Designer Fur Coats

Designer Fur Coats

Blana de blană a fost subiectul principal al luxului și bogăției în orice moment, dar astăzi este imposibil să surprinzi pe oricine cu un model simplu de blană. Dați fiecăruia un model elegant de haute couture, care subliniază, de asemenea, principalele avantaje ale siluetei. Acesta este motivul pentru care designerii moderni încearcă în mod activ să vă placă moda în aproape fiecare sezon.

Blănurile de blănuri de nurcă, muton, astrahan, sable, lama și chinchilla se disting printr-o varietate de lungimi și nuanțe. Fetele trebuie doar să urmeze tendințele modei din lumea blănii și să aleagă modele potrivite pentru rochii de designer.

Caracteristici și beneficii

Blănurile de blană, cusute de designeri celebri, sunt bune deoarece sunt de o calitate excelentă. La urma urmei, orice producător care respectă autodeterminarea nu va pune la îndoială propria reputație, folosind blănuri sau materiale de calitate slabă, precum și forță de muncă analfabetică. Astfel de produse sunt întotdeauna neobișnuit de lungi servesc și arată superb, chiar și după decenii. Dar nu toată lumea le poate permite, deoarece trebuie să plătească nu numai pentru calitatea și frumusețea produsului, ci și pentru numele bine-cunoscut al producătorului.

Un alt avantaj al blănurilor de designer este faptul că acestea sunt unice. Fiecare model al unui produs de blană este subiectul creativității designerului, al creșterii și al mândriei sale, ceea ce indică faptul că este puțin probabil să vedeți un model similar de blană pentru oricine altcineva. Mulți designeri produc colecții limitate de blănuri și prin achiziționarea unuia dintre ele sunteți cu un pas mai aproape de originalitate. Dezavantajul constă numai în faptul că, de-a lungul anilor, astfel de modele de blănuri se încadrează în mod semnificativ în preț, dar există și excepții.

Tendințe de modă

Sezonul de iarnă 2016-2017 a inspirat designeri cu mai multe idei originale despre crearea de îmbrăcăminte de blană. Modelele clasice de blănuri din acest sezon au un farmec deosebit și diferă de scurtă durată de tăiere. Astfel de modele nu sunt completate cu elemente de accesorii, dar cu siguranță au o glugă profundă, cu o margine șic, o centură simplă și mâneci drepte cu manșete. În astfel de modele, orice fată este transformată într-o doamnă elegantă și elegantă, deoarece lungimea ei este de obicei maximă.

Designerii, dornici să strălucească cu originalitate și să i se ofere rochiilor extraordinare, au decis să creeze în acest sezon blănuri cu mâneci largi. Astfel de modele de blănuri se disting printr-un suport cu guler și cu manșete de blană voluminoase. Este interesant faptul că manșoanele însuși în astfel de modele pot avea lungimi absolut diferite, ceea ce permite utilizarea modelului de rochie ca pe un demi-sezon.

Designerii de modă, care au hotărât la fața locului să smulgă o societate la modă, au decis să creeze modele de blănuri fără guler în acest sezon. În locul ei poate exista o crestătură semicirculară sau triunghiulară, care în timpul iernii este acoperită cu o eșarfă sau un snur. Asemenea modele de rochii fac imaginea fetiței o identitate mică, dar nu o privează de eleganța și farmecul feminin.

Merită să se țină seama de faptul că trăsăturile de coasere a blănurilor în mare parte depind de producător. În continuare, vom încerca să comparăm cea mai recentă colecție de produse de blană de la designeri de modă intern și străin.

Din rusă

Designerii ruși folosesc fox, mouton, castor, karakul, nurcă, vulpe, vulpe de argint, blană nutria pentru a-și face blănurile, adică preferă doar materiale naturale. Acest lucru nu este ciudat, deoarece iernile din Rusia sunt destul de reci și este vital ca oamenii să se încălzească bine. Dar lungimea și culoarea rochiei pot fi complet diferite. În colecțiile 2016-2017 există modele de negru, maro, gri, lăptos și bej.

De la designeri celebri

Designerii de peste mări, cum ar fi Salvatore Ferragamo, își vopsesc haina în nuanțe luminoase și pline de culoare. Poate fi o combinație de alb, negru, gri, portocaliu, albastru și așa mai departe.În colecțiile Bibhu Mohapatra, Roksanda și Prada puteți găsi modele de blănuri elegante fără mâneci. Deseori, designerii își completează colecțiile cu blănuri elegante din blană faux și combinată. Adesea, ele sunt decorate cu printuri de animale elegante, care imită culoarea unui leopard sau a unei zebre. Blănurile supradimensionate de tipul celor de la Fendi și Nina Ricci au câștigat inima criticilor de modă.

Cum sa alegi si ce sa poarte

Dar pentru a alege un strat de designer de înaltă calitate se întâmplă acum cât de dificil este. Primul lucru la care ar trebui să acordați atenție în procesul de selecție este calitatea produsului. Blana trebuie să fie moale, suplă și elastică, dar să nu cadă la cea mai mică interacțiune cu el. Calitatea cusăturilor ar trebui să fie adecvată și atât în ​​exterior, cât și în interiorul produsului. Acestea ar trebui să fie netede și moi și, de asemenea, să nu apară sub interacțiune tactilă.

Experții recomandă purtarea straturilor de nurcă cu încălțăminte caldă. Poate fi cizme, dacă modelul este cizme lungi și glezne, dacă este scurt. De asemenea, puteți purta fuste, jambiere și colanți.

Imagini elegante

Un pălărie de blană și mănuși din piele vor adăuga aspectul de farmec suplimentar. Acestea vor fi un fel de evidențiere a imaginii, completând ansamblul general cu o blană de designer de blană.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze