Impermeabile rochii

Impermeabile rochii

Un pic de istorie

Tăierea rochiței imperiului era cunoscută oamenilor din cele mai vechi timpuri, când societatea nevinovată, lumină și frumoase erau glorificate într-o voce extrem de puternică. Dar istoria modernă a acestei rochii începe abia în secolul al XIX-lea și este legată direct de numele soției lui Napoleon Bonaparte, Josephine. Această femeie a introdus moda în rochii simple și în același timp foarte feminine, care au înlocuit corsetele tari și fustele pufoase.

Modelele de rochie erau inspirate de stilul grecesc. Acestea au fost cusute din bumbac translucid, iar în mușcăturile lor erau extrem de reminiscente de o cămașă lungă, pe care femeile franceze, în ciuda condamnării Europei, purtau săli de bal frumos, agitând imaginația unor oameni nobili.

Desigur, de atunci, rochia imperială a suferit unele modificări. Designerii au diluat această imagine cu diverse inserții moderne, au înlăturat trenul și lungimea, au adăugat un curaj imaginii fără a-l lipsi de ușurință și sensibilitate. Trenul tradițional de astăzi este relevant, cu excepția rochiei de mireasă.

Caracteristici de stil

Rochia în stilul Empire poate fi recunoscută pentru ușurința și simplitatea excepțională, care, în același timp, arată foarte armonioasă și naturală, subliniază formele excepționale de fete și femei. Acest efect se obține datorită tăierii foarte mari a produsului.

Talia mare a acestei rochii evidențiază în mod clar corsajul, pe care desenatorii îi împodobesc adesea cu broderii, margele sau panglici rigide. Ea este drapată direct sub corset, datorită căreia trece ușor în pliuri moi și delicate de țesături ușoare, subliniind formele unui sex echitabil.

Rochia imperiului rochiei este adesea foarte sinceră.. În croitorie modernă, adesea se folosesc gâturile din următoarele tipuri: cerc, oval, inimă. Rochii de acest stil cu un neckline închis sunt foarte rare. În acest caz, șireturile translucide sunt utilizate în mod obișnuit.

Fără îndoială, această versiune a rochiei este ideală pentru cocktail-uri, excursii la întâlniri. Este extrem de iubit de miresele care doresc să se uite la nunta lor cât mai feminină și mai delicată. În viața de zi cu zi, rochia imperială poate fi văzută în ecourile sundrelor de vară.

Pentru a se potrivi stilului

Datorită siluetei care curge din această rochie se formează o siluetă ușoară feminină, care subliniază demnitatea figurilor fetelor și femeilor, frumusețea lor naturală. Talia mare și gâtul întotdeauna favorizează întotdeauna pieptul. O rochie a acestei tăieturi poate fi ușor selectată pentru orice tip de figură.

Pentru plin

Grasimile ar trebui sa abandoneze cu siguranta rochia imperiului cu o lungime deasupra genunchiului. Este mai bine să alegeți maxi. Pliurile largi vor ajuta la ascunderea imperfecțiunilor șoldurilor, cu condiția ca fundul rochiei să nu fie prea luxuriant, ceea ce poate, dimpotrivă, să adauge volumul. Asigurați-vă că corsetul modelului încercat este cât se poate de simplu: fără decoruri suplimentare, cum ar fi broderiile sau margelele. Dacă și el va fi decorat cu draperii.

Seturile de vară mai bine aleg nuanțele întunecate.

Pentru subțire

Fetele subtiri isi pot permite orice lungime. Dar fetele în miniatură trebuie să fie extrem de atente atunci când aleg modele în lungime la podea. O rochie necorespunzătoare, de exemplu, cu un tren lung, vă poate scurta vizual silueta.

Fetele subțiri ar trebui să opteze pentru un model cu un corset care să se evidențieze față de restul rochiei, în detrimentul broderiei în vrac sau a beadingului. Este mai bine dacă silueta rochiei imperiului este luxuriantă și cu multe pliuri.

Culori reale

Acum, rochiile lungi imperiale în nuanțe bej pentru sărbători sunt foarte populare.Se recomandă combinarea unei astfel de rochii cu sandale sau sandale țesute cu tocuri de culoare aurie sau argintie, precum și ornamente subțiri și coafuri simplu simple.

O rochie ușoară Empire, cu o lungime puțin sub genunchi, fără decorații decorative și culori neutre în combinație cu o jachetă și bărci clasice sau pantofi oxford, este potrivită pentru birou.

Un aspect casual poate fi strălucit cu această rochie de orice lungime de culoare bardo, în combinație cu o tricotă și pantofi ușori cu călcâi scurt.

țesături

Rochia "Empire" este de obicei cusută din țesături ușoare, care răspund bine la draperii. De exemplu, din mătase, sifon, crep, satin, tricotaje fine, muslin și, de asemenea, cambric.

Mătasea, satinul și sifonul sunt foarte solicitate în crearea de imagini de seară și ceremonii. Restul sunt bune pentru crearea stilului de zi cu zi.

lungime

Lungimea tuturor rochiei este în mod tradițional împărțită în scurt și lung, iar rochia Imperiului nu face excepție.

lung

Rochia de această lungime este folosită de designerii de modă pentru modelele de cusut pe drum, precum și ușoarele "plajă". Modele de astfel de lungime sunt deosebit de populare pentru femeile mature.

Rochii de mireasa rosii in podea sunt foarte relevante printre mirese.

scurt

Lungimea preferată a tinerei generații. Rochia Empire deasupra genunchiului este adesea folosită pentru a crea imagini luminoase și elegante pentru cocktail-uri. Acest model nu va împiedica mișcarea, ceea ce este foarte important pentru a vă petrece pe ringul de dans.

Ce să purtați

Stilul de îmbrăcăminte stilistică este foarte feminin, iar pentru a menține această imagine este recomandat să nu se cântărească imaginea cu încălțăminte masivă și accesorii, jachete extinse, colanți strânși, precum și pulovere voluminoase și îmbrăcăminte exterioară.

Pentru a crea un stil de afaceri este cel mai bine combinat cu jachete scurte și prevăzute și încălțăminte închise cu un călcâi stabil. Culoarea produsului nu trebuie să fie prea luminată și aiaapistică. Este mai bine să optați pentru o nuanță neutră. Lungimea potrivită pentru o astfel de rochie - chiar sub genunchi. Punga nu ar trebui să fie prea mică. Se potrivește perfect cu o pungă lungă, de dimensiuni medii.

Luminile sundrări "imperiul" de la țesături ușoare translucente de zbor pentru excursii la plajă sunt extrem de populare. Este de dorit să se combine cu o pungă de împletitură masivă, o pălărie cu câmpuri lungi de nuanță deschisă și sandale simple.

În cazul în care să poarte

Multe femei de modă aleg acest model de rochii pentru seara principală din viața lor.

La absolvire

O rochie imperială scurtă într-o culoare strălucitoare este potrivită pentru bal. Într-o astfel de rochie este confortabil să danseze și să se miște. Imaginea este în mod ideal completată de un ambreiaj ușor în formă de ovală, sandale delicate pe toc și cercei mici de perle, în combinație cu un lanț mic subțire în jurul gâtului. Puteți folosi un șal pentru o seară rece, de aceeași nuanță ca rochia în sine.

Atunci când alegeți o rochie lungă imperiu, ar trebui să acorde o atenție la faptul că este cât mai simplu posibil, nu ponderat cu inserții suplimentare de o culoare diferită sau broderie alyapistoy. Această rochie este mai bine să alegi nuante mai întunecate. Pentru o seară de neuitat, o vinetă sau o culoare închisă purpurie este perfectă.

bilă

Evenimentele costumate în zilele noastre nu sunt neobișnuite, exact ca și faptul că doamnele frumoase, care doresc să se simtă frumoase și seducătoare cu frumusețea lor naturală, aleg o rochie imperială pentru acest joc.

Lungimea acestei rochii trebuie să ajungă la mijlocul călcâiului. Fetelor cu piele palidă este mai bine să alegi o piersică sau o culoare roz, iar frumusețile tăbăcite vor deveni nuante bej. La minge va arata mare rochie "Empire" cu mâneci, felinare.

nuntă

Opțiuni rochii de mireasa "Imperiul" nu este luată în considerare. Acestea sunt extrem de populare și solicitate în rândul mireselor și, prin urmare, designerii în fiecare an ne încântă cu noile lor colecții, ceea ce se întâmplă foarte rar fără rochiile acestei tăieri.

Cel mai adesea, alegerea mireselor cade pe modele foarte feminine, cu pliuri moi și netede și corset, decorate cu broderii de aur cu margele. Rochii de mireasă în stil Empire sunt, de obicei, decorate cu o panglică lungă, care este proiectată să sublinieze talia.

Pantofii sunt selectați individual, adesea în culoarea broderii sau panglicii cu dantele. Este imperativ ca călcâiul să nu pară masiv și nu este prea înalt.

Cum se creează o imagine completă

Dacă doriți să creați un aspect blând și ușor cu acest stil de rochie, atunci veți fi interesați să știți:

accesorii

Decoratiuni din materiale subtiri, nu voluminoase sunt binevenite. Perlele sunt extrem de populare, evită masivitatea pietrelor.

Din bijuterii, se recomandă utilizarea unui raster foarte subțire, cu perle decorate sau flori artificiale de tonuri delicate, precum și brățări subțiri de material auriu, un pandantiv mic pe gât și cercei elegante.

Punga nu ar trebui să fie masivă. Pentru un aspect mai delicat, o mica geantă de mână cu lanț este potrivită, în alte cazuri este mai bine să folosiți o pungă de dimensiuni medii cu un mâner lung.

pantofi

Pantofii feminin, sofisticați completează perfect această rochie. Sandale grecești, sandale, apartamente clasice de balet, pantofi din piele de bumbac cu călcâi și tocuri pentru modele scurte de rochii.

Asigurați-vă

Machiajul trebuie să fie cât mai natural posibil. Nu sunt permise nuanțe de umbre și un contur larg al căptușelii.

Cu această rochie este recomandat să folosiți un machiaj "aspect nud".

coafura

Este cât se poate de simplu, dar destul de elegant. Puteți ridica părul într-o coadă înaltă, lăsând câteva bucle din față sau făcând un fascicul lung. Parul lung este mai bine să se încurce pentru a obține efectul "buclelor naturale".

Imagini elegante

copil

Rochie "Imperiul" - o mare opțiune pentru copii. Femeile mici de modă, cu plăcere, intră în rochii de stil, visând să pară niște prințese reale.

De regulă, în fabricarea rochiilor imperiale pentru copii, se folosesc țesături delicate de pastelate (alb, roz, cremă). Acestea vor fi o opțiune excelentă pentru participarea la sărbătorile de familie.

Pentru confort, rochiile scurte din imperiu pot fi combinate cu jambiere.

pentru femei

Pentru a crea o imagine elegantă cu acest stil de îmbrăcăminte, femeile nu trebuie să depună mult efort în ea. Trebuie doar să alegeți modelul rochiței stilului imperial care va accentua demnitatea figurii și va ascunde dezavantajele.

Acum, modele foarte relevante de culori de măsline cu umeri deschise. În mod ideal, dacă corsetul rochiei este accentuat de o centură subțire subțire, decorată cu broderie luminoasă. Puteți purta sandale ușoare cu tălpi groase pe picioare.

Selecția de celebrități

Este puțin probabil ca covorul roșu să facă fără rochia Imperiului. Multe stele adoră acest model și îl pun cu bucurie nu numai pe serile de înaltă societate, ci și pe propriile lor nunți.

De exemplu, Nicole Kidman pentru cea de-a doua căsătorie a ales o rochie de dantelă imperială cu lansete și mâneci-lanterne.

Și faimoasa actriță Julianna Margulis în 2007 a strălucit la nunta ei într-o rochie foarte delicată, cu care a adăugat o imagine greacă ușoară.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze