Iepure de blană

Iepure de blană

Produse ieftine din blana naturală de iepure - o opțiune excelentă pentru cei care nu își pot permite blănurile de elită. Blana de blană de iepure - moale, caldă, confortabilă, frumoasă. Este ușor de confundat cu blana de nurca valoroasă. Modelele de iepure moderne sunt potrivite pentru femeile cu gustul cel mai rafinat și stilul sofisticat.

Produse ieftine din blana naturală de iepure - o opțiune excelentă pentru cei care nu își pot permite blănurile de elită. Blana de blană de iepure - moale, caldă, confortabilă, frumoasă. Este ușor de confundat cu blana de nurca valoroasă. Modelele de iepure moderne sunt potrivite pentru femeile cu gustul cel mai rafinat și stilul sofisticat.

caracteristici

Furca de iepure este un material ieftin cu care designerii creează o îmbrăcăminte frumoasă. Pălării de blană de iepure se încălzesc în frig, iar în perioada de demi-sezon nu sunt fierbinți. Trebuie avut în vedere că produsul fabricat dintr-un iepure nu se va încălzi în înghețuri severe dacă nu există izolație. Confortul și aspectul scump - principala caracteristică a blănii de iepure. La atingere, blana este delicată, ca de exemplu, mătasea, cu o prelucrare corectă, devine ca o nurcă.

Este convenabil să lucrați cu blană de iepure, este maleabilă, dar fragilă. Maeștrii coase coarde de diferite tipuri de iepure, care oferă originalitatea produsului și creează o selecție largă. Particularitatea acestei blănuri este că culoarea naturală a animalului vă permite să coaseți produse de blană de diferite stiluri și stiluri. Alb, maro, gri, negru, cenușie, roșu. Practica este ca multi designeri sa vopsizeze artificial blana de iepure, creand un lucru la moda si stilat.

Avantajele blănurilor în prețul lor. Produsele de iepure sunt purtate cu îngrijire adecvată de mai mulți ani, dar nu sunt rezistente la uzură. Acest strat de blană de iepure este greut, nu este ponderat.

Soiuri de blană

Blănurile de blană sunt fabricate din piei de iepuri de diferite rase. Această blană este mai puțin capricioasă în îngrijire decât mai scumpă. Datorită numeroaselor soiuri de iepure, există o mare selecție de blănuri pentru fiecare gust și portofel.

 • Chinchilla iepure Rex. Cea mai populară blană din care sunt cusute produse calde este iepurele Rex. Este ieftin, iar posibilitățile de a crea blănuri unice sunt enorme. Acest lucru este utilizat de producătorii ruși. Fur Rex este ca un chinchilla. În cazul în care stratul de blană este fabricat din rex, este necesar să se ocupe cu atenție și să se rețină că un astfel de produs nu va supraviețui uzurii zilnic fără o îngrijire suplimentară (în cazul în care produsul nu este fabricat corespunzător).

Modelele populare din blana Rex sunt potrivite atât pentru fete tinere, cât și pentru femei adulte. Blana de blană Rex este combinată cu orice lucru de zi cu zi și rochie de seară. La atingere, blana de iepure Rex este moale, elastica, groasa. Există multe nuanțe de iepure Rex - gri, maro, negru, alb, combinate.

 • Franceză. Furca franceză de iepure este caldă, delicată, moale și frumoasă. Ele se disting prin stralucirea gramada si calitatea pielii. Diferența dintre blana de iepure franceză este că puiul de somn este scurt, gros, elastic. Culorile franceză de iepure din țară sunt foarte apreciate și sunt considerate bogății naționale. Blănurile de blană de la astfel de blănuri sunt foarte calde și ușoare, dacă sunt fabricate de înaltă calitate.
 • Orilag. Versiunea franceză a blănii de iepure, care a fost creată special pentru a imita blănuri de chinchilla. În exterior, stratul de Oriylag este greu de distins de chinchilă, cu excepția prețului. Orilag este mai ieftin, dar aspectul unei blănuri de iepure este decent. Blana este densă, caldă, rezistă înghețurilor severe, designerii iubesc să lucreze cu ea. Cu grija potrivita, purtata mult timp.
 • Royal. Blana regală de iepure este foarte durabilă în comparație cu blana normală de iepure. În exterior foarte asemănător cu castorul.Diferența dintre blănurile regale de blană de iepure este aceea că vilele sunt scurte, dense și se rostogolesc în sus, creând un sentiment de plus. În total, există aproximativ douăzeci de culori ale iepurelui regal.
 • Angora. Această blană este incredibil de caldă și pufoasă. Iepuracul Angora este o rasă turcească, una dintre cele mai vechi. Distins produse din blană de iepure Angora - o grămadă lungă și durabilă. Blănurile de blană cu blană lungă sunt populare, astfel încât rasa Angora este ideală pentru a crea produse de blană frumoase și durabile. Cel mai adesea se produc straturi de blană Angora tăiat și o grămadă lungă este folosită pentru a decora capacele, gulerele și mânecile.

Modele și modele moderne

Există o mulțime de stiluri și modele de blănuri de blană de iepure populare. Avantajul blănii este că se potrivește tuturor femeilor fără excepție, inclusiv categoriile de vârstă și statut. Durabilitatea și frumusețea stratului de blană va depinde de stilul corect și croirea de înaltă calitate a produsului.

 • Cu o glugă. Stilul frumos de blană cu glugă este potrivit pentru fete tinere și femei adulte. O haină de blană cu o glugă de blană de iepure este un lucru universal - poate fi purtat zilnic, este potrivit pentru imagini cu haine practice. Modelul protejează bine de vânt, vreme rea, creează căldură, confort și securitate.
 • Tricotate. Ele se disting prin blănuri tricotate de blană de iepure - un mod neobișnuit de a trata pui de somn. Atunci când creați o blană tricotată, este ușor să lucrați cu blană de iepure, datorită elasticității și sensibilității sale. Acestea realizează blănuri tricotate cu ajutorul unei baze speciale de coasere pentru țesut. Cu ajutorul acestei tehnici puteți crea modele frumoase pe o haină de blană. Se pare neobișnuit de țesut pe haine.
 • Avtoledi. Stilul de blană de iepure "avtoledi" trebuie să fie confecționat din scame de calitate durabilă, care este blană Rex. Este rezistent la uzura zilnica, doar grija pentru pui de somn. Blana de blană "avtoledi" a fost scurtată, cu mâneci ¾, guler stand-up. Alegeți nuanțele întunecate ale blănurilor avtoledi de la un iepure.
 • Pe o bază tricotată. Cele mai populare modele de blănuri de blană de iepure sunt tricotate pe o lungime de genunchi, cu un manșon scurt, un guler mic de stand-up. Versiunea clasică a blănii este ideală pentru birou, plimbări de seară. O blană de blană pe o tricotă de la o blană de iepure tăiată este ușoară și subțire, dar caldă. Un produs ideal pentru o iarnă blândă.
 • Combinat. Îmbrăcămintea de blană combinată cu blană de iepure și vulpe negru-maro arată foarte bine și merge bine între ele. Cel mai adesea pentru o astfel de combinație alegeți blana de iepure Rex. Este rezistent la uzură, densă și moale, și în combinație cu blană lungă de vulpe bogată arată originală și luxoasă.
 • Poperechka. Blana de blana transversala a blanii de iepure este un produs original si unic care va impodobita o femeie. Acest stil este potrivit pentru fetele fragile, subțiri, deoarece dungile transversale de blană solidă protejează fiabil corpul de frig. "Cross" este perfect combinată cu rochii de seară, costume de pantaloni, fuste. Arata frumos modele alungite, lungime la mijlocul coapsei si maxi.
 • Dimensiuni mari. Blănuri mari de blană de blană de iepure - o opțiune bună pentru femeile cu o figură magnifică. Particularitatea blanii este că, din punct de vedere vizual, nu se adaugă kilograme, datorită luminozității puiului și pieilor subțiri. Arata frumos un model mare sub genunchi sau oaie. Culoarea este cel mai bine să alegeți întuneric: maro, gri închis. Alegeți un stil fără capot și cu un guler în picioare.
 • Dublu-verso. Modelul unei blănuri pe două fețe din blană de iepure reprezintă o opțiune versatilă și practică pentru cei cărora le place să se schimbe. Astfel de modele au câștigat popularitate cu mult timp în urmă și merituos. Suprafață de blană cu două fețe - mai caldă din cauza căptușelii suplimentare. Cel mai adesea, blănurile bilaterale se găsesc printre modele scurte, precum și produse de lungime medie.

colorate

Iepurele este una dintre puținele blănuri care se împrăștie bine pentru vopsire, dar cel mai bine este să cumpărați blănuri naturale de blană. Cele mai multe blănuri sunt fabricate din rex.Aceste straturi sunt negre cu un preaplin albastru, putând fi ușor confundate cu o nurcă. Straturile Rex sunt adesea combinate. Nuanțele populare de blănuri de iepure sunt din negru, din oțel, din argint, cu puțin gri.

La vârf de moda bej, culoare lăptoasă, nuanțe roz și albastru de blană. Pentru femeile care doresc să iasă din mulțime, blană roșie și imprimare leopard va face. Îmbrăcămintea combinată de iepure pare neobișnuită și contrastantă: alb-negru, gri-negru, cenușă-roz.

lungime

Pălării de blană de iepure sunt practice și confortabile de purtat, acest fapt determină lungimea produselor de blană. Pentru a purta zilnic în timpul iernii cu condiții meteo instabile, alegeți o versiune scurtă a unei blănuri, a lungimii genunchiului sau a lungimii midi. O haină de blană lungă de iarnă riscă să fie răsfățată. În sezonul 2016, modele populare de haine de blană, jachete scurte de blană. Se amestecă perfect cu blugi și rochii de teacă.

Cât de mult este

Prețul blănurilor de blană de iepure depinde de producător, stil și model al produsului. Costul blanii de iepure nu depășește limitele prețurilor democratice, astfel încât fiecare femeie își poate permite acest lucru. În magazinul de blănuri "Snow Queen", o blană de blană de iepure costă între 13 și 80 de mii de ruble. Producătorii chinezi de blănuri vând produse de blană pentru 5 mii de ruble și mai sus. Prețul scăzut al unui iepure nu înseamnă calitate slabă. Atunci când cumpărați cu atenție o blană, nu cumpărați produse cu defecte.

Cum sa alegi

Atunci când alegeți o blană de blană de iepure, acordați atenție spumei: ar trebui să fie moale, fără coajă chelie, iar vilii ar trebui să se potrivească împreună. O haină de blană de iepure de înaltă calitate este cusută perfect, liniile sunt uniforme, căptușeala este caldă. În greutate, o blană de blană de iepure nu ar trebui să fie prea grea. Verificați produsul la atingere, nu trebuie să izbucniți pe piele.

Ce să purtați

Acest sezon este o combinație populară de blană naturală și piele. În acest caz, blana de iepure merge bine cu pielea, deci puteți vedea adesea modele cu o curea din piele. Lățimea centurii ar trebui să fie de 7 centimetri. Cureaua din piele neagră efectiv se uită pe blană albă. Restul accesoriilor pentru haina albă și centura neagră sunt selectate pe baza acestui tandem.

Cel mai bine este să rămâneți pe culoarea albă a accesoriilor, dar cu o pălărie largă cu brida, alegeți negru. În cazul în care stratul este negru, opriți-vă la nuanțele luminoase ale pantofilor, mănușilor și pungilor. Pantofi pentru blana de blana de orice stil sunt selectate in conformitate cu preferintele personale si stilul de haine. Îmbrăcămintea din blană de iepure este "prietenoasă" cu orice lucru, principalul lucru este să modelezi corect culoarea.

opinii

Judecând după recenzii, majoritatea femeilor vorbesc ambiguu despre blănurile de iepure. Blănuri de blană cu blană de iepure sunt foarte moi și blând, cald, purtat de mult timp. Cu ele este ușor să creați orice imagine, indiferent de producător. Unii proprietari de blănuri notează că, datorită grămezii scurte, blănurile sunt șterse rapid în locurile de falduri, mâneci, în partea de jos a produsului, deci este de scurtă durată. Calitatea se potrivește cu prețul blănii. Femeile care au dobândit deja o blană de blană de iepure, indică o pierdere rapidă de noutate, luciu. Cu uzura obisnuita, blana pierde stralucirea si pare inestetica.

Imagini elegante

Un strat de blană de iepure este combinat atât cu rochii casual cât și seara. Totul depinde de culoarea, stilul și modelul său.

 • Purtați o blană scurtă de blană de iepure, purtați-o cu blugi întunecați, pulover, cizme negre cu călcâi mic. Completați imaginea cu o pungă pe curea, ochelari rotunzi și ruj de nuanță de visiniu sau de prune.
 • O haină de blană de iepure moale, de culoare roz sau piersic, de lungime medie, cu fermoar și mâneci scurte, se va "face prieteni" cu pompe, rochie de umbră cu pulbere, ambreiaj gri-albastru. Imaginea va fi incompletă fără o coafură elegantă.
 • Combinați o blană de blană de iepure maro, cu blugi rupți, cizme cu călcâi constant și pălărie neagră cu șiret.
 • Purtați o blană albă de dimensiuni medii cu pantaloni de culoare deschisă, o bluză și pantofi cu toc înalt.
 • O haină de blană de iepure bej răsucite cu o glugă, o bluză sau un pulover blând, blugi, o geantă matlasată și pantofi cu toc sunt un aspect casual!
 • O blană albă de iepure de iepure cu o lungime medie și o corbină se îmbină bine cu o rochie de cocktail și pantofi negri cu toc înalt.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze