puțin apropiat de această direcție trendy.

colorate

Nike oferă o gamă largă de palete de culori în marca sa de îmbrăcăminte.

roșu

Culoarea roșie din colecțiile Nike se bucură de popularitate neschimbată. Culorile satinate saturate combinate cu succes cu nuantele de vin. Dungile galben și albastru de-a lungul manșetei adaugă luminozitate modelului.

 • Cele mai interesante detalii din cămașă roșie sunt încuietoarea care ajunge până la mijlocul pieptului și mânecile care au o gaură pentru degetul mare.
 • Unele bluzoane de culoare roșie sunt completate cu buzunare largi de contrast.

negru

Cămașa olimpică neagră este un stil sport clasic. Logo-ul Nike pe acest fundal arată spectaculos. Dungile albe și fermoarul luminos adaugă o variantă elegantă modelelor în culori negre.

Nu este un secret că tonul întunecat este universal. Știind acest lucru, stilistii companiei decorează cămașa clasică olimpică cu inserții portocalii, verde deschis, gri și alb pe mâneci. De asemenea, există variante îndrăznețe, de exemplu, în nuanțe acide-galbene.

albastru

În paleta de culori albastră, Nike a identificat mai multe nuanțe la modă. Deci, benzi olimpice sunt disponibile în albastru albastru, albastru, precum și o versiune albastru deschis, aproape de albastru.

Designerii culorilor mix ale mărcii cu un talent, care formează tranziții netede ale tonurilor pe umeri, de la lumină la cea mai întunecată.Albastrul bogat este decorat cu accente albastre pe mâneci, transformând un model obișnuit într-un element elegant creat de gustul delicat al designerilor.

alb

Ascultând nepracticitatea albului, nu se poate admira legătura sa armonioasă cu orice îmbrăcăminte. Acest sportiv de la Nike nu face excepție. Modelele elegante cu fermoar în culoare albă sunt completate de mâneci strălucitoare, de ton galben, până la o nuanță de trandafir roșu. Ar trebui să se spună că inserțiile de pe cămașă sub formă de mâneci albe nu par mai puțin elegante, cu toate acestea, ele sunt expuse la poluare într-o măsură mai mică.

Alb-negru

Versiunile alb-negru ale îmbrăcămintei de sport ale mărcii sunt decorate cu dungi mici și combinații de culori elegante. Astfel, pe un fundal alb, o emblemă neagră, care poate fi o emblemă mică pe piept și care poate trece de-a lungul conturului pe întreaga suprafață a părții frontale a benzii olimpice, devine un element luminos.

violet

Violet a ocupat funcțiile de conducere în tricouri olimpice pentru bărbați și femei. Culorile saturate colorate și vinetele umflate sunt combinate armonios cu inserții roșii și roșii pe mâneci și glugă.

galben

În afara ploii, și de formare înainte? Puneți-vă pe o cămașă caldă și lăsați-vă să mergeți la clasă, culoarea bogată la modă vă va încânta pe voi și pe cei din jurul vostru. Galben-verde nuanțe au devenit populare în acest sezon.

specie

Compania Nike cooperează cu un număr mare de cluburi sportive, eliberând noi linii de îmbrăcăminte elegantă și confortabilă.

Spartacus

Pe 26 iulie, Nike a introdus o nouă uniformă pentru jucătorii de fotbal ai FC Spartak. Culoarea roșie a formei diluează concis benzile orizontale albe pe piept. Sigla și poarta sunt realizate în negru clasic.

Barcelona

Olimpik cu simbolismul catalanilor diferă într-un fundal negru cu o bandă orizontală albastră deschisă pe piept. Sigla și dungile de pe mâneci și umerii sunt de asemenea făcute în albastru.

Manchester United

Imbracaminte sport pentru Manchester United lansat in culoarea rosie. Pieptul este decorat pe partea dreaptă - sigla lui Nike, iar stânga - emblema clubului sub formă de dungi. Poarta este făcută în alb și negru.

Portugalia

O variantă a formei pentru Portugalia este realizată într-o schemă de culori roșu închis, cu adăugarea unor dungi verzi pe laturi. Pe piept există un patch sub forma emblemei clubului și a logo-ului companiei.

Croația

Eleganturile croate elegante includ o bluză albă, cu o emblemă de club verificată alb și roșu. Nike logo-ul este făcut în roșu.

Revizuirea unor noutăți interesante ale ultimei colecții

 • Cămașa olimpică într-o schemă de culoare închisă, cu decorul interior al glugă într-o culoare verde-deschis, a devenit o noutate elegantă a companiei. O astfel de imagine nu va trece neobservată.
 • Un alt produs nou a devenit o cămașă olimpică în melanj de culoare. Tăierea neagră pe marginea produsului a devenit o parte subțire elegantă a modelului.
 • Olimpiks pentru a fi mulțumit în acest sezon, cu caracterul lor practic. Buzunarele cu fermoar, o capotă care repetă forma capului, face modelul incredibil de confortabil.

Imagini elegante

Nike facilitează crearea unui arc sportiv și elegant.

bărbaţi

 1. Cămașă de culoare galbenă, cu tăiere verde, plăcută, cu prospețime și bogăție de culori.
 2. Rochia clasică olimpică clasică cu dungi albe pe mâneci se va potrivi perfect într-o imagine sportivă.
 3. Combinația de culori îmbogățită este o caracteristică a companiei. Cămașa olimpică neagră cu dungi albe și gri este potrivită pentru sport și arcul de zi cu zi.

pentru femei

 1. O cămașă olimpică neagră, cu dungi roz, accentuează feminitatea și povestea fetei, chiar și într-un set sportiv.
 2. O cămașă albă sport cu dungi negre pe mâneci va crea un tip clasic de îmbrăcăminte sport.
 3. Portofelul de minimalism portocaliu împodobește doar o siglă a unei companii mici. În ciuda monotoniei, cămașa este un element luminos și atrăgător al dulapului.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze