Costume de moda 2019

Costume de moda 2019

Mai recent, costumele clasice au fost considerate exclusiv articole de îmbrăcăminte de lucru și purtate numai la ocazii speciale.

Astăzi, când în industria modei există un amestec clar de stiluri, costumele nu mai sunt atât de neechivoc. Acestea sunt completate nu numai de imagini de afaceri și solemne, ci și elementele principale ale stilului imaginii vieții cotidiene.

Nu e de mirare că designerii de modă încearcă în mod activ să diversifice gama modernă de costume, completând-o cu combinații extraordinare. Ce stiluri de costume îi plac designerii în societate în acest sezon și care este avantajul clar al acestor echipamente?

Caracteristici și beneficii

Principalul avantaj al modelelor moderne de costume clasice este că acestea combină mai multe caracteristici importante dintr-o dată. Deci, indiferent de stil și tăiat, ei mereu practice, deoarece această caracteristică este predeterminată de clasici. Un astfel de costum dă oricărei imagini eleganță și sofisticare, iar aceste trăsături au fost evaluate de om în orice moment. În plus, Această echipă se potrivește absolut tuturor, principalul lucru este să alegeți stilul și dimensiunea potrivită.

Da și Gama de costume este acum atât de diversă.că puteți alege stiluri care nu numai că vor evidenția demnitatea figurii, ci vor respecta pe deplin ultimele tendințe de modă. Varietate de culori va încânta conservatorii monotoni și personalități extraordinare - strălucirea și abundența amprentelor.

De asemenea, alegeți Puteți absolut orice combinație, variind de la pantaloni cu jachete, care se termină cu tops cu o fustă. Având în vedere cele de mai sus, nu este deloc ciudat faptul că în ultima vreme costumele clasice au început să fie extrem de populare. Ce modele de experți în costume recomandă să acorde o atenție deosebită acestui sezon?

Tendințe de modă

Foarte popular în acest sezon sunt modelele de costume clasice în stil sportiv.. Ele se disting printre alte inserții mici de pe manșoane, care diferă în textură și contrast cu fundalul general al produsului.

Astfel de modele pot fi găsite în colecțiile lui Marco de Vincenzo și DKNY. Dar celebrul designer Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana și Roland Mouret au decis să dilueze gravitatea costumelor lor cu elemente decorative elegante sub formă de fermoare.

Pentru croitorie, designerii au decis să folosească o varietate de materiale, de la tricotaje și țesături de costume, care se încheie cu catifea, blugi, guipure și piele. Cele mai populare nuanțe în schema clasică de culori sunt negru, albastru, alb și maro, iar în luminoase și extraordinare - roșu, galben, roz, portocaliu și verde. Ce caracteristici sunt costume diferite proiectate pentru imagini diferite?

afaceri

uzual astfel de modele constau din pantaloni drepți, cu o săgeată sau fără și un sacoua. În loc de pantaloni, setul poate fi completat cu o fustă clasică de lungime medie. Elementele decorative pe astfel de modele de costume sunt fie complet absente, fie sunt prezente la minimum în formă de broșe, butoane și tăieturi puțin adânci. Schema de culori este de obicei neutră, pastelată sau clasică întunecată.

Pentru fete și femei

Pentru designerii feminini de imagine de zi cu zi se dezvoltă modele originale de costume. În acest sezon, cele mai populare combinații sunt combinații multi-texturate, constând din mai multe tipuri de țesături - blănuri și piele, blugi și textile, catifea și guipure, bumbac și tweed.Elementele costumului se disting prin originalitate, nu numai în textura, ci și în tăiere. Cele mai populare sunt acum modele de costume cu fuste asimetrice și jachete scurte, precum și pantaloni tăiați și jachete lungi.

Pentru adolescenți

Chiar și modele clasice de teen costum. diferite tăiate moderne. Acestea pot fi montate și strânse, deoarece de cele mai multe ori cifra unui adolescent vă permite să purtați doar astfel de modele, iar modelele sunt completate mai des de modelele adulte. Lanțurile și inserțiile de piele de pe coate și mâneci pot servi ca decor. Schema de culori este de obicei luminos, deși nu sunt excluse nuanțele clasice.

Cum sa alegi

Atunci când alegi un costum, experții de modă sfătuiesc, mai presus de toate, se concentreze pe caracteristicile de forma si aspectul lor:

1. Fetele înalte este mai bine să împărțiți vizual silueta pe jumătate folosind o jachetă alungită și pantaloni sau fustă la mijlocul genunchiului.

2. Fetele de stat puțin este mai bine să alegeți costume cu jachete scurtate și fuste de genunchi sau pantaloni bine montați.

3. Doamnelor cu șolduri mari este mai bine să alegeți costume cu o jachetă la mijlocul coapsei și o fustă sau pantaloni drepți.

4. Fetelor cu un bust magnific Modele de costume cu o jacheta - Bascicul poate fi potrivit.

O atenție deosebită trebuie acordată lățimii și lungimii manșonului.. Dacă nu vă puteți lăuda mâinile strânse, alegeți modele de jachete cu mâneci lungi și drepte, dar evitați mânecile mai scurte. Amintiți-vă că un guler miniatural face întotdeauna figura mai exactă.

Dacă alegeți un model cald de costum cu căptușeală, vă rugăm să rețineți că acesta trebuie să se potrivească liber produsului principal. În caz contrar, riscați să rupeți rapid căptușeala.

Ce să purtați

Și aici combina designerii de costume clasice cu alte echipamente clasice. Într-un stil de afaceri ar fi o bluză sau o cămașă elegantă, în armonie în culoare cu un set. În calitate de pantofi sunt pantofii clasici ideali - bărci.

În imaginea de zi cu zi, la toate nu este necesar să purtați un set complet de costum. Jacheta poate fi combinată cu blugi și tricouri, și pantaloni sau fuste - cu broșe și pulovere. Alegerea pantofilor depinde de stilul general al imaginii.

Imagini elegante

Armonia în orice imagine întotdeauna ajută la realizarea de accesorii. Pentru o imagine solemnă este mai bine să alegeți cea mai elegantă și mai elegantă sacă - ambreiaj. Genți de mână tradiționale "se potrivesc stilului casual și de afaceri. Bijuterii este mai bine pentru a ridica până la costum clasic nu este prea captivant. Ele ar trebui să devină doar un plus de profit pentru imagine, și nu să-l "scor" în întregime.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze