Astragana Fur Coats

Astragana Fur Coats

Astragan - ce este această "fiară" și cum să obțineți această blană

Ce fată sau femeie nu visează la o blană? La urma urmei, această îmbrăcăminte exterioară subliniază luxul și feminitatea doamnelor, precum și statutul ei. Desigur, atunci când alegeți o blană, stilul și modelul acestui produs în sine joacă un rol mic, însă multe femei, atunci când aleg un blăn, sunt ghidate în primul rând de cei ale căror blănuri sunt făcute.

Dacă totul este clar cu o nurca, iepure sau raton, atunci ce zici de un astragan? Întâlnit pe etichetă numele acestui animal necunoscut, multe fete ajung la uimire, încercând să înțeleagă și să-și imagineze cine "purta" această blană de păr cu păr scurt cu fața înaintea lor?

Mulți, gândindu-se la un animal exotic, iau o blană fără ezitare, sperând să iasă de la colegii și cunoștințele lor, în timp ce alții, în imposibilitatea de a-și imagina un astfel de animal, dimpotrivă, preferă să cumpere un blăn de blană de la un animal mai familiar.

De fapt, totul este foarte simplu. Astraganul nu este un animal! Așa-numita piele de oaie, care a fost procesată prin tehnologii speciale pentru croirea în continuare a blănurilor și a altor produse din blană. De regulă, pentru croirea blănurilor de blană, blănurile de oaie sunt alese cu o buclă puternică și o înălțime caldă sub înălțime de cel puțin cinci până la șapte milimetri. Astragitele cele mai de înaltă calitate sunt aduse din Australia.

Datorita texturii sale uniforme, Astragan este foarte usor de confundat cu o banda larga, asa ca atunci cand cumparati un blana de blana trebuie sa fiti atenti.

Caracteristici și beneficii

În ciuda unor ezitări de fete și femei înainte de a cumpăra haine de la astragana, ar fi frumos să știm că are multe avantaje.

 1. Prima caracteristică cea mai plăcută a acestei blănuri este durabilitatea. Acest strat, bineînțeles, cu respect pentru el, îl va servi pe proprietar mult mai mult, dacă îmbrăcămintea de blană va fi obținută de la o altă nurcă mai scumpă sau blană de chinchilla. Blana unei astfel de blănuri este extrem de pretențioasă și durabilă față de factorii negativi din jur.
 2. Textura blanii de blană astragan este scurtă și destul de ușoară, datorită căreia este nu numai convenabil să se miște în această blană, ci și confortabilă pentru ao purta fără a fi îndepărtată pentru o lungă perioadă de timp. Este foarte practic în ceea ce privește uzura zilnică, deoarece nu necesită o atenție constantă în sine, sub formă de periere sau zgârieturi, precum și uscare după o lungă ședere sub zăpadă.
 3. Interesant, în funcție de caracteristicile de economisire a căldurii, această haină de blană nu se va aloca mutonului, de fapt, ca aspectul său scump. Țesătura de blană Astragan face cu adevărat o impresie pozitivă asupra multor femei: blana îngrijită, scurtă se aruncă foarte bine în lumină, situată în direcții diferite și creând un efect moiré.
 4. În plus, Astragan este mult mai dispus să se supună procesării, oferind producătorilor posibilitatea de a decora astfel de blănuri cu un model interesant sau de a-și face saturația mai naturală. Blănuri de blană de la această blană sunt, de asemenea, foarte populare în tonuri neobișnuite, nenaturale.
 5. O astfel de blană de blană practică, caldă și confortabilă, probabil, va atrage multe femei datorită aspectului său frumos și foarte plăcut la textura atingerii.

Cum sa alegi

 • Atunci când alegeți straturi din astragana, ar trebui să acordați mai multă atenție privind calitatea produselor. De exemplu, este foarte ușor să confundați o astfel de blană cu o blană de blană artificială datorită particularității tricotării pânzei în sine.De aceea, înainte de montaj este imperativ să cereți asistentului de vânzări un certificat special care să confirme autenticitatea blănii.
 • În continuare, trebuie să fiți atenți calitatea texturii produsului. Pentru a face acest lucru, țineți mâna pe țesătura de blană, prinzând-o ușor în locuri diferite. În cazul în care stratul este de înaltă calitate, atunci nu ar trebui să existe nici o scame pe mâna ta. În caz contrar, este mai bine să refuzi să cumperi o astfel de blană. De asemenea, nu uitați să acordați atenție cât de repede crăpăturile de blană sunt sub braț - cu atât mai repede cu atât mai bine.
 • Nu uitați că înainte de a cumpăra, trebuie să verificați și de înaltă calitate vopsea de blană. Acest lucru vă poate ajuta să umed batista alba, care va trebui să țină ușor pe un strat de blană. În consecință, dacă există pete pe șal, pictura este făcută prost.
 • Verificați cu atenție cusăturile: ele trebuie să fie netede, moi, cu aceeași indentare în jurul perimetrului și fără goluri uniforme.
 • De asemenea, atunci când alegeți un strat de blană, trebuie să fiți atenți în ce scop este cumpărat.
 1. De exemplu, ar fi mai bine ca o auto-doamnă să cumpere o blană scurtă de blană fabricată din astragan pentru a proteja produsul de ștergerea constantă pe scaunul auto.
 2. Pentru plimbări zilnice, ar trebui să alegeți un strat de blană lungă, cu un guler stand-up sau o glugă profundă pentru a vă proteja de vântul și zăpada rece. De asemenea, puteți acorda atenție modelelor de blănuri cu marginea și manșetele de la alte blănuri.

Femeile la modă se vor bucura de culori strălucitoare și de o curea largă.

Modele populare

Cu gluga

De regulă, fetele și femeile încearcă cel mai adesea să cumpere blănuri de blană, care au o glugă caldă. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, este destul de dificil să alegeți o coafură pentru o astfel de îmbrăcăminte exterioară, care nu numai că ar proteja de temperaturile dure de iarnă și arata grozav cu un strat de blană astragun, dar, de asemenea, se potrivesc cu succes proprietarului, în funcție de forma capului.

Hota este o alternativă excelentă la capac, iar gulerul este, de asemenea, perfect protejat de vântul piercing de guler.

Stiluri drepte

Coatele drepte sunt clasice și sunt percepute de multe fete "cu un bang!". Mai ales cei care caută haine de blană nu pentru un singur sezon. Blănurile de blană fabricate din astragană tăiată drept vor arăta foarte interesante în combinație cu o altă textura de blană (de exemplu, pufos) sau accesorii suplimentare luminoase - butoane mari, lanțuri metalice.

Cu dungi orizontale

Extrem de curios, acest model va fi fete tinere. Deoarece Astragan este ușor de vopsit, mulți producători, inspirați de moda modernă, își decorează produsele cu dungi orizontale: pot acoperi întreaga suprafață a unui strat de blană sau pot decora numai fundul, manșoanele sau gulerul. Învelișurile monofonice cu nuanțe de culoare albastră, roz sau galben, cu dungi orizontale negre arata foarte bine.

Dimensiuni mari

Firește, în colecțiile multor mărci care produc îmbrăcăminte exterioară, există linii de dimensiuni mari. Astfel de blănuri, de regulă, se duc la mijlocie, sau pe podea - "maxi", pentru a ascunde defectele unei figuri feminine și a accentua talia ei cu ajutorul unei centuri de blană. Modele mai mari pot avea un guler stand-up sau o glugă, dar exclud marginea de la alte blănuri mai voluminoase, pentru a nu face figura mai grea.

Culori la modă

Anul acesta este un an de contraste. Mulți designeri celebri ne-au prezentat colecțiile de blănuri în care naturalitatea și ideile inovatoare au fost combinate cu succes.

 • Blănurile de blană din astrogan în culori bej, negru și gri, decorate cu blană de textura lungă, sunt extrem de interesante. Acestea pot fi monofonice sau diluate cu modele - lovituri de culori opuse sau cu adăugarea de blănuri neutre - albe.
 • Curios ca modele de acest produs, adaptate la tipul de strat.O grămadă scurtă de lenjerie din Astragana completează perfect această blană de blană neobișnuită. Designerii prezintă aceste modele în nuanțe întunecate de verde, albastru și roșu.
 • De asemenea, colorarea reală a blănurilor din acest an este colorarea pe mai multe niveluri, folosind linii orizontale. Pot fi folosite aici tot felul de tonuri de diferite culori, care ar trebui să creeze în final o gamă interesantă, dar nu țipătoare.
 • În acest an, designerii aveau și haine de blană bogate în albastru, roz și de măsline, din blană scurtă în cinste.

Ce să purtați

Cel mai adesea, blănurile sunt denumite mai multe stiluri de afaceri și romantice, însă, în funcție de stil și decor, puteți încerca să creați un stil stradal semi-sportiv.

De exemplu, pentru a crea o imagine de afacere trebuie să acordați atenție pantalonilor clasici conice în nuanțe neutre. Pentru o blană scurtă de blană, un astfel de fund poate fi ușor combinat cu cizme înalte și cu o lungime midi și maxi - cu cizme jumătate sau cizme clasice.

O fusta ne va ajuta sa cream un stil romantic. Fuste de absolut orice stil va potrivi o blana lunga de blana din astragan. Sub blana scurtă, este mai bine să purtați o fustă îngustă de lungime medie, de exemplu, o fustă de creion. De la pantofi, cel mai bine este să acorde atenție cizmelor scurte cu un vârf ascuțit și un călcâi constant.

Punga este mai bine să alegeți o dimensiune medie - se va potrivi perfect în orice stil și nu va distrage atenția din blana.

Imagini feminine elegant

Pantofii Astragana de fete și femei sunt foarte îndrăgostiți de a începe să poarte la toamnita târzie, aruncându-le pe umerii lor pentru a-și face imaginea mai feminină.

 1. Foarte bine în această privință, o blană de culoare maro-bej maro în combinație cu o pantaloni de culoare închisă foarte feminină, dar în același timp destul de strictă, completată de ciorapi potriviți și pantofi negri din piele cu o tălpită largă.
 2. Când creați o imagine interesantă, puteți încerca să jucați cu culori. De exemplu, puteți alege o eșarfă și mănuși de o culoare albastră frumoasă albastră pentru a aduce o mică varietate aspectului dvs. casual.
 3. Va fi interesant să privim blănuri de blană, realizate în culori animale. Blana de blană Astragan este cea mai bună alegere pentru a picta această imprimare și, datorită unui tratament special, va păstra permanent strălucirea și frumusețea picturii.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze