Legendarul mic rochie neagră

Legendarul mic rochie neagră

Este greu să găsești o femeie care să nu admită instrucțiunile la modă ale legendarului Coco Chanel. La un moment dat, ea a devenit un producător de stil adevărat pentru multe fete, dar chiar și femeile moderne o consideră o icoană de eleganță și farmec.

Micuța rochie neagră - Chanelul său de neegalat a numit aproape chintesența unui viitor fericit al femeii. Acesta este, în opinia designerului, care pune accentul pe cele mai bune trăsături ale corpului feminin, pe care bărbații nu-i pot da seama. Trebuie să fie legendarul Koko a fost cu adevărat corect, pentru că, în ciuda faptului că rochia a fost inventată cu exact 90 de ani în urmă, ea rămâne populară.

Istoria creației

Istoria oficială a creării unui costum de neegalat este destul de prozaică. În anii 20 ai secolului trecut, negrul era asociat exclusiv cu doliu, astfel încât fetele din viața de zi cu zi au încercat să o evite în orice fel. Dar când Chanel a murit iubită, nu și-a putut onora memoria în mod corespunzător, pentru că nu era soția lui oficială. Atunci femeia a venit cu ideea de a crea o croială strictă și laconică într-o umbră plină de jale - o rochie neagră. Potrivit lui Koko, timp de mai mulți ani după ce și-a pierdut iubita, a creat colecții de costume exclusiv în negru.

Cine a venit cu stilul

Dar, potrivit mărturiei istoricilor de modă, ideea de a-și face haine negre a venit la Chanel mult mai devreme. Într-o zi, ea sa așezat la minge Petit Lee Blanc cu iubitul ei și a văzut femeile care trec. Și dintr-o dată a izbucnit brusc: "Acest lucru este imposibil! Toate aceste culori sunt teribile, ele denaturează femeile. Cred că trebuie să le purtați în negru. Apoi, societatea la modă nu era încă prea pregătită pentru schimbări radicale în imagini. Rochiile negre au fost considerate prea simple și sărace, dar în timp au câștigat încă dragostea femeilor, devenind un clasic al genului, potrivit pentru orice vârstă și eveniment.

În 1961, pe ecran apare prima rochie neagră. Mai exact, este pusă pe Audrey Hepburn - actrița care joacă rolul principal în filmul "Micul dejun la Tiffany's". În 1972, faimoasa formație The Hollies cântă despre o femeie cu o rochie neagră în cântecul ei, iar ea devine o adevărată lovitură. În 1985, astfel de haine începeau să-și imbrace femeile pentru filmare. Micuța rochie neagră devine mega-populară, și chiar printre stelele moderne sunt admiratorii ei.

Caracteristici și beneficii

Care este secretul popularității rochiei care a devenit o legendă? Poate că tot secretul constă în caracteristicile coaserii. Rochia neagră, clasică, se distinge printr-o tăietură dreaptă, tivul îngust, care acoperă genunchii, un gât rotund, mâneci lungi înguste și o lipsă totală de decor. De aceea absolut orice fată cu o figură bună își poate permite să o poarte.

Modelele moderne de rochii negre mici sunt oarecum diferite de cele clasice. Ele pot fi mult mai scurte sau mai lungi, precum și dantele, coliere voluminoase, maneci, tăieturi, maneci și alte elemente decorative. Această diversitate se datorează în primul rând faptului că fetele moderne diferă în formă de siluetă, dar fiecare vrea să arate elegant indiferent de ce.

Cum sa alegi

Alegerea unei rochii neagră, o femeie modernă ar trebui să se concentreze asupra caracteristicilor figurii ei:

  • Pentru fetele cu umerii largi și problemele înguste, este mai bine să nu alegeți o rochie cu un vârf strans, deoarece va împiedica mișcarea.Alegerea ideală ar fi o rochie cu un contur în formă de V, rotundă sau asimetrică. Este de dorit ca fusta de rochie să fie, de asemenea, arsă, iar rochia însăși ar trebui să fie completată cu o curea pentru a evidenția vizual talia.
  • Femeile cu tipul de figura "pere" este mai bine să abandoneze modele prea apropiate. Dar rochia unei forme trapezoidale în stilul lui Yves Saint Laurent se potrivește perfect. De asemenea, puteți prefera o rochie cu o fustă lalele, care va ajuta la evidențierea frumuseții șoldurilor.
  • Fetele cu tipul de clepsidră ar trebui să utilizeze demnitatea siluetei la maxim. În acest caz, puteți alege în siguranță stilul clasic al rochiei sau cel care se extinde din talie. În acest din urmă caz, este necesar să-l completeze cu o centură pentru a evidenția talie subțire.
  • Doamnelor tinere cu o figură dreptunghiulară puteți alege o rochie neagră mică, cu tăietură dreaptă sau fixată. În acest caz, vor fi potrivite buzunarele și volanele pe șolduri și talie, precum și elementele de draperie. Este de dorit ca rochia să fie completată și de o centură subțire.

Dacă credeți că o mică rochie neagră nu este cea mai bună alegere pentru doamnele curvace, atunci sunteți profund greșiți. Alege modele de rochii cu un miros, și, de asemenea, tăiat în formă de V de o gură. Este important ca modelul să nu fie cusut din țesătură satinată, altfel volumele dvs. vor fi mărită vizual.

Modele elegante și frumoase

Micuța rochie neagră este clasică și pentru că se pretează perfect la tot felul de transformări la modă. Poate fi ușor adaptat nu numai pentru orice figură, ci și pentru orice eveniment. Se va potrivi perfect în codul de îmbrăcăminte, aspectul de seară, aspectul romantic și chiar stilul casual. Dar cel mai curios lucru este că, în ciuda modificărilor, acest costum va rămâne elegant și va evidenția perfect calitățile celor mai bune femei. Ce modele de rochii negre mici, cel mai adesea, acordă atenție femeilor moderne?

Cu guler

Astfel de modele sunt experți la modă sfătuiesc femeile să poarte cu umerii largi. Este gulerul, care poate fi sub forma unui suport, a unui guler sau a unei simple aeriene, ceea ce permite concentrarea asupra zonei de decolteu și distragerea acesteia de partea superioară masivă. Rochia cu un guler alb este adesea aleasă pentru evenimente oficiale, deoarece acestea arată solemn, elegant și, în același timp, strict. Adesea aceste modele vin cu un manșon scurtat, care este completat de o manșetă la culoarea gulerului.

Cu mâneci

Mânecile lungi fac parte integrantă din rochia neagră clasică, dar chiar și modelele moderne ale acestei rochii le completează. Manecile pot fi destul de scurte și acoperă ușor umerii, merg cu o elastică ca o lanternă sau pot fi complet drepte și ajung la cot. Există, de asemenea, modele cu manșoane ¾, care sunt deseori alese pentru o imagine de birou. Adesea mânecile sunt cusute dintr-o țesătură complet diferită, de exemplu, satin sau guipure, care vă permite să creați o imagine foarte interesantă. Modelul unei mici rochii neagră cu umeri deschise, care este completată cu mâneci, arată foarte original.

fără mâneci

Un astfel de model poate fi cea mai bună bază a oricărei imagini romantice. Dar experții de modă recomandă cu tărie să nu exagereze în acest caz cu sinceritate. Dacă tinuta deschide nu numai mâinile, ci și umerii cu o zonă de decolteu, atunci este mai bine să fie cel puțin la mijlocul genunchiului. Stilul unei rochii poate fi absolut diferit. Bijuteriile de birou sunt notabile pentru tăierea lor strictă, cele romantice pentru a fi luminate.

dantelat

Această rochie accentuează perfect feminitatea siluetei și se va potrivi exclusiv doamnelor tinere. O trăsătură distinctivă a unei astfel de rochii într-o textura translucidă, care vă permite să creați o imagine foarte seducătoare. Pentru a face modelul mai puțin revelator, este creat cu o căptușeală din țesături negre opace, iar panza de guipure este folosită ca un fel de mantie.

piele

O rochie de piele neagră este o adevărată lovitură de modă în acest sezon. Textura strălucitoare a țesăturii vă permite să evidențiați toate curbele din siluetă, astfel încât să puteți alege un astfel de model doar pentru fetele cu o figură perfectă. O astfel de rochie poate fi creată atât din material natural, cât și din piele.

Merită să considerăm că un astfel de model este conceput pentru o perioadă mai rece, deoarece în căldură materialul se lipsește corpului și se creează un efect de seră.

tricotat

Coco Chanel a creat primul model de rochie neagră, din crepedină, iar designerii moderni folosesc adesea tricotaje pentru a coase o rochie clasică. Această țesătură vă permite să potriviți complet silueta unei fete și să paradați demnitatea siluetei ei. Ca un decor pe astfel de modele de rochii adesea folosiți gulere detașabile și centuri largi cu catarame.

Sheath Dress

Bazele fundațiilor oricărei imagini clasice. Într-un astfel de costum, o femeie de orice vârstă va arăta grozav, dar este de dorit să aibă încă o figură bună. Ca o completare eleganta a casetei de rochie, folositi adesea coșul, ceea ce vă permite să reglați silueta și să o faceți mai proporțională.

Modele pentru plin

Femeile, ale căror forme sunt în mod evident scoase din cadrul ideal, se vor potrivi acelor modele ale rochiei neagră care dezvăluie demnitatea siluetei și își ascund defectele. Femeile frumoase pot fi deosebite prin alegerea unei rochii cu dantelă sau a gâtului în formă de V și evidențiază o linie seducătoare de șold cu o fustă strânsă. O linie frumoasă a taliei, chiar și cu o siluetă volumetrică, poate fi evidențiată cu un model de rochie și o curea elegantă.

Tendințe de modă

În sezonul de modă 2016-2017, cele mai la modă sunt rochii negre la genunchi cu mâneci - lanterne. Cusut produse din fibre naturale cu un amestec de sintetice, deoarece aceasta este simbioza care vă permite să creați cel mai practic și durabil lucru. Șanțul poate fi complet diferit. Spatele poate fi decorat cu guipure sau are un decolteu sincer de diferite adâncimi. Fustele falsificate sunt adesea plisate, dar dacă modelul este strict, poate fi drept.

Ce să purtați

Crearea unei imagini armonioase cu o rochie neagră este extrem de simplă, trebuie doar să țineți cont de propriile dvs. preferințe în stilul de îmbrăcăminte. Pentru a completa aspectul de zi cu zi este cel mai bine scurtat jachete și culori bolero luminoase. Cea mai bună alegere poate fi roșu, alb, zmeură și lămâie. Rochile cu mâneci lungi sunt perfect combinate cu veste de blană. Cel mai bine este să purtați chiloți sau legături pe picioare, și pantofi clasici - pompe.

Sub imaginea de birou este cel mai bine să alegeți un sacou elegant și elegant cu o nuanță pastel. Puteți purta ciorapi sau colanți translucenți pe picioare, precum și pantofi cu degetele închise pe un călcâi mic. În timpul iernii, puteți combina o rochie neagră neagră cu cizme de gleznă, cizme de gleznă sau cizme.

Pentru imaginea de seara puteți alege colanți opac care arunca strălucire. Lace cape va fi cel mai bun plus pentru rochie, fără mâneci, și dacă mânecile de pe rochie sunt prezente, atunci imaginea nu necesită adăugiri. Cel mai bun pantof în acest caz va fi cel care se află pe tocuri înalte și cu decor. Acestea pot fi pietre sau paiete, dar un model restrâns de pantofi cu toc va funcționa, de asemenea.

Accesorii și încălțăminte

Accesoriu care se potriveste cel mai bine unei rochii neagra este un ambreiaj matlasat de la Coco Chanel sau o geanta legendara cu un lant. După adăugarea unei imagini cu astfel de accesorii, puteți convinge toată lumea de propriul gust și de sentimentul de farmec impecabil. Dacă opțiunile menționate mai sus par nepotrivite pentru dvs., puteți alege o geantă de mână simplă, de formă clară.

Selectând accesorii sub o rochie, nu trebuie să uitați de bijuterii. Pentru a completa aspectul clasic, perlele sunt cele mai bune.Pietre prețioase și diamante, argint și aur sunt bine combinate cu o rochie neagră mică, dar nu uitați că trebuie să existe o măsură în tot. Nu trebuie să vă agățați deodată pe toată colecția de bijuterii, chiar dacă acestea sunt foarte frumoase. Un pandantiv cu lanț este suficient, precum și o brățară sau cercei.

Dacă nu doriți să purtați pantofi clasici, puteți completa imaginea cu sandale. Amintiți-vă că acestea pot fi purtate numai în sezonul cald, atunci când picioarele nu trebuie să încălzească ciorapi sau ciorapi.

Imagini festive și elegante

Pentru a crea o imagine atractivă și elegantă, este mai bine să alegeți o rochie neagră pe podea. Acest model va armoniza armonios orice evenimente sociale și, cel mai important, orice fată, indiferent de imagine și de corp. Cu o astfel de rochie este cel mai bine să combine bijuterii mari și masive de culoare albă. Pot fi cercei alungiți care fac din gât mai lungi, precum și bratari largi și coliere cu mai multe straturi.

Pentru o rochie de lungime medie, este mai bine să alegeți bijuterii de dimensiuni corespunzătoare. Să fie cercei cu o mică pietricică, un inel mic subțire cu o brățară sau o broșă elegantă. Pentru modelele scurte de rochie neagră mică este mai bine să alegeți bijuterii miniatură. Poate chiar să fie bijuterii, dar este mai bine să fie metal și armonios combinat cu restul detaliilor imaginii.

Amintiți-vă că pentru imaginea solemnă este mai bine să alegeți rochii din țesături de bună calitate - satin, catifea sau guipure. Nu uita de coafura. Dacă buclele de la Hollywood par prea triviale pentru tine, poți să faci o tunsoare în stilul a 60 de capete, ca să zic așa, după chipul lui Chanel. Elegantul babetta, legat de un arc de satin elegant, va fi punctul culminant al stilului dvs. festiv.

Ei bine, artiștii de make-up spun că dacă îți completezi propriul look cu o rochie neagră mică, ar trebui să ții cont de ochii tăi. Este mai bine să le pictezi abundent cu rimelul și, dacă forma feței permite, este de asemenea posibil să se rezume cu săgeți.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze