Ocelot Fur Coat

Ocelot Fur Coat

De la care nu se cuscă nici astăzi nici blănuri de lux, nici blănuri scurte. Unul dintre tipurile rare de blănuri este un strat obținut din ocelot.

Caracteristicile și beneficiile blănii

Ocelotul este un leopard pitic, un prădător de feline. Este destul de mare, până la 140 cm și trăiește în America. Blana acestui animal este apreciată datorită frumosului său model reperat, similar cu culorile unui leopard. Se straluceste si se straluceste usor. Prin calitate Se poate observa catifelata si densitatea blanii, precum și o densitate bună, datorită căreia este foarte bine purtat și se încălzește bine.

Culoarea naturală a ocelotului variază de la gri-brun la roșu. Este ușor de vopsit, astfel încât straturile de ocelot pot fi o varietate de culori. Ocelot blana de iarnă este mai mult prețuită, este lungă și moale. Pielea de vară este mult mai scurtă și mai rugoasă, dar este de asemenea folosită. Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte din ocelot a fost stabilită pe piață încă din anul 2000.

Un strat de blană va servi nu mai puțin de un produs de blană din aceeași categorie de preț, adică aproximativ 5-6 sezoane. Dar există un pericol atunci când cumpărați să amestecați blănurile de ocelot cu un produs similar, dar mai puțin costisitor de la o pisică de stuf.

Cum sa alegi

Pentru a îmbrăca ocelotul nu te-a dezamăgit, trebuie să ai grijă când o cumperi. O atenție deosebită trebuie acordată blănii. Produsul de înaltă calitate se distinge prin strălucirea naturală și culoarea bogată. Când este comprimat, returnează cu ușurință forma originală. Piloții se află în mod uniform într-o direcție. Dacă scuturați haina de blană, nu se aude nici o foșnet.

Uită-te la partea plină. Ar trebui să fie moale, culoarea este de culoare bej deschis. Bineînțeles, nu uitați de calitatea coaserii. Acestea sunt cusături uscate, fără filamente proeminente și așa mai departe.

Tendințe de modă

Printre imaginile la modă ale straturilor ocelot, fiecare femeie va găsi o opțiune potrivită pentru ei înșiși. Producătorii oferă atât produse lungi, cât și scurte, cu finisaje diferite și cu tot felul de stiluri.

Pentru a da ochelari de ocelot chiar mai multă valoare, produsele sunt decorate cu gulere și manșete de nurcă, coase cu capace voluminoase.

Modele populare de volum scurt. Ele sunt combinate cu un manșon lat ¾. Sunt cumpărate și haine clasice la gleznă. Se extind în jos și sunt decorate pe tivul cu finisaje diferite.

Ce să purtați

Încălțăminte elegante, jumătăți de ghete cu tocuri înalte, potrivite pentru haina exotică de ocelot. Pantofii sunt perfecți pentru uzura de seară. Din bijuterii, atenție la lanțurile de aur și brățări masive. Sau o geantă de mână pe un lanț de aur.

Accesoriile nu trebuie să fie variate, deoarece blana de blana are un model luminos. Mănuși, genți de mână, eșarfe sunt mai bine să aleagă uniform, de exemplu, negru sau alb.

Aceleași recomandări se aplică altor articole de îmbrăcăminte. Trebuie să respectați setul minim de culori, pentru a nu arăta prea ciudat.

opinii

Cei care știu să înțeleagă blănurile și să cumpere acest ocelot, rămân mereu mulțumiți de asta. Dar dacă ați alunecat o pisică în loc de un leopard pitic, desigur, recenziile despre produs vor fi foarte neimportante.

Tendința generală este că clienții de sex feminin sunt foarte suspicioși în privința blănurilor ocelot din cauza lipsei lor de informații despre leopardul pitic și caracteristicile blănii sale. Sau să luăm produse din acest ocelot pentru un leopard fals.

Dar este necesar să înțelegem totul și se dovedește că acest lucru și frumos și de înaltă calitate, care va încălzi și decora orice femeie.

Imagini elegante

  • Haina ocelotului însuși împodobește femeia. Dacă adăugați o rochie scurtă în alb, veți arăta cu adevărat luxoasă.

  • Este posibilă combinarea unei astfel de blănuri cu orice lucru. Și chiar și ghindele simple și topul subțire vor crea imaginea unei femei superbe.

  • Indiferent de lungimea blănii, se potrivește perfect cu imagini strălucitoare și extraordinare.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze