Blănuri din Grecia - cumpărați mai ieftin!

Blănuri din Grecia - cumpărați mai ieftin!

Având în vedere faptul că blănurile naturale din blănuri naturale au devenit deosebit de populare în ultima vreme, aș dori să acord o atenție deosebită blănurilor din Grecia. Faptul este ca aceasta tara este cel mai faimos producator de blanuri din intreaga lume si acest lucru se intampla in ciuda faptului ca aceasta nu difera deloc in climatul inghetat. Dar pentru compatrioții noștri, blănurile din Grecia vor fi deosebit de interesante, cu o caracteristică unică - accesibilitatea. Da, tocmai prețul relativ scăzut, cu o notă de înaltă calitate, atrage mulți turiști în tururi de blănuri.

Caracteristicile și avantajele cumpărării unei blănuri în Grecia

Mulți vor fi curioși să afle că în Grecia în prezent nu există blănuri. Materiile prime pentru coaserea blănurilor sunt achiziționate la licitațiile din America de Nord și puteți cumpăra o blană bună nu peste tot. În Grecia, există doar câteva orașe care pot fi numite pe bună dreptate centrele de blană principale.

În primul rând, este orașul Kastoria, sau mai degrabă Kiknon Avenue, care are multe fabrici de blănuri și showroom-uri. Aici puteți alege nu numai un model adecvat al stratului dintr-o gamă foarte largă, ci și modul în care se produc aceste straturi.

În orașul Atena există mai multe centre comerciale cu blănuri de mână și multe dintre acestea sunt situate pe principalele străzi turistice. Dar particularitatea este că majoritatea acestor blănuri sunt cusute în același oraș din Kastoria, iar prețul lor la Atena este mult mai scump. Taxele mari se datorează popularității turistice a capitalei grecești.

În mica statiune a orasului Paralia Katerini nu are propria productie de blanuri, dar exista mai mult de o suta de magazine cu blanuri. Cele mai multe dintre ele se află pe strada Nikiș.

Dar experții recomandă să nu se grăbească să meargă în Grecia exclusiv pentru un strat nou, iar acest lucru se datorează faptului că o astfel de achiziție va costa, ținând seama de mișcare, este foarte scumpă. Dacă sunteți deja norocos să ajungeți în Grecia ca turist curios, cumpărarea unei blănuri poate fi o investiție foarte profitabilă.

Merită să considerăm că achiziționarea unui blăn de blană care nu se încadrează în cadrul unei călătorii cu blană costă câteva sute de euro mai puțin, iar atitudinea vânzătorilor către un cumpărător independent este mai bună. Fără grabă să iei în considerare gama greacă de blănuri și să alegi un model potrivit pentru tine, poate dura aproximativ două zile.

Cum sa alegi

Înainte de a merge la magazinul grecesc pentru o achiziție, este necesar să studiați în detaliu informațiile despre aspectul blanii naturale și care dintre caracteristicile sale sunt un indicator al calității și care nu sunt.

Amintiți-vă că în blănurile de înaltă calitate din Grecia, căptușeala este cusută liber pe piele și este doar prezentată astfel încât să puteți vedea interiorul produsului. În mod inutil vânzătorii care își încearcă să impună în mod deschis un anumit model de blană trebuie să alerteze și cumpărătorul.

Și o altă nuanță importantă - dacă după cumpărare doriți să petreceți mai multe zile în Grecia, lăsați haina de blană în magazin pentru depozitare și luați-o chiar înainte de plecare. Deci, puteți fi calm pentru integritatea și siguranța produselor de blană.

Este interesant faptul că în Grecia calitatea straturilor de nurcă este confirmată de un certificat special. Dacă acest certificat este atașat unui anumit model, asigurați-vă că ați achiziționat produse de o calitate excelentă.

Companiile de producție

În Grecia, există câteva sute de fabrici pentru producția de blănuri, însă, într-adevăr, doar câteva dintre ele sunt dovedite. Cea mai faimoasă este acum o fabrică numită Kafasis. Acesta este situat în orașul Kastoria și pielea exclusiv scandinavă este utilizată în procesul de producție. Produsele acestei fabrici sunt atât de elite încât chiar și regina Danemarcei le alege.

Elegant Fururi, Versavi, Avanti, Marko Varni, Soulis, fabricile Rizos Mousios sunt, de asemenea, pe lista celor dovedite. Produsele acestor companii nu sunt doar de o calitate excelentă, dar și moderne. Tăierea unei blănuri este gândită la înăbușire, iar designul corespunde complet celor mai recente tendințe la modă.

Companiile Nitsa Furs și Nevris în Grecia într-un cont special. Producătorii au putut intra pe piața mondială într-o perioadă relativ scurtă de timp, dar consumatorii s-au îndrăgostit în primul rând de creativitate. Produsele de marcă au un design foarte original, dar confortul în procesul de purtare rămâne. Dar există și alte trei mărci care merită o atenție deosebită.

ego

Compania este situată în faimosul oraș "Kastoria" și este implicată în producția de blănuri din astrahan, nurcă, sable, râs și alte blănuri. Produsele mărcii sunt de o calitate excelentă, dar prețul pentru aceasta este destul de tolerabil.

Dios

O alta companie din imperiul de blanuri din Kastoria, care se ocupa de productia de blanuri si de vanzarile lor in Europa, America si Rusia. Pentru coaserea blănurilor, producătorii de marcă folosesc blănuri de ras, sâmburi, blănuri astrahan, nurcă și vulpe.

iris

Această companie este implicată în producția de straturi de nurcă de cea mai înaltă calitate, dar caracteristica lor principală este umbra. Culoarea gri-gri a blănurilor dă oricărei imagini rafinament, eleganță și farmec.

Cât de mult este

Dar este foarte dificil să spun exact despre costul blănurilor grecești. Prețul fiecărui model individual depinde de cantitatea și calitatea blănurilor folosite, precum și de umbra și metoda de coasere a blănurilor. În medie, prețul unei blănuri masive de nurcă de lungime medie variază de la 2500 la 5000 de euro. Pentru modele exclusive de blănuri de la designeri celebri va trebui să plătească o sumă foarte ordonată - de la 30 la 40 de mii de euro. Dar blănurile scurte sunt deja mult mai ieftine - de la 2000 de euro.

Scurte blănuri din vulpe de argint sau vulpe vor costa clienții mult mai ieftini - de la 1.400 la 2.000 de euro. Straturile lungi vor costa în medie 500 de euro mai mult.

Astrakhan sau mantourile de blană de raton într-o versiune alungită vor costa toată lumea în jur de 2.500 de euro și va trebui să plătiți puțin mai puțin pentru o blană scurtă - 1.200 de euro. Blănurile Astrakhan sunt puțin mai ieftine - o medie de 1.700 de euro pentru modele scurte și aproximativ 1.900 de euro pentru cele lungi.

Dar cel mai mare buget sunt blănurile de castor. Pentru o blană de blană puteți plăti nu mai mult de 1000 de euro, iar pentru o blană - nu mai mult de 500 de euro.

Cum să treceți prin vamă, dacă cumpărați o blană în Grecia

Dar pentru a cumpăra o blană de blană în Grecia este doar jumătate din bătălie, pentru că încă mai trebuie să fie transferată liber peste graniță la aeroport. Potrivit Codului Vamal, articolele a căror valoare nu depășește 1000 euro pot fi transportate peste graniță fără plata unei taxe. Dacă costul stratului de blană depășește rata admisă, va trebui să declarați și să plătiți o taxă în valoare de 30% din suma excedentară.

opinii

Dar judecând după feedbackul din partea membrilor forumului, cumpărarea unei haine de blană în Grecia se justifică cu adevărat. Membrii forumului susțin că alegerea produselor de blană în magazinele din Grecia este imensă, însă alegerea unui model de calitate necesită destul timp. Mulți observă o creștere notabilă a prețului produselor de blană în acest an, ceea ce este asociat cu o creștere a prețurilor pentru piele de licitație. Dar dacă modernitatea modelului pentru dvs. nu este deosebit de importantă, puteți alege un strat de blană din stocuri vechi la un preț destul de atractiv.

Singurul lucru negativ este că nu este foarte convenabil să ajungi la magazine cu produse de blană. Cel mai bun pentru a închiria o mașină. Timp de câteva zile, conform membrilor forumului, puteți călători în cele mai importante puncte de vânzare și puteți găsi un model adecvat de blănuri.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze