Blănuri sau blănuri de oaie - care este mai bine?

Blănuri sau blănuri de oaie - care este mai bine?

Varietatea de îmbrăcăminte exterioară se confruntă inevitabil cu alegerea a ceea ce să cumpere? Să comparăm două produse din materiale naturale - haina din piele de oaie și blana. Care este cea mai bună opțiune?

caracteristici

Blănuri naturale și piele de oaie - lucrurile nu sunt ieftine, dar pot fi purtate și durabile. Un strat de blană vă va dura până la 20 de ani, în funcție de ce este făcut. Piei de oaie este, de asemenea, destul de mult, aproximativ 10.

O blană de blană naturală dă stăpânei sale un aspect bogat și luxos. Piei de oaie comparativ cu ea arata mai usor, dar tuns cu blana pe guler si alte parti ale produsului, de asemenea, arata foarte catchy.

Ce este mai bine pentru iarnă

Produsul pe care îl alegeți depinde de vremea din zona dvs. în timpul iernii. Ploaia constantă și usturoiul nu reprezintă cea mai bună opțiune pentru cumpărarea unui strat de blană. În timp ce haina din piele de oaie poate fi acoperită cu un material special rezistent la apă (sau cumpăra deja acoperit). Este mult mai confortabil să se simtă în timpul precipitațiilor grele.

Ce e mai cald

Abilitatea de a se încălzi bine în timpul iernii este criteriul principal atunci când alegeți îmbrăcămintea exterioară. Blana de blană și pielea de oaie în acest plan sunt diferite. Primul exterior este acoperit cu blană, iar interiorul este o căptușeală. Pielea de oaie, dimpotrivă, este pielea din exterior și blana din interior. Și nimic mai bun decît blănurile o menține cald. Firește, pielea de oaie se încălzește mai bine.

Dar în această chestiune este necesară compararea blănii, lungimea ei, fluența ambelor produse. Prin urmare, stratul nu va pierde mereu stratul de piele de oaie.

Ce este diferit

Nu există multe diferențe între blănuri și blănuri de oaie, dar ele sunt cardinale. În primul rând, aspectul luxos al primului nu poate fi comparat cu nimic. Chic blana mereu arata bogat.

Stratul de oaie poate fi tăiat cu blană numai pe guler sau pe manșoane.

Prețul este, de asemenea, diferit uneori, deoarece blana de blană este complet cusută de blană valoroasă, iar pielea pentru blana de oaie este mult mai ieftină.

Îngrijirea pentru straturi mai ușoare decât pentru blănuri. Blana de blană trebuie depozitată corespunzător, în caz contrar blana poate să se estompeze și să se coloreze.

Cum sa alegi

Pentru a alege un produs de bună calitate, trebuie să îl încercați prin atingere. Blana din blana trebuie împachetată bine, nu trasă, dacă este trasă. Aceeași blană ar trebui să fie învelită în pielea de oaie. Dacă este păcălit și pieptănat în direcții diferite, el va continua să poarte hainele în direcții diferite. Verificați blana pentru elasticitate și fragilitate prin mișcarea într-un fel sau altul.

Uită-te îndeaproape la cusături, nu ar trebui să fie coajă chelie, blana ar trebui să fie întotdeauna uniform spațiu.

Pielea din pielea de oaie ar trebui să fie suplă și densă. Este necesar să țineți o mână pe ea. Apoi pe stratul de oaie trebuie să rămână un semn clar. Acordați atenție dacă întreaga suprafață are o culoare uniformă sau nu, dacă nu există pete pe aceasta, urme de adeziv. De la cumpărarea de lucruri cu astfel de urme imediat refuza. Ele sunt făcute prost și în viitor se va simți. Încercați să strângeți lucrurile strâns. Materialul trebuie să se îndrepte rapid și să obțină aspectul original.

Culoarea pielii de oaie este recomandată pentru a verifica capacitatea de a se debarasa. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie frecat cu o bucată de pânză albă în locuri diferite. Dacă materialul este pătat, atunci după ce stratul de oaie va pierde culoarea.

Cel mai bine este să achiziționați ambele blănuri și blănuri în magazine în care puteți verifica certificatul de calitate.

Și, bineînțeles, orice produs trebuie să fie încercat pentru tine. Nu numai pentru a vă asigura că vă convine, ci și pentru a înțelege dacă este bine cusută. După ce ați pus un lucru, este necesar să ridicați o mână în sus și să verificați dacă de trei ori se află bine umărul. Dacă este deformat, produsul nu este cusut corect.

Tendințe de modă

Printre hainele moderne de piele de oaie există opțiuni pentru orice ocazie. Lungi și scurți, drepți și montați, cu guler de blană frumos, cu centuri și multe altele.

Una dintre cele mai la modă modele de îmbrăcăminte din piele de oaie este cusută în conformitate cu analogul unui sacou aviator. Se caracterizează prin îndoiri lungi și, în aparență, seamănă cu o jachetă.

Cei care doresc să iasă din mulțime pot alege o haină de piele de oaie fără cataramă.

Designerii celebri aderă la dezvoltarea modelelor de blănuri de la clasicele bătrâne vechi. Blumarine, Yudashkin și alții ne prezintă produse directe din blană foarte groasă.

Lamele scurte și sub lungimea genunchiului au fost alese de Topshop Unique, Emanuel Ungaro.

Imagini feminine elegant

Blana de blană este combinată cu orice tip de încălțăminte. Se pare strat elegant, cu blană lungă și cizme negre ugg. Adăugați la kit un sac negru voluminos și o imagine la modă este gata.

O haină de blană, cizme înalte și mănuși din piele scurte - toate în culoarea neagră și bijuterii de aur vor crea o imagine bogată.

O femeie activă și sportivă va purta o blană de blană cu leopard, purtată într-o pereche cu adidași.

Nu mai puțin cu succes pot fi combinate cu adidași și haina de piele de oaie.

Dar într-o haină din piele de oaie, pălărie neagră și semi-cizme negre veți obține un aspect misterios.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze