Rochie de stil rochie

Rochie de stil rochie

Un pic de istorie

Stilul maritim în haine la modă a început să apară la mijlocul secolului al XIX-lea. Îmbrăcămintea îmbrăcată a început să fie un succes după ce regina Victoria a pus o uniformă maritimă pe fiul ei mic. A fost un semnal pentru societate că costumul dungat al marinarilor și al pescarilor a devenit la modă.

Coco Chanel a creat modele uimitoare de rochii pe baza vestei sale, iar ea însăși a apărut într-un costum de mare, evocând o rezonanță în lumea modei. Apoi vesta ca un atribut al modei feminine a început să fie vândută în magazinele sale. Stylistii au observat cât de atractive sunt femeile în rochii și bluze marine.

Celebrități din lumea cinematografiei au continuat tradiția. Datorită fanteziei filmarilor, actrițele Brigitte Bardot și Audrey Hepburn au început o acțiune de ecran în sprijinul costumului dungat, iar Marilyn Monroe nu a rămas în afara temei nautice.

De atunci, rochia în stilul marin nu iese din modă. În acest sezon de vară a devenit elementul numărul unu în dulapul unei doamne la modă.

Caracteristici de stil

În acest sezon, rochiile marine apar pe toate podiumurile, făcând parte din colecțiile de masteri de modă celebri. Principalul lucru din fiecare dintre elementele elegante este acela de a aduce cât mai multe elemente nautice diferite, creând o rochie specială. Doamnele sunt invitate să se simtă ca un marinar, încorporând în modul lor de viață pe navă. Nu numai hainele, ci și pantofii și pălăriile originale confirmă acest concept.

Cum să alegi o figură

Pentru plin

Există ideea că o bandă este contraindicată pentru figuri complete. Această afirmație se bazează pe experiența tristă a femeilor obeze care purtau o rochie potrivită într-o bandă orizontală foarte mare. Dar există multe moduri de a face stilul mării o siluetă mai bună și de a-și ascunde plinătatea.

Sunt necesare o varietate de elemente dungate colorate în dulapul unui moda complet, cum ar fi aerul. Iată de ce:

  • Benzi verticale sau diagonale nu măriți volumul, dar reduceți-l vizual. Combinația de inserții din material monofonic cu dungi verticale face figura mai subțire și mai subțire.
  • Scoateți semicercul, combinația dungilor diagonale și orizontale va face costumul interesant și neobișnuit, iar silueta - feminină și ușoară. Cifra completă pare să fie redusă în lățime, iar liniile netede sunt subliniate.
  • Regulă de aur spune - benzi pe rochie nu ar trebui să fie prea largă.

moda

Tricou de rochie

Tunica sau silueta A sunt variante ale rochiei unui tricou tăiat. Un astfel de stil de odihnă la mare este foarte apreciat. Acesta este un model confortabil, rochia se poate purta zilnic pe plajă și pe stradă. Asimetria pe un umăr arată elegantă și frumoasă. Cămașa poate avea diverse lungimi, dar de obicei este o rochie scurtă, combinată cu jambiere sau jambiere. Lumină monocromă cu un model sau ornament. O astfel de rochie cu o beretă sau o pălărie cu fundul soarelui arată bine. Ochelari de soare vor completa setul de femei de plajă.

seară

La înălțimea modei, o petrecere tematică nautică. Atunci când alegeți o rochie, nu trebuie să uitați că ar trebui să fie decorate cu lanțuri, ancore sau frânghii. Rochii lungi de seară, cu modele dungate și valuri de mare sunt uimitor de spectaculoase.

Rochile cu dungi decorative albastru, albastru și verde sunt potrivite pentru o rochie de seară în stil marin. O fustă lungă cu tăieturi și o imprimare în stil nautic, o rochie de cocktail care se potrivește strâns și subțire.

O rochie neagră prevăzută cu un ornament nautic pe piept este, de asemenea, potrivită ca o rochie de seară. Fetele cu o figură subțire vor aprecia o astfel de noutate.

vară

Rochia de vară se îmbină perfect cu tema nautică.Deschise umerii, care prezintă bronz de pe litoral, curele subțiri și crăpături adânci împodobesc un sundress elegant.

Rochia de vară cu o bandă de vâscoză, bumbac sau lenjerie ușoară este originală și confortabilă în vremea caldă, astfel încât sundressul nautic este foarte popular și a devenit ferm stabilit. Elementul decorativ care decorează o sundress poate fi o rețea asemănătoare cu cea de pescuit.

Culori populare și tricotaje imprimate

Principalul element, luat ca bază, rămâne rochia clasică albastră și albă. Dintr-un costum de marinar a intrat în moda femeii și a întors gulerul albastru sau negru. Tradiția de rochii în stilul marin este o combinație de astfel de culori: alb, albastru, negru și roșu. Combinațiile dintre ele și tot felul de elemente dungate de pe rochii fac posibilă imaginația fără sfârșit.

Albă cu dungi verzi și roșii, galbene și gri - nu este o listă completă de soluții color non-standard în acest sezon. Toate variantele de combinații care sporesc asocierea cu costumul maritim și marin, cu nisip și creaturi marine vor face.

Sifonul, mătasea, satinul și vâscoza sunt ideale ca materiale pentru coaserea rochiilor ușoare care se flutură în vântul marii. Este imposibil să nu observați că modelele cu fixare strânsă sunt în principal cusute din tricotaje, pe care puteți vedea modele sub formă de cochilii, pești de mare și valuri.

Tricotaje este materialul principal pentru coaserea celor mai multe modele de rochii casual în stil nautic, precum și inserturi și obiecte decorative. Rochiile tricotate pentru un costum de afaceri în stil nautic sunt realizate din țesături simple cu dungi.

Ce să purtați

În acest sezon, rochii de mare cu denim sunt la modă. Prin urmare, o cămașă, o vestă, o jachetă sau o jachetă realizată din denim sau alt material care se potrivește cu tonul materialului este ideal pentru rochia marină. Aruncând un jumper de bumbac sau lână cu un model de mare și o ancoră brodată, veți arăta ca un adevărat călător de mare. Stilul obișnuit oferă femeilor la modă să combine o rochie dungată cu un rucsac, o pungă confortabilă mare, un capac și o eșarfă albastru închis în jurul gâtului.

Alegerea pantofilor și a accesoriilor

În funcție de stilul îmbrăcămintei dvs. marine, pantofii selectați variază de la bărci cu tocuri înalte, până la alunecări și adidași. Atât călcâiul, cât și călcâiul inferior sunt folosite de designeri pentru a crea un aspect marin, mai ales dacă este o rochie cu o fustă deasupra genunchilor și a mini-stilurilor. Ei poartă o rochie în stil marin, cu sandale și sandale, casete de balet și pantofi plat sunt potrivite. Este, de asemenea, interesant să se uite sundresses cu adidași din pânză.

Dintre accesorii, margele și coliere cu ancore, brățări neobișnuite sunt populare. Figura marinarilor evidențiază o centură aprinsă în roșu sau alb la talie sau butoane și accesorii decorative. Pe cap se poate lăuda o batistă sau un capac de un stil neobișnuit.

Rochii pentru nunta nautica

Imaginați-vă că nunta ta este pe o navă. Și prietenii loiali ai mării s-au adunat în jurul tău, îmbrăcați în costume marine. Atributele marine sunt plasate în jurul vostru - frânghii și ancore, modele de nave și plase. Nunta la modă într-un stil maritim este un eveniment uimitor de colorat și distractiv.

Rochia miresei este aleasă dintr-o paletă de tonuri alb și albastru deschis. Acesta poate fi lung la podea sau la midi, cu o fustă completă sau o siluetă dreaptă. Pe o rochie albă, diferite inserții din material albastru sau bej deschis sunt foarte strălucitoare. Decollete și umerii deschisi fac imaginea delicată și de neuitat. O broderie sau model într-un stil nautic stilizat este plasat de-a lungul tivului. Nymfa marii sau sirena, iubita prieteneasca a piratului - alegerea de rochii elegante pentru aceste imagini este destul de mare.

Rochia poate fi din mătase zburătoare sau sifon, sau din satin mai dens și damașă brodată cu paiete. Margelele perle, cochilii și margelele sunt incluse în buchetul de mireasă.

Imagine elegantă pentru fată

Pentru copii mici, costumul de marinar a fost mult timp o formă festivă de îmbrăcăminte.O fată în alb, cu o rochie albastră, cu o fustă plină, cu pantofi albi și un capac, arăta perfect ca un copil al mării. De asemenea, toate variantele de dungi albastru-alb, rochii roșii cu dungi zig-zag pe tiv, rochii de tricot cu amprente sub formă de pește sau coji vor funcționa, de asemenea. Copiii iubesc să joace zână zână sau sirene. O rochie turcoază ușoară cu paiete și model de mare va fi o poveste de dragoste pentru publicație.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze