Rochie cu fusta de lalele - spiritul naturii

Rochie cu fusta de lalele - spiritul naturii

Ce element al dulapului pentru femei subliniază în mod ideal fragilitatea siluetei, indiferent de ten? Rochie cu o fusta-lalea - spiritul naturii si o adevarata gasire pentru cei care doresc sa arate feminin.

Tăierea fustei acestei rochii este foarte neobișnuită: la talie este destul de îngustă, la șolduri se lărgește și, mai aproape de tiv, se înclină din nou. Din punct de vedere vizual, este o reminiscență foarte mare a unui mugure inversat al unei lale, de unde vin numele. În ciuda faptului că stilul rochiei, sau mai degrabă fusta, a fost inventat de francezi cu mai mult de 50 de ani în urmă, este încă popular și acest lucru se datorează specificului tăierii.

caracteristici

O caracteristică distinctivă a rochiei - lalea este în partea sa inferioară. Pentru a da volumului fusta, materialul din talie este colectat prin asamblare, incadrat cu detalii si elemente decorative, straturi suplimentare de material textil usor sunt cusute la nivelul soldurilor. Majoritatea modelelor, datorită caracteristicilor tăiate, au un tivou în formă de V. Partea superioară a rochiei poate fi complet diferită, precum și lungimea.

Pentru a se potrivi

Prin aspectul său, rochia de lalele personifică puritatea primăverii, prin urmare se recomandă purtarea ei exclusivă a fetelor tinere și tinere. În ceea ce privește caracteristicile figurii, se va potrivi aproape totul:

  1. Dacă fată are umeri destul de largi, fusta va adăuga volum la șolduri și va face silueta proporțională.
  2. Fetele cu tipul de pară își pot aduce silueta mai aproape de clepsidră dacă aleg un model cu mâneci volumetrice sau cu maneci în gât.
  3. Fetele prea subțiri vor face un dezavantaj mic un avantaj mare dacă aleg un model de rochie cu gât V.

Dar pentru cine un astfel de stil ar trebui să fie cu siguranță evitat, fetele sunt prea scurte. O astfel de rochie va "rupe" vizual silueta în părți și va face picioarele scurte. Singura mântuire în acest caz poate fi pantofii cu tocuri sau stiletto.

Mulți cred că rochia de lalele nu este potrivită pentru fetele cu curvă, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Luați în considerare câteva sfaturi.

Pentru plin

Modelul ideal pentru fete cu forme remarcabile este rochia de lalele înfășurată. Cel mai bine, o asemenea tinuta va arata cu pantofi cu toc inalt. Este recomandabil să alegeți copii ale acestor rochii cu mâneci lungi și mâneci lungi medii. De asemenea, nu uitați de selecția centurii de contrast pentru talie. Însă, dacă o fată are o burtă prea vizibilă, acest model ar trebui abandonat, altfel efectul unei "lalele" va dispărea pur și simplu.

Tendințe de modă

Rochia clasică de lalele se distinge exclusiv de fusta ei, însă, în ultima vreme, designerii la modă au început să completeze chiar partea superioară cu elemente originale. La modă acum este o rochie cu draperie, precum și un corset elegant, fără curea.

model

În plus față de cele mai populare modele, acum cu un miros și un neckline în formă de V, există cazuri de rochii - o lalea cu un dreptunghiular, rotund m oval neckline. Ambele rochii cu mâneci lungi și curele sunt considerate la modă. Există, de asemenea, modele cu volane pe umeri, precum și mâneci și puști înguste. Modelele cu buzunare laterale sunt foarte populare deoarece vă permit să adăugați volum la șolduri.

materiale

Modele de vară de rochii lalele pentru uzul zilnic sunt cusute din bumbac, chintz și sifon. Pentru croirea copiilor mai încălziți, folosiți tricotaje și lână dense. Pentru a face un aspect mai festiv, alături, pot folosi satin, catifea, mătase și multe altele.

lungime

Fetele de statură medie și mică aleg rochii lalele lalele lungime.Rochii cu o fusta chiar sub genunchi arata grozav la fetele inalte. Rochiile lungi ajung, de obicei, în mijlocul gleznelor și sunt folosite ca rochii de seară.

Culori și printuri

Modelul negru al unei rochii de lalele este ideal atât pentru stilul de birou, cât și pentru seara, deși în al doilea caz ar trebui să fie completat cu elemente decorative, cum ar fi dantele, paiete etc. Modelele de rochie albastră pot fi de diferite nuanțe, . O rochie de lalele alba arata atat de festive incat este adesea purtata la o nunta. O rochie de lalele bej este sinonim cu viața de zi cu zi și cu simplitatea, iar roșu este povestea și solemnitatea.

Ce să purtați

Cea mai bună adăugare la rochia-lalea sunt accesorii. Pentru modelele cu gât V, broșe și șnururi masive sunt perfecte, iar pentru lanțuri dreptunghiulare, ovale și rotunde cu pandantive. Curelele ar trebui, de asemenea, să fie selectate corect. Dacă aveți o talie destul de subțire, alegeți o centură largă și, dacă nu, îngustă. Ca pungă, este mai bine să alegeți un ambreiaj elegant sau o geantă de mână pe un lanț.

Despre pantofii cu toc înalt au fost deja spus, dar rețineți că cu cât rochia este mai lungă, cu atât mai mare și mai mare trebuie să fie călcâiul. Pentru modelele de lungime medie, este mai bine să alegeți încălțămintea cu tocuri.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze