Blana albă de blană este din nou la modă!

Blana albă de blană este din nou la modă!

Fururile naturale ale unei femei arată spectaculos și luxos. Blana albă de blană este din nou la modă, astfel încât majoritatea designerilor de modă și stilistii vă sfătuiește să vă refaceți dulapul cu acest articol. O blană albă de blană revigorează imaginea și este completată cu multe articole de îmbrăcăminte. Aceasta este o îmbrăcăminte elegantă, la modă și valoroasă pentru sezonul de iarnă.

Caracteristici și beneficii

Blănuri de blană de blană naturală albă de orice stil arata elegant și plăcut din punct de vedere estetic. Ei merg la toate femeile fără excepție. Culoare albă - clasică și versatilă, dar nu practică. Produsele din alb-negru se murdăresc repede, iar mormanul devine galben. Blana albă de blană nu este o opțiune de zi cu zi.

Este bine să mergeți la un restaurant, teatru, petrecere, evenimente festive. Aceasta este opțiunea perfectă pentru o nuntă. Este ușor să combinați lucrurile cu o blană de blană albă: stilistii recomandă cizme albe și un jumper pentru o astfel de blană. Puteți crea o imagine alb-negru sau complet albă. Avantajul blănii albe este că se potrivește cu orice stil: clasic, casual, elegant.

Mulți designeri sfătuiesc să combine mai multe nuanțe de alb într-o singură imagine. Particularitatea unui strat de blană albă este că este dificil să se găsească o coafură potrivită, eșarfă, pantofi, sac, mănuși. Ele trebuie să se potrivească la umbră sau să fie într-o paletă de culori diferită.

Soiuri de blană

Blănurile de blană albă sunt cusute din blană artificială și naturală de vulpe arctică, nurcă, castor, iepure, blană astrahan, piei de oaie, chinchilla. Coaturile de blană acoperite de beaver sunt moi, pufoase și calde. Principalul lor avantaj este rezistența ridicată la uzură. Blana castorului nu se teme de umiditate, pe langa faptul ca pe vreme umeda devine mai voluminoasa. Efectuarea blănurilor de la beaverul tăiat este un proces laborios care necesită cunoștințe și abilități speciale.

Aceste blănuri sunt considerate exclusive, prin urmare costă mult. Blănurile de blană albă din blana astrahan sunt calde și elegante datorită blănurilor moi, netede și scurte. Ele sunt ușoare și subliniază figura femeii. Blană de chinchilla albă sunt fără greutate și tendință, iar blana este groasă și caldă. Pălării de nurcă albă - o versiune scumpă clasică a unui produs de blană. La atingere și în exterior, blana de nurca este catifelată și densă; nurca straturi va dura o lungă perioadă de timp.

Modele și stiluri populare

Cele mai multe modele de blănuri albe prezentate de designeri de modă în 2016 sunt blănuri de lungă durată în podea, bluze scurte, jachete, paltoane.

 • Cu o glugă. Blana de blana cu o gluga - un lucru practic pentru fiecare zi, care se incalzeste si arata elegant. A apăsat un astfel de strat de nasturi sau cârlige.
 • Poperechka. Stratul alb de blană de blană - transversal are un mod neobișnuit de a coase. În timpul creării unei blănuri, pieile sunt cusute orizontal unul cu altul. Produsele fabricate în această tehnologie, arată luxos și scump. Fetele tinere ar trebui să aleagă haine scurte de blană și femeile în vârstă să aibă o lungime midi.
 • Bat. Stilul liliecilor arată impresionant. Silueta unui produs de blană seamănă cu o căptușeală sau o haină. Modelul este universal, potrivit atât pentru seară, cât și pentru viața de zi cu zi. Blana de blană are o tăietură liberă, arsă, asimetrică, mâneca este largă, talia este accentuată de o centură. Adesea, aceste stiluri sunt cusute cu glugă sau coliere de stand-up.
 • Ars cu flacără deschisă. Acesta este un stil clasic de culoare albă de lungime medie, care este potrivit pentru femeile cu orice formă. Modelele înfricoșate ascund defecte vizuale, arată bogat și frumos.
 • La nuntă. Există multe stiluri de blănuri albe pentru o nuntă.Acestea sunt în principal straturi scurte, fără capot și catarame (dacă sunt folosite, apoi cârlige și butoane). Mânecile în modelele de nuntă sunt pline sau trei sferturi. Mantourile de blană de nuntă se disting printr-un somn scurt și eleganță.
 • Sleeve ¾. Blănuri de blană cu astfel de mâneci - o gamă de doamne elegante. Pentru a potrivi o blană de blană albă cu mâneci, este mai bine să alegeți mănuși lungi de o nuanță similară sau cele luminoase, de exemplu, burgundă sau roșie. Acest model este destinat ieșirilor de seară.
 • Pufoasa. Model popular de blană albă în rândul fetelor tinere. Blănuri albe din blană cu coapse lungi de trestie din blană naturală și artificială. Stilul este neobișnuit și memorabil, potrivit pentru orice imagine. Se potriveste bine cu blugi, cizme, fuste scurte si lungi, cizme, stilete.

lungime

Lungimea cea mai populară a unui produs de blană albă în acest sezon este podeaua și lungimea genunchilor. Scurte blănuri din blană naturală naturală, blănuri, veste de lungime medie nu dau naștere. Dacă blana este destinată uzurii de zi cu zi, este mai bine să alegeți o lungime medie. Aceasta este o versiune clasică și este combinată cu orice tip de îmbrăcăminte. Scurte și lungi blănuri sunt potrivite pentru excursii de seară, evenimente speciale, merge la cinema, restaurant, ziua de nastere.

Combinări de culori

Culoarea albă este clasică, de aceea este combinată cu multe nuanțe. La vârf de moda alb-negru, gri și alb combinații, precum și leopard.

 • Alb și negru - o combinație tradițională care arată minunată. Pentru a crea o astfel de varianta de blana, se foloseste nurca alb-negru sau blana de iepure.
 • Strat alb-gri. Monocromul este o tendință care nu necesită o reprezentare suplimentară. Învelișurile de blană alb-gri, realizate din blănuri naturale sau artificiale, arată luxos și neobișnuit.
 • Leopard alb. O imprimare îndrăzneață, dar în combinație cu culoarea albă pare a fi avantajoasă și sexy. O haină de blană albă de leopard merge bine cu accesorii luminoase, cum ar fi o pungă sau pantofi.

Există multe modele de blănuri albe, combinând diferite nuanțe, inclusiv cele luminoase. De exemplu, o blană de blană albă și roz este concepută pentru naturi romantice care nu se tem să atragă atenția asupra ei înșiși.

Cum sa alegi

Blănurile naturale albe nu reprezintă o plăcere ieftină, astfel că alegerea unei blănuri trebuie abordată în mod responsabil. Cumparând o blană de blană albă de zăpadă, amintiți-vă că necesită îngrijire profesională. Este usor de gasit un blana de blana de inalta calitate, pentru a face acest lucru, loviti gramada produsului cu mana in jos si in sus. Villi ar trebui să ia imediat poziția de plecare. Particularitatea blănurilor naturale este elasticitatea grămezii și aceeași lungime. Pe blana de blană nu ar trebui să fie chelie și nereguli.

Acordați atenție mirosului atunci când cumpărați: nu ar trebui să fie. Dacă un muscatel neplăcut emană din blană, un astfel de produs nu merită să cumpere. Bușonul alb ar trebui să fie durabil: bine, în cazul în care grămada este ținută strâns și nu se varsă. Verificați și interiorul produsului de blană: trebuie să fie cusut și să fie perfect. În cazul în care blana unei blănuri dă naștere, se vorbește despre vârsta lui înaintată.

Ce să purtați

Atunci când cumpărăm o blană albă din blană naturală, o femeie trebuie să fie încrezătoare că lucrurile vor fi combinate cu restul hainelor din dulap. Nu trebuie să purtați o blană albă cu pantaloni vechi sau o rochie ieftină acoperită cu pelete. Articolele clasice de înaltă calitate și accesoriile potrivite merg bine cu produsul pentru blană.

 • Pălărie albă. Stylistii recomanda pentru o blana de blana alba sa obtina o palarie de blana de aceeasi culoare. Principalul lucru în alegerea accesoriilor pentru produsul de blană albă de zăpadă - constanța de culoare.
 • Cu o batistă. O eșarfă de lână este perfectă pentru o haină albă. Ar trebui să fie o culoare contrastantă, dar combinată cu cizme și o geantă.
 • Cu o eșarfă. Eșarfă alege din lână. Poate să coincidă cu umbra cu o blană sau să fie saturată.
 • Cizme albe. Dacă stilul unui strat alb este scurt, cizmele înalte sunt ideale pentru ea. Este mai bine să optați pentru încălțăminte cu un călcâi larg stabil. Acest model va accentua frumusețea picioarelor.

Imagini elegante

Proprietarii fericiți ai blănii albe pot crea imagini fermecătoare și feminine care vor vorbi despre bogăție și despre un stil de stil.

 • Un strat de blană albă pe podea sau pe lungime medie trebuie purtat cu o centură din piele neagră autentică. Acest stil va potrivi un costum de pantaloni și cizme cu tocuri.
 • Pachet de lungime medie cu un caz de rochie neagră, chiloți strâmți, pantofi cu toc înalt și o pungă albă. Rochia poate fi inlocuita cu un top negru si o fusta alba din tesatura de inalta calitate.
 • Purtați o blană scurtă de blană albă cu un pui de somn lung, cu o rochie roșie, ciorapi negri și cizme grosiere. Elegant arată o imagine complet albă. Toate lucrurile ar trebui să fie similare în culoare.

Puteți crea un aspect casual cu o blană albă din blană naturală. Pantaloni din piele neagră, cizme sau cizme plate, o pungă neagră și un jumper alb. O haină de blană albă de lungime medie, o fustă plată, un jumper frumos, o pălărie cu șir larg și o pungă cu lanț.

opinii

Judecând după recenziile proprietarilor de haine albe, acestea sunt impracticabile. Mulți oameni notează că blana naturală a vulpei arctice va deveni galben cu timpul, prin urmare este mai bine să cumpărați blănuri artificiale de blană albă. Unele femei nu sunt de acord cu acest fapt. Potrivit acestora, blănurile albe din nurcă, dacă sunt fabricate de înaltă calitate, vor dura o lungă perioadă de timp și blana nu-și va schimba umbra.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze