Costum la grădiniță

Costum la grădiniță

Copiii de la o vârstă fragedă au artă, pentru că fiecare rol pe care îl trăiesc împreună cu personajele devin unul cu caracterul lor. Poate de aceea grădinițele sunt fericite să prezinte noi sarcini și să aranjeze matinee și carnavaluri, să-și dezvolte copiii și să-și urmărească zborul de fantezie.

Caracteristici și scop

Deci, ar trebui să începeți pregătirea unui costum pentru un copil în grădiniță în avans, deoarece fiecare copil vrea să se simtă unic și diferit de alții.

Merită să ne amintim că rolul de rol este o activitate foarte utilă pentru un copil. Copilul într-un astfel de joc nu numai că își dezvoltă imaginația, dar, de asemenea, învață să comunice, să se afle în societate și, dacă jocul este bine pregătit, el învață să numere și să scrie. Desigur, este mult mai distractiv să jucați în costume interesante, deoarece acestea sunt la fel ca la adulți sau în caractere de la desene animate preferate.

Un costum pentru un copil poate fi alcătuit exclusiv din haine și poate include anumite articole, de exemplu, valiza medicului.

specie

Toți copiii adoră jocuri în care se reîncarcă în adulți sau devin locuitori ai lumii animalelor. Din nefericire, părinții nu acordă suficientă atenție acestor jocuri, iar copiii se joacă numai în grădiniță, în costume cumpărate cu această ocazie. Psihologii și specialiștii recomandă cu insistență rememorarea beneficiilor acestor activități și achiziționarea mai multor costume diferite pentru copilul dumneavoastră, în care se poate dezvolta mereu și peste tot.

Rolul și rolul de complot

Jocurile de jocuri de rol au inventat un set imens. Acest lucru poate fi atribuit, și scene despre magazin, bibliotecă, coafor, școală, informații militare, poliție etc.

Desigur, costumul pentru fiecare personaj din scenă ar trebui să fie special și foarte ușor de înțeles. Deci, un costum școlar pentru un copil ar trebui să fie similar cu o adevărată uniformă școlară, dar în același timp să fie notabil pentru distracție. Deci, pantalonii clasici se potrivesc cu jupoane drăguțe. Nu uitați de grundul școlar, care este un atribut absolut al imaginii școlare.

Copiii în vârstă joacă activ ofițeri de informații militare. Pentru a crea o astfel de imagine, veți avea nevoie de un capac, de îmbrăcăminte de camuflaj și de arme.

Costumele obișnuite, care nu poartă nici un complot, includ costumele animalelor drăguțe. Bunnies, chanterelles, veverițe, urși și lupi pot fi un atribut armonios al oricărui matineu.

bărbier

Frizerie este locul unde fiecare copil a trebuit să meargă. Tunsul propriu sau rolul observatorului fascinează copilul și provoacă admirație, deoarece atât de multe obiecte interesante se află în mâinile capabile ale unui profesionist.

Costumul coafurii include o căpită pentru coafor și o căptușeală, adică țesătura pentru client care urmează să fie tăiată. Materialul pentru costum este poliesterul sau orice alt material neted. Numeroase buzunare pe cap vor oferi un copil cu comoditate, acolo poți să duci foarfecele, pieptenele și oglinda, pentru că maestrul real este mereu la îndemână.

Un detaliu interesant în unele modele de costum a fost un loc pentru o insignă. Costumul personal al profesioniștilor - nu este ceea ce visează tânărul comandant?

Costumul vara, primavara, toamna si iarna

Gradinita incearca sa-si dezvolte un copil cuprinzator. Anotimpuri - un subiect frecvent pentru matinisti.

Selectând un costum de vară, acordați atenție materialelor ușoare, de exemplu, șifonului.O cusătură liberă și o coroană de flori va fi o alegere bună. Nuantele de îmbrăcăminte, desigur, trebuie să se potrivească culorilor de vară. Deci, opțiunea corectă ar fi verde, roșu și o cantitate mică de galben.

Dar într-un costum de toamnă, culoarea galbenă este folosită la maxim. Saltelele și rochiile, brodate cu frunze portocalii și roșii, arăta mai ales armonioase și exacte, cu o cunună voluminică de frunze cu fructe de padure rowan.

Costumul de iarna este unul dintre cele mai recunoscute. Albă și albastră sunt combinate perfect în haine și rochii cu ornamente de blană. Nu uitați de modelul înghețat, care și-a acoperit strălucirea cu o rochie și un capac.

Primăvara, dimpotrivă, este deseori confundată cu vara. Și lucrul este în verde, prezent în ambele. Opțiunea corectă ar fi o lumină ușoară a țesăturii cerești, acoperită cu un model floral discret. Întreaga imagine ar trebui să creeze impresia primelor flori pe fundalul iernii de ieșire.

De profesii

Un copil din grădiniță ar trebui să cunoască informațiile minime despre profesii, probabil, atunci întrebarea cu care lucrează părinții nu va cauza o stupoare. În plus, înțelegerea sensului profesiilor devine pentru copil o bază pentru respectarea diferitelor locuri de muncă.

De exemplu, cea mai faimoasă profesie pentru copil este poziția vânzătorului. Costumul pentru această poziție include o șorț și un capac de câmp din material neted și nețesut. Aveți grijă și atributele necesare ale profesiei. Calculator, scoruri și scale - acesta este ceea ce un tânăr specialist nu poate face fără.

Într-un mod interesant vor fi stewardesa și stewartul costumelor. O vesta albastra sau rosie si un capac vor fi o reprezentare exacta a aspectului lor.

Băieții vor dori costumul de polițist. Cap și baghetă - simplu și recunoscut de toți.

răceli

Ei oferă să încerce ei înșiși în grădiniță și în imagini nu prea plăcute. Răceala comună este un rol interesant care cauzează o durere de cap în părinți. Ce să îmbracă un copil? Trebuie spus că există mai multe opțiuni.

Deci, un sinonim, luat ca bază, poate deveni o kikimora. Costumul ei include haine colorate în formă de verde și mlaștină și păr dezordonat.

Un alt mod mai ușor de înțeles pentru copii va fi frigul comun, îmbrăcat în pijamale cu un termometru mare sub axilă și cu o eșarfă înnodată în jurul gâtului. Coafura perfectă aici va fi, de asemenea, superfluă, dar un capac de somn de casă se potrivește perfect.

teatru

Un alt mod de a dezvolta o imaginație la un copil și de a crea concepte de bine și rău este de a spune un basm. Dar nu doar să-i spunem, și să-i oferim să devină principalul său personaj.

Renumitele basme rusești despre Kolobok, Masha și urșii, puiul Ryaba fac adesea baza producțiilor. Poveștile nu sunt suficiente fără Hood Riding, Puss in Boots și Queen de zăpadă.

Merită să spunem că elementul principal aici este o coafură. Un capac volumetric galben, cu o față veselă, va afișa o imagine a unui bun, o pălărie cu cioc și ochii într-o vopsea colorată se referă la un pui și așa mai departe. Va lua doar haine pentru a se potrivi.

Eroii din producțiile copiilor sunt din ce în ce mai bine animale. Este ușor să-ți cumperi costumele la magazin, dar este încă cel mai frumos lucru când o imagine este creată de tine însuți sub îndrumarea unui copil iubit.

Bucătari

Gatiti - o imagine populara a plotului. Copilul este bine familiarizat cu această profesie, deoarece în fiecare zi în grădiniță vede un bucătar bun, angajat în gătit delicios terci și jeleu.

Compoziția costumului include o jachetă de gătit, un capac, un mănuși de bucătărie, o linguriță și o tobă. Nu uitați de insigna acestui bucătar-șef.

indian

Orizontul copilului se extinde constant. Și acum vine momentul când este timpul să învățăm despre popoarele lumii. Costumul indian va da copilului o reîncarnare luminată.

Deci, costumul indian în versiunea pentru băiat și fata ar trebui să includă o cămașă până la genunchi, completată de o franjuri. Pantaloni se adaugă costumului băiatului și un bandaj peste șolduri pentru costumul fetei.

Fard de pene de două culori diferite, de exemplu, albastru sau roșu, va fi o potrivire exactă în imagine.

Din deșeuri

Și copilul ar trebui să fie conștient de ce este ecologia și cât de importantă este să o păstrați. Costumele pentru matinee din materialul rezidual pot servi ca o lecție clară și interesantă pentru copil.

Costumele cele mai populare din această categorie sunt modele din pungi de plastic. Capetele lui Koshchey Immortal sunt alcătuite din saci mari de gunoi, și de ghirlande mici, volane și flori pe rochii de fashionistas sunt create.

O opțiune interesantă și neobișnuită ar fi rochii de la jumătăți de cupe de unică folosință. Impuneți-le pe rochia volumetrică.

Cel mai accesibil costum este un model de împachetatori de bomboane. Coroanele magnifice pe păr și margele sunt create prin plierea simplă a ambalajelor de bomboane cu un acordeon și apoi prin înfășurarea lor pe un fir.

Vechile ziare reprezintă o altă modalitate rapidă de a crea un model pentru un matineu. Un capsator, o bandă scotch și un număr mare de ziare sunt tot ce este necesar pentru un costum junk.

Costum de concurență în grădiniță - idei

În grădinițe sunt organizate în mod regulat concursuri de cele mai bune costume, iar imaginația părinților nu este limitată. Cu toate acestea, unele mame și tați, prin contrast, ghicitul. Oferim câteva idei originale.

O opțiune veselă ar fi un costum Chung-Chang. Acest rezident al țărilor calde va fi un punct culminant al petrecerii de Crăciun. Pentru un costum, este suficientă o fustă scurtă pentru fustă și un vârf negru fixat cu colanți negri. Pentru față și mâini potrivite de machiaj pentru copii sau ciorapi de nylon. Cu toate acestea, în căutarea unui mod precis, amintiți-vă de confortul copilului dumneavoastră.

Când te gândești la o idee, întreabă-ți copilul pentru sfaturi. Poate că vrea să fie în rolul unui personaj de desene animate. Cel mai simplu și mai iubit va fi personajul Masha. O batistă roșie, o rochie rusă și un fel de copil mulțumit vor aduce victorie.

Matinee pentru Anul Nou este imposibil fără un pom elegant de Crăciun. De ce să nu fiți fiica voastră în acest rol? Kokoshnik sub formă de brad de Crăciun și o rochie lungă de satin, bogat decorată cu margele, bile de Crăciun și ghirlande vor aduce bucurie femeii tinere la modă.

O altă idee a costumului va fi locuitorii pădurii. Nu, nu vorbim de costume populare. Amintiți-vă pe cei ale căror costume sunt rare la matinee. De exemplu, un arici spinocel cu un coș de mere și ciuperci va arăta foarte original. Spinele pot fi făcute independent de hârtie folosind papier-mâché și acoperite cu vopsea neagră.

Când creați sau cumpărați un costum, nu vă fie frică să fiți amuzant și amuzant, deoarece imaginile creative rămân în memorie și îl fac pe copilul stea a oricărui matineu.

Costume originale pentru matină

Spectacolul drăguț de toamnă va crea o rochie portocalie decorată cu flori uscate. Aripile frunzelor vor recrea aspectul unei nimfe din pădurea de toamnă.

Un costum de iarna realizat dintr-o rochie cu tuns de blana, completata de un model sub forma de fulgi de zapada si o palarie de blana, va decora orice petrecere de Craciun.

Pisică curajoasă și agilă în cizme - o imagine pentru un băiat. Pălăria roșie și cizmele în ton sunt atributele necesare ale costumului.

Un costum de pomul de Craciun, realizat dintr-o rochie cu maneci si o rochie cu un voal verde, va imbina aspectul Anului Nou.

Desene animate moderne sunt, de asemenea, pline de caractere colorate. Un amuzant și amabil coleg Shrek va veni la viață într-un costum verde cu coarne.

Un costum pisicut alb, moale si pufos, compus dintr-o fusta in forma de bot si o fusta de pluș, va decora matineea in orice subiect.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze