Strat de blană din blană de argint

Strat de blană din blană de argint

O blană de blană de vulpe de argint a fost întotdeauna considerată un semn de bogăție, a fost foarte apreciat și căutat să-l dobândească. Produsul clasic al blănii de vulpe maro-maro are un pui de somn lung și o culoare naturală neobișnuită - gri-alb-negru. Tricoul de argint de vulpe argintie arată original și luxos. Datorită faptului că blănurile au nuanțe diferite, designerii creează blănuri frumoase și unice.

Caracteristici și beneficii

Fusta de argint de argint este elegantă, frumoasă, designerii de modă iubesc să lucreze cu ea. Blana de blană de vulpe negru-maro este considerată un clasic al luxului, este autosuficientă și expresivă. Particularitatea blanii este că nu-i plac stilurile complicate de blănuri, astfel încât puteți vedea adesea modele simple de vulpe de argint.

Avantajul acestor blănuri: acestea sunt întotdeauna la vârful popularității în rândul femeilor.

Furcul de vulpe din argint este rezistent la orice conditii meteorologicedar se tem de umiditate ridicată. Este cald, se încălzește rapid, ideal pentru regiunile din Federația Rusă, unde iarna este uscată și înghețată.. Dacă haina este depozitată corespunzător, ea va servi proprietarului timp de mulți ani, chiar și cu uzura zilnică. Pantofii de foi de argint coase stiluri simple și concise, deoarece blana însăși este pufoasă și groasă, iar clasicul subliniază superioritatea sa. Particularitatea acestei blănuri este că nu are nevoie de o coafură și de vopsire artificială, toate farmecul său în frumusețea naturală.

Cum sa alegi

Alegerea unei blănuri de blană de vulpe de argint, acordați atenție nu la preț, ci la calitate. Produsele ieftine nu merită să fie cumpărate, deoarece acestea nu pot fi făcute dintr-o vulpe negru-maro, ci din piele mai puțin valoroasă de animale sălbatice. Această blană de vulpe de argint este ușor de învățat.

 • Când cumpărați, ia în considerare nap - trebuie să fie tricolor.
 • O blana de blana de argint din greutate este greoaie, nu lumina.
 • Fusta de vulpe din argint - gros, strălucitor, are un substrat.
 • Dacă dați blană unei blănuri împotriva creșterii firelor de păr, aceasta își recuperează repede forma și nu se rupe.

Modele populare

Pe podiumurile lumii din acest an există o mare varietate de modele de blănuri de blană negro-maro. Alegerea stilurilor preferate va ajuta o femeie să arate irezistibilă în această iarnă.

 • Cu o glugă. Versiune elegantă și elegantă a stratului de blană de vulpe de argint. Acest detaliu adaugă rafinament și practicitate produsului. Capota este făcută din aceeași blană ca și blana. Modelul cu capota este universal. Este cald și confortabil. Cizmele cu vârf larg se vor potrivi perfect unei astfel de blănuri.
 • Tricotate. Blana tricotată din blană naturală a vulpei de argint este creată printr-o tehnologie specială de țesut. Utilizează o bază elastică a ochiurilor de plasă. Blana unei astfel de blănuri pare diferită: vilele sunt moi și scurte. Acest strat de blană poate fi purtat la temperatura zero. Blana tricotată din blană arată originală și elegantă. Combinate cu multe lucruri.
 • Poperechka. Blană de vulpe de argint, benzi mari de blană care sunt cusute transversal (orizontal) Produsul de blană stilat și original. Modelul are un guler mic, 3/4 mâneci, o centură din piele naturală. Acest strat de blană arată bine cu fuste, pantaloni din piele.
 • Pe o bază tricotată. Blana de blană din blană de vulpe de argint pe bază de tricot din lână naturală face modelul la modă și modernă. Stilul clasic al produsului conferă femeii confort și eleganță imaginii. Este ușor să combinați o astfel de blană cu rochii la modă, pantaloni și orice pantofi.
 • Avtoledi. Stilul de blană "avtoledi" din blană de vulpe argintie solidă. Modelul scurtat este cusut într-un mod original, nu face figura mai grea. Un guler cald și elegant, stand-up guler, mâneci scurte, și o centură face confortabil atunci când călătoresc cu mașina. Costumele, pantalonii, cizmele înalte sunt perfect combinate cu o blană.
 • Ușoare (ușoare). O varianta usoara de blana de blana de argint are un pui de somn scurt, produsul este fabricat pe baza de tricot, de aceea este cel mai potrivit pentru temperaturi pozitive. Vest de blană de blană de argint ușoară - selecție demi-sezon. Arată elegant și modern, merge bine cu orice lucru.
 • În dizolvare. O blană de blană de vulpe de argint este dizolvată în bucăți de piele solide. Produsul creat astfel arată original și frumos. Tehnologia de coasere a blănurilor la dizolvare este un proces lung și laborios, astfel încât costul straturilor este ridicat. Blănurile de blană realizate din blană de vulpe negre sunt perfect combinate cu rochii de seară.
 • Din vulpe de argint strivit. O haină din blană de argint este o opțiune pentru uzul zilnic. Model universal, urban, care vă permite să vă uitați ușor și relaxat. Blana de blană are o grămadă scurtă, dar se încălzește bine în vreme rece. Ideal pentru uzura zilnică.

Modele combinate

Pielele de blană combinate sunt populare pentru femeile care și-au găsit propriul stil. Produsele de blană combinate sunt blănuri realizate din diferite tipuri de blănuri și alte materiale.

 • Bober. Bumbacul valoros și scump, care, în combinație cu vulpea de argint, câștigă și mai multă valoare. Combina blana de vulpe de argint în castor într-un anumit raport. Dacă un strat de blană este fabricat din vulpe de argint, atunci elementele individuale - mâneci sau guler, sunt făcute din blană de beaver. Acest produs din blană arată mai mult decât scump. Combinați o foaie de argint și blană de blană de beaver cu alte articole de garderobă ar trebui să se facă corect.
 • Rex. Rabat de blana Rex este ieftin, astfel încât, dacă există elemente de vulpe de argint în produsul de blană, costurile sale crește. Rabbit de blană rezistent la uzură, cald, moale. Designerii completează blana de blană Rex cu blană de blană de argint detalii: guler stand-up, buzunare, capota sau mâneci. Aceste două blănuri sunt perfect combinate unul cu altul, în culori și gramada.
 • Din capră. Caprele de blană de capră sunt o versiune bugetară a unui produs de blană. Pe o femeie, această blană pare prezentabilă și salvează de frigul extrem. Este adesea folosit de designeri pentru a decora blănuri costisitoare. O blană de blană de vulpe de argint cu blană de capră pare neobișnuită și originală. Fur capra este folosit pentru a crea blana stil stil "avtoledi".
 • Ratoni. Rumeaua de blană este o mare investiție. Produsul din blană rezistent la uzură, practic, cald, pufos, perfect combinat cu o grămadă de vulpe de argint. Lunga blană este tendința sezonului. Ragonul de blană și vulpea sunt similare, astfel încât acestea sunt ușor de combinat într-un singur produs. Mantușul din piele și vulpea de argint vor multumi ochiul și îl vor servi cu credincioșie pe proprietar.
 • Karakul. Furcul frumos, sofisticat, în combinație cu o grămadă neagră, creează un ansamblu minunat. Blana Astrakhan este blana oficială, iar blănurile de designer ale acesteia sunt completate elegant cu blană de vulpe de argint (glugă, mâneci, manșete). Se dovedește o versiune modernă a produsului de blană, care este potrivit pentru femei de orice vârstă.
 • Piele de oaie. O blană de blană de blană de argint este un produs ușor, confortabil și cald, care poate scoate în evidență frumusețea unei femei. Pantofii din piele de oaie (Mouton) au rezistență ridicată la uzură, rezistent la umiditate. Pielea din blana de oaie este strălucitoare și matasoasă și, în combinație cu blana de vulpe, obține rafinament și un farmec unic.

Culori moderne

Clasicul strat de blană de vulpe de argint este tricolor, dar umbra acestuia poate varia. Culorile naturale ale blănurilor de vulpe sunt întotdeauna în tendință.

 • Alb. Blana de blană albă de vulpe este un clasic cu care este dificil de argumentat. Astfel de produse de blană nu sunt potrivite pentru uzul zilnic. Cel mai bine este să alegeți stilul de blană albă.
 • Gray. Culoarea de cenușă frumoasă a blănurilor naturale de vulpe arată elegantă și modernă pe o femeie. Aceasta este o nuanță nobilă și misterioasă care va evidenția frumusețea și originalitatea imaginii. Potrivit atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ieșirea de seară. Este combinată cu aproape orice nuanțe și culori de îmbrăcăminte.
 • Negru. Culoarea universală neagră a blănii naturale de vulpe poate crea o imagine urbană elegantă a unei seducătoare sexy sau a unei femei de afaceri.Culoarea neagră a blanii împodobește o femeie tânără. Ar trebui să evitați această culoare pentru doamnelor în vârstă. O nuanță bogată de negru accentuează ridurile și grija pielii care se estompează.
 • Roșu. Blană clasică de blană colorată din blană de vulpe. Arată spectaculos și costisitor. Rochia roșie necesită o abordare specială în alegerea hainelor. Nu este necesar să creați o imagine cu nuanțe de culoare roșie opusă. Blana de blană de culoare roșie se potrivește femeilor cu păr întunecat, ochi verzi sau lumină maro.

lungime

Blănurile de blană de blană de vulpe de argint sunt populare pe podiumurile lumii. Având în vedere faptul că blana unei vulpe negru-maro este purtată pentru o lungă perioadă de timp și nu provoacă probleme proprietarilor, la vârful de blănuri moda de blănuri de maximă, lungime medie și blănuri scurte. Scurte straturi se vor potrivi mai mult femeilor tinere, celor lungi pentru ieșirile de seară, lungimea medie fiind aleasă de femeile mai în vârstă. Alegerea produselor de blană, inclusiv a lungimii acestora, depinde de preferințele femeii și de posibilitățile materiale.

Ce să purtați

O blană de blană de argint este un lucru universal, poate fi purtat zilnic sau purtat la ocazii speciale. Totul depinde de stilul și modelul produsului de blană. Blana de blană va sublinia perfect frumusețea rochiei de seară. Îmbrăcămintea de la vulpul negru-maro merge bine cu bijuterii prețioase, aur alb, platină, argint. Stylistii recomanda sa nu accentueze blana de vulpe de argint cu pietre pretioase: cercei sau coliere, deoarece acest lucru poate face ca imaginea sa fie mai grea.

Stilul modern al blanii de blană de vulpe îmbină bine cu blugi la modă, care se potrivesc cu tonul îmbrăcămintei exterioare. Particularitatea acestei blănuri este că este voluminoasă, deci este mai bine să rămâneți pe pantaloni sau blugi cu tăietură dreaptă sau îngustă. Fuste ar trebui să fie, de asemenea, alese pentru acest strat de blană îngust, midi-lung. În cazul în care stratul de blană este scurt, combinați-l cu pantalonii de piele și cu o broască țestoasă în negru, flori sau ciocolată.

Dacă blana blănii este ușoară, este mai bine să rămâi la jumperi, țepuțe de culoarea pastelului. Lungimea medie poate fi accentuată cu o centură din piele. O blană de blană de vulpe de argint este "prietenoasă" cu articole bugetare, deci nu este nevoie să creați o imagine scumpă. Completați blană de vulpe negru-maro cu țesături naturale: lână și piele. Pantofii ideali pentru o astfel de blană sunt cizmele mici, cu tocuri joase sau cizme înalte pe tocuri.

Cât de mult este

Blănurile de blană realizate din blănuri naturale nu sunt haine ieftine, deci atunci când cumpărați ar trebui să ia în considerare raportul preț-calitate. În funcție de producător, model și stil, costul unei blănuri de blană de argint începe de la 50 mii de ruble. Cel mai bine este să cumpărați un strat de blană în magazine sau în magazine specializate pentru a reduce probabilitatea unui fals la zero.

Știri despre mărci

Blănurile de blană din blănuri naturale de vulpe de argint ale unor producători celebri sunt respectate, căutate și populare. Ca produse noi, puteți fi siguri, deoarece reputația celor mai multe fabrici pentru confecționarea articolelor de blană se formează de-a lungul anilor.

"Kalyaev"

Blănurile naturale de blană ale fabricii Kalyaev nu își pierd relevanța, deoarece istoria acestui producător este calculată de secole. Calitatea blanii Kalyaev este unică. Blana de blană de vulpe de argint este cusută din diferite stiluri, lungime, siluetă și decor. O selecție uriașă de noutăți din blană de vulpe de argint: blănuri de blană dintr-o vulpe negru-maro, cu guler în picioare, guler și mâneci scurte, veste de blană, blănuri scurte. Prețurile pentru produsele din blană sunt accesibile.

"Elena Furs"

Faimoasa fabrică rusă pentru producția de blănuri. Prețurile pentru vulpe sunt disponibile de la acest producător, calitatea este ridicată. Fabrica prezintă articole noi de blană de vulpe de argint: blănuri scurte de blană, blănuri de lungime medie cu un guler stand-up, o glugă, veste de blană scurte și lungi.

Fur "Catherine"

Producătorul rus, care de peste un secol a fost implicat în croirea produselor de blană de elită. Stiluri frumoase, unice, ultra-moderne și modele de blănuri de la vulp negru-maro, care nu vor lăsa indiferentă nici o femeie.Particularitatea blanurilor Ekaterina este că acestea sunt unice, la modă și de înaltă calitate. Prețul produselor de blană de la acest producător este ridicat.

Analiza țărilor producătoare

Care producător-țintă ar prefera să cumpere blănuri din vulpe naturale? O întrebare pe care o întreabă multe femei. Produsele de blană de înaltă calitate sunt produse în țările în care este stabilită producția de blănuri.

 • China. Această țară a demonstrat de mult că calitatea produselor din blană din China este la un nivel ridicat, în ciuda stereotipului bine-cunoscut al lucrurilor din China. Un raport excelent între prețul bugetului, designul la modă, designul modern și calitatea înaltă. Cel mai bine este să cumpărați produse de blană în țara în sine, aceasta va permite economisirea de bani.
 • Rusia. Produsele de blană din Rusia nu necesită reprezentare, deoarece în țara noastră produc unele dintre cele mai bune și de înaltă calitate blănuri de blană din lume. Acest lucru sa întâmplat din punct de vedere istoric, sub influența climei și habitatelor reci ale animalelor de blană valoroase din țară. Pardoselile fabricate în Rusia sunt produse de marcă, dar sunt costisitoare.
 • Grecia. Dacă doriți să cumpărați o blană de blană naturală de vulpe, bine ați venit în Grecia! Această țară nu produce piei proprii, ci se ocupă cu vânzarea de blănuri finite din piele naturală din America de Nord. În Grecia, a concentrat o mulțime de fabrici pentru producția de blănuri. Primul loc este ocupat de orașul Kastoria, care este considerat capitala europeană a blănurilor. În comparație cu prețurile rusești, puteți găsi aici o opțiune bugetară excelentă de un strat de calitate excelentă.

opinii

Judecând după recenziile proprietarilor de blănuri din blană de vulpe de argint, acesta este un produs frumos, cald, de elită care este purtat de mult timp dacă este bine depozitat corespunzător. Unii spun că blana de vulpe de argint nu este destinată uzurii de zi cu zi, deoarece puiul de somn este șters rapid. Blana de blană de vulpe de argint se încălzește perfect în frigul amar, arată luxoasă și originală. Mulți oameni notează că blănurile de blană de argint din stilul avtoledi se uzează rapid și se șterg pe coate. Pentru a evalua în mod obiectiv produsul de blană, este mai bine să vă bazați pe propria experiență.

Imagini elegante

O blană de blană de argint este un lux pe care o femeie rusă ar trebui să o acorde. Cu acest produs de blană, puteți crea imagini uimitoare pentru fiecare zi cu lucruri ieftine dar de calitate.

 • Când creați o imagine, concentrați-vă pe blana de blană valoroasă. Pentru utilizarea de zi cu zi, combinația perfectă de blană scurtă, pantaloni strâmți, un pulover strălucitor sau pulover, jumătăți de cizme.
 • Pentru a lucra alege un strat de lungime medie. Este ușor de combinat cu costume de pantaloni și fuste.
 • O haină lungă va sublinia perfect rochia de seară și pantofii de orice culoare. Nu supraîncărcați aspectul de seară cu detalii: un minim de accesorii scumpe.
 • Blana de blană de vulpe de argint este perfect combinată cu o rochie strânsă de lungime midi, realizată din tricot sau lână.
 • Stilul elegant de foi de argint, tăiat liber, se potrivește bine cu pantaloni de culoare închisă, o bluză și pantofi cu toc înalt. În tendință, imaginea este total negru.
 • O haină de blană de vulpe în acest sezon se va face prieteni cu o fustă la modă în culori închise plisate.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze