Rochii de sport 2019

Rochii de sport 2019

Stilul de îmbrăcăminte este unul dintre cele mai confortabile, convenabile și practice. Cu toate acestea, o altă tendință a apărut în această direcție, care, pe lângă practicitate și confort, are și frumusețe și spectaculozitate - rochii de sport.

Au intrat în lumea modei și au câștigat incredibil de rapid simpatia multor iubiți de haine frumoase și confortabile, inclusiv de celebrele stele. Rochii în stil sportiv pot fi văzute aproape peste tot. Și acest lucru este destul de natural și justificat, deoarece există o mulțime de calități pozitive în astfel de rochii.

Caracteristici de stil

Printre principalele caracteristici care disting rochii de sport de oricare alta, sunt urmatoarele:

 • confort și comoditate. Imbracaminte este a priori confortabil. Acest lucru se datorează nu numai caracteristicilor tăiate, ci și țesăturilor care sunt utilizate pentru cusut - ele permit pielea să "respire". Rochia sport nu vă va împiedica mișcările, chiar dacă va fi o tăietură strânsă;
 • simplitatea și claritatea liniilor. Această caracteristică este responsabilă pentru confortul pe care îl va avea proprietarul rochiei într-un stil sportiv. Designerii celebri și designerii de modă au reușit să ofere sexualitate și seducție sportului. Împreună cu acestea sunt selectate culori, accesorii și finisaje. Rezultatul nu este o tinuta flasca si discret, ci un lucru placut, incredibil de confortabil;
 • Rochii de sport au o mare varietate de culori. În ciuda acestui fapt, majoritatea cumpărătorilor preferă tonuri de pastel, nuanțe naturale și calde;
 • tip neobișnuit și interesant de rochii de sport întotdeauna atrage atenția, și te face să vrei să cumperi singur același lucru.

Pentru a se potrivi

Rochia în stil sportiv va arăta cel mai armonios pe o figură de tip sport - strânsă și moderat musculară. Dar proprietarii unor astfel de figuri nu sunt atât de mult. Prin urmare, designerii inventivi de-a lungul timpului creează toate modelele noi pe care femeile le pot permite cu diferite tipuri de figuri.

Pentru plin

Femeile care au forme luxuriante și mari nu vă pot nega plăcerea de a cumpăra o rochie sport. Pentru aceasta, aveți nevoie doar de sfaturi de la o persoană de înțelegere. Adesea, dimensiunile mari ale rochiilor sportive au o bandă distinctă distinctă, la nivelul taliei diferite. Alegeți cu îndemânare rochia pe care o puteți vizualiza cu ajutorul unei astfel de trupe pentru a vă face corpul mai subțire și talia mai clară. Pentru acest tip de rochie sport se recomandă adăugarea unei eșarfe, a unei jachete sau a unui sacou.

Modele și modele moderne

Mai recent, rochia sportului părea plictisitoare, monotonă și neatractivă. Datorită muncii comandanților, aceste produse au început să difere radical față de predecesorii lor. Iar acum orice femeie cu orice tip de figura poate alege cu ușurință pentru ea însăși ceea ce se potrivește cel mai bine.

vară

Rochia de vară într-un stil sportiv este un lucru convenabil, ușor și confortabil, care este pur și simplu indispensabil pentru o femeie în sezonul fierbinte. Tesatura naturala din care sunt fabricate astfel de rochii are o serie de caracteristici pozitive care permit corpului feminin sa "respire" chiar si in cea mai calda vreme. Modelele de rochii de vară de sport sunt multe: scurte, lungi, strânse etc. Tricourile și rochiile de tricou merită o atenție deosebită.

polo

Polo-ul sportiv este o cămașă alungită, cu guler și fără mâneci. Acest produs nu constrânge mișcările, diferă în comoditate excelentă și este potrivit pentru odihnă în modul activ.

Cu gluga

Mai ales popular a câștigat o rochie cu o glugă.Există multe variații ale acestui model de rochie sport:

 • mâneci lungi;
 • cu umerii goi;
 • cu tăieturi pe laturi;
 • cu decolteu de diferite adâncimi etc.

Un element integrant este doar un singur lucru - o glugă. Aceste rochii arata foarte originale si spectaculoase.

Cu cifre

Uniformele rochii sportive atrag atenția personalităților conservatoare. Elevii și femeile mai amețitoare și mai imprevizibile, mai active și mai îngrijorătoare, preferă ceva mai neconvențional: poșete, cuști, ornamente, litere, numere.

Rochie tunică

Acest model este un haine tipice de vară pentru multe femei și fete. Salvează de căldură, oferă libertate de mișcare și arată grozav pe o figură feminină. Această rochie poate fi purtată pe cont propriu sau combinată cu alte lucruri.

Cu buzunare

O mare parte din rochia sportului este prevăzută cu buzunare. Numărul lor poate fi destul de impresionant, dar acest lucru nu strică aspectul produsului. Rochiile cu multe buzunare se numesc safari. Astfel de rochii joacă, de asemenea, un rol funcțional.

Tricou de rochie

O rochie versatilă și unică pentru cămașă este potrivită pentru o femeie cu orice formă. Acest lucru se datorează faptului că un astfel de produs nu are o talie bine definită. Este dată femeii însăși cu ajutorul diferitelor accesorii: eșarfe, lanțuri, panglici etc. Rochii de sport de acest model pot fi atât cu mâneci, cât și fără ele.

Se potrivește perfect

Rochia sportivă care se potrivește unei figuri este numită în continuare "caz". Astfel de produse pot avea lungimi diferite, partea superioară, prezența sau absența mânecilor etc. În ciuda faptului că se potrivesc cu cifra, ei nu constrâng în nici un fel mișcările proprietarului lor. Trebuie avut în vedere că astfel de rochii fac vizual o femeie mai înaltă.

nuntă

Rochia de nunta intr-un stil sportiv implica o tinuta care nu restrange miscarile mirelui. Poate avea o lungime diferită, top, etc. Decorarea unor asemenea rochii este festivă, solemnă, dar nu suprasaturată. Restul accesoriilor pentru această rochie sunt selectate corespunzător.

Rochie Sundress

Confortul și caracterul practic al acestui stil de rochii sportive este incontestabil. Pentru croitorie ei folosesc diverse țesături, ceea ce le face posibilă din diferite motive: pentru odihnă, pentru o plimbare, pentru petrecere, etc. O femeie într-o femeie bine aleasă pare ușoară, aerisită și lipsită de griji.

Pentru dansul în sala de bal

Dansul în sala de bal de sport implică efectuarea unei mase de mișcări. Prin urmare, este necesar ca rochia dansatorului să nu le înfrunte, să absoarbă în mod activ transpirația și permite pielea să respire. Aceste proprietăți sunt deținute de o gamă variată de rochii de sport concepute pentru mișcarea activă.

Culori reale

Normele uniforme în alegerea culorilor pentru îmbrăcămintea sport nu există. Totul depinde de preferință și dorință. Cu toate acestea, ar trebui luate în considerare unele nuanțe.

gri

Culoarea gri neutră face din rochie discret, plăcut să se uite. Produsele de această culoare ar trebui să fie completate cu accesorii potrivite, iar apoi culoarea gri gri va străluci cu culori noi.

negru

Culoare universală care se potrivește tuturor. Rețineți că culoarea neagră vă va face vizual figura mai mică. Rochii de sport în negru necesită, de asemenea, elemente suplimentare care dau caracterul complet al imaginii.

alb

Rochia albă festivă arată solemnă și ușoară, transformând-o pe ea însăși. Luați în considerare faptul că culoarea albă vă va adăuga vizual câteva kilograme.

roșu

Culoarea câștigătorilor și a personalităților luminoase care nu se tem să fie în centrul atenției. Culoarea roșie necesită puține adăugiri sub formă de accesorii, este autosuficientă în sine.

albastru

Gama de umbrire albastră este destul de bogată. Tonurile prea întunecate pot da o anumită oboseală imaginii tale. Se recomandă completarea culorii albastre cu oricare alta.

dungi

Banda pe o rochie sportivă poate fi verticală, orizontală, lată sau îngustă.Fâșiile verticale și înguste lărgesc vizual silueta, în timp ce cele orizontale și cele late se lărgesc.

țesături

Rochiile pentru sport sunt cusute din țesături practice, care sunt foarte ușor de întreținut. De asemenea, ele ar trebui să aibă caracteristici excelente (schimb de aer mai mare, capacitatea de a nu se îndoaie etc.). Aceste materiale includ pânză, bumbac, blugi etc.

tricotaje

Această rochie tricotată are mai multe avantaje:

 • nu încrețită;
 • nu "săriți";
 • ascunde defectele figurinei;
 • o mare varietate de modele de rochii din această țesătură.

Rochia în stil sportiv poate avea lungimi diferite. Prin urmare, orice femeie va putea alege ceea ce vrea.

lungime

scurt

Rochiile de mini sport sunt foarte comune și similare. Acestea completează din ce în ce mai mult colecțiile de designeri celebri de modă și devin atractive și de dorit de către mulți reprezentanți ai celei mai frumoase jumătăți a omenirii.

midi

Lungimea midi este lungimea care poate începe de la genunchi și se termină în mijlocul piciorului inferior. Cu acest tip de lungime este foarte important să o alegeți corect. O eroare în această problemă poate duce la pierderea vizuală a picioarelor tale subțiri.

Sub genunchi

Rochii de sub genunchi sunt capabili atât să sublinieze subțire picioarele dvs., cât și să strică complet efectul. Prin urmare, alegeți o rochie de această lungime, fiți atenți și însușiți sfatul unui profesionist.

Long (maxi)

O rochie lungă în confortul ei poate fi comparată cu pantalonii. Este, de asemenea, confortabil și confortabil, nu constrânge mișcările, ci va ajuta la ascunderea unor defecte. Trebuie avut în vedere că aceste rochii întind vizibil silueta feminină, făcând-o mai subțire.

Lungimea din față este scurtă

Rochia unei tăieturi neobișnuite va atrage imediat atenția. Dacă aveți picioare frumoase, atunci acest stil va sublinia favorabil armonia lor.

Ce să purtați

Această întrebare poate fi numită pur individuală. Principalul lucru de reținut este că întreaga imagine cu o rochie sport ar trebui să arate armonioasă. Excesele vor duce la dezechilibru, iar întregul efect așteptat va fi pierdut.

Ce pantofi să alegi

Încălțămintea joacă un rol foarte important în crearea unei imagini în acest stil. Incorect ales, ea este la putere pentru a strica întregul aspect. În funcție de modelul de rochie pe care îl alegeți, puteți purta sandale ușoare (pe o talpă plată, platformă joasă sau chiar călcâie), casete de balet, mocasine, pantofi de bărci etc. sub aceasta.

Sub adidași

Adidașii pot fi considerați ca pantofi de severitate medie, prin urmare, se recomandă să alegeți o rochie pentru ei în consecință. Aceasta poate fi o rochie scurta cu o gluga, rochie denim sau rochie de vara cu un trapez. Adidații pot fi suplimentați cu jambiere.

Sub adidași

Lumina, adidași feminin se potrivesc perfect într-un aspect sportiv. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți: acest pantof este un aspect extrem de nearmonios cu rochii lungi de sport. Adidașii nu trebuie să vă cântărească imaginea, fiind concepute să fie complementul și accentul final al întregului aspect.

Cum se creează o imagine completă

Pentru ca imaginea dvs. să dobândească caracterul complet, trebuie să selectați corect toate componentele sale. Rochia trebuie să fie în armonie cu pantofii. O geantă de mână poate fi un accesoriu opțional. Principalul lucru este că este adecvat și selectat corespunzător. Aspectul contează și: coafura, machiaj, bijuterii - totul ar trebui să se potrivească armonios cu imaginea de ansamblu.

accesorii

Rochia sportului poate fi adăugată cu diverse accesorii: șapcă, încălțăminte, pungă etc. Un designer calificat vă poate sfătui întotdeauna ce anume vă va contacta.

pantofi

În rochii sportive nu se recomandă să purtați pantofi de ponderare: pantofi adulți cu talpi groși sau cizme cu o suprafață mare de rulare. Aceste opțiuni vor fi potrivite numai dacă îmbrăcămintea îți va potrivi.Pentru aspectul final, topsiders sau mocasinele, casele de balet usoare, costumele sau sandalele sunt potrivite pentru o rochie sportiva.

Asigurați-vă

Stilul sport nu este binevenit machiaj prea activ. Naturalitatea, naturalețea - aceasta este ceea ce se va potrivi perfect în imaginea de ansamblu. Tonul corect al feței, ușor subliniat ochii și umbrele ochilor, și rujul într-o culoare neutră - cerințele de bază pentru machiaj. Rochiile sport dau imaginii ușurința, astfel încât nu este nevoie să o încarci cu kilograme de produse cosmetice.

coafura

Coafura pentru o rochie sport nu te va face nervos. Un minim de complexitate și de simplitate este motto-ul în acest caz. O ciocănitură sau o coadă purtată, care poate fi făcută într-un stil diferit și într-un mod diferit, va decora nu numai capul, ci și farmecul universal și caracterul complet al imaginii. Puteți adăuga și decora coafura cu o bandană, o batistă sau un bandaj.

Prezentare generală a produselor noi

Companiile care sunt angajate în eliberarea de rochii de sport în acest moment o mulțime. Unele dintre ele au devenit foarte populare și au primit o mulțime de fani.

Adidas

Marca Adidas are o colecție extrem de extinsă de rochii de sport. Materialele de înaltă calitate din care să coase produsele, precum și modele noi interesante din aceste lucruri fac compania atractivă și căutată de mulți iubitori de îmbrăcăminte de calitate, de marcă și de frumos.

Nike

Rochiile Nike sunt potrivite nu numai pentru un stil de viață activ, ci și pentru întâlniri, plimbări și chiar seri de gală. Un număr mare de stiluri, experimente cu culori au făcut produsele acestei mărci de companie și populare. Nike vă va oferi posibilitatea de a alege ceva individual, potrivit pentru dvs.

Imagini elegante

Creați o imagine cu o rochie de sport nu va fi o problemă pentru dvs. Pentru o femeie sau o fată romantică, va fi suficient să purtați o bluză pe curele, să o completați cu o coafură potrivită, make-up discret, o mână mică și sandale elegante.

Vremea rece vă poate încuraja să purtați o rochie de denim cu jambiere sau colanți.

Un aspect mai greu poate fi creat prin purtarea unei rochii cu o glugă, completate de adidași și o coafură potrivită.

Alegerea unei imagini, ar trebui să porniți de la starea și starea voastră interioară. Și apoi chiar ochii vor deveni o adăugare semnificativă la întreg.

Selecția de celebrități

Personalitățile cunoscute ale rochiilor sportive sunt preferate de Kylie Minogue, Kendal Jenner, Rihanna, Kim Kardashian și alții. Este clar văzută cât de frumoase și elegante sunt rochiile de tip sport. Cu o probabilitate mai mare, se poate spune că aproape fiecare persoană celebră are astfel de produse.

Rochia sport nu este doar confortabilă și practică, este frumoasă, elegantă și spectaculoasă. Prin urmare, dacă nu aveți un astfel de produs, atunci asigurați-vă că încercați să-l cumpărați. Și vă va aduce o mulțime de plăcere.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze