Șepci din blană ecologică - alternativă la produsele din blănuri naturale

Șepci din blană ecologică - alternativă la produsele din blănuri naturale

Mișcările de protecție a animalelor devin din ce în ce mai populare. O astfel de atitudine publică face ca mulți designeri să abandoneze blănurile naturale în favoarea artificiilor. De aceea, printre colecțiile de îmbrăcăminte de iarnă se află un număr mare de blănuri ecologice. În acest articol veți afla despre modul în care eco straturile diferă de cele obișnuite și decideți dacă să cumpărați astfel de haine pentru dvs. sau această opțiune nu este cu siguranță pentru dvs.

Ce este

În primul rând, este necesar să se facă față faptului că aceste blănuri de blană sunt. Stofa din blana ecologica este un produs din blana artificiala. În exterior, blănurile ecologice nu sunt foarte diferite de modelele de blănuri naturale. Villi în lumină aruncă o strălucire lucioasă, astfel că blana își atrage atenția cu strălucirea sa, dar în același timp, la atingere, ele sunt mai dure și mai rugoase decât cea a blănurilor naturale.

Pantofii de blană ecologică sunt foarte populare printre fetele tinere. Cei mai ieftini nu dăunează mediului.

Caracteristici, avantaje și dezavantaje

Dezavantajul cel mai evident al eco-coats este că animalele nu suferă de la crearea lor. Bărbații artificiali reprezintă o alternativă excelentă pentru cei care sunt preocupați de soarta animalelor nevinovate și care, în principiu, nu își pot reface dulapul cu o blană elegantă sau blană de blană astrakhan.

Din moment ce blănurile sunt folosite pentru coaserea blănurilor, produsele sunt obținute în cele din urmă mai ieftin. Eko strat poate permite aproape fiecare fata. Există un număr mare de modele de blănuri faux. Prin urmare, fetele și femeile de orice vârstă și orice dimensiune corporală își pot alege pentru ele un costum elegant de blană artificială.

Pardoselile ecologice sunt foarte rezistent la apă. De aceea ei nu sunt foarte calzi. Dar totuși, într-o astfel de haină nu veți îngheța, cel puțin în condițiile iernii europene. Ar trebui să acordați atenție și modelelor în care blănurile artificiale sunt lipite pe o bază densă. Acest lucru reduce în mod semnificativ etanșeitatea și face ca blănurile să fie potrivite pentru a fi purtate chiar și în ierni reci.

Vorbind de defecte, ar trebui să se țină cont de fragilele straturi eco. Aceste produse necesită o întreținere foarte atentă. Elementele realizate din blănuri artificiale nu pot fi depozitate într-un spațiu închis închis. Dacă o astfel de blană se scufundă în câteva sezoane în colțul îndepărtat al dulapului, atunci, după ce ați ajuns la ea, veți descoperi că grămada se unește uneori sau se sfărâmă. Fur se poate, de asemenea, stau jos cu timpul, care, de asemenea, strică aspectul produsului.

Nu este recomandată spălarea ecologică în mod frecvent. Iar dacă în mod regulat cade sub ploaie sau zăpadă, în câteva săptămâni impactul negativ al unui mediu umed îi va strica aspectul.

Modele mari pentru femeile obeze

Modelele blănuri de blană artificiale sunt proiectate pentru o audiență largă. Pentru fetele cu cravată creează și un număr mare de produse similare. În acest costum veți arăta mult mai elegant decât într-o haină de oaie voluminoasă sau o jachetă jos.

Grăsimile stilistă recomandă alegerea blănurilor de nuanțe de blană închise. Culorile profunde întunecate vă vor ajuta să faceți din punct de vedere vizual figura mai atractivă. Dacă doriți să vă concentrați pe o talie subțire, completați tinuta dvs. cu o curea de centură din piele ecologică.

Fetelor cu șolduri luxuriante li se recomandă să aleagă modele trapezoidale care ascund extra centimetri în această zonă. Și pentru a echilibra cifra, puteți alege un model cu un decor în piept. Un astfel de strat va face silueta mai feminină și atractivă.

Grasimile merita, de asemenea, sa renunte la blana transversala. Astfel de modele sunt pline, în special realizate în culori deschise.

Doar o analiză a modelului de către Sati Casanova

Imbracaminte de blana populare din blana artificiala reprezinta marca Numai Me de la celebra cantareata rusa Sati Kazanova. Fata însăși este un vegetarian și un avocat pentru drepturile animalelor. Folosind oportunitățile și faima ei, ea încearcă să-și ducă ideile la mase și să le ofere altor fete ocazia de a alege între blană naturală și artificială, prezentată în colecțiile ei.

Printre hainele de la Sati Casanova, puteți găsi modele elegante sub astrahan sau nurcă, care nu arată mai rău decât hainele realizate din piele reală de animale.

Fata a fost inspirată de strălucirea și singularitatea metroului de la Moscova până la ultima colecție. Ea nu este de acord cu faptul că moda ocolește astfel de locuri. Într-adevăr, în ultima vreme masa neagră-negru începe să fie umplută cu culori strălucitoare. Sati Casanova dorește, de asemenea, să-i facă pe clienți mai luminoși și mai eleganți. De aceea aproape toate noile sale eco-coats se disting prin culori luminoase de trend.

Cât de mult este

Prețurile pentru eco-coats sunt semnificativ mai mici decât pentru produsele din blană naturală. Costul lor variază de la câteva mii la zeci de mii de ruble, în funcție de brand și trăsăturile tăiate. Aproape fiecare fată își poate permite un astfel de articol de garderobă.

Nu merită economisire, pentru că nu este mai bine să fie mai ieftin. Cumpărați numai haine ecologice de calitate superioară, pentru a nu fi dezamăgiți de produsele de blană artificială.

Cum sa alegi

Alegerea ecoului, trebuie să vă concentrați asupra calității și gustului propriu. Amintiți-vă că, în ciuda prefixului "eco", nu toate blănurile făcute din blană artificială sunt sigure. În fabricarea unor modele, producătorii folosesc departe de cele mai sigure modalități de a crea și prelucra materiale.

Un exemplu de elemente nesigure sunt produsele petroliere, care se găsesc în niște polimeri acrilici. Cea mai ușoară modalitate de a determina prezența impurităților chimice este mirosirea blănii. Mirosul vă poate spune multe despre tehnologia de producție. Dacă te alarmează, e mai bine să refuzi să cumperi un produs din blană.

Pentru a evita produsele de calitate scăzută, cumpărați blănuri de la producătorii de încredere. Când cumpărați, acordați atenție faptului că blana a fost elegantă și colorată. În acest caz, vopseaua nu trebuie luată. Glisați stratul cu un șervețel alb curat pentru a vedea dacă există urme pe el. Dacă da - probabilitatea este mare ca stratul de blană să dispară destul de repede.

Pe lângă modelele din blană naturală, blănurile ecologice sunt fabricate dintr-o singură pânză sau fragmentele sale individuale. Acordați preferință produselor în care există mai puține cusături - aceste blănuri nu își pierd atât de repede forma și nu riscă dezintegrarea.

În plus, ca orice altul, blana eco-blană ar trebui să stea bine pe figură. Alegeți un model în care vă veți simți cât mai confortabil cu putință. Blana de blană nu ar trebui să mențină mișcările. Este mai bine să luați un model de tăiere liberă, astfel încât în ​​timpul unei lovituri reci puteți rupe un pulover cald sub o eco-blană ușoară.

Cum să aibă grijă de o blană de blană

Pielea artificială nu poate fi numită material nepretențios. Dimpotrivă, merită să fii mai atent cu acest material decât cu blana naturală. Pentru ca haina de blana să poarte mai mult de un sezon, trebuie să ai grijă de ea în mod corect.

Mai întâi, asigurați-vă condițiile corecte de păstrare a stratului de blană.

Ar trebui să stea în zona ventilată a umerilor. De sus, este recomandabil să purtați o acoperire celofană strânsă, care să economisească blana de praf. Este inacceptabilă îndoirea sau răsucirea stratului de blană - în acest caz, după desfășurare, produsul va fi încrețit și neatractiv.

Blănurile din blană realizate din blănuri artificiale sunt mai puțin atractive pentru molii decât modelele care au fost făcute cu nopți reali sau piele saturată. Dar totuși merită să fii în siguranță, ca după câteva sezoane să nu găsești haina de blană mâncată de molii.

Cea mai ușoară cale de a proteja împotriva moliei este de a folosi mijloace speciale prin care blana de blană este procesată înainte de depozitare.

Când apar pete de pe blana artificială, este mai bine să nu încercați să vă scapați de ele. Este mai bine să contactați un agent de curățare chimică, unde profesioniștii vă vor pune în ordine echipamentul fără să-l deterioreze.

Curățarea uscată uscată este cea mai sigură metodă de a curăța blănurile ecologice.

La domiciliu, o blană de blană artificială trebuie să fie uscată în mod regulat, iar după caderi în zăpadă sau ploaie, ar trebui să fie extrem de atent combinată cu un pieptene. Încercați să puneți hainele în ordine fără a deteriora fibrele și, dacă este posibil, evitați contactul cu apa.

Recenzii clienți

Dacă decideți să cumpărați eco-coat, informațiile furnizate de producători nu sunt suficiente. Prin urmare, trebuie să fiți atenți la recenziile clienților, care au simțit deja toate caracteristicile șosetelor din blană artificială.

În primul rând, există un preț scăzut și un aspect atractiv. Când sunt purtate, eco-coats sunt vizibil aproape de a nu distinge de modele de blana naturala. Prin urmare, ele pot fi alese în siguranță pentru uzul cotidian și pentru întâlniri solemne.

Cu toate acestea, multe fete se plâng că eco-hainele sunt purtate pentru nu prea mult timp. După un sezon sau două, pe încheieturi și în punctele de contact cu centura sau sacul pot apărea pete crăpate. Furcul Faux poate să se strecoare și să se rostogolească fără pieptene.

În plus, locuitorii regiunilor mai reci se plâng că, odată cu apariția înghețului, trebuie să se încălzească, purtând pulovere sau cardigane sub blană. Lumina de blană ecologică nu vă încălzește exact în condițiile din iarna de nord.

După cum puteți vedea, o blană de blană făcută din blană este elegantă și modernă. Acest costum este potrivit pentru cei care doresc să economisească bani sau, în principiu, nu poartă haine din blană naturală. Dar, în același timp, o haină ecologică, desigur, nu vă va servi atâta timp cât opțiunea alternativă de nurcă, astrahan sau vulpe și în frigul unui astfel de produs nu vă va încălzi. Prin urmare, decideți ce este prioritar pentru dvs. și cumpărați haina de blană care vă va satisface în toate privințele.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze