Pantaloni de blana pentru fete din blana naturala

Pantaloni de blana pentru fete din blana naturala

Frecvența copiilor rece în timpul iernii, clima aspră a satului - un motiv serios de a cumpăra o haină fiicei sale. O astfel de îmbrăcăminte exterioară va scoate încărcătura de grijă de la umerii mamei. Sunteți de acord? Dar blana de blană a blănii este diferită. Mulți părinți au o serie de cerințe pentru produsele de blană. Ce fel de blană să alegeți pentru fiica ta, care sunt avantajele ei, să vorbim astăzi și acum.

Pentru a prezenta o imagine completă a produselor din blană, să începem cu următorul capitol.

Un pic de istorie

Astăzi, multe mame de fetițe s-au născut în Uniunea Sovietică. Probabil, unele femei zâmbesc acum, amintindu-și cum mamele le-au pus copiii în blănuri de blană falsă, tigeika. Într-o epocă de lipsă a bunurilor de consum, era imposibil să se obțină o blană de blană naturală. Ei au luat-o cu mare dificultate, a lungul liniilor lungi pentru o blana frumoasa de blana.

Din fericire, timpul nu se oprește. Un număr mare de saloane de blană sugerează că acest produs este în căutare, este în mare cerere în rândul modei mari și mici.

Caracteristici și beneficii

Principalul avantaj al cumpărării blănurilor naturale din blană naturală este - bună protecție împotriva înghețurilor, vânturilor, viscolurilor. Uneori nu este întotdeauna posibil să lăsați copilul acasă când temperatura aerului în afara ferestrei este de 20 de grade. Clasele în cluburi și secțiuni este foarte dificil de anulate dacă copilul cu antrenorul se pregătește pentru următoarea performanță, competiție.

Blana naturală este o decorație frumoasă a oricărui produs. Luminozitatea lui fascinează fiecare persoană. Piloții moi sunt plăcuți la atingere.

Acum riscăm să fugim în momente negative puternice din partea mamei: că mulți nu își pot permite astfel de produse. Să dăm câteva motive în favoarea achiziționării unei blănuri din blană naturală.

 • Clima din orașul tău poate fi foarte dură. Regiunile nordice ale țării noastre nu doresc întotdeauna populația în iarna ușoară. Fără o haină caldă nu se poate face.
 • Aerul proaspăt înghețat (în următoarele condiții: copilul are pălărie, eșarfă și mănuși) a avut întotdeauna un efect pozitiv asupra corpului uman. Trebuie să mergi cu fiica ta în orice vreme. Plimbarea reduce riscul de morbiditate la copii, crește imunitatea.
 • Toată lumea știe că îmbrăcămintea combinată pentru copii arată întotdeauna atractivă și frumoasă. Cumpărarea unui blăn de blană combinată va duce la reducerea semnificativă a costurilor. Prețurile pentru astfel de produse sunt întotdeauna mult mai mici.

Ultimul lucru pe care îl puteți adăuga la caracteristicile blănurilor: o blană lungă de blană nu va lăsa nici cea mai mică șansă ca vântul puternic să pătrundă în interior. Copilul va fi cald și confortabil în orice vreme.

Cum sa alegi

 1. Modul cel mai inconfundabil este montarea unei blănuri într-un magazin. Există întotdeauna o oportunitate de a le analiza din toate părțile, pentru a determina cu exactitate dimensiunea dorită a copiilor.
 2. Iti place sa comandi haine online? Vă sfătuim să alegeți acele magazine unde există descrieri detaliate ale produselor și toți parametrii liniei de dimensionare.
 3. Fur este următorul element de a acorda atenție. Pilele au un luciu fermecător, elasticitatea, puteți cumpăra în siguranță un blăn.

Blana de blană - un produs volumetric în execuția sa. Cât timp să aleg o haină pentru fiica mea. Acum vom înțelege.

 • Blănuri de blană la genunchi sau blana de oaie va potrivi fetițe de vârstă preșcolară și statură scurtă.
 • Vârsta preșcolară este perioada cea mai activă din viața oricărui copil. Snowballing, fabricarea de zăpadă - cu astfel de jocuri, mișcarea copilului nu trebuie să interfereze cu nimic. Scurte blănuri sunt o bună alternativă la produsele de blană lungi.
 • De la vârsta de aproximativ 10 ani, fetele încep să crească fiziologic activ. Fetele înalte se potrivesc cu orice model.

Modele populare

Designerii de îmbrăcăminte pentru copii nu sunt inferiori adulților, în fiecare an își prezintă noile modele de blănuri pentru copii, care țin cont de toate nuanțele vârstei.

Coaseți haine fermecătoare pentru copii. Poate, din această vârstă de fete, vom începe examinarea.

Pentru copil

Copiii sunt deosebit de sensibili la modificările temperaturii aerului. În primii trei ani de viață a copilului, mama nu poate să facă fără cărucior și sanie, ceea ce înseamnă că copilul va sta pe stradă. Blana de blană va da căldură, confort în orice vreme de vreme rea.

Având în vedere vârsta fragedă a fetelor, designerii oferă să cumpere blănuri de blănuri diferite. Capota este adesea decorată cu urechi. Pentru încântarea mamei și a copilului însuși.

Pentru fete

4-6 ani

O plimbare cu mama și tata în loc de joacă este plină de tot felul de jocuri în aer liber. Un strat de blană va contribui la creșterea timpului de mers pe jos în aerul proaspăt. Stiluri loose, culori drăguțe vor face frumusețea mică să arate mai ales frumoasă. Silueta trapezului este mai relevantă decât oricând.

7-8 ani

Stilul liber, gratuit, este folosit pe scară largă atunci când coaseți blănuri. Trimiterea fetelor la școală sau alte instituții de învățământ, mamele vor fi calme pentru copiii lor. Hood completează multe produse de blană. Traditional hood finish - pompon pe o dantelă lungă. Cortina din interiorul produsului este un alt truc de designer de la debutul rece.

Pentru un adolescent

Fetele cu vârsta între 10 și 12 ani încearcă să-și copieze hainele la adulți. Designerii le oferă blănuri care seamănă cu modele pentru femei. Aceasta poate fi o haină dreaptă sau un produs cu o ușoară aprindere. Cureaua vine adesea legată.

specie

Culoarea naturală a blănii atunci când se coase o blană este folosită foarte diferit. Să ne ocupăm de cele mai comune.

 • Blana Tsigoyika - a tăiat blană de oaie, pielea de capră îmbrăcată. Lana de oaie are o elasticitate și o elasticitate deosebită. Un blăn de blană asemănător poate să nu pară foarte atrăgător la prima vedere, dar este foarte util pentru sănătate.
 • Proprietățile de vindecare au produse din lână, piele de oaie. Pielea de oaie este destul de caldă, are propria sa frumusețe unică.
 • Rex blană de iepure în ultimii zece ani și-a câștigat popularitatea. Blana de blană Rex are o perioadă proprie de utilizare, spre deosebire de blănurile obișnuite ale iepurelui.

Pălăria blană de iepure Rex este susceptibilă de colorare, astfel că blănurile de blană pentru copii au propriile lor culori. Dezavantajele straturilor de blană includ următoarele: o astfel de blană este potrivită pentru o temperatură moderată.

Culori moderne

Produsele de blană au propriile game de culori.

 • Vulpea roșie Culorile drăguțe fac haina strălucitoare și frumoasă. Pălăria pufoasă fascinează cu frumusețea ei. Emoțiile pozitive sunt deosebit de bune în copilărie.
 • Iepure greu. Mai puțin marcarea culorilor pentru micile frumuseți. Având în vedere particularitățile vârstei copilului, unele mame preferă să cumpere un strat de blană de o asemenea culoare, completându-l cu alte accesorii luminoase.
 • Blană de blană albă de vulpe. Opțiunea clasică în orice moment. Nu mulți părinți decid o astfel de achiziție, menționând prețurile ridicate și creșterea rapidă a copilului. Avem unele obiecții în favoarea achiziționării unui blăn alb.

O astfel de blană poate fi achiziționată la vârsta fiicei unui adolescent, când creșterea corpului nu este la fel de intensă ca în primii ani de viață. Adolescenții au adesea hobby-urile lor: sport, muzică, participarea la evenimente culturale. Este foarte important ca toate fetele să aibă un aspect frumos. Blana de blană albă vă va permite să vă creați propria imagine unică. Blana de blană nu va servi un an.

Ce să purtați

În copilărie, există lucruri care se combină cu ușurință între ele și puteți arăta foarte atrăgătoare și superbe.

 • Îmbrăcămintea din blană lungă merge bine cu cizmele de genunchi.
 • Tricotate pălărie, eșarfă și mănuși sunt selectate în culori aproape de culoarea stratului sau de contrast. Eșarfa poate fi purtată pe un strat de blană.
 • Pentru haine scurte alegeți cizme și pantaloni la modă.
 • Eșarfă și mănuși pentru a se potrivi cu pălăriile. O eșarfă cu pom-poms este posibilă în plus față de o blană.

Imagini elegante

Femeile tinere la modă fără imagini elegante oriunde.Hainele îmbracate frumos ridică în fete un mod de îmbrăcare impecabil întotdeauna.

 1. Moray - o culoare frumoasă și frumoasă. Pătură de blană lungă din nurcă, cu o decorare dantelată uimitoare - îmbrăcăminte elegantă și caldă pentru ierni aspre. Adăugați la cizmele ei înalte, o pălărie confortabilă și pentru mai multe sezoane puteți uita de actualizarea dulapului de iarnă.
 2. Un strat frumos de mouton se amestecă bine cu pantalonii de iarnă. Model cu capotă, pe șiret. Lungimea stratului este optimă pentru orice vreme de iarnă. Va fi convenabil să mergeți la o plimbare, mergeți la școală. O glugă liberă este ușor de purtat peste un capac. Boots, semi-boots - alegerea rămâne pentru părinți și stăpânul blănii în sine.

Blana de blană - subiectul unui dulap de iarnă, în care este cald și confortabil în orice îngheț de iarnă. Feretele preferate întotdeauna arată fermecător și frumos în ele. Și mamele sunt calme pentru sănătatea lor.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze