Ratonul de blană

Ratonul de blană

Pentru multe fete, cumpărarea unei blănuri este un eveniment responsabil care necesită cheltuieli considerabile. Este important ca produsul să fie nu numai elegant, dar și durabil. Un strat de blană din blană de raton se poate lăuda cu aceste calități. Luxul ei captivant fascineaza si rezistenta la uzura este uimitoare. Acest lucru merită cu adevărat banii.

Caracteristici și beneficii

Un strat de blană de ratan este un dar pentru fetele care îngheață în mod constant. Blana acestui animal este incredibil de caldă și moale. Subacoperirea lui groasă vă va încălzi în orice vreme. Acest avantaj este imposibil să nu apreciem. Cu toate acestea, multe fete sunt seduse de aspect. Pilele groase, lungi arată foarte voluminos și captează imediat ochiul. Se pare că o haină de blană realizată dintr-un raton merită o avere, deși aceasta este o amăgire.

Un alt avantaj poate fi atribuit abundenței stilurilor și culorilor. Această blană este ușor de colorat și reacționează calm la efectele chimiei.

Cât de uzat

Cea mai bună parte este aceea că o astfel de blană de blană excelentă are o rezistență excelentă la uzură. Blana unei ratoni tolereaza perfect orice conditii meteorologice si isi serveste proprietarul timp de mai multi ani. Fetele susțin că veți purta acest lucru timp de cel puțin 12 sezoane. Aceasta este o mulțime, având în vedere faptul că prețul este relativ scăzut.

Cu toate acestea, este important să rețineți că unele nuanțe pot afecta această durabilitate. De exemplu, nu trebuie să conduci o mașină în modele alungite, deoarece acestea vor fi șterse mai repede. Același lucru se întâmplă dacă purtați în mod constant pungi pe umeri. Și, bineînțeles, depinde mult de îngrijirea și depozitarea corespunzătoare a blănii.

Soiuri de blană

 • De la american

Blana ratonului american are o perie foarte groasa, care are un substrat gros si moale. Blana de blană din ea se menține perfect caldă și este purtată de mulți ani. Culoarea naturală este gri, dar în timpul îmbrăcămintei deseori se estompează, iar producătorul o vopsește.

 • De la canadian

Ratonul canadian are o grămadă lungă și groasă. Nuanța pielii sale are un ton roșu-brun. Produsul acestui tip de animal este foarte voluminos și strălucitor. Părul său moale vrea să atingă din nou și din nou.

american
canadian
 • Din finlandeză

În Finlanda, ratonii sunt crescuți într-o fermă de blană și diferă în mod semnificativ de dimensiunea lor față de omologii lor din alte țări. Blana este foarte densă și chiar grea. De aceea, de cele mai multe ori sunt decorate cu glugă, gulere și manșete. Practic este blana finlandeză folosită pentru fabricarea pălăriilor.

 • De artificiale

Tehnologia modernă vă permite să creați blănuri artificiale, care nu se deosebesc de naturale. Mormântul lor are aceiași moale și rezistență la uzură. Chiar și aspectul este atât de similar încât numai un profesionist poate distinge un fals de original. În plus, prețul îi plasează adecvarea.

artificial
finlandeză

Modele și modele moderne

Cu gluga

Acest element va înlocui pălăria dvs. și va salva cu siguranță chiar și de la cel mai puternic vânt. Aceasta este într-adevăr o piesă la îndemână care nu deranjează, dar arată mult mai elegantă decât unele pălării. Singurul dezavantaj este incompatibilitatea cu unele haine. Hood face lucrurile în fiecare zi și puțin rustic. Prin urmare, multe costume rafinate pot arăta prostie și ridicole.

Nicio capotă

Blănurile blănii fără glugă au mai multe variante de gulere. Unul dintre cele mai populare este "rack". El închide perfect gâtul și arată foarte decent. Pare un design bun și cu un mic decolteu. Sub ea poți purta un frumos furat, care se va suprapune cu accesoriile tale.

În plus, versiunea fără o poartă pare foarte laconică și elegantă. Este foarte practic, deoarece nu absoarbe fundația sau alte produse cosmetice decorative.

agitau

Modelele tăiate care par nu sunt atât de masive și greoaie câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Cel mai adesea, acestea produc o combinație combinată de gramada. Produsul în sine poate fi cu păr scurt, dar, în același timp, gulerul, manșetele sau capota vor fi diferite blănuri lungi, pufoase. Aceste modele au un cost destul de scăzut.

tricotat

Aceasta este o nouă tendință de modă, care sa îndrăgostit deja de multe fete. Blana de blană este fabricată din piele a unui raton, folosind o țesătură specială pe o rețea. Rezultatul este un tipar foarte interesant, care atrage multe modele de moda. Blana nu este atât de pufoasă, dar nu este zdrobită. Cu toate acestea, proprietățile termoizolante ale acestor stiluri sunt semnificativ mai mici decât cele ale modelelor cu un pui de somn lung.

Poperechka

Pentru a crea acest strat, se utilizează benzi separate, care se suprapun între ele atunci când se coaseră. Caracteristica principală este că părțile de blană au o poziție orizontală mai degrabă decât o poziție verticală. Acest design arată incredibil de elegant și scump. Acesta este motivul pentru care aceste produse sunt mai degrabă combinate cu rochii feminine și fuste. Crucea este o îmbrăcăminte excelentă pentru orice eveniment festiv.

În dizolvare

Pentru blănuri, blănurile sunt tăiate în benzi, dar acestea sunt cusute vertical. Aceste părți sunt tăiate din piele într-o direcție diagonală, astfel încât lungimea lor crește. Cel mai adesea blana de blană în dizolvare are o faimoasă siluetă A, care este atât de populară cu multe fete. Faptul este că piei solide nu ar arăta foarte frumos într-un astfel de design, și detaliile mici vor lua forma perfect.

scurt

Mulți sunt confuzi de volumul blănurilor unui raton și, prin urmare, preferă modelele scurte. O asemenea îmbrăcăminte exterioară nu împiedică deloc mișcarea, dar este mai puțin caldă. Cu toate acestea, aceasta este o opțiune excelentă pentru fetele care se conduc. În versiunea prescurtată va fi nu numai convenabilă, ci și mai puțin caldă. În plus, acest strat va fi mult mai ieftin.

Cu mâneci

Model foarte popular pentru multe produse. Mânecile scurte conferă hainei un aspect elegant și laconic. Mâinile expuse pot fi ușor ascunse de mănuși din piele alungită. Apropo, modelele cu mâneci detașabile sunt foarte frecvente. Adică opțiunea obișnuită poate fi folosită pentru plimbări lungi sau zile înghețate și pentru a schimba stilul modificat la o dată sau pentru publicare.

lungime

Lungimea cea mai clasică a blănii este cea a lungimii genunchiului. Acesta închide perfect cea mai mare parte a corpului și arată foarte armonios. Dacă sunteți foarte frig, puteți purta cizme înalte cu un astfel de produs.

Cu toate acestea, modelele lungi sunt acum în vogă, care pot varia în funcție de lungime. Glezna versiune lungime este foarte popular, se pare incredibil de misterios și original. Merită să spunem că nu se va potrivi tuturor doamnelor, deoarece blana ratonului este destul de masivă. Acesta poate fi considerat de către femei în vârstă, precum și fete foarte înalte.

Pentru cei care nu sunt mulțumiți de statura lor mică, stilurile scurte sunt cusute. Ei leagă perfect picioarele și dau libertate de mișcare. Singurul dezavantaj este că fesele fetei rămân deschise, ceea ce nu are un efect foarte pozitiv asupra sănătății femeilor. Acest lucru nu vă poate face griji avtoledi, care nu sunt mult timp în frig. În plus, puteți întotdeauna doar să se încălzească până la îmbrăcăminte.

Culori populare

 • roșcată

Culoarea roșie este folosită foarte des, deoarece arată ca o vulpe. Mulți producători nu încearcă să creeze produsul în mod specific, ci doar să satisfacă nevoile clienților săi. Această culoare arată foarte elegantă și scumpă.

 • alb

Blana albă de blană pufos este întotdeauna asociată cu un lux și un prestigiu. Umbra de lumină decorează numai această grămadă nobilă.Singurul dezavantaj este impracticitatea unui astfel de produs. Cu toate acestea, multe fete cumpără acest lucru exclusiv pentru publicare.

 • albastru

Culori neobișnuite ca doamnele care iubesc atenția. La urma urmei, această nuanță va primi multe complimente și priviri admirabile. Pare foarte natural și calm. Wow ecouri cu haine de zi cu zi, și cu lucruri elegante.

 • Nu este vopsit

Rasa naturală de raton are o nuanță gri-albă. Multe fete preferă să cumpere blană exact neatinsă, deoarece el vorbește de la sine despre originea blănii. În plus, unele femei tinere se tem că colorarea va afecta cumva părul moale. Merită spus că această opinie este eronată.

 • de aur

Adesea găsită culoarea acestei blănuri este foarte solicitată. Multe femei preferă tonuri calde, pentru că în timpul iernii vreți să ieșiți într-un fel. Această nuanță arată naturală și elegantă.

 • roz

Aceasta este o opțiune pentru fetele riscante care preferă să stea în societate. Doar nu cumpărați o blană de blană colorată de fuchsie sau un trandafir praf. Tonul roz pal arată foarte demn. El isi cuceri feminitatea si eleganta. Doar ca tinerele tinere elegante, cu încredere în sine.

 • negru

Nuanța de bază nu îndrăznea să ignore stratul de blană de raton. Pătul delicat, delicat, este atât de rece încât decorează această culoare, încât încetează să mai fie atât de sumbru. În plus, el face imaginea mai elegantă și oferă o fată farmecului. Aceasta este o culoare foarte bună, pe care prietenul acceptă lucruri și accesorii de culori complet diferite.

Cât de mult este

Cel mai interesant lucru este că o blană cu un număr atât de mare de avantaje are o valoare destul de democratică. Având în vedere că poate fi purtat timp de aproximativ 12 ani, acest preț pare chiar foarte amuzant.

Scurt strat cu mâneci ¾ pe care le puteți cumpăra 35000-40000 ruble. Stratul de blană mai lung nu costă mai puțin 60.000 de ruble. În ceea ce privește opțiunea maxi, prețul ajunge aici 90000 ruble. Desigur, costul poate crește mai mult, pentru că multe depind de designul și popularitatea mărcii.

Aș dori să vă sfătuiesc să nu cumpărați un produs de blană de la producători necunoscuți, necunoscuți. Din păcate, ele vă pot oferi un produs fals sau necinstit. Apropo, în vara, prețurile pentru blănuri sunt mult mai mici decât în ​​toamna târzie sau iarna devreme. Faptul este că nu se bucură de o astfel de cerere și multe magazine fac reduceri. În plus, încep să apară elemente noi, care suplinesc modelele de anul trecut.

Cum sa alegi

Luați în considerare întotdeauna cu atenție un strat de blană înainte de cumpărare. Întoarceți produsul și verificați miezul. Pielea trebuie să fie moale și lipsită de defecte. Nu trebuie închisă cu o căptușeală, deoarece producătorii de încredere părăsesc fundul deschis. După asta nu uitați să luați în considerare substratul. Deplasați cu atenție grămada și asigurați-vă că produsul are un puf gros. La urma urmei, face ca blana să fie atât de caldă și de voluminoasă.

La atingere, materialul trebuie să fie moale și matasos. Dacă rulați mâna peste blănuri și se îndoaie, atunci acesta este un semn rău. Grajda ar trebui să fie puțin elastică. De asemenea, blana ratonului are o strălucire specială lucioasă, care este imposibil de fals. Chiar și calitatea grămezii poate fi verificată prin tremurături sau prin smulgerea ușoară a firelor de păr. Dacă rămân în loc, atunci lucrurile sunt bune.

Dacă simțiți că un miros neplăcut emană din produs, atunci cel mai probabil nu va dispărea. Faptul este că această blană are o anumită aromă, dar mai degrabă amorțită. O buclă luminoasă lasă un produs pe care producătorul le-a stocat incorect.

Ce să purtați

haine

Rana de blana acceptă diferite combinații. Articolele scurte și opțiunile cu o glugă sunt cele mai ușor de contactat cu uzura casuală. Acceptă cu ușurință cizme înalte și uggs, precum și denim. Crustele încrucișate sunt considerate mai capricioase și mai elegante. Nu le plac pantofii simpli și fundul prea obișnuit. Aceeași atitudine necesită opțiuni fără capot. Rochii, fuste și cizme cu tocuri sunt cea mai bună unire cu astfel de stiluri.

pălărie

Multe fete cred că pălăriile cu această îmbrăcăminte exterioară nu sunt absolut combinate, dar nu este așa. Pălării de blană arata foarte bine. Clopoțelurile și beretele cu o grămadă de ratoni arată foarte elegant. Dacă aceasta este o opțiune necorespunzătoare pentru dvs., vă sugerăm să vă uitați la modelele tricotate, dar cu o bombă cu blană.

Uneori o pălărie sau un șal este potrivit. Desigur, nu vor fi atât de calde în timpul iernii ca și pălării.

accesorii

În ceea ce privește eșarfele, ele sunt cel mai bine ascunse sub fund. Îmbrăcămintea originală nu are nevoie de astfel de accesorii. Ei pot doar să strică chestia și să le adauge simplitate. Desigur, mănușile vor încălzi mai bine mâinile, dar mănușile din piele arătau mult mai elegante cu blănuri. Rețineți că acestea pot fi de asemenea izolate.

Prostia cu un produs nobil va arata ca saci de sport. Preferi stilurile clasice de mărime mică. Suede și piele sunt binevenite. Nu uitați că modelele cu mâner extins vor afecta în mod negativ blana, ceea ce va afecta rapid aspectul stratului de blană.

opinii

Fetele care au cumpărat haina de blană raton nu se pot bucura de cumpărarea lor. Ei spun că și după mulți ani produsul nu și-a pierdut aspectul uimitor. De asemenea, păstrează căldura bine și absolut nu urcă. În comentariile tinerele doamne subliniază ușurința produsului. Dar această nuanță este una dintre cele mai importante. Într-o îmbrăcăminte de blană cu ratonul, umerii nu se vor obosi.

Sfat bun a fost dat de o femeie care este în mod constant în spatele volanului. Ea a spus că haina ei de blană freca în jurul feselor și a devenit obscena. Desigur, un astfel de lucru poate fi scurtat, dar este mai bine să alegeți inițial o blană separată pentru mașină. În general, recenziile sunt pozitive. Fetele găsesc un minus doar că soțul nu cumpără alt strat de blănuri câțiva ani mai târziu, justificând faptul că versiunea anterioară nu a fost încă uzată.

Imagini elegante

 • Stilul de blană cu blană elegant, elegant, are o tăietură dreaptă. Manecile înfundate de lungime asimetrică, care adaugă o groază la produs, sunt vizibile imediat. Căștile și pantalonii din piele păreau destepti.
 • Model incredibil de original, care abia ajunge în mijlocul coapsei. Designul transversal are o asimetrie de culoare, care atrage foarte mult atenția. Culorile sunt alese armonios, iar hainele și accesoriile completează perfect personajul principal.
 • Pe fata este un produs frumos scurt, cu elemente colorate. Ciucurile roșii decorează doar grămada neagră și fac lucrul incredibil de original. Toate hainele și accesoriile în culori închise nu distrag atenția asupra lor înșiși.
 • Un exemplu minunat de blană caldă alungită de blană. Puteți observa că culoarea cenușie aruncă o nuanță purpurie, care decorează numai lucrurile. Ochelarii și o rochie de leopard nu sunt potrivite pentru îmbrăcăminte, dar cizmele cu toc nu adaugă eleganță.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze