Rochie cu fusta semi-soare - perfect pentru coquettes!

Rochie cu fusta semi-soare - perfect pentru coquettes!

Dacă doriți să creați o imagine flirty, atractivă care să dezvăluie starea dvs. de spirit pozitivă, încercați rochii cu o fustă semi-soare. Astfel de îmbrăcăminte accentuează punctele forte ale figurinei tale, pune accentele corecte, te face să te simți liber și fericit.

caracteristici

 • O jumătate de soare este un model apropiat de fusta-soare, pentru că unele fete confundă aceste concepte;
 • Echipamentele semi-solare nu sunt la fel de bogate ca cele solare, deoarece sunt realizate pe baza unei țesături semicirculare;
 • O caracteristică distinctă a unei jumătăți de soare este prezența a cel puțin unei cusături, fără să se țină cont de fusta de înfășurare, care de obicei este întotdeauna fără sudură;
 • Rochiile semi-soare sunt disponibile în toate variantele de lungime - mini, midi și maxi până la podea;
 • Cele mai populare rochii de jumătate de soare sunt midi, completate de material gros de corset și mâneci lungi. Un element important al rochiei este un neckline semicircular;
 • Cele mai multe rochii de jumătate de soare sunt cusute pe baza unei țesături dense, care asigură conservarea formei produsului;
 • Rochii cu o jumătate de fustă sunt o tinuta destul de modestă, care nu este concepută pentru a demonstra sexualitate sinceră. Principalul farmec al acestui stil este acela că creează o imagine flirtantă și jucăușă, fără a fi nevoie să fie goală;
 • Rochiile cu jumătăți de fuste sunt incredibil de versatile. Luând culori, decor și accesorii, pot fi potrivite în birou, la o întâlnire de afaceri, petrecere, restaurant, mers cu prietenii, în teatru sau în timpul unei întâlniri romantice.

Pentru a se potrivi

Rochile cu o fustă semi-soare sunt articole versatile, practice de îmbrăcăminte, datorită cărora se pot situa în mod ideal pe o figură de orice tip. Materialul dens al corsetului și țesătura arsă în partea de jos asigură formarea unei figuri feminine, proporționale, ascunzând unele defecte și concentrându-se asupra punctelor forte.

Fetele cu o figură subțire nu au absolut nimic de frică, pentru că se pare că sunt făcute pentru ele rochii cu fuste de jumătate de soare. Ei vor face din voi o asemănare cu o floare frumoasă, care poate fi aleasă doar de un om ales.

Dacă aveți o figură completă, aveți grijă să nu purtați o astfel de rochie. Datorită vârfului închis, rochia va ascunde plenitudinea extra în umeri și brațe, dar nu va neglija pieptul minunat și luxos. În același timp, coapsele și fese volumetrice se ascund perfect după o fustă completă.

Fusta pufoasă este bună pentru fetele subțiri. Crește vizual picioarele, nu forțează să-și concentreze atenția asupra feselor.

O rochie cu o jumătate de fustă vă va permite să scăpați de unele dintre dezavantajele figurii.

 • Dacă sunteți confuzi de propria burtica, țesăturile dense din partea de sus a rochiei nu o vor sublinia, dar din cauza fustei pufoase cu un jug va fi capabil să îndepărteze atenția din zona taliei;
 • În cazul picioarelor complete, alegeți modele care au o lungime midi, dar nu mai sus de mijlocul genunchilor. Acest stil echilibrează forma. Completând imaginea cu călcâi înalt, veți fi minunați;
 • În cazul șoldurilor înguste, care sunt tipice pentru fete cu o formă dreptunghiulară, partea inferioară a rochiei elimină diferența dintre talie și șolduri, atingând proporții optime și ideale.

Tendințe de modă

Stilul retro

Fustele semi-solare, montate, odată la modă, se află din nou în topul soluțiilor de trend. Acest stil oferă un aspect luminos și elegant. Fustele în stil retro evidențiază perfect figura, oferă proporțiile corecte, arată personalitatea și luminozitatea.

de casă

Particularitatea fusurilor semi-soare este că au o tăietură destul de simplă, dar în același timp incredibil de elegantă. Fuste realizate manual vă vor arăta talentele și vor asigura unicitatea imaginii.

Fuste lungi opace

O soluție bună pentru cei care sunt timizi de picioarele lor nu perfecte. Ele ascund anumite deficiențe, le fac să se simtă ușoare și atractive.

Sifon scurt și modele de mătase

Soluții incredibil de populare în acest sezon, permițând să demonstreze frumusețea picioarelor lor.

Pe jug

Astfel de rochii de jumătate de soare extinde vizual șolduri, ceea ce este foarte important pentru proprietarii unei construcții subțiri.

multistrat

Prezența unui petticoat, mai multe straturi de țesătură face posibilă experimentarea stilului. Totul depinde de ceea ce este folosit pentru cusut - tipul de material, culoare, stil.

Rochii rochii

Striped rochii și fuste "semi-însorite" pot fi o ideală pentru un retro petrecere, o nuntă tematică sau o plimbare simplă cu prietenii. Fusta placata si decorata cu mazare nu arata mai putin avantajoasa.

Fuste semi-transparente semi-sun fuste a devenit o lovitură de sezon de vară și vor fi relevante până când vremea face propriile ajustări în alegerea de îmbrăcăminte.

Velvet rochii semi-soare decorate cu paiete, broșe sau margele sunt foarte populare printre cei care sunt în căutarea pentru o imagine pentru a vizita o nunta, diverse evenimente festive.

Rochii scurte și fuste de nuanțe luminoase sunt tendința sezonului pentru fete tinere și active. Aceste echipamente sunt perfecte pentru petreceri, discoteci și cluburi de noapte.

Ce să purtați

O jachetă scurtă de denim, o jachetă de piele, o haină de ploaie sau un sacou pentru a crea un aspect de afaceri sunt perfecte pe o rochie cu o jumătate de fustă.

Ca pantofi, cel mai bun partener pentru rochie va fi călcâiul. Valoarea sa este selectată individual, pe baza preferințelor și activităților personale pe care urmează să le vizitați în acest echipament. Nu mai puțin elegant va arăta rochie cu cizme, sandale și chiar pantofi. Fanii de stil sport ar trebui să se uite la versiunea imaginii cu adidași sau adidași.

Puneți pe o rochie similară, nu uitați de accesorii elegante. Decorurile și accesoriile realizate în stil retro sunt perfect potrivite pentru o semi-fustă. Exemple excelente sunt ghearele în formă rotundă, mânere pe mânere scurte, ochelari mari, mănuși originale, arcuri și curele elegante. Cureaua poate fi atât din piele, cât și sub argint, aur, metale prețioase.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze