Pantofi artificiali de blană - frumusețe fără victime

Pantofi artificiali de blană - frumusețe fără victime

Industria textilă modernă permite producerea de materiale care arată extrem de asemănătoare blănurilor naturale. Acestea sunt soiurile așa-numitei blănuri faux. Texturile, lungimea grămezii și densitatea materialului modern sunt foarte diverse, astfel încât orice femeie de modă poate alege haina de blană artificială.

Caracteristicile și avantajele blănurilor faux

Până în prezent, tehnologiile moderne oferă următoarele metode pentru producerea blănurilor artificiale:

  • țesutul vilii în baza de materiale naturale sau sintetice;
  • întărirea șanțului artificial pe o cârpă tricotată;
  • topirea nitronului sau lavsanului la temperaturi ridicate, pentru a lipi vilii de urzeală de urzeală sau de vâscoză.

Cum sa alegi

Cum sa alegi o blana buna si frumoasa de blana? În ceea ce privește condițiile meteorologice, nu este nevoie să vă faceți griji aici - blana artificială de blană este destul de caldă. Faux blana are o bază de tesatura, și nu există o izolație principală pe lângă piele - substratul. Conducerea companiilor europene produce modele pentru iarnă, cu temperaturi ale aerului nu mai mari de zero grade, ceea ce este tipic pentru țările europene. Firmele rusești încântă femeile de modă cu blănuri izolate. Aceste blănuri sunt capabile să se încălzească chiar și în condiții extreme de frig.

Furca faux de înaltă calitate este ușor de curățat, are o grămadă constantă și o strălucire plăcută, nu are miros neplăcut. Într-o haină de blană confortabilă, se potrivește ușor corpului, arată frumos.

Dacă nu aveți ocazia să cumpărați o blană de blană naturală, aceasta este o opțiune excelentă pentru o rochie de iarnă. O blană ușoară de blană va dura mai multe sezoane, și veți arăta nu mai puțin elegant într-un model de înaltă calitate decât într-un model similar de blană naturală. În plus, haina este bine păstrată și nu vă puteți teama de molia omniprezentă.

Pentru a vă asigura de rezistența blănii, trageți ușor părul. Nu ar trebui să cadă. În magazin, unde își prețuiesc reputația, veți avea cu siguranță permisiunea de a face acest lucru. De asemenea, verificați calitatea cusăturilor sub căptușeală.

Eticheta indică materialul din care fiecare cusătură este cusută. Produse bine dovedite din blană artificială, din PAN cu adaos de poliester, pe bază de tricot.

Nu toată lumea recunoaște necesitatea de a-și decora tinuta cu blană naturală, reducând numărul de animale pufoase în populații. Prin urmare, blănurile făcute din blană facială devin din ce în ce mai populare în saloanele cele mai la modă și faimoase din lume. Designerii demonstrează modele sofisticate și elegante care nu diferă de analogii din blănuri naturale.

Modele populare

Acest sezon a devenit un strat de oțel la modă realizat din material cu o grămadă lungă, pictat în culori luminoase și saturate. Modelele clasice de mâneci A-line și flambate nu ies din modă.

Femeile și liniile netede ale modelului sunt, de asemenea, în tendință în această iarnă. Pentru ei sunt alese combinații de blănuri cu piele și piele de căprioară, cu un decor interesant. Pentru fetele subțiri, modelele în stilul "cocon" al unei siluete libere, completate de elemente tricotate, vor fi o alegere bună. Învelișurile fixate vor fi elegante și spectaculoase dacă le veți adăuga o curea de talie grațioasă.

Dimensiuni mari

Pentru modelele complete, sunt disponibile straturi suplimentare. Deoarece blana foarte pufoasă este puțină grăsime, este de preferat să alegeți blănuri din materiale netede: sub blănuri astrahane, nurcă, culori întunecate și neutre. O haină netedă de ton de lumină se va potrivi unei fete sau unei femei pline dacă este un stil clasic destul de scurt.Trapeze și palton scurte scurte și haine cu mâneci scurte arata grozav la doamnelor cu forme curvaceous.

Cu gluga

Tricotajele de blană tăiate sunt adesea completate cu o glugă adâncă la modă care protejează împotriva vremii nefavorabile. Pentru fetele înalte și subțiri, modelele alungite sunt potrivite, pentru femeile scurte de modă, cu blănuri scurte și capse vor fi relevante. Chiar și cea mai mare glugă nu va face haina de blană prea grea, va rămâne confortabil și confortabil de purtat.

Poperechka

În sens transversal, se chema un blăn de blănuri, fabricat din benzi de blană, cusute pe orizontală. Unul are impresia de "strivire" a stratului de blana, mai ales daca dungile sunt interspersate cu insertii din piele sau din blana de diferite culori.

Crossoverul de blană de sub nurcă este deosebit de relevant în acest sezon. Apariția acestui model nu este mult inferior originalului.

avtoledi

Stilul avtoledi se referă la cele mai căutate printre haine și paltoane. Acest stil este caracterizat printr-o scurtă durată a tivului și a mânecilor. Pentru doamnele care conduc mult timp în mașină și își conduc mașina, o blană de blană sub formă de căpșună sau cardigan este convenabilă. La urma urmei, un model mai lung este ușor de murdar, iar mânecile lungi fac dificilă conducerea unei mașini.

Stilul avtoledi sugerează de asemenea că blana va fi elegantă și frumoasă. La urma urmei, rezultatul unei lungi călătorii sunt întâlniri de afaceri în care trebuie să căutați câștigători. Prin urmare, o astfel de blană este de obicei cusută dintr-o blană artificială de înaltă calitate sub nurca, leopardul sau vulpea de argint. Multe modele cu o glugă care protejează părul.

Analogurile din blană

Sub lama

Blănurile de blană de sub o lamă au o grămadă deosebit de lungă și ciudată. Acestea se caracterizează prin stiluri scurte, care sunt cusute cu mâneci înfundate și fără guler. Pachetul de vopsea accentuează fragilitatea fetei, o face flirty și romantică.

sub Karakul

Blana artificială de blană karakul este surprinzător de similară cu cea naturală. Unele modele sunt greu de distins. Acesta este un model clasic, cunoscut de la mijlocul secolului trecut. Blana de blană este elegantă, buclele moi ale unui pui de somn scurt fac materialul mai voluminos. De regulă, hainele de blană sunt negre sau gri, cenușiu.

Faux fur anse (anse)

Conform caracteristicilor sale, mech ans a devenit un lider pe piața rusă. Blănurile de blană fabricate din materiale negre de nurcă americane sunt în special solicitate. Această blană este fabricată în Coreea pe bază de polimeri sintetici de înaltă calitate cu izolație finlandeză.

Fur anse arata grozav, straluceste frumos, are un pui de somn gros si uniform.

Sub chinchilla

Blana de sub chinchilla este moale și blândă. Produsele din blană sunt fabricate din aceasta într-o scară maro-maro. Blana de blană este universală, este ușor să ridici restul ansamblului la modă. Combinația de blană sub chinchilla cu blană mai pufoasă pe marginea capotei modelului arată bogată și neașteptată.

Sub vulpea de argint

Modelele de blană de sub vulpe de argint aparțin clasicului. Pălăria blândă și moale nu se deosebește de aspectul natural. Stofa elegantă și elegantă este deosebit de impresionantă, în combinație cu pantaloni de culoare neagră și pantofi cu toc înalt.

Sub leopard și râs

În fiecare an, culorile de leopard la modă merg din nou pe podiumuri. Straturile de leopard sunt produse de toate casele de modă de vârf. Modelele pentru râs sunt de culoare gri-bej, cu pată mare și mică pe fundal simplu.

Specturile de bej, alb și maro atrage aspectul, haina de blană nu va lăsa indiferentă nici o femeie de modă. Modelul Leopard este unul dintre cele mai căutate pe piață. Haine și pantofi negri extravagante, accesorii luminoase, pălării la modă închise la culoare sunt potrivite pentru o astfel de blană.

lungime

Pentru multe blănuri, lungimea caracteristică a tivului nu este mai mare de 15 cm sub genunchi. Un număr și mai mare de modele sunt realizate din lungimea cea mai practică, care în acest mod ajunge doar la genunchi.

Îmbrăcămintea cu blană lungă atrage atenția cu stiluri inovatoare interesante și culori neobișnuite. Ele sunt mult mai calde și concepute pentru ierni reci.Îmbrăcămintele de blană lungi, care sunt opere de artă de design, sunt perfecte pentru întruchiparea look-ului de seară la modă.

Alegerea blănurilor scurte și a dresajelor din blană strălucitoare este, de asemenea, neobișnuit de largă. Acesta este, în primul rând, tot felul de stiluri la modă - supradimensionate, jachete, veste de blană. Modelele de iarnă scurte sunt prezentate sub formă de stiluri cu manșete și un guler cald mare.

Culori moderne

Unul dintre avantajele incontestabile ale produselor din blană artificială poate fi numit posibilitatea de a alege culoarea la gust, astfel încât stratul de blană să se amestece armonios în dulapul de iarnă. Articolele de îmbrăcăminte monocrome pot fi culori tradiționale, dar pot surprinde cu o nuanță standard de culoare - roșu, roz, albastru sau verde.

Roz și liliac

Blănurile roz și lila sunt destinate fetelor blânde și romantice. Pentru stilul bebidoll, o haină de blană, făcută din blană neagră, va fi o descoperire plăcută. Și dacă doriți să cumpărați un model ușor și elegant - în stilul unei blănuri cu un pui de somn, asemănător cu blana unui miel tăiat. Fata într-o astfel de blană se aseamănă cu un blând și frumos nor plutitor de blană roz.

Ca de obicei, roz și luminos roz merge bine cu blugi la modă, pantaloni slăbuiți, fustă scurtă, jambiere. Completați acest set de cizme de lumină, pantofi cu talpi neobișnuiți.

culoare

Sub stratul de culoare se înțelege un model multi-color compus din părți de culori diferite. Pentru un astfel de strat, ele aleg o bază monotonă, completând-o cu bucăți de alte blănuri. Culori moderne într-o bandă delicată, asemănătoare cu o cușcă și modele.

alb

Blana de blană albă de zăpadă rămâne întotdeauna unul dintre lideri și este la înălțimea modă. O femeie în haina de blană - foarte farmecul. Fermecătoarea și fermecătoarea îmbrăcăminte, subliniază caracteristicile faciale. Doamnelor de orice vârstă se simt într-un strat alb, deosebit de elegant și frumos. Există o mulțime de opțiuni pentru o blană de blană albă de zăpadă, de la modele lungi, cu o grămadă de volum la straturi de nurcă mai fine. Învelișurile de culoare albă, cu gulere și manșete întunecate, sunt interesante.

Negru și gri

Culoarea neagră se referă la cele clasice, iar blănurile făcute din blană neagră, atât lungă, cât și scurtă, sunt universale. Practicitatea acestui model este evidentă. Designerii includ haine negre în spectacolele lor, demonstrând potențialul deosebit al acestei culori în modelarea afacerilor. Accesoriile luminoase, orice decor și încălțăminte elegantă sunt perfect combinate cu blănuri de blană neagră.

Blana de blană gri este laconică și poate plăcea proprietarului, cu posibilitatea de a crea ansambluri în stil casual. Totul este posibil pentru o haină de blană gri - atât un guler de blană bogat și un buchet de nuca netedă. Pentru straturile de leopard, griul este una dintre culorile primare. Pentru un strat gri, sunt selectate culori strălucitoare și saturate de eșarfe și eșarfe, mănuși și pungi.

maro

Straturile de culoare brună și bej pot fi, de asemenea, elementul numărul unu în dulap. Pentru blănurile de blană nu există restricții în alegerea încălțămintei, sunt selectate ca eșarfe și mănuși întunecate și elemente foarte ușoare pentru ansamblu. Culoarea maro-democrată vă permite să creați o gamă largă de truse bazate pe o gamă caldă.

Albastru și albastru

Visul albastru, întrupat sub forma unui strat elegant, și crearea unei imagini impresionante a Reginei de Zăpadă sunt imposibile fără culorile albastru și albastru ale hainei de iarnă. O poveste mica, extravaganta si romantism, precum si posibilitatea de a scoate in evidenta adevarata culoare de iarna din jurul tau cu tinuta ta.

Pentru o blană mai blândă de blană albastră, cu guler și mâneci scurte, stilurile loose și lungimea medie sunt caracteristice. Pentru culoarea albastru-deschis și albastru strălucitor atunci când alegeți restul elementelor kitului, cele mai bune combinații cu nuanțe delicate alb și bej ar putea fi cele mai bune.

Ce să purtați

Stilistii sunt sfatuiti sa poarte o rochie sau o fusta maxi sub o blana. Creați o imagine finită cu ajutorul tocurilor laconice și a mănușilor lungi.Pentru modelele midi există o regulă - fusta nu trebuie să fie vizibilă sub tivul unei blănuri, nu arata plăcut din punct de vedere estetic.

Nordul Europei și Londra nu au rezistat atacului de blănuri la modă, realizate din blană albă și strălucitoare sau lepard. Proprietarii i-au decorat fețele cu ochelari întunecați, iar sub blănuri au pus cizme cu toc înalt și pantaloni din piele neagră.

Un blăn scurt poate fi combinat nu numai cu o rochie, ci și cu blugi sau jambiere. În calitate de pantofi puteți alege pantofi cu șireturi, cizme elegante pentru gleznă în culori neutre. Învelișul de blană armonios arăta împreună cu o pălărie din pâslă sau o pălărie tricotată, o beretă de blană.

Un blond lung de blană ascunde lucruri purtate sub el, dar o fustă scurtă sau pantaloni de stil clasic arata cel mai bine cu ea. Pantofii din acest set trebuie să fie elegant și elegant, cu tocuri înalte sau cu platformă cu călcâi.

Cât de mult este

Uneori nu este ușor să alegeți lucrul potrivit dintr-o gamă uriașă. Dar politica de prețuri a firmelor care produc blănuri artificiale este atât de flexibilă încât permite femeilor de modă să nu achiziționeze una, ci mai multe haine frumoase dintr-o dată.

Produsele cele mai scumpe ale autorului ajung la 50 mii de ruble, deși la vânzări pot fi achiziționate mult mai ieftin. Prețul mediu pentru o blană de blană din blană franceză variază de la 10 la 25 mii, există modele fabricate de ruși de la 7 mii de ruble. Cei mai populari producători ruși sunt Anse, Doar tu, Vera Yakimova, LU Outwear.

Caracteristicile produselor din China

Unii oameni cred că produsele din China sunt inferioare în calitate de haine de blană din Grecia și Italia. De fapt, nu este. De mult timp multe fabrici celebre și-au mutat producția în China.

În această țară, unul dintre primii care a stabilit eliberarea blănurilor naturale și artificiale frumoase și la modă. Corelația dintre calitatea și prețul modelelor de la producătorii chinezi este considerată optimă, ele sunt indiscutabile favorite pe piață. Tehnologiile dezvoltate permit dezvoltarea țesăturilor de blană cu caracteristici excelente în fabricile locale.

opinii

Alegerea blănurilor de blană naturală, majoritatea cumpărătorilor făcute din motive etice. Un preț relativ scăzut al produsului a jucat un rol semnificativ. Femeile observă că jachetele standard în jos și hainele de iarnă nu pot umple dulapul o nișă rezervată pentru îmbrăcămintea elegantă. Haină de blană artificială, în funcție de clienți, poate crea o imagine elegantă și poate transforma aspectul.

Într-o blană de blană vrei să mergi în fiecare zi. În ciuda faptului că blana etică este diferită în aparență față de cea naturală, iar această diferență este vizibilă, blana de blană este surprinzător de elegantă.

Mulți clienți observă că sunt surprinși de faptul că nu este rece în îngheț într-o blană. Acest produs beneficiază în ceea ce privește rezistența la căldură în comparație cu o jachetă tradițională în jos. Blănurile de blană sunt disponibile cu o căptușeală impermeabilă, completată cu majoritatea modelelor cu două curele: piele și din materialul original.

După mai multe sezoane de șosete constante, blana nu arată uzată și stropită. El nu pierde luciu și moale. Apariția produsului rămâne aproape neschimbată. Clienții sunt mulțumiți de faptul că achiziția la modă le-a permis să găsească ceea ce căutau, precum și să-și îmbunătățească stilul și să arate extraordinar și atractiv.

Imagini frumoase și frumoase

  • Scurt la coapsele siluetă dreaptă a unei blănuri de piele de oaie cu blană sub nurcă. Blana cu luciu puternic, maro inchis. Model cu maneca lunga, fara guler. Sub blana, există o rochie de ton cu ciocolată, confecționată din țesătură cu o luciu ușoară.
  • Blana albă de blană fixată cu o lungime a capotei până la mijlocul șoldului. Pe o talie o curea din aceeasi blana. Textura produsului sub forma unui model diagonal. Jambierele negre sunt potrivite cu blana.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze