Mole Fur Coat

Mole Fur Coat

Caracteristici și beneficii

Încălțămintea din blană naturală este un lucru care nu iese niciodată din modă. Îmbrăcămintea din blană este funcțională și, în același timp, are un aspect elegant și sofisticat. Unul dintre produsele de blană exclusiv este blana de blană de mol.

Produsele din blana moliei erau populare în timpul Rusiei antice. În acel moment, hainele au fost evaluate foarte mult și au fost considerate mai scumpe decât hainele satelor. O haină de blană de la un mol ca dar a fost considerată o declarație de dragoste și o propunere de căsătorie.

Astăzi, blana mol este, de asemenea, una dintre cele mai scumpe. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece blana acestui animal este groasă, foarte frumoasă, catifelată la atingere, arată scumpă și strălucește atractiv la soare. Un alt foarte valoros în această blană este direcția de creștere a lânii - creste în sus, care nu se găsește în alte animale purtătoare de blănuri.

Costul ridicat al blănurii molei este, de asemenea, justificat de faptul că piei moi sunt foarte mici și pot necesita mai mult de 100 de piese pentru a face un singur produs. Și, de asemenea este necesar să se obțină o calitate perfectă pentru a face produsul să pară întreg și frumos.

Bărbații unui mol sunt perfect pictate și nu își pierd culoarea la operații ulterioare. În forma sa naturală, blana de molie are și o culoare neobișnuită frumoasă - negru, cu o nuanță de argint. Blana este adesea vopsită numai pentru a face ca blana să arate ca și cum ar fi tăiat dintr-o centură de blană.

Calitatea blanii molare este caldă, confortabilă și practică. Acesta vă va servi de mulți ani. El tolerează zăpada și ploaia, protejează perfect de vânt. Ea respinge bine murdăria și nu necesită curățare frecventă. Dacă observați o contaminare a produsului, trebuie să-l dați la un echipament de curățare specializat. Acest lucru este creat "pe drumul afară", și nu pentru uzul zilnic.

Tendințe de modă

Îmbrăcăminte de blană - este întotdeauna elegantă și elegantă. Ele vor decora și transforma fiecare femeie.

Până în prezent, o tendință trendy sunt blănuri scurte, iar produsele lungi de la moli nu sunt practic cusute. De asemenea, sunt relevante hainele de blană, cusute dintr-o blană combinată - blana de mol și blană de alte animale cu o structură similară. Aceste straturi arata nu mai putin elegante si scumpe.

Pe lângă hainele de blană, blana de la moli este de asemenea folosită pentru a tăia îmbrăcămintea superioară de sezon. Ochelarii de blană de la o cățărărie pe jachete pentru femei arată foarte elegant.

Cum sa alegi

Atunci când alegeți o blană de blană de la un mol, trebuie să țineți cont de unele nuanțe. Pentru a determina calitatea stratului de blană, asigurați-vă că aveți pe produs nu pete de chelie. Dacă este cazul, cel mai probabil animalul a fost prins în sezonul de mulatire. Aceasta va scurta semnificativ durata de viață a produsului.

Ce să purtați

Mole blănuri sunt combinate perfect cu diferite stiluri de îmbrăcăminte. Puteți purta în siguranță un astfel de blană cu blugi și cizme la viteză redusă sau puteți purta o rochie și cizme de gleznă.

Cât de mult este

Până în prezent, nu fiecare femeie de modă își poate permite o blană de blană. Va trebui să plătim o sumă considerabilă pentru acest produs superb. La urma urmei, blana de molie este una dintre cele mai scumpe. Mole strat de blană va costa nu mai puțin de nurca. Prețul mediu este de 5 mii de euro. Cu toate acestea, aceasta nu este limita pentru blănuri de lux de lux.

Este mai bine să cumpărați o blană de blană dintr-o pradă de la vânzătorii oficiali. În "piața neagră" puteți să vindeți cu ușurință, sub masca unei blănuri de blană, un produs dintr-o blană complet diferită. Sau, în totalitate, din blană naturală.

Imagini elegante

  • Pachet de lungime medie cu rochie tricotată și tocuri de toc
  • Mole stratul mijlociu coapsa lungime este absolut potrivit pentru orice tinuta.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze