Rochie de lux cu tren

Rochie de lux cu tren

caracteristici

În primul rând, ce este un tren - din germană Schleifen - "trageți", "trageți", iar cuvântul însuși este împrumutat de la germanul Schleife - "tivul lung al unei rochii". O rochie cu un tren este întotdeauna costisitoare și pompoasă. Deci, acum trenul poate fi un detaliu suplimentar la rochie, iar opțiunea tradițională este continuarea directă a fustei.

Legile modei se schimbă de-a lungul timpului, deci în prezent "rochia cu trenul" poate să nu fie pe podea, ci cu o spate alungită, iar partea din față a fustei este de genunchi sau mai mare. Dacă alegeți un tren ca parte separată, asigurați-vă că acordați atenție combinației de materiale, cele mai frecvente materiale: tul cu sifon și satin cu mătase.

Trenul este un detaliu minunat, dar nu trebuie să uităm că acesta este un detaliu destul de riscant: amintiți-vă că un astfel de element fascinant a fost potrivit.

Modele elegante și frumoase

Rochii cu un tren pentru o lungă perioadă de timp nu va ieși din moda, punerea pe fata lui, atrage atenția tuturor din jurul lui. Există mai multe stiluri de astfel de rochii, ia în considerare opțiunile de bază.

Cu cablu detașabil

Rochiile cu care puteți înlătura trenul sunt foarte practice, de exemplu, la începutul sărbătorii vă veți demonstra frumusețea aristocratică pentru toată lumea, veți participa la o fotografie și când vacanța va intra în partea activă, veți elimina cu ușurință detaliile masive.

drăgălaș

O fustă pufoasă, cu mai multe straturi, va ascunde cu ușurință defectele în șolduri. Dacă partea superioară a rochiei este un corset și o fustă mai pufoasă cu un tren, atunci silueta ta devine mai feminină și mai subțire.

Înapoi deschis

Deschiderea înapoi și poziția perfectă (o condiție prealabilă) vă vor face o regină la orice eveniment!

de fiecare zi

O rochie obișnuită cu un tren este cel mai adesea o rochie de vară, în care partea din față este scurtată. Dacă rochia este făcută din țesături ușoare și aerisite, atunci este ideală pentru plimbările și datele de vară de seară. Vrei un aspect elegant de birou? Apoi alegeți o rochie de tonuri restrânse, lungimea fustei din față ar trebui să fie până la genunchi.

botez

O rochie cu un tren este ideală pentru botez. Rochie albă, matasoasă, aerisită și pufoasă - perfectă pentru o astfel de sărbătoare.

lungime

Scurt față

Când rochia este scurtă în față și lungă, cu un tren în spate, silueta este întinsă vizual, oferind extravaganței proprietarului rochiei.

scurt

O rochie cu o fusta scurta pe fata, completata de un puf curat de tesatura aerisita, va ajuta la accentuarea slabirii picioarelor. Cea mai practică opțiune este achiziționarea unei astfel de rochii cu un tren detașabil. Într-o astfel de îmbrăcăminte, toată atenția va fi împletită în picioare - nu schimbați pantofii.

Lungă până la podea

Pentru evenimente solemne, rochiile cu un tren vor fi întotdeauna relevante. Adesea, astfel de rochii sunt un corset sau un neckline deschis sau curele subțiri, precum și o curea de umăr pe umăr și un neckline asemănător V.

O rochie cu un tren în stil grecesc va ajuta la ascunderea plinătății. Un model de "pește" este ideal pentru fete cu cifra de "clepsidră".

Culori și amprente reale

roșu

O rochie rosie îi va face pe proprietar Regina de sărbătoare. Rochia arată uluitoare și foarte impudentă.

negru

Misteriozitatea și sofisticarea naturii accentuează o rochie neagră. Asigurați-vă că alegeți accesorii pentru această rochie în aur, roșu sau argintiu.

roz

Modelul roz va adăuga romantism imaginii tale. Aceasta tinuta este potrivita pentru baluri sau nunti.

verde

Dacă alegerea a căzut pe o rochie verde cu un tren, atunci va fi o achiziție elegantă și la modă în acest sezon.

albastru

Într-o rochie albastră veți arăta foarte elegant și nobil. Adâncimi, nuanțe întunecate se vor potrivi femeilor în anii treizeci și rochiile de lumină, nuanțele albastre vor potrivi fetelor tinere.

mentă

Menta rochie de culoare va da un sentiment de prospețime, face orice femeie mai tânără. Atunci când alegeți accesorii, focalizați pe contrast.

dungi

Rochia în formă de rochie îți diversifică garderoba și este perfectă pentru plimbările de vară.

Materiale și finisaje

dantelat

O siluetă delicată, confortabilă, creează o rochie cu dantelă personalizată. Proprietarul unei astfel de rochii va sublinia figura ei perfectă.

qhipura

Textura luxoasă a rochiei nu necesită un decor suplimentar, un avantaj foarte important al rochiei cu un tren de ghimbir.

De la sifon

Rochia din sifon va fi aerisită și va crea un aspect neobișnuit de romantic.

Ce și cum să poarte

 • Un veste de șal sau de blană este perfect pentru o rochie cu un tren.
 • Partea deschisă a unei rochii de seară poate fi adăugată cu un bolero.
 • O jachetă de piele sau o jachetă scurtă va arăta grozav cu o rochie.

Fii atent la alegerea încălțămintei, deoarece unele modele de rochii vin cu o tăietură și picioarele tale subțiri ar trebui să strălucească. O opțiune bună pentru sărbătoare - pantofi sau sandale cu tocuri înalte. Fetele înalte la rochie pot ridica cizme, ciorapi sau orice pantofi cu talpa plat.

Aveți posibilitatea să alegeți o geantă de mână sau sac de ambreiaj, mănuși elegante lungi (dacă partea superioară a rochiei este deschisă), margele și multe alte elemente care vă vor face mai feminine și mai delicate într-o rochie cu un tren.

Alegerea unei coafuri

Deci, rochia este aleasă, acum trebuie să aveți grijă de alegerea coafurii. Coafura poate fi oricare - este loose, bucle pliate si colectate intr-o coafura mare. Dar este mai bine să dai preferință părului înalt. O coadă înaltă, o coafură grecească, o cochilie sau o bumă cu cercei lungi vor accentua frumusețea gâtului și vor adăuga eleganță și eleganță imaginii.

Sfaturi: cum să mersi și să dansezi

Este greu să poarte o rochie cu un tren? Este imposibil de spus fără echivoc, deoarece totul depinde de stilul rochiei și de lungimea trenului. Cu cat este mai lunga trenul, cu atat mai mare este dificultatea de a purta hainele.

Rochii înguste, cum ar fi "pește" sau "sirenă", fac foarte dificilă deplasarea.

Dacă nu vă este frică de dificultăți și doriți să cumpărați o rochie cu un tren, asigurați-vă că încercați să mergeți în magazin, dacă este dificil să vă mișcați, căutați un alt model, altfel orice sărbătoare va fi tortura într-o astfel de rochie.

Ați achiziționat deja o rochie? Mergeți în jurul casei. Când vă mișcați înainte, păstrați-vă picioarele la o anumită distanță una de cealaltă, trebuie să mergeți aproape simultan cu călcâiul și degetul de la picior, ciorapii trebuie îndreptați în jos, ca și cum la fiecare pas doriți să aruncați rochia înainte.

Pentru a vă întoarce o rochie cu un tren, trebuie să mergeți într-un arc. Cu o mișcare bruscă, trenul "nu va merge" pentru tine. În unele rochii este strict imposibil să ia măsuri înapoi, o mare oportunitate de a cădea sau ruina trenul.

Pentru confort, multe modele de rochii au bucle sau cârlige, pentru care puteți atașa un tren.

Poți să dansezi într-o rochie cu un tren, în special în dansul în sala de bal, dar e mai bine să faci o practică acasă, să te obișnuiești cu anumite mișcări, să ajungi la toate mișcările până la cel mai mic detaliu.

Amintiți-vă că sunteți regina într-o rochie cu un tren, așa că trebuie să țineți poziția în mod corespunzător și să vă urmăriți mișcările.

Imagini festive și elegante

Trenul este un semn al reginei! Rochia cu un tren va crea o imagine de frumusețe maiestuoasă, unică. Acum rochii potrivite și scurte și lungi. Țesăturile care curg prin lumină, sub formă de flăcări, vor transfera impresioniștii francezi care înconjoară pânzele.

 • Rochia poate fi de orice culoare și umbră, dar moda se referă, de preferință, la culori saturate luminoase și pure, nuanțe de aur sau argint și, desigur, nu trebuie să uităm de pastelurile moi. Albastrul este una dintre culorile cele mai la modă, iar printre nuanțe pastelate, fistic, vanilie, menta, miere și cer albastru câștigă.
 • Rochia de vară va crea o imagine teatrală, veți fi grațioși într-o astfel de rochie.
 • Mergeți la o sărbătoare? Luați o rochie cu un tren și atenția tuturor este garantată. Lace, cu o deschidere în sus sau în spate, rochie "pește" - orice subliniază harul și originalitatea ta.
 • Rochie pentru bal - o rochie pufos cu un tren nu va da posibilitatea de a rămâne fără atenție. O fusta maxi cu o tunică luxuriantă și crinolina este o mare opțiune pentru o tânără prințesă.
 • Rochie de mireasa cu trenul - un clasic pentru o astfel de sarbatoare. Lungimea bucla depinde de dorința dumneavoastră și de formatul evenimentului. Într-o rochie de mireasă cu un tren, silueta dvs. grațioasă va atrage atenția celorlalți.
 • Hollawood intonația și măreția regală - ansamblul consonant al acestei rochii.

Urmatoarele elemente vor face imaginea dvs. uimitoare:

 1. Corset fără corset, în formă de inimă.
 2. Broderia cu cristale și margele este un atribut tipic al acestor rochii.
 3. Fusta-balon, adunat de-a lungul taliei asimetrice scazute, pare fascinant.
 4. Există un miros profund, care deschide picioarele din față ale mirelui.
 5. Decoltarea corsetei se termină cu un arc frumos, ale cărui capete merg într-un tren.
 1. Figura silueta este o soluție interesantă pentru o rochie de mireasă cu un tren. De exemplu, atenție la linia de la gât a fost în formă de inimă, iar aripile-aripi au fost decorate cu margele de sticlă.
 2. V-gât pe spate, decorat cu curele.
 3. Lace, strălucire strălucitoare - o decorare frumoasă a unei rochii de mireasă cu un tren.
 • Vrei ceva special, nu vrei o rochie albă? Simțiți-vă liber să alegeți o rochie de orice altă culoare, deoarece totul depinde de dvs. și de eveniment.

Orice fată, cu orice figură și înălțime își poate permite să poarte o rochie cu un tren, principalul lucru este să alegi un stil care să se potrivească naturii tale.

Moda de azi pentru rochii cu trenul este explicată prin faptul că este o rochie care face ca fiecare fată să se simtă ca regina oricărei sărbători.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze