Stratul de blană de veveriță

Stratul de blană de veveriță

Când se gândește să cumpere o blană de blană, de regulă, cunoscătorul scriitor și nurca sunt imediat amintiți. Dar, la urma urmei, nu mai poți distinge un loc mai puțin onorabil în garderoba ta pentru o blană de blană de veveriță.

Caracteristici și beneficii

Din cele mai vechi timpuri, blana veverita a fost evaluata foarte inalt. Principalul avantaj îl reprezintă ușurința și ușurința, ceea ce îl face foarte plăcut la atingere. Dar este de remarcat faptul că blana nu te va încălzi în înghețuri severe, iar uzura nu este ridicată.

În timpul verii, culoarea blanii a animalului devine roșie sau maro. În timpul iernii, se schimbă dramatic și devine alb-gri. Dar cel mai valoros este culoarea cenusii, altfel numita "albastru". Există o veveriță cu blană de culoare neagră.

Dacă întâlniți un produs, de exemplu, roz, nu înseamnă absolut că blana este artificială, deoarece blana veveriței este bine colorată.

O alta caracteristica a blanii este plasticitatea sa, ceea ce face mult mai usor sa lucrezi cu ea. Cel mai mult apreciat în pielea veverita înapoi, este utilizat în fabricarea de produse scumpe.

Tendințe de modă

  • Blănuri de blană de blană veveriță sunt diferite într-o scară de stil și de culoare. Sunt libere, montate, scurte, lungi medii, lungi și ușor luminate.
  • În ceea ce privește mânecile, acestea sunt, de obicei, până la încheietura mâinii. Există blănuri și mâneci în trei sferturi, dar acest lucru este de obicei rar.
  • Gulerele sunt, de asemenea, diverse, sunt un turndown, și stand, și shalka - pentru orice, chiar și gustul cel mai sofisticat.
  • În prezent, hainele subțiri cu o curea, tricou drept clasic, straturi scurte în formă de A și iubite de multe femei sunt considerate azi la modă.

Cum sa alegi

Atunci când alegeți o blană de blană veveriță, acordați atenție stilului care vă convine cel mai bine. Nu uitați că acest tip de blană nu este potrivit pentru înghețuri severe. Dacă, totuși, intenționați să purtați o haină de blană toată iarna, acordați atenție prezenței unei căptușeală caldă. Hainele de veveriță s-au îndrăgostit de multe femei la modă, alegând un stil potrivit pentru dvs., veți arăta luxos în ea.

Cât de mult este

Până în prezent, gama de tipuri și stiluri de blănuri veverițe este foarte largă. Împreună cu blănurile populare, costul unei blănuri de veverițe este mult mai mic. Acest lucru se datorează faptului că termenul de șosete de acest tip de blana este de aproximativ trei ani. Astăzi, trebuie să plătiți în jur de 80 - 90 de mii de ruble pentru un produs de blană de veveriță. Cu toate acestea, prețul poate fi mult mai mare dacă vorbim de produse de la designeri celebri de modă.

Modelele stilate

Nu primul sezon cele mai populare produse de blană sunt coats. Iar produsele cu blană combinată sunt foarte solicitate. Datorită ușurinței de a lucra cu piei de veverițe, ele sunt utilizate pe scară largă în decorare. Stratul de veveriță va fi perfect combinat, de exemplu, cu un guler de sable, raton, râs sau vulpe.

Squirrel + vulpe

Cu ajutorul tehnologiei moderne se poate realiza și stratul de proteină din nurcă. Un astfel de produs nu va fi practic diferit de blana de blană originală.

Având un strat de blană de veveriță, cu siguranță veți arăta superb în ea. Dar nu uitați de acuratețea purtării ei. Piei de veveriță nu sunt cele mai durabile materiale. Trateaza-ti blana cu atentie si apoi te va incanta pentru mai mult de un sezon.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze