Fox Coats

Fox Coats

Caracteristici și beneficii

În timpul iernii, trebuie să fiți deosebit de atenți la alegerea dulapului. Iar achiziționarea de îmbrăcăminte exterioară de o calitate excelentă, care este garantată că se încălzește în frig, nu este o capriciu, ci o necesitate. Și ce se poate încălzi mai bine decât o blană, mai ales dintr-o blană ca o vulpe: groasă, pufoasă, moale, foarte caldă, veselă-roșie, care amintește atât de soare, pe care totuși ne lipsește atât de mult în timpul iernii? Fox blana este considerat unul dintre campioni pentru a păstra căldura, și va dura cel puțin 8 ani. Merită un strat de vulpe, surprinzător, ieftin - de la 20 de mii de ruble. Și totuși: o haină de blană strălucitoare de vulpe îi ajută pe proprietar să nu arate doar frumos, ci luxos, subliniind demnitatea ei și nu umblând cu măreția ei.

Soiuri de blană

Un strat de blană de vulpe se va potrivi cu orice femeie - principalul lucru este să alegeți blana și stilul potrivit! Într-adevăr, în zilele noastre, vulpea nu este doar o frunză roșie sau negru și soiurile sale. În plus față de cele care apar în natură, datorită crescătorilor, există hibrizi uimiți cu culori incredibile. Acum, hainele de blană sălbatică nu sunt cusute. În vînzarea în masă - produse de la vulpei de fermă, adică cultivate în condiții artificiale de pepiniere din întreaga lume. Au fost formate mai multe tipuri de vulpi, care diferă una de cealaltă în textura și structura blănii:

 • Rusă. Are păr de protecție redus și moale, piei de dimensiuni medii. Structura părului seamănă cel mai mult cu o vulpe sălbatică.
 • SUA. Parul exterior este mai lung și mai dur, dimensiunea pielii este mai mare. Dar în zona de cruce, în cazul în care lamele umerilor, eșec vizibil din cauza lungimea mai scurtă a blănii.
 • Norvegiană (sau scandinavă). Are o awnă înaltă și o grămadă densă, cu fund subțire densă și înaltă, care susține puțul de gazon. Din acest motiv, blana este deosebit de bună pentru finisaje și este considerată cea mai bună. Pielea diferă în mărime mare.
 • Finlandeză. Pielea este mare, cu un pui gros. Caracteristică - cea mai mare lungime a părții de gardă, asemănătoare cu pene înguste. Din blana de acest tip vor fi modele deosebit de senzuale

Există aproximativ 20 de specii de vulpe roșu comun. La răcitor și mai îndepărtat la nord regiunea, cu atât mai saturate culoarea roșie a blănii, cu cât culoarea este mai lungă și mai caldă, cu atât mai caldă este culoarea.

Cea mai strălucitoare nuanță de roșu este cea a unei vulpe (Gold Fox): o culoare nobilă roșu-portocalie cu un substrat gri. O astfel de blană strălucește și în soare, asemănându-se cu o flacără de dans. Ognevka se găsește în Kamchatka, dar se găsește și în Chukotka, Insulele Kuril și Sakhalin, adică este aspectul nostru național. Aceasta este cea mai scumpă blană de vulpe.

Cei mai cunoscuți hibrizi gălbui și roșii:

 • "Golden Island" (Golden Island Fox): de culoare galbenă rece, galben deschis, care se întoarce spre alb în burtă, cu o culoare cenușie de fum în adâncul podului și pe creastă.
 • Seychelles vulpe (vulpe Seychelles): culoarea de scortisoara si galbenele subfrumuse, castra de ocru.
 • Light Light Fawn Light Light Fox: Culoarea galben-roz, transformându-se într-o maro deschisă pe creastă.

Dintre speciile albe și de argint, există, în primul rând, un "White Fox" cu o blană albă înzăpezită.

De asemenea, o lumină și "vulpul de platină" (Platinum Fox) este de culoare albă, cu o nuanță gri moale, datorită vârfurilor gri ale părului de gardă, care se întunecă și se îndreaptă spre creasta neagră spre mijlocul spatelui și se luminează la gât, formând un guler alb.

Vulpea polară, vulpea arctică (Arctic Fox) sunt toate subspecii vulpei legate de vulpe.Adesea, aceste două subspecii sunt combinate într-una, deoarece singura diferență - nuanța platinei unei vulpi arctici - nu apare tuturor reprezentanților săi. În lumea blănurilor de vulpe există un nume similar - Arctic Marble Fox sau "marmură arctică". Această blană este similară cu "vulpea de platină", ​​deoarece are și părul alb, dar se distinge prin absența vârfurilor gri. În schimb, există o culoare complet colorată într-o singură culoare: negru la creastă și alb la restul acesteia. Culoare absolut albă a blănii la altă versiune - Arctic Marble Frost Fox.

Argint-negru vulpe sau vulpe de argint (Silver Fox) a fost mult timp cunoscut. Are o grămadă de 3 culori: gri la rădăcini, alb în mijloc și negru la vârfuri. Cu cât este mai alb în culoarea vulpei de argint, cu atât blana mai valoroasă. Acesta diferă de toate celelalte specii și este foarte înalt.

Arata ca blana de vulpe de argint a unei vulpe canadiene (nord-americana), dar se remarca prin absenta unei nuante maro. În vulpea de argint, este păstrat chiar și după vopsire, vulpea canadiană este întotdeauna argintiu-negru sau negru-argintiu.

Trecând vulpea de argint și vulpea roșie, au o "vulpea de aur". Blana este de culoarea auburn cu o "cruce" întunecată formată de lamele de creastă și umăr.

Acestea sunt doar cele mai populare soiuri de blană de vulpe. În realitate, ele sunt mult mai multe. Crescătorii nu se obosesc să experimenteze în căutarea unor culori noi, iar vânzătorii sly vin cu toate noile nume interesante. Așa a apărut blana de vulpe cristalină. Acest nume nu este în clasificarea oficială. Cel mai adesea sub "vulpea cristalină" se ascunde "marmura arctică", o "vulpe de argint" foarte ușoară sau chiar o ratonă decolorată.

Vulpea de stepă sau Corsac - subspecia vulpilor, trăiește în condiții naturale. Este mai mică decât o vulpe, are o blană galben-gri, calitatea nu este mai rău decât o vulpe. În funcție de sezon și de habitat, nuanța galbenă poate fi îmbunătățită sau slăbită. Există persoane cu o culoare gri deschisă a pielii, și există și cei care se transformă în galben într-un ton de cupru sau de vin.

Modele populare

Cu gluga

Această mântuire este pentru cei care nu poartă pălării. Capota blănurilor de vulpe este adesea largă, umbrește frumos fața. Aceste straturi pot fi de diferite lungimi.

"Poperechka"

"Cross" sau un strat de blană cu o tăietură transversală, în care panglica de blană este prevăzută pentru coaserea orizontală. Locurile de andocare sunt întotdeauna vizibile, textura pânzei de blană pare ondulată. Potrivit în mod special pentru fete înalte și subțiri, pline și scăzute, pot adăuga volume inutile.

Pe baza de tricotat

Ele sunt mai ușoare și mai elegante, ele nu sunt complete, ci dimpotrivă, subliniază frumos proporțiile feminine ale figurii. Arătați foarte elegant și modern. Este mai corect să le numim blănuri, deoarece sunt mai puțin calde și mai potrivite pentru toamnă. Când sunt create, dungi orizontale de blană de vulpe sunt cusute pe căptușeala tricotajului.

transformator

Fetele moderne aleg adesea pentru că ajută la crearea mai multor imagini într-un singur sezon. De obicei vine dezasamblată: mâneci, transformându-l într-o vestă; tiv, făcând o haină de piele de oaie; guler sau hood, schimbând stilul.

tricotat

Pentru ao crea, benzi subțiri de blană sunt intercalate pe o bază elastică a ochiurilor. Îmbrăcămintea din blană este mai ușoară decât produsele din piele sau piese întregi și mai ieftină, deși nu pare mai puțin demnă.

Din bucăți

Acesta este modul în care sunt create foarte interesante modele extraordinare. Acestea sunt cusute din resturile de producție - resturi, dar nu respinse, ci tăiate din piele datorită nuanței necorespunzătoare a blănii, a lungimii diferite a pilonului etc. Pentru preț, acestea sunt de obicei mai ieftine decât cele realizate din piele solidă.

agitau

Tunsul este un tratament in care parul de garda este comparat in lungime cu subfrumusul. Ajută la îmbunătățirea blănii de vulpe pentru femeile cu forme curvace, deoarece produsele sunt mai subțiri și mai grațioase, subliniază frumos rotunjimea formelor, care, într-o haină de blană realizată din păr neted, ar putea părea excesivă. Astfel de produse sunt mai puțin calde și mai ușoare.

avtoledi

Proprietarii de autovehicule aleg adesea haine scurte, cu mult peste genunchi sau chiar blănuri. Nu împiedică mișcarea, nu ștergeți scaunul mașinii, sunt calde și confortabile. Este deosebit de bun pentru astfel de modele este blana tăiată, deoarece după tăierea părului, firele de protecție devin egale în lungime față de părul subțire și nu se agață de tapițeria scaunului, nu se îndoaie și nu se rostogolesc. Astfel de straturi au adesea o glugă și o manșetă scurtă, scurtă.

În dizolvare

Acesta este numele metodei de coasere a unei blănuri, în care fiecare piele este tăiată în dungi diagonale, apoi cusută, obținând o țesătură de blană lungă și îngustă. Prin această tehnică, cusăturile de pe partea blanii sunt imperceptibile, blana curge și arată că este cusută din piele solidă. Această metodă face ca produsul să fie mai greu.

Mănuși fără blană

Formată ca o dezvoltare a temei veste de blană. În schimb, au un strat caracteristic de blană. Lungimea poate fi diferită. Sunt deosebit de interesante hainele de blană cu mâneci lungi care seamănă cu o căpită regală.

Culori moderne

Deși cea mai tradițională culoare a blănii de vulpe este roșie, nu fiecare femeie o va alege. Pantofi de blana rosie - pentru femeile increzatoare in sine, care iubesc sa surprinda, sa fie imprevizibile, sa fie in centrul atentiei. Gama de nuante de culoare roșie este foarte diversă. Cel mai strălucitor este acela al vulpei.

Antipodul blanului roșu strălucitor al micilor spate este vulpea de argint negru de argint sau blana de vulpe canadiană (nord-americană). Cel de-al doilea nu are o nuanță brună tipică unei vulpe de argint și produsele sale sunt aruncate mai mult cu argint.

Culoarea verde a blănii poate fi adesea observată pe stele europene. Această culoare atrage oameni creativi, pregătiți pentru schimbare, trăind în aceeași zi.

Învelișurile de blană de vulpe gri sunt, de asemenea, la vârf de modă. Ele pot fi de culoare naturală sau obținute prin vopsirea blănurilor de specii de vulpe albe.

Rochia roșie este o provocare în sine: foarte luminos, extraordinar, activ și autosuficient. Nu orice femeie poate suporta magnetismul acestei culori. Se presupune o combinație cu culori calme și monocromatice de haine - negru, gri.

lungime

Expozitiile de moda din sezonul toamna-iarna 2016-2017 au prezentat un caleidoscop de blanuri scurte. Cu glugă și fără, cu maneci scurte, cu un guler de lux lipsit sau invers - toate sunt frumoase și vor fi deosebit de populare, deoarece sunt și practice, convenabile pentru a conduce o mașină pe care femeile își pot permite acum tot mai mult.

Fururile de blana lungimea podelei, cu toate acestea, nu au fost anulate. Ele sunt mai mult văzute ca inteligente, pentru ieșiri speciale.

Pentru cei care călătoresc mult pe jos și nu conduc mașina, lungimea până la jumătatea coapsei va fi ideală: frumoasă, confortabilă și caldă.

Cum sa alegi

Toate metodele care se aplică la alegerea oricărui tip de blană sunt valabile și aici:

 1. Coborâți în sus și în jos villi. Nu trebuie să cadă, ci trebuie să se întoarcă rapid la site.
 2. Strânge blana. Mirosul neplăcut și mirositor ar trebui să alerteze.
 3. Verificați miezul. Bună - culoarea gri deschis chiar și într-un produs vopsit, moale, elastic.
 4. Inspectați cusăturile și căptușeala. Cusăturile sunt mai puțin, blana de blană este mai durabilă. Tamponul trebuie să fie din țesătură adecvată.
 5. Efectuați un test pentru durabilitatea vopsirii - pentru blană vopsită: țineți-o cu o eșarfă umedă. După aceasta, nu trebuie să existe urme de vopsea pe eșarfă.

Ce să purtați

Pantofi ideali pentru blănuri de vulpe de orice lungime sunt încălțămintea cu călcâi sau pantofi: blana elegantă necesită aceeași încălțăminte. Călcâiul ridicat va economisi un strat de blană lungă din cauza poluării. Fetele subțiri din jachete scurte de vulpi își pot permite cizmele înalte pe o suprafață plată.

Pentru a accentua talia, puteți purta o centură de aceeași blană sau piele.

Mănuși - numai din piele și în ton cu cizme.

Căștile ar trebui să fie elegante și să completeze stilul unei blănuri. Tricotajele mici sunt perfecte pentru haine scurte. Sub multe produse de vulpe se potrivesc și pălării - simțit cu margine largă.Pălării de blană se vor potrivi, de asemenea, asemănătoare cu o haystack.

Știri despre mărci

"Kalyaev"

Modelele propuse nu sunt mai mici decât lungimea mijlocie a coapsei, există multe jachete de blană cu guler în picioare, mâneci scurte sau lipsite. Toate produsele sunt cusute în conformitate cu "cu o culoare" piele și aspectul transversal al blănii de la nazhnevka fermă, vulpe de argint și vulpe roșu comerciale. Există produse, completate de mâneci din piele și vopsite de blană purpuriu, albastru, culori de ciocolată. Costul pe site - de la 35.000 de ruble. până la 59500 freca.

"Elena Furs"

Costul blănurilor de vulpe oferite este mult mai scump - de la 34.200 de ruble. până la 213.480 de ruble. Dar linia de produse este mai interesantă - de la jachete scurte până la blănuri lungi pe podea. Există modele care combină într-un singur produs aspectul longitudinal și transversal cu blană, precum și diferite culori și texturi. Culorile predominante sunt molia cu părul roșu, vulpea de argint, din cele colorate - palid-violet, albastru, albastru, gri.

Fabrica din Pyatigorsk

Ca o noutate, se propune o haină de blufrost (lisopes - un hibrid de vulpe de argint și vulpe arctică) de lungime medie. Modelele rămase de vulpe roșu cu o lungime maximă a genunchiului, o mulțime de jachete scurte. Structura predominantă a blănurilor de modele alungite este "secțiunea transversală", iar jachetele sunt cusute din piele solidă și au o curea din piele sau piele de căprioară. Nu există produse vopsite. Există modele cu mâneci scurte, o glugă, o combinație de blană și piele de căprioară.

opinii

Cumpărătorii menționează că blănurile de vulpe sunt foarte calde, în special lauda vulpei de argint și molii de flacără. Mulți spun că blana este capricioasă, dar dacă aveți grijă de ea, aceasta va servi chiar mai mult decât cele prescrise de 5-8 ani. Mink mulți devin plictisitori și se gândesc să cumpere o vulpe, mai ales că este relativ mai ieftină. Cei care sunt dispuși să plătească mai mult pentru stilul neobișnuit, sfătuiesc haine de blană de la "Elena Furs".

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze