Rochii în stil rusesc - creați o imagine luminată!

Rochii în stil rusesc - creați o imagine luminată!

Tendințele modei tind să se schimbe frecvent, dar costumele naționale clasice au fost întotdeauna în tendință. Asigurați-vă că acordați atenție rochiilor în stil rusesc - creați o imagine luminată!

Este îmbrăcămintea națională a Rusiei care atrage atenția multor designeri de modă celebri și designeri mondiali. Ei folosesc în mod corespunzător motivele naționale rusești în colecțiile lor: modele frumoase, broderii tematice și culori vesele.

Caracteristici și istoria stilului

Din timpuri străvechi, îmbrăcămintea națională a Rusiei era caracterizată de straturile multiple. Primul strat de rochie pentru femei este o cămașă de jos largă, cu o tăietură simplă. După aceasta, femeile purtau o fustă, și abia apoi - rochia în sine.

Printre principalele caracteristici ale stilistica populară rusă se numără:

 • numai toate hainele erau de origine naturala. Stilul rusesc este asociat cu țesături din bumbac și lenjerie de pat. Puțin mai târziu, au început să adauge o cantitate mică de sintetice la țesătură, ceea ce a făcut mai ușoară îngrijirea produselor;
 • stilul de decorare feminin din Rusia este proiectat în strictețe - articolele scurte sau articolele cu tăiere redusă sunt nepotrivite în ea. A fost considerat vulgar, iar strămoșii au onorat castitatea, feminitatea și modestia;
 • elemente originale, cum ar fi desene de flori, broderii de mână, mâneci - "felinare", utilizarea de ornamente, dantelă și broderie cu bile pentru a decora îmbrăcămintea;
 • culoarea rochiilor naționale a fost cât mai aproape de culorile naturale.

Rochie moderna - ceea ce este

De-a lungul timpului, când moda a avansat mult, rochiile naționale cu adevărat rusești și-au pierdut popularitatea și au rămas doar ca un fapt istoric. Dar totul nou este un vechi mult uitat. Tendințele moderne ale modei își îndreaptă atenția către costumele naționale antice, extragând cu pricepere din ele toate cele mai pozitive și frumoase.

În acest moment, rochii moderne rusești sunt departe de "strămoșii" lor, însă trăsăturile comune pot fi urmărite:

 • Ca și în trecut, numai materialele naturale sunt utilizate pentru coaserea unor astfel de rochii. Este permisă utilizarea țesăturilor mixte pentru a simplifica îngrijirea unei rochii. Dar procentul de sintetice ar trebui să fie foarte mic;
 • Stilurile rochiei rusești nu s-au schimbat prea mult - sunt încă rezervate. Nu sunt binevenite tăieturile de pe sundrări sau scindarea proeminentă. Experimentele din partea designerilor au cedat doar lungimii rochiei;
 • Hainele rusești ar trebui să fie expresive. Sunt utilizate pe scară largă broderiile, modelele tipărite, șireturile etc. Versiunile festive ale rochiilor sunt chiar mai strălucitoare și mai bogate în decorarea lor - firele de aur și argint sunt adesea folosite pentru ei;
 • Rochii moderne în stil rusesc și-au păstrat gama de culori - nuanțele naturale sunt relevante pentru ele. Stofele de această culoare sunt în armonie perfectă cu finisajul luminos al produsului.

Pentru a se potrivi

Este imposibil să interzic pe cineva să poarte rochia tradițională rusă. În plus, acest costum va decora orice femeie, de orice naționalitate. Echipamentul rusesc poate ascunde în mod favorabil unele defecte, astfel încât și femeile cu forme curbate sunt încurajate să încerce o astfel de îmbrăcăminte.

moda

Stilul rusesc este o reținere diferită și modestie. Asta a rămas din trecut în modelele moderne ale acestei rochii naționale. O tinuta in stil rusesc poate fi selectata cu usurinta in functie de sezon.Modelele de iarna de rochii sunt cusute din tesatura naturala mai densa, stilurile de vara sunt realizate din subtiri, si sunt, de asemenea, diverse si au o mare varietate.

Marysia

Rochia "Marysia" se caracterizează prin faptul că este realizată exclusiv din capse. Aceasta este o țesătură "respirabilă", deci acest stil de îmbrăcăminte este foarte popular, în special în timpul sezonului fierbinte.

O varietate largă de stiluri vă permite să alegeți tinuta la alegere. Decorul luminos al rochiei, variația lungimii nu lasă opțiunile pentru iubitorii de costume spectaculoase, de îndată ce să dobândească această frumusețe.

nuntă

În acest moment, este considerat foarte creativ și la modă să se căsătorească într-o rochie creată pentru motive naționale rusești. Într-o anumită măsură, acest lucru nu mai este un omagiu modelor, ci o recunoaștere a rădăcinilor, strămoșilor și respectului față de tradiții. Ideea rochiei naționale rusești este castitatea și modestia. Rochii de mireasa moderne au mentinut aceeasi directie.

Rochia de mireasa din Rusia este foarte feminina, intriganta, deschizand doar o mica parte din corpul feminin. Rochii de nunta sunt lungi si destul de inchise. O atenție deosebită este acordată finisajului. Ea este extrem de bogată și din nou a început să aibă un caracter semantic. Rochii sunt decorate cu margele, pietre prețioase, mătase.

Rochie de seara

Cămașa roșie din Rusia într-un mod modern arată foarte simplă datorită tăierii necomplicate. Totuși, decorarea sofisticată și rafinată a acestei rochii arată foarte impresionantă și elegantă.

O parte integrantă a acestei rochii este centura. În culoare, trebuie să fie în armonie cu culoarea principală a rochiei. Lungimea cămășii în modă modernă variază de la mini la maxi.

Culori reale

Culoarea rochiei în stilul național nu poate fi strălucitoare și provocatoare. Țesătura utilizată pentru aceste produse are o origine naturală și este complet nedorită să se contamineze cu coloranți. Pastele, tonuri delicate, care sunt folosite în motive populare rusești, sunt perfect combinate cu produse de finisare destul de luminoase. Pentru că folosește culori bogate: verde strălucitor, albastru, roșu, auriu.

țesături

Echipamentele rusești nu tolerează sintetice. Singura ei parte a permis o mică parte pentru a facilita îngrijirea unui lucru. Cele mai obișnuite materiale pentru rochii de cusut sunt in, bumbac și capse.

in

In rochii de vară sunt cunoscute și populare. Chiar și în vremea cea mai caldă, sunt confortabile și gratuite. Nu e de mirare că strămoșii noștri au folosit acest material pentru rochii rusești. Inul este plăcut organismului, nu este electrificat, rezistent la uzură și hipoalergenic. Toate aceste caracteristici indică produse de înaltă calitate realizate din acesta.

Poți purta o rochie rusă din țesătură de in, nu numai pentru o plimbare, dar și pentru o vacanță, un birou etc.

De la discontinue

Spre deosebire de bumbac sau lenjerie, țesătură-amestec, conține bumbac, poliester sau fire de viscoză. În ciuda acestui fapt, este respirabil și foarte subțire. Rochia, cusută din capse, nu este încrețită și foarte plăcută corpului la atingere. Îngrijirea de bază este foarte simplă și nu necesită mult efort.

lungime

Această rochie rusă trebuie să fie lungă. Creioanele acestor rochii sunt diferite: cămașă, cu talie înaltă, cu o siluetă în formă de litera A etc. Este în acest costum faptul că vă puteți împleti ușor toate defectele vizibile. Rochii lungi în stil rusesc au atras atenția întotdeauna cu individualitatea și decorarea lor luminată. Fără a observa să rămâi într-un astfel de produs, nu vei funcționa.

Rochii moderne pot avea o lungime scurta. Acest lucru nu strică deloc produsul și după ce ați selectat restul dulapului potrivit pentru el, veți arăta grozav. Se recomandă purtarea unei rochii scurte în combinație cu colanți strâmți. Acest lucru nu va crea impresia de deschidere excesivă și sexualitate și va păstra încărcătura semantică a îmbrăcămintei femeilor ruse - modestie.

Ce să purtați

Putem identifica mai multe sfaturi de la designeri și designeri cu privire la întrebarea "Ce înseamnă să îmbrăcați această rochie?".

 1. Cu rochii similare arata accesorii deosebite de mari dimensiuni.
 2. Ambreiajul sau blana nu va strica imaginea de ansamblu.
 3. Rochia rosie poate fi variegata luminos - vesta.
 4. Un șal poate fi o parte integrantă a imaginii generale.

Cum se creează o imagine completă

Având în mod corect un stil de rochie, se recomandă conectarea armonioasă a tuturor accesoriilor disponibile. De asemenea, trebuie să vă gândiți la păr, machiaj și să alegeți pantofii potriviți.

accesorii

Numărul de accesorii din stilul popular rus este aproape de minimalism. Puteți adăuga o imagine cu margele antice sau o brățară deosebită.

Dacă este atașată o geantă de mână la îmbrăcămintea dvs., atunci este de dorit ca aceasta să fie făcută din material natural - pânză, paie. Poate fi descrisă ornamentele discret și inconspicuoase.

coafura

Stilul național rusesc nu necesită pretenție. Parul lung poate fi împletit într-o panglică, țesând panglici multicolore în ea, iar părul scurt poate fi pur și simplu decorat cu o coroană florală sau flori individuale.

pantofi

Rochii ușoare și aerisite necesită prezența pantofilor de balet sau a sandalelor. În sezonul rece, imaginea poate fi completată cu cizme modeste sau cizme de gleznă, împodobite cu blană.

Asigurați-vă

Naturalitatea este principiul principal al frumuseții rusești. Prin urmare, tocmai acest lucru ar trebui să fie lucrat: nu este luminos să porniți cu whisky blusher, ruj pentru a utiliza culoarea naturală. O atenție deosebită este acordată sprancenelor - acestea trebuie să fie bine îngrijite și groase. Genele le dau volum folosind rimelul negru.

Imagini elegante

Imaginea frumuseții rusești nu trebuie să fie ajustată. Nerăbdare, modestie, simplitate - acestea sunt ideile principale purtate de îmbrăcămintea națională a Rusiei.

Este necesar să onorăm amintirea strămoșilor, să nu uităm de tradițiile naționale. Acest lucru este valabil și pentru hainele naționale - nu trebuie să ignorăm ideea de bază care a fost încorporată din timpuri imemoriale.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze