Blănuri din Italia

Blănuri din Italia

Blănuri naturale din blănuri naturale nu ies niciodată din moda, atât de multe companii sunt implicate în crearea lor, variind de la cele mai simple la cele de elită. Adevărat, calitatea blanurilor de blană de elită este întotdeauna excelentă și arată ca ceea ce se numește "într-un mod bogat".

Societatea de moda cunoaste sute de branduri care sunt implicate in productia de blanuri de blana, dar cel mai mare procent din acestea este in Italia. Principalul avantaj al blănurilor italiene este faptul că acestea sunt cusute conform ultimelor tendințe de modă. Pe ce mărci ar trebui să se acorde atenție femeilor la modă acestui sezon?

Marci, firme

Designerii de modă italieni își reumple anual colecțiile cu modele elegante de produse de blană de lux. Ele experimentează constant stiluri, culori, detalii decorative și designul general. Gama de produse este incredibil de imensă și, cel mai important, costul produselor este pe deplin compatibil cu calitatea lor. Hainele italiene nu pot fi confundate cu produse din alte țări, pentru fiecare marcă încearcă încă să aducă în produsele lor un punct culminant.

Mala mati

Producătorii brandului utilizează blănuri de nurcă, sâmburi, râs, chinchilla și astrahan. În acest caz, grămada poate fi, așa cum este special amenajată și vopsită, și să păstreze culoarea și lungimea naturală. Blănurile din blană de la marcă sunt evaluate de consumatorii din Europa, Asia, America și Rusia, deoarece, în ciuda calității excelente, producătorii reușesc să-și păstreze produsele în categoria de preț mediu. Prețul produselor de blană de la Mala Mati variază între 2 și 3 mii de euro, dar există și modele exclusive de blănuri, care costă până la 18 mii de euro.

Saracino

O marcă care produce mai mult de o jumătate de secol produse de blană din categoria "elită". Modelele de blănuri diferă de marca nu numai în cea mai înaltă calitate, dar și în modernitate. Produsele producătorului sunt expuse în mod regulat la târguri și târguri din întreaga lume. Costul blănurilor poate fi numit mediu în comparație cu produsele unui alt producător.

Simonetta ravizza

Compania sa angajat în producția de haine de tineri de cea mai înaltă calitate. Atunci când producătorii de articole de cusut iau în considerare toate nevoile tinerilor, deci modelele de blănuri de la marcă sunt foarte convenabile pentru a duce un stil de viață activ. Dimensiuni mai scurte, mâneci ¾, imprimări și culori moderne, texturi interesante - acestea sunt principalele caracteristici ale produselor de blană de la Simonetta Ravizza.

Annabella

O marcă a cărei produse sunt deosebit de populare în Rusia și pentru un motiv bun. Faptul este că atunci când coaseți blănuri, producătorii iau în considerare nu numai calitățile decorative și estetice ale produselor, ci și proprietățile lor termice. Bălți calde în combinație cu căptușeală caldă chiar și în cele mai severe înghețuri.

Cât de mult

Costul blănurilor italiene poate varia. Totul depinde de marca, de relevanța modelului și exact de unde a fost achiziționat. În mod tradițional, în buticurile de marcă astfel de produse sunt mult mai scumpe, dar dacă găsiți un site specializat care vă permite să cumpărați blănuri direct de la producător la un preț din fabrică, va fi mult mai ieftin. Prețul produselor de blană de la producătorul italian este în intervalul 2500 - 30.000 de euro. Prețul mediu al blănurilor variază între 3.000 și 4.000 de euro. Un astfel de cost este pe deplin justificat de calitatea produselor de neegalat.

Modele și stiluri

Caracteristicile de croitorie ale blănurilor italiene depind exclusiv de producător, dar există câteva caracteristici importante care deosebesc toate hainele italiene de celelalte. Deci, ele sunt rareori texturi netede.De obicei, produsele de blană destinate decorării și încălzirii completează cusătura elegantă, ceea ce conferă imaginii un șic special și un lux.

O parte integrantă a tuturor blănurilor italienești este un guler de lux, precum și buzunare voluminoase sau buzunare cusute. Dar capota nu este completată de toate modelele. Nu toate straturile sunt prezente și centura, dar acest lucru se datorează faptului că modelele și fără ea se potrivesc perfect figurii datorită caracteristicilor tăieturii.

Soluții colorante

Dar nu există o tendință specială în nuanțele blănurilor de la producătorii italieni. În componență există, de asemenea, costume clasice de culoare neagră - brună - gri și mai multe variante luminoase interesante. În acest sezon cele mai la modă sunt straturile de nuanțe albastre, roz, galben, roșu și portocaliu. Și pentru iubitorii de culori naturale din colecțiile italiene există întotdeauna un model care combină mai multe nuanțe.

Imagini elegante

Dacă vă decideți să completați aspectul de iarnă cu o blană elegantă de blană italiană, atunci aveți un gust subtil. Dar pentru a convinge toată lumea din jurul vostru, trebuie să selectați corect sub îmbrăcămintea exterioară și alte elemente ale dulapului. Pentru început, aș vrea să analizez modul în care hainele de blană din Italia sunt purtate direct în patria lor.

Modelele de modele de blănuri cu mâneci scurte sunt completate de broșe contrastante, pulovere și bluze, precum și de pantaloni, blugi și legături strânse. În timp ce pantofii folosesc pantofi eleganți, cizme și cizme de gleznă.

Modele mai lungi de blănuri sunt purtate sub ciorapi și fuste înguste, precum și pantofi cu un arbore mai mare. Pantofii de blană din Italia sunt combinați cu pantofi exclusiv cu călcâi sau stilete.

Italienii preferă să folosească pălării și beretele elegante ca articole de acoperire a capului pentru blănurile lor. Tricotajele și pălăriile de blană sunt folosite destul de rar, deși există excepții. Merită să se țină cont de faptul că hainele de blană italiene se amestecă armonios cu orice pungi, chiar dacă acestea sunt miniatură, chiar fără formă. Este interesant faptul că doamnele italiene iubesc să poarte mănuși. Sub blănurile cu blană lungă, poartă mănuși obișnuite, iar cele care vin cu cele mai scurte sunt mai alungite.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze