Blănuri de blană de la compania "Alef"

Blănuri de blană de la firma Alef

Caracteristicile și avantajele produselor companiei

Merită menționat mai întâi procesul de producție al companiei "Alef", care este un avantaj. Ei cumpără materii prime pentru fabrica la cele mai bune licitații de vârf, atât în ​​SUA, cât și în Australia și Norvegia și în alte țări. Este după asta designerii dezvoltă modele unice, care, de fapt, reprezintă o caracteristică și un avantaj, deoarece sunt create modele unice. Apoi, pe aceste modele, hainele și hainele de blană sunt cusute.

În plus față de croitorie, pentru ca blănurile de companie să servească mai mult folosesc cele mai recente evoluții și know-how. Și după ce acest produs merge la magazine. Compania cusută haine atît pentru bărbați, cît și pentru femei, și aceasta este și specificul lor. Compania urmărește mereu tendințele modei și își mărește constant gama., încercând să vă mulțumim chiar și pe cei mai exigenți clienți.

Compania însăși a primit de mai multe ori titlul de "cea mai bună companie a anului" și are multe mărci de calitate, confirmate de timp.

Răsfoiți modele populare

Cea mai populară direcție a fabricii este coaserea blănurilor de la Mouton. Toate acestea afectează faptul că un astfel de lucru este purtat timp de aproximativ 8 ani și acesta este unul dintre perioadele lungi de îmbrăcăminte pentru blănuri. În plus, nu este o poziție de preț ridicată și stiluri unice, care sunt concepute special pentru fabrica.

Printre altele, o tendință populară este și blănurile din astragan. Acest strat arată foarte frumos și elegant. Această blană este complet nouă, iar pentru producția sa aveți nevoie de echipament special, pe care o are fabrica. Distincția dintre astragană și alte blănuri este că arată vizibil lumină. Caracteristică - blană tăiată scurt, care oferă acest aspect. Din cauza lui, produsul pare să curgă.

Astragan are mai multe avantaje:

  • Comoditate. Din cauza structurii moi, se potrivește frumos cu cifra și accentuează curbele și ascunde defectele.
  • Greutate redusă. Astfel de haine nu sunt grele, spre deosebire de hainele din piele de oaie, confecționate din piele naturală și blană. De aceea, acesta este un mare avantaj.
  • Functionalitate. O astfel de blană, deoarece are un pui de somn scurt, nu va cădea. Arată elegant și nobil, pe lângă calitatea bună, are economie de căldură și practică. Nu este capricios de îngrijit.
  • Micul cost. Aceste haine pot permite chiar și celor care nu au un buget mare, dar vreau să mă îmbrac foarte frumos.

Fetele și femeile se potrivesc cu stratul de astragan. În astfel de haine nu numai cald în frig, dar, de asemenea, foarte confortabil. Pentru femei sunt mai potrivite ca paltoane și haine. O reducere clasică vă va accentua și nu va adăuga mult la vârsta dvs., ci mai degrabă vă permite să o reduceți vizual. Hooded modelele vor fi întotdeauna populare.deoarece permit proprietarilor lor să uite de purtarea pălăriilor, care adesea zdrobesc stilul. Hota, dimpotrivă, permite nu numai să nu strică stilul, ci și încălzește și protejează de vânt. Este un lucru indispensabil în vreme rece și vânt. Căldură și confort - sarcina principală a hotei.

opinii

Privind prin recenziile proprietarilor fericiți de blănuri AlefMerită menționat faptul că nu există întotdeauna recenzii pozitive. Vorbind despre pozitive, este important de remarcat faptul că majoritatea clienților notează o gamă imensă de blănuri de blană, ceea ce vă permite să alegeți blănurile potrivite pentru dumneavoastră. Blănuri calde și ușoare și se arată bine în perioada înghețului.

Blana este foarte moale și groasă, cu un substrat bun.Arată foarte frumos. Este, de asemenea, un avantaj faptul că este posibil să alegeți fermoarele de la fermoare la butoane. Blănurile de blană au o glugă frumoasă și mare. Marginile tivului și ale mânecilor sunt împodobite cu piele, ceea ce este practic. Corpul respiră de asemenea într-o blană și nu este fierbinte în transportul public.În plus, ei observă că în timpul șosetelor blana nu se înmoaie.

În general, minusurile nu sunt văzute, cu excepția elementelor de fixare, care pot fi la o distanță suficient de mare unul de celălalt.

Tot în unele modele ale companiei Alef există mari părți pozitive. Mâneci detașabile, de exemplu, care vă permit să faceți mâneci ¾ și purtați mănuși de piele șic, așa cum este la modă acum. Capota este așezată minunat, nu mică și nu mare, capul este confortabil și cald, ușor aruncat și împins, există cârlige pe capotă.

Imagini elegante

  • Foarte popular recent, Cape nu a trecut de industria de blănuri. Deci, compania Aleph a creat un capac minunat pentru blană. Pentru a crea o imagine frumoasă, purtați o broască țestoasă și, mai întâi de toate, purtați mănuși din piele lungi sau mănuși de piele de piele pe mâini, fără nici un ornament. Blugi blugi buni cu nuanțe diferite, principalul lucru că nu erau culori deschise și cizme înalte. Cel mai bine, creând o imagine elegantă cu un capac de blană, acordați atenție cizmelor înalte sau cizme-cizme. Ei îți vor completa imaginea și vor da feminitate și har. O geantă din piele de piele sau din piele, cu un pompon de blană întunecată și întunecată, este o finisare perfectă. Punga trebuie să aibă o dimensiune medie. Evitați modelele lăcuite.

  • Pantalonii de nurcă transversală pot crea, de asemenea, un aspect elegant. Ele par foarte interesante și nu au nevoie de accesorii și accente suplimentare. Sub o astfel de blană de blană, o rochie de lungă durată, o rochie de lungime la genunchi, cu o fustă de creion și cizme de piele mari, cu o platformă și o platformă, vor arăta frumoase. Această imagine nu va fi numai de afaceri, ci și de feminin. Va fi posibil să mergeți la un eveniment de seară sau să mergeți la birou.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze